Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αχ τι ωραια νεα!και γυρισε κιολας το μαναρακι μου.αντε λιγο εμεινε!ποτε ξαναπας στο γιατρο?

θα κλεισω και εξετασεις αιματος-ουρων και μετα θα κανονισουμε! 22 οκτωβρη μπαινω στον 9ο, οποτε μετα θα με βλεπει καθε εβδομαδα μου ειπε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα, απο το σαββατο εχετε γραψει διαφορα... σας εχω χασει!

μπαρμπουλα, χαλαρα με το σπιτι! υπομονη με το λαθος του αμορε και καλα μαγειρεματα! ααα... και ο μπεμπης κλωτσαει γιατι σιγουρα του αρεσουν τα σχεδια της μαμας για το δωματιο του!

real thing, elenaki, marita και ολα τα κοριτσακια, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! την κυριακη εχω το μπαμπα μας, που δεν μας αφηνει χρονο για υπολογιστη! και το πρωι, οργανωσα τη μαμα μου και την εχωσα στο πλυσιμο μωρουδιακων!!! αλλο που δεν ηθελε η χαζογιαγια... μολις ειδε στον υπερηχο και το μωρο... αααχχχχ! ξανανιωσε! τα πλυναμε ολα ομως!!! μυριζει το σπιτι ολοκληρο προδερμ!!! γι αυτο χαθηκα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

με το καλο σε ολες.... κι ας κανετε κι εσεις καμια κοπανα! αρκει να ναι για καλο!!!:tongue::tongue::tongue:

ααααααααααααααααααααχ πεθαινω!το σπιτι ειναι baby alert!!!αντε μιχααλακη μου να ερθεις στη μανουλα!να ξερες ποσο τυχερος εισαι.μονο να ξερες!!

6KuQp2.png

ααααααααααααααααααααχ πεθαινω!το σπιτι ειναι baby alert!!!αντε μιχααλακη μου να ερθεις στη μανουλα!να ξερες ποσο τυχερος εισαι.μονο να ξερες!!

...να φτιαχνουμε βαλιτσουλα σιγα σιγα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

i-love-you-baby-graphic-love-graphic-for-fb-share.gif

Εχω τον πιο ομορφο, γλυκο, υπακουο και ναζιαρη μικρο κυριο στην κοιλιτσα μου!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου.... δεν σας εχω διαβασει, αλλα μολις γυρισα και ειναι τοση η ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ολα τελεια! ο πλακουντας μας, τα υγρα, η καρδουλα, τα αγγειακια, ο εγκεφαλος, ολα, ολα!!! κι ενας κουκλος!!!!! εχει τα χειλακια μου... σαρκωδη και σουφρωτα! ααααααχχχχχ...... ο αντρας μου μου λεει "μαλλον σε σενα μοιαζει!" αλλα του λεει η γιατρος "ε και σε σας μοιαζει λιγο..." αααααχχχχχ.... δοξα τη Μεγαλοχαρη!!! αααααα.... και το κεφαλι κατω κοριτσια! ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ!!!

μπραβο κατια μου..ολα τελεια..μου εφτιαξες την διαθεση με το μηνυμα και με τα νεα και με τον τροπο που το εγραψες

μπραβο με το καλο να ερθει ο μιχαλακης σου και παντα να σου δινει τετοιες ευτυχισμενες στιγμες!!!!!!! :D :D :D :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

μπραβο κατια μου..ολα τελεια..μου εφτιαξες την διαθεση με το μηνυμα και με τα νεα και με τον τροπο που το εγραψες

μπραβο με το καλο να ερθει ο μιχαλακης σου και παντα να σου δινει τετοιες ευτυχισμενες στιγμες!!!!!!! :D :D :D :D

σ'ευχαριστω, ομορφια μου!!! την ιδια χαρα, που ζω με τον αντρουλη μου, θα ζησετε συντομα (πριν το καταλαβεις) κι εσεις!!! το ευχομαι και το πιστευω! ;););););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σ'ευχαριστω, ομορφια μου!!! την ιδια χαρα, που ζω με τον αντρουλη μου, θα ζησετε συντομα (πριν το καταλαβεις) κι εσεις!!! το ευχομαι και το πιστευω! ;););););)

:D σ'ευχαριστω πολυ....οποτε και αν γινει σε μας σιγουρα θα εχω μια καλη παρεα για να το μοιραστω και γω και οι αλλες κοπελες!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

i-love-you-baby-graphic-love-graphic-for-fb-share.gif

Εχω τον πιο ομορφο, γλυκο, υπακουο και ναζιαρη μικρο κυριο στην κοιλιτσα μου!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου.... δεν σας εχω διαβασει, αλλα μολις γυρισα και ειναι τοση η ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ολα τελεια! ο πλακουντας μας, τα υγρα, η καρδουλα, τα αγγειακια, ο εγκεφαλος, ολα, ολα!!! κι ενας κουκλος!!!!! εχει τα χειλακια μου... σαρκωδη και σουφρωτα! ααααααχχχχχ...... ο αντρας μου μου λεει "μαλλον σε σενα μοιαζει!" αλλα του λεει η γιατρος "ε και σε σας μοιαζει λιγο..." αααααχχχχχ.... δοξα τη Μεγαλοχαρη!!! αααααα.... και το κεφαλι κατω κοριτσια! ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ!!!

Κατια μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!Λιγο εμεινε και θα τον κρατας στην αγκαλιτσα σου!Θα μας κανεις το καλυτερο ποδαρικο!Μπραβο κοριτσακι μου!Το σπιτι σου εχει ηδη αρχισει να μυριζει μωρακι!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Κατια μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!Λιγο εμεινε και θα τον κρατας στην αγκαλιτσα σου!Θα μας κανεις το καλυτερο ποδαρικο!Μπραβο κοριτσακι μου!Το σπιτι σου εχει ηδη αρχισει να μυριζει μωρακι!

ευχαριστω, κοριτσακι μου! με το καλο κι εσεις να φτασετε με την τελειομηνη μπεμπουλα σας αγκαλια!!! και να μυρισουν μωρακι οι αγκαλιες και τα σπιτια ολων μας! :P

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

γυρισε, ριτσακι μου!!! εβαλε το κεφαλακι κατω, διπλωσε ομορφα τα ποδαρακια του και εχει μια χαρα θεση, μου ειπε η υπερηχογραφιστρια! ευχαριστω... ευχαριστω πολυ! μονο να ναι καλα ηθελα... αλλα μου κανε δωρο κι αλλες ομορφιες ο μπεμπουλης μας! πηρε θεση, κοιμοταν και βγαλαμε ωραιες φωτο, εβαλε τα χερακια του κατω να δουμε φατσουλα.... τελειααααα!!! ...ειναι και καραφλουλης, μου ειπε!!! γι αυτο δεν με ταλαιπωρει με καουρες μαλλον...;););) αντε και στα δικα σας, τωρα! 6 εβδομαδες το πολυ και θα τον εχω αγκαλια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο μπράβο!!!! Είναι έτοιμο το ζουζουνακι.... σε λίγο καιρό θα το κρατάς στην αγκαλίτσα σου! Τέλεια νέα!!!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

καλημερα κοριτσια μουυυ...!!

Κατια μου ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΥΛΗΣ ΣΟΥ...!!ΧΕΧΕΧΕ..!!Κ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ ΣΟΥ...!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ...ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΟΥ...!:D:D:DΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ...ΧΕΧΕΧΕ...!

Τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω καλα εεε??μπραβο..!!εγω χθες μαγειρευα μεχρι το βραδυ...κ μετα ηρθε ο αμορες με τον κουμπαρο σπιτι που καθομουν με την κουμπαρα κ μας πηραν να μας βγαλουν εξω βολτα παλι για ουζα...εεε αυτη την φορα δεν ηπια....παρα μονο μπολικο νερο...στο μεταξυ χθες πηρα τον γιατρο να τον ρωτησω αν ειναι κατι που κοκκινιζουν οι παλαμες μου αυτες τις μερες...κ μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα..απλως τωρα που μπαινουμε λεει σιγα στο 3 τριμηνο λογω της αυξημενης κυκλοφοριας αιματος αν κουναω κ συνεχεια τα χερια μου ειναι αναμενομενο.....!!εεε κ εγω δουλευω με τα χερια μου ΣΥΝΕΧΕΙΑ...!!!!

σημερα εχει κοτοσουπα το μενου...εσεις τι κανετεεεεεε???εγω κοιμαμαι ορθια...!!

Jr39p2.png

καλημερα μπαρμπουλα μου!!!

δοξα το Θεο!!! σε συναγερμο το "στρουμφοσπιτο" χτες, αλλα τουλαχιστον γινονται ολα σιγα σιγα και οταν ερθει η ψυχουλα μου θα ναι ολα ετοιμα!

δροσουλα εχει σημερα, οποτε η κοτοσουπα σουπερ!!! μονο που τα δες ολα χτες με το ρεσιταλ μαγειρικης! σημερα πιο χαλαρα... κι οχι αλλα ουζακια! θα βγει στο τσακιρ κεφι ο μικρος!!! χχχχιιιιχχχχχιιιι:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κατια μου...ετσι σιγα σιγα θα ετοιμαστουν ολα κ σε 10 μερες χοντρικα μπαινεις κ στον μηνα σου κ ολα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ..!!

ΣΗΜΕΡΑ εχει πολυ υπνοοοοοο....γιατι χθες εφτιαξα κοτοπουλο για ενα λοχο....κοτοσουπα...βραστο αλλο κ το μαδησα κ το εβαλα στο ψυγειο για σαλατα κ καμια μακαροναδα.....θα πηξουμε στο κοτοπουλο....αχαχαχαχα!!:D:D

οχι οχι αλλα ουζακια...ειπαμε να το ριξουμε εξω μια φορα ...μην βγει εξω ο δικος μου Μιχαλιος οταν ερθει η ωρα του κ τραγουδαει....ουζο οταν πιεις....!!!!:D:D

χθες μπολικο νερακι μονοοοο..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...