Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και εγώ στο club του Φεβρουαρίου. Περιμένω το δεύτερο κοριτσάκι μου και όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Είμαι έτοιμη σε καμιά βδομάδα να κάνω τον μεγάλο υπέρηχο.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν θα μπορούσα να τον κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ( Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου).

Θα τα λέμε τακτικά από εδώ και πέρα! Και ελπίζω όλες μας να έχουμε την καλύτερη εγκυμοσύνη!

Ναντια καλωσηρθες στην παρεα μας και συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα σας μπισκοτακι!! κ εμενα ο γιος μου οταν αρχησε πρωνηπιο αρχησαν κ τα παρατραγουδα συνεχεια αρρωστος ηταν κ να μου λεει κ η δασκαλα του συνεχεια δεν ερχεται στο σχολειο ρε κοπελα μου πως θα στειλω το παιδι μου αρρωστο? η εστω κ με λιγο βηχα? θα αρρωστησει αλλο παιδακι.. κ μια μερα τις λεω βηχει λιγο κ τι μου λεει ε κ εμεις βηχουμε να μην ερχομαστε? μεχρι που επαθε πνευμονια κ δεν ξανα μιλησε..

Τι να πω ρε Ριτσακι!Δεν ειναι καλα οι δασκαλες καμια φορα!Τι φοβηθηκε?Μην χασει τα μαθηματα η μηπως παρει απουσια?

o5etp3.png?xVMpoyHp

δεν ξερω για το ουρεοπλασμα....εγω απλα λεω οτι θελω να κανω τις εξετασεις αυτες απλα ανεφερα ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα γιατι ετσι μου ειπαν οτι ζητας την εξεταση....δεν ειναι ομως μονο για αυτα αλλα για οτι μπορει να φανει απο την εξεταση αυτη και η κοπελα που ανεφερα ειχε προβλημα με χλαμυδια και τα βρηκε ετσι

κοριτσακι μου αυτη η εξεταση γινεται κολπικα.για ολα αυτα δηλαδη.καλλιεργεια κολπικων υγρων λεγεται.δε σου ειχε κανει ο γυναικολογος στην αρχη της κυησης?εκτος απο τον προγεννητικο αυτο μου εκανε και μου ειπε οτι ειναι απαραιτητο.τα δειγματα πανε στο μικροβιολογο και εκει βγαινουν τα αποτελεσματα.ο γυναικολογος τι σου ειπε?θα τη βρω παντως την εξεταση να σου πω αναλυτικα,αν θες πες μου.

6KuQp2.png

κ εμενα μου λεγανε να βαλω την μικρη μου πριν ενα χρονο στο παιδικο δεν ηθελα δεν δουλευα γιατι να μου κουβαλα ΟΛΕΣ τισ αρρωστιες κ να βαρεθει απο τωρα το σχολειο.. κ του χρονου παει πρωνηπιο κ μου λενε να την βαλω μεχρι τις 4 κ 20 το απογευμα μα το χειμωνα 4 η ωρα ειναι βραδυ ασε που πρεπει να εχω παντα ετοιμο το φαγητο απο την προηγουμενη ημερα εγω γιατι δεν το θεωρω ευκολο????

η αληθεια ειναι οτι τωρα με το μωρο θα χρειαζεσαι περισσοτερο χρονο.και οσο για το σχολειο ειναι αναλογα το παιδι.εχω μικροτερο αδερφακι(καλα τωρα μεγαλωσε)αλλα τον πηγαμε απο νωρις σχολειο,3,5 αν θυμαμαι γιατι ηταν και πολυ ζωηρος και του κανε πολυ καλο.δεν το βαρεθηκε ποτε.ειναι αριστος μαθητης και τωρα που ειναι στο λυκειο.οσο για το φαγητο,αφου ολο το πρωι θα εισαι σπιτι,μονο με το μωρο,θα εχεις πιο πολυ χρονο.γνωμη μου,δεν ξερω κιολας.

6KuQp2.png

αχχ κοριτσια τι επαθα ...γυρισα σπιτι κ ειχα βγαλει να φτιαξει μπριζολες με πατατες στον φουρνο....ξανω ετσι ανοιγω την καταψυξη να παρω κατι που ηθελα κ βλεπω οτι ο αμορες κατα λαθος εχει βγαλει απο την πριζα τον καταψυκτη κ εχουν γινει οοοοολα νιανια....!κ οπως ξερετε φυσικα αν ξεπαγωσουν δεν κανει να ξαναπαγωσουν...!οποτε περα απο τις μπριζολες τωρα εχω βγαλει κ το κοτοπουλο που ειχε απομεινει κ φτιαχνω κοτοσουπα για αυριο...!!ξεχναμε κ την ξεκουραση για σημερα....!!:(:(:(

καλο μεσημερι κοριτσια!

τι επαθες ρε κοριτσι!!ελπιζω να μην ειχε παρα πολλα κρεατα!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου αυτη η εξεταση γινεται κολπικα.για ολα αυτα δηλαδη.καλλιεργεια κολπικων υγρων λεγεται.δε σου ειχε κανει ο γυναικολογος στην αρχη της κυησης?εκτος απο τον προγεννητικο αυτο μου εκανε και μου ειπε οτι ειναι απαραιτητο.τα δειγματα πανε στο μικροβιολογο και εκει βγαινουν τα αποτελεσματα.ο γυναικολογος τι σου ειπε?θα τη βρω παντως την εξεταση να σου πω αναλυτικα,αν θες πες μου.

ναι αν ειναι ευκολο να την βρεις....δεν μου την εκανε..βλεπεις ο πρωτος γυναικολογος ποτ ειχα αποδειχτηκε τελικα οτι να ναι..ουτε τα βασικα φαρμακα δεν μου ειχε δωσει ακομα και την εξεταση για το στιγμα που πρεπει να την κανουν ολες δεν μογ την ειχε δωσει μερα την εκανα..

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ναι αν ειναι ευκολο να την βρεις....δεν μου την εκανε..βλεπεις ο πρωτος γυναικολογος ποτ ειχα αποδειχτηκε τελικα οτι να ναι..ουτε τα βασικα φαρμακα δεν μου ειχε δωσει ακομα και την εξεταση για το στιγμα που πρεπει να την κανουν ολες δεν μογ την ειχε δωσει μερα την εκανα..

ερχομαι.παω να τη βρω.περιμενε αν θες.

6KuQp2.png

λοιπον αφορα διαφορους μυκητες,στρεπτοκοκκο,χλαμυδια,ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα.δεν ξερω γιατι δε στο κανε ο γυναικολογος σου.τι να πω.θα μαθω λεπτομερεις και απο το μικροβιολογο που θα παω αυριο.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον αφορα διαφορους μυκητες,στρεπτοκοκκο,χλαμυδια,ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα.δεν ξερω γιατι δε στο κανε ο γυναικολογος σου.τι να πω.θα μαθω λεπτομερεις και απο το μικροβιολογο που θα παω αυριο.

Σ'ετχαριστω παρα πολυ!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

real thing κρεατα πολλα δεν ειχα...λιγο κυμα...που τον επλασα κ τα εφτιαξα μπιφτεκια κ τα εβαλα στο ψυγειο....κ πολυ κοτοπουλο..οπου τωρα εχω βρεθει να φτιαχνω κοτοσουπα για ενα λοχο κ να περισσευει κ αλλο κοτοπουλο κ θα το βρασω κ θα το μαδησω....η θα το δινω στο σκυλακι η θα βαζω κ λιγο στην σαλατα.....τι να πω δεν ξερωωωωω!!εχω πελαγωσει κ τελικα δν ξεκουραστηκα κ καθολου....!!

Ελενακι κανε οοοοολες τις εξετασεις...ολες για ολες....για να εισαι ησυχη..

κ εγω η αληθεια ειναι επειδη τον γιατρο τον απεκτησα μολις εμεινα εγκυος παρολο του οτι ειχα κανει τεστ παπ λιγους μηνες νωριτερα μου ξαναεκανε κ κοιταξε τα παντα...!μαρκελαααααααα ποσες ωρες δουλευεις βρεεεεε????

κατιαααααααα τι γινεται??

didi??impatient...??που ειστε βρεεεεεεεε??

Jr39p2.png

i-love-you-baby-graphic-love-graphic-for-fb-share.gif

Εχω τον πιο ομορφο, γλυκο, υπακουο και ναζιαρη μικρο κυριο στην κοιλιτσα μου!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου.... δεν σας εχω διαβασει, αλλα μολις γυρισα και ειναι τοση η ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ολα τελεια! ο πλακουντας μας, τα υγρα, η καρδουλα, τα αγγειακια, ο εγκεφαλος, ολα, ολα!!! κι ενας κουκλος!!!!! εχει τα χειλακια μου... σαρκωδη και σουφρωτα! ααααααχχχχχ...... ο αντρας μου μου λεει "μαλλον σε σενα μοιαζει!" αλλα του λεει η γιατρος "ε και σε σας μοιαζει λιγο..." αααααχχχχχ.... δοξα τη Μεγαλοχαρη!!! αααααα.... και το κεφαλι κατω κοριτσια! ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...