Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και εγώ στο club του Φεβρουαρίου. Περιμένω το δεύτερο κοριτσάκι μου και όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Είμαι έτοιμη σε καμιά βδομάδα να κάνω τον μεγάλο υπέρηχο.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν θα μπορούσα να τον κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ( Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου).

Θα τα λέμε τακτικά από εδώ και πέρα! Και ελπίζω όλες μας να έχουμε την καλύτερη εγκυμοσύνη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια! Και καλη εβδομαδα...

Εμεις ειμαστε καλυτερα...οικογενειακως, αναρρωνουμε, το παιδι δε το εστειλα παιδικο εχει λιγο βηχα.

Μ 'αυτα και μ'αυτα εχασα και εναμισυ κιλο...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΠΑΛΙ...

Μαριτα μου ναι σιγα σιγα ολα θα γινουν...η πλακα ειναι πως χθες περιεγραφα στην κοπελα του ξαδερφου πως θα γινει το παιδικο κ ολο κλωτσουσε το μπεμπακι μας...!!:D:D

ευελπιστω οι κλωτσιες να ηταν οτι του αρεσει κ οχι το αντιθετο...αχαχαχα!!

Ναντια καλως μας ηρθες κ με το καλο η μπεμπουλα σου λοιπον κ εσενα κ να εχεις κ εσυ μια υπεροχη εγκυμοσυνη...!!

mpiskotaki καλα εκανες κ δεν το εστειλες το μικρακι σου...δεν πειραζει..!

λοιπον ακουστε τι επαθε το ανηψακι μου στο σχολειο...

παει νηπιο κ ειναι 25 παιδακια κ μια δασκαλα....κ επειδη δεν μπορουσε οταν ενα παιδακι ηθελε να παει τουαλετα να αφησει τα υπολοιπα 24 παιδακια μονα τους δεν τα αφηνε να πανε τουαλετα στο σχολειο...κ τελικα το παιδακι επαθε φλεγμονη στο πουλακι του κ το εντερακι του ειχε γεμισει κακακια κ νοσηλευτικε 1 εβδομαδα κ ακομα δεν εχει αναρρωσει πληρως....φανταστειτε τι εχει να γινει στο σχολειο....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! Και καλη εβδομαδα...

Εμεις ειμαστε καλυτερα...οικογενειακως, αναρρωνουμε, το παιδι δε το εστειλα παιδικο εχει λιγο βηχα.

Μ 'αυτα και μ'αυτα εχασα και εναμισυ κιλο...

περαστικα σας μπισκοτακι!! κ εμενα ο γιος μου οταν αρχησε πρωνηπιο αρχησαν κ τα παρατραγουδα συνεχεια αρρωστος ηταν κ να μου λεει κ η δασκαλα του συνεχεια δεν ερχεται στο σχολειο ρε κοπελα μου πως θα στειλω το παιδι μου αρρωστο? η εστω κ με λιγο βηχα? θα αρρωστησει αλλο παιδακι.. κ μια μερα τις λεω βηχει λιγο κ τι μου λεει ε κ εμεις βηχουμε να μην ερχομαστε? μεχρι που επαθε πνευμονια κ δεν ξανα μιλησε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ριτσα μου!!ναι ενταξει προσπαθω να ειμαι οσο πιο χαλαρη γινεται....τωρα ετσι κ αλλιως πρεπει να παραγγειλουμε τις κολωνες που θα μπουν για στηριγμα κ να γκρεμιστουν τοιχοι οποτε δεν μπορω καν να ειμαι εκει....εγω θα αναλαβω οταν ειναι να επιλεξουμε κουζινα,πλακακια ,πατωματα,μπανια κ επιπλα...προς το παρον δεν ανακατευομαι με οικοδομη..!:D:D

Jr39p2.png

περαστικα σας μπισκοτακι!! κ εμενα ο γιος μου οταν αρχησε πρωνηπιο αρχησαν κ τα παρατραγουδα συνεχεια αρρωστος ηταν κ να μου λεει κ η δασκαλα του συνεχεια δεν ερχεται στο σχολειο ρε κοπελα μου πως θα στειλω το παιδι μου αρρωστο? η εστω κ με λιγο βηχα? θα αρρωστησει αλλο παιδακι.. κ μια μερα τις λεω βηχει λιγο κ τι μου λεει ε κ εμεις βηχουμε να μην ερχομαστε? μεχρι που επαθε πνευμονια κ δεν ξανα μιλησε..

Τι βλαμενη...εμας τα παιρνουνε ολα αρρωστα και μη...πηρανε κατι 2,5 ρικα που δε δουλευουνε οι μαμαδες τους κι ειναι ολο αρρωστα...δε μπορω να το καλταλαβω αυτο σοβαρα!!! Ειναι 30 παιδακια με μια δασκαλα στον παιδικο και δε προλαβαινει!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερααααααααααααααααα!!!!!

τι κάνετε;;;; περαστικα στις αρρωστούλες!!! κ εμενα ο καλος μου κρυωσε χθες, εχει μπούκωμα κ ο λαιμός του. ελπίζω να ναι οντως κρυωμα κ οχι καμια ιωση γιατι φοβαμαι να μην κολλήσω.

Κατια μου θα περιμένουμε τα παοτελέσματα απο το ντόπλερ κ ελπίζω ο Μιχαλιός να χει κανει την μεγαλη βουτιά κ να ναι με το κεφάλι κάτω!!!

Ναντια με το καλό το κοριτσάκι σου, ειμαστε αρκετες αγορομάνες, οπότε μπορείς να διαλέξεις κ γαμπρό για την κορη!!!!! :P:p:p:p:p

Παω για φαγάκι, εχω ψαρόσουπα σημερα, για να μαλακωσει κ ο λαιμός του μπαμπούλα μας!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Τι βλαμενη...εμας τα παιρνουνε ολα αρρωστα και μη...πηρανε κατι 2,5 ρικα που δε δουλευουνε οι μαμαδες τους κι ειναι ολο αρρωστα...δε μπορω να το καλταλαβω αυτο σοβαρα!!! Ειναι 30 παιδακια με μια δασκαλα στον παιδικο και δε προλαβαινει!!

πόσο δίκαιο έχεις!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω οταν δεν δουλευουν, ποιος ο λογος να τα στέλνουν απο τοσο μικρα. Στείλτα προνηπιο, γιατι να πανε απο 2,5 χρονων να αρρωσταίνουν πιο ευκολα κ να μην τα εχεις στο σπιτακι σου να τα χαρείς;;; Απο το προνηπιο κ οσο μεγαλώνουν τοσο πιο λιγο θα τα βλεπεις την μερα με τις υποχρεωσεις κ τα μαθηματα που θα εχουν!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

αχχ κοριτσια τι επαθα ...γυρισα σπιτι κ ειχα βγαλει να φτιαξει μπριζολες με πατατες στον φουρνο....ξανω ετσι ανοιγω την καταψυξη να παρω κατι που ηθελα κ βλεπω οτι ο αμορες κατα λαθος εχει βγαλει απο την πριζα τον καταψυκτη κ εχουν γινει οοοοολα νιανια....!κ οπως ξερετε φυσικα αν ξεπαγωσουν δεν κανει να ξαναπαγωσουν...!οποτε περα απο τις μπριζολες τωρα εχω βγαλει κ το κοτοπουλο που ειχε απομεινει κ φτιαχνω κοτοσουπα για αυριο...!!ξεχναμε κ την ξεκουραση για σημερα....!!:(:(:(

καλο μεσημερι κοριτσια!

Jr39p2.png

αυτα ειναι ευχαριστα.να ανοιγουν μαγαζια και οχι να κλεινουν.οπως εχουμε συνηθισει!:P:p

οι εξετασεις γινονται μεσω εοπυυ.τις ειχα κανει κι εγω.μονο συμμετοχη πληρωνεις.

ειχα κι εγω ουρεοπλασμα,το βρηκα στον προγεννητικο και αντιβιωση πηρα τον προηγουμενο μηνα,στον τεταρτο μαζι με τον αντρα μου.δε νομιζω να ναι αυτο.παντως με το που εκανα τη θεραπεια ειδα διαφορα στα κολπικα υγρα.αμα ηταν επικινδυνο δεθα μου το ειχε πει ογιατρος?περιμενε δυο μηνες για να κανω θεραπεια!

καλυτερα να το νιωσεις μια και καλη και μετα να το ακους συνεχεια παρα να το ακουσεις τωρα και μετα να περιμενεις ποτε θα ξαναγινει.ξερω τι σου λεω!παθουσα!!

δεν ξερω για το ουρεοπλασμα....εγω απλα λεω οτι θελω να κανω τις εξετασεις αυτες απλα ανεφερα ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα γιατι ετσι μου ειπαν οτι ζητας την εξεταση....δεν ειναι ομως μονο για αυτα αλλα για οτι μπορει να φανει απο την εξεταση αυτη και η κοπελα που ανεφερα ειχε προβλημα με χλαμυδια και τα βρηκε ετσι

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΠΑΛΙ...

Μαριτα μου ναι σιγα σιγα ολα θα γινουν...η πλακα ειναι πως χθες περιεγραφα στην κοπελα του ξαδερφου πως θα γινει το παιδικο κ ολο κλωτσουσε το μπεμπακι μας...!!:D:D

ευελπιστω οι κλωτσιες να ηταν οτι του αρεσει κ οχι το αντιθετο...αχαχαχα!!

Ναντια καλως μας ηρθες κ με το καλο η μπεμπουλα σου λοιπον κ εσενα κ να εχεις κ εσυ μια υπεροχη εγκυμοσυνη...!!

mpiskotaki καλα εκανες κ δεν το εστειλες το μικρακι σου...δεν πειραζει..!

λοιπον ακουστε τι επαθε το ανηψακι μου στο σχολειο...

παει νηπιο κ ειναι 25 παιδακια κ μια δασκαλα....κ επειδη δεν μπορουσε οταν ενα παιδακι ηθελε να παει τουαλετα να αφησει τα υπολοιπα 24 παιδακια μονα τους δεν τα αφηνε να πανε τουαλετα στο σχολειο...κ τελικα το παιδακι επαθε φλεγμονη στο πουλακι του κ το εντερακι του ειχε γεμισει κακακια κ νοσηλευτικε 1 εβδομαδα κ ακομα δεν εχει αναρρωσει πληρως....φανταστειτε τι εχει να γινει στο σχολειο....!!

Του αρεσε αυτο που ακουγε και σε κλωτσουσε για να δηλωσει την παρουσια του και πως συμφωνει!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

πόσο δίκαιο έχεις!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω οταν δεν δουλευουν, ποιος ο λογος να τα στέλνουν απο τοσο μικρα. Στείλτα προνηπιο, γιατι να πανε απο 2,5 χρονων να αρρωσταίνουν πιο ευκολα κ να μην τα εχεις στο σπιτακι σου να τα χαρείς;;; Απο το προνηπιο κ οσο μεγαλώνουν τοσο πιο λιγο θα τα βλεπεις την μερα με τις υποχρεωσεις κ τα μαθηματα που θα εχουν!

κ εμενα μου λεγανε να βαλω την μικρη μου πριν ενα χρονο στο παιδικο δεν ηθελα δεν δουλευα γιατι να μου κουβαλα ΟΛΕΣ τισ αρρωστιες κ να βαρεθει απο τωρα το σχολειο.. κ του χρονου παει πρωνηπιο κ μου λενε να την βαλω μεχρι τις 4 κ 20 το απογευμα μα το χειμωνα 4 η ωρα ειναι βραδυ ασε που πρεπει να εχω παντα ετοιμο το φαγητο απο την προηγουμενη ημερα εγω γιατι δεν το θεωρω ευκολο????

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...