Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και εγώ στο club του Φεβρουαρίου. Περιμένω το δεύτερο κοριτσάκι μου και όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Είμαι έτοιμη σε καμιά βδομάδα να κάνω τον μεγάλο υπέρηχο.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν θα μπορούσα να τον κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ( Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου).

Θα τα λέμε τακτικά από εδώ και πέρα! Και ελπίζω όλες μας να έχουμε την καλύτερη εγκυμοσύνη!

Καλως ηρθες, κοπελα μου!

Με το καλο το μωρουλινακι σου!!! θα βαλω και τη λιστα μας να συμπληρωσεις κι εσυ!:rolleyes::tongue:;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

i-love-you-baby-graphic-love-graphic-for-fb-share.gif

Εχω τον πιο ομορφο, γλυκο, υπακουο και ναζιαρη μικρο κυριο στην κοιλιτσα μου!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου.... δεν σας εχω διαβασει, αλλα μολις γυρισα και ειναι τοση η ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ολα τελεια! ο πλακουντας μας, τα υγρα, η καρδουλα, τα αγγειακια, ο εγκεφαλος, ολα, ολα!!! κι ενας κουκλος!!!!! εχει τα χειλακια μου... σαρκωδη και σουφρωτα! ααααααχχχχχ...... ο αντρας μου μου λεει "μαλλον σε σενα μοιαζει!" αλλα του λεει η γιατρος "ε και σε σας μοιαζει λιγο..." αααααχχχχχ.... δοξα τη Μεγαλοχαρη!!! αααααα.... και το κεφαλι κατω κοριτσια! ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ!!!

ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ανατριχιασα!!!!!!!!!!!! σοβαρα μιλας γυρησε??? τελειααα!!! παντα χαρουμενη κ ευτυχισμενη να εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλως ηρθες, κοπελα μου!

Με το καλο το μωρουλινακι σου!!! θα βαλω και τη λιστα μας να συμπληρωσεις κι εσυ!:rolleyes::tongue:;)

δεν ξερω τον αντρα σου αλλα αν μοιασει απο εσενα σιγουρα θα ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ανατριχιασα!!!!!!!!!!!! σοβαρα μιλας γυρησε??? τελειααα!!! παντα χαρουμενη κ ευτυχισμενη να εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γυρισε, ριτσακι μου!!! εβαλε το κεφαλακι κατω, διπλωσε ομορφα τα ποδαρακια του και εχει μια χαρα θεση, μου ειπε η υπερηχογραφιστρια! ευχαριστω... ευχαριστω πολυ! μονο να ναι καλα ηθελα... αλλα μου κανε δωρο κι αλλες ομορφιες ο μπεμπουλης μας! πηρε θεση, κοιμοταν και βγαλαμε ωραιες φωτο, εβαλε τα χερακια του κατω να δουμε φατσουλα.... τελειααααα!!! ...ειναι και καραφλουλης, μου ειπε!!! γι αυτο δεν με ταλαιπωρει με καουρες μαλλον...;););) αντε και στα δικα σας, τωρα! 6 εβδομαδες το πολυ και θα τον εχω αγκαλια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

γυρισε, ριτσακι μου!!! εβαλε το κεφαλακι κατω, διπλωσε ομορφα τα ποδαρακια του και εχει μια χαρα θεση, μου ειπε η υπερηχογραφιστρια! ευχαριστω... ευχαριστω πολυ! μονο να ναι καλα ηθελα... αλλα μου κανε δωρο κι αλλες ομορφιες ο μπεμπουλης μας! πηρε θεση, κοιμοταν και βγαλαμε ωραιες φωτο, εβαλε τα χερακια του κατω να δουμε φατσουλα.... τελειααααα!!! ...ειναι και καραφλουλης, μου ειπε!!! γι αυτο δεν με ταλαιπωρει με καουρες μαλλον...;););) αντε και στα δικα σας, τωρα! 6 εβδομαδες το πολυ και θα τον εχω αγκαλια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τελεια τελεια τελεια!!!!!!!! φενονται τα μαλλακια?? α κ να σου πω για τις καουρες??? εγω στα αλλα μου τα παιδια ειχα τρομερες καουρες κ τα παιδια μου ηταν καραφλα!! ετσι μου λεγανε κ εμενα οτι εχει μαλλακια αλλα μου ειπε ο γιατρος να μην τα πιστευω αυτα κ οτι απλα πιεζεται το στομαχι κ βγαινουν τα οξυνα...

αλλα χαιρομαι πολυ για σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΧΑ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!ΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ !!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

τελεια τελεια τελεια!!!!!!!! φενονται τα μαλλακια?? α κ να σου πω για τις καουρες??? εγω στα αλλα μου τα παιδια ειχα τρομερες καουρες κ τα παιδια μου ηταν καραφλα!! ετσι μου λεγανε κ εμενα οτι εχει μαλλακια αλλα μου ειπε ο γιατρος να μην τα πιστευω αυτα κ οτι απλα πιεζεται το στομαχι κ βγαινουν τα οξυνα...

αλλα χαιρομαι πολυ για σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο με τις καουρες, το λεω για πλακα... ξερω πως δεν ισχυει... τα μαλλακια φαινονται λεει στο doppler στη 3d εικονα! εμεις δεν εχουμε!!!χχχχιιιιχχχχιιιιιχχχχιιι! και του χω παρει σετ βουρτσα-χτενα! να δω τι θα χτενιζουμε, τωρα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

real thing κρεατα πολλα δεν ειχα...λιγο κυμα...που τον επλασα κ τα εφτιαξα μπιφτεκια κ τα εβαλα στο ψυγειο....κ πολυ κοτοπουλο..οπου τωρα εχω βρεθει να φτιαχνω κοτοσουπα για ενα λοχο κ να περισσευει κ αλλο κοτοπουλο κ θα το βρασω κ θα το μαδησω....η θα το δινω στο σκυλακι η θα βαζω κ λιγο στην σαλατα.....τι να πω δεν ξερωωωωω!!εχω πελαγωσει κ τελικα δν ξεκουραστηκα κ καθολου....!!

Ελενακι κανε οοοοολες τις εξετασεις...ολες για ολες....για να εισαι ησυχη..

κ εγω η αληθεια ειναι επειδη τον γιατρο τον απεκτησα μολις εμεινα εγκυος παρολο του οτι ειχα κανει τεστ παπ λιγους μηνες νωριτερα μου ξαναεκανε κ κοιταξε τα παντα...!μαρκελαααααααα ποσες ωρες δουλευεις βρεεεεε????

κατιαααααααα τι γινεται??

didi??impatient...??που ειστε βρεεεεεεεε??

Δουλευω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ ωρες τωρα γυρισα απο τις 6 το πρωι!!!χεχεχε τι να κανω τρεχω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΧΑ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!ΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ !!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

μεχρι να γεννησω θα εχουμε κι αλλα ευχαριστα, μαρκελακι μου!!! τα δικα σου!!! σ'ευχαριστω!!! το αστερακι μου θα φερει χαμογελα για ολες μας... υπομονη!!! ολα θα γινουν, το πιστευω!!! ;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ριτσα , εσυ με το ποδι πως πας ?

κοιτα μαρκελα μου δεν μπορω να πω οτι ειναι κ πολυ καλα αλλα δοξα το θεο ειδα μια πολυ μικρη διαφορα στο πρηξιμο μαλλον απο τα σαλοσπιρ που παιρνω κ οταν ποναω παρα πολυ πινω ντεπον.. αλλα δεν εχει καθολου ευλιγισια το ποδι μου κατω στο στραγαλι ουτε δεξια ουτε αριστε ουτε πανω κατω.. αλλα υπομονηηη!!!!! χθες κ σημερα ενιωθα καπως σαν κουρασμενη σαν ανακατεμενη αλλα τωρα ειμαι καλυτερα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μεχρι να γεννησω θα εχουμε κι αλλα ευχαριστα, μαρκελακι μου!!! τα δικα σου!!! σ'ευχαριστω!!! το αστερακι μου θα φερει χαμογελα για ολες μας... υπομονη!!! ολα θα γινουν, το πιστευω!!! ;););)

ναιιι!!!!!!! μολις κανεις την αρχη ολες μας μετα θα μετραμε ημερες.. θα μας κανει ποδαρικο το μιχαλακι μας!!!!!! μακαρι να γεννησεις κ πολυ ευκολα!!!!!

μαρκελα σου ευχομαι μεχρι τον αλλο μηνα να μας πεις τα καλυτερα!!!!:D:D:D:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχ τι ωραια νεα!και γυρισε κιολας το μαναρακι μου.αντε λιγο εμεινε!ποτε ξαναπας στο γιατρο?

6KuQp2.png

καλα, απο το σαββατο εχετε γραψει διαφορα... σας εχω χασει!

μπαρμπουλα, χαλαρα με το σπιτι! υπομονη με το λαθος του αμορε και καλα μαγειρεματα! ααα... και ο μπεμπης κλωτσαει γιατι σιγουρα του αρεσουν τα σχεδια της μαμας για το δωματιο του!

real thing, elenaki, marita και ολα τα κοριτσακια, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! την κυριακη εχω το μπαμπα μας, που δεν μας αφηνει χρονο για υπολογιστη! και το πρωι, οργανωσα τη μαμα μου και την εχωσα στο πλυσιμο μωρουδιακων!!! αλλο που δεν ηθελε η χαζογιαγια... μολις ειδε στον υπερηχο και το μωρο... αααχχχχ! ξανανιωσε! τα πλυναμε ολα ομως!!! μυριζει το σπιτι ολοκληρο προδερμ!!! γι αυτο χαθηκα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

με το καλο σε ολες.... κι ας κανετε κι εσεις καμια κοπανα! αρκει να ναι για καλο!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...