Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εννοειται θα σου πω.....α ωραια..αν και νωρις καλη επιτυχια με το καινουργιο μαγαζι!!!!

Ευχαριστω πολυ!!Ελπιζω να το ανοιξω και να φυγω με φουσκωμενη κοιλια να σου πω την αληθεια...αλλα ειδωμεν οτι θελει ο θεος!

Εσυ τελειωσες με τις εξετασεις κοριτσι μου ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω πολυ!!Ελπιζω να το ανοιξω και να φυγω με φουσκωμενη κοιλια να σου πω την αληθεια...αλλα ειδωμεν οτι θελει ο θεος!

Εσυ τελειωσες με τις εξετασεις κοριτσι μου ?

στο ευχομαι με ολη μου την καρδια να φυγεις με φουσκωμενη κοιλιτσα κσι να πανε ολα τελεια!!

δεν εκανα ακομα..περιμενουμε να μου ερθει η πρωτη περιοδος και μετα..αν και ο γιατρος λεει δεν χρειαζονται εξετασεις περα απο γενικες αιματος εγω θα κανω για να ειμαι πιο ηρεμη.....θα ρωτησω και τον γιατρο αλλα ξερεις αν οι εξετασεις για ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα κλπ γινονται μεσω ασφαλειας η πρεπει να τις κανω μονη μιυ?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

στο ευχομαι με ολη μου την καρδια να φυγεις με φουσκωμενη κοιλιτσα κσι να πανε ολα τελεια!!

δεν εκανα ακομα..περιμενουμε να μου ερθει η πρωτη περιοδος και μετα..αν και ο γιατρος λεει δεν χρειαζονται εξετασεις περα απο γενικες αιματος εγω θα κανω για να ειμαι πιο ηρεμη.....θα ρωτησω και τον γιατρο αλλα ξερεις αν οι εξετασεις για ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα κλπ γινονται μεσω ασφαλειας η πρεπει να τις κανω μονη μιυ?

Ναι ναι τις καλυπτει ο ΕΟΠΠΥ αλλα δεν ξερω τι γινεται με τον ΕΟΠΠΥ.Εγω πηγα την παρασκευη και εκανα καποιες εξετασεις και μου ειπε η μικροβιολογος οτι θα σταματησουν να συνεργαζονται με τον ΕΟΠΠΥ απο την δευτερα γιατι δεν τους πληρωνουν.ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις εξετασεις μπορεις να τις κανεις μεσω εοππυ εκτος απο εξειδικευμενες οπως πχ για θρομβοφυλια και καπια απο τα αντιπυρινικα που δεν τα καλυπτει.Τουλαχιστον αυτα μεχρι την παρασκευη τωρα δεν ξερω να σου πω και 100% αλλα ο γιατρος σου σιγουρα θα ξερει.

Για μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα ειχες καποια θεμα και θα τα κανεις η ετσι προληπτικα ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ναι ναι τις καλυπτει ο ΕΟΠΠΥ αλλα δεν ξερω τι γινεται με τον ΕΟΠΠΥ.Εγω πηγα την παρασκευη και εκανα καποιες εξετασεις και μου ειπε η μικροβιολογος οτι θα σταματησουν να συνεργαζονται με τον ΕΟΠΠΥ απο την δευτερα γιατι δεν τους πληρωνουν.ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις εξετασεις μπορεις να τις κανεις μεσω εοππυ εκτος απο εξειδικευμενες οπως πχ για θρομβοφυλια και καπια απο τα αντιπυρινικα που δεν τα καλυπτει.Τουλαχιστον αυτα μεχρι την παρασκευη τωρα δεν ξερω να σου πω και 100% αλλα ο γιατρος σου σιγουρα θα ξερει.

Για μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα ειχες καποια θεμα και θα τα κανεις η ετσι προληπτικα ?

θα κανω προληπτικα γιατι δεν ξερουμε ποιο ακριβως ηταν το μικροβιο που το προκαλεσε αυτο και ειχα μιλησει με μια κοπελα που επαθε ακριβως το ιδιο και τελικα ειχε χαλμυδια και το εμαθε μετα..οποτε λεω να κανω ολο αυτο το πακετο απο τις εξετασεις για σιγουρα..τουλαχιστον αν ειναι κατι απο αυτα να φυγει για να μην ξαναγινει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

θα κανω προληπτικα γιατι δεν ξερουμε ποιο ακριβως ηταν το μικροβιο που το προκαλεσε αυτο και ειχα μιλησει με μια κοπελα που επαθε ακριβως το ιδιο και τελικα ειχε χαλμυδια και το εμαθε μετα..οποτε λεω να κανω ολο αυτο το πακετο απο τις εξετασεις για σιγουρα..τουλαχιστον αν ειναι κατι απο αυτα να φυγει για να μην ξαναγινει

Ναι ναι σιγουρα να το κανεις και εσυ και ο συζηγος μηπως και!!καλα κανεις να τα κανεις να ηρεμησεις!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι σιγουρα να το κανεις και εσυ και ο συζηγος μηπως και!!καλα κανεις να τα κανεις να ηρεμησεις!

αν εχω εγω κατι θα κανει και αυτος..γιατι και μια φιλη μου που εχει ουρεοπλασμα πρωτα εκανε αυτη και μετα εβαλαν τον αντρα της..ολα θα γινουν..να τελειωνουμε και να επανελθουμε στους ρυθμους μας

καλο μεσημερι..φιλια :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

αν εχω εγω κατι θα κανει και αυτος..γιατι και μια φιλη μου που εχει ουρεοπλασμα πρωτα εκανε αυτη και μετα εβαλαν τον αντρα της..ολα θα γινουν..να τελειωνουμε και να επανελθουμε στους ρυθμους μας

Ναι κοριτσι μου!Θετικη σκεψη πανω απο ολα και θα επανελθεις σιγα σιγα στο λεω και εγω γιατι ξερεις και τα δικα μου.Εσυ να εισαι καλα πανω απο ολα και ολα θα ερθουν.Σε φιλω καλο μεσημερι χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλησπέρα!!! Τι κάνετε κορίτσια?

Έχει καλή μέρα και είχαμε πάει για καφεδάκι... τέλεια ήταν!

Αχ βε κορίτσια... πότε θα το νιώσω το μικρό μου? Ανυπομονώ!

Υπομονη, εγω το ενιωσα τη μερα που εμπαινα στην 21η βδομαδα! Α, και αντιθετα με τις αλλες κοπελες , ουτε φτερουγισματα ενιωσα, ουτε ψαρακια μεσα στη γυαλα, ουτε πεταλουδιτσες, κλωτσια κατευθειαν.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Υπομονη, εγω το ενιωσα τη μερα που εμπαινα στην 21η βδομαδα! Α, και αντιθετα με τις αλλες κοπελες , ουτε φτερουγισματα ενιωσα, ουτε ψαρακια μεσα στη γυαλα, ουτε πεταλουδιτσες, κλωτσια κατευθειαν.

Αχ, ανυπομονώ να το νιώσω! Αφού να φανταστείς υπάρχουν στιγμές που χαϊδεύω την κοιλίτσα μου και τον παρακαλάω για μια του κίνηση!!! Είμαι υπερβολική ε? Μπορεί... τι να πω....

Προς το παρόν περιμένω την Πέμπτη να τον δούμε... γιατί μου έχει λείψει πολύ... μα πάρα πολύ!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii και να μου πεις οταν ειναι να σου πω , γιατι απο το νεο χρονο αλλαζω μαγαζι παω να ανοιξω ενα καινουργιο!!!

αυτα ειναι ευχαριστα.να ανοιγουν μαγαζια και οχι να κλεινουν.οπως εχουμε συνηθισει!:P:p

οι εξετασεις γινονται μεσω εοπυυ.τις ειχα κανει κι εγω.μονο συμμετοχη πληρωνεις.

ειχα κι εγω ουρεοπλασμα,το βρηκα στον προγεννητικο και αντιβιωση πηρα τον προηγουμενο μηνα,στον τεταρτο μαζι με τον αντρα μου.δε νομιζω να ναι αυτο.παντως με το που εκανα τη θεραπεια ειδα διαφορα στα κολπικα υγρα.αμα ηταν επικινδυνο δεθα μου το ειχε πει ογιατρος?περιμενε δυο μηνες για να κανω θεραπεια!

Αχ, ανυπομονώ να το νιώσω! Αφού να φανταστείς υπάρχουν στιγμές που χαϊδεύω την κοιλίτσα μου και τον παρακαλάω για μια του κίνηση!!! Είμαι υπερβολική ε? Μπορεί... τι να πω....

Προς το παρόν περιμένω την Πέμπτη να τον δούμε... γιατί μου έχει λείψει πολύ... μα πάρα πολύ!

καλυτερα να το νιωσεις μια και καλη και μετα να το ακους συνεχεια παρα να το ακουσεις τωρα και μετα να περιμενεις ποτε θα ξαναγινει.ξερω τι σου λεω!παθουσα!!

6KuQp2.png

καλησπερα κοριτσια μου....κ καλη εβδομαδα να μας ξημερωσει...ειμαι λιγ κουρασμενη με το σπιτι παρολο που δεν κανω τιποτα μονο που λειπω απο το σπιτι κουραζομαι....καλο βραδυ κ ελπιζω ολες καλα...!!φιλακιαααααα!

Jr39p2.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ......!!καλη εβδομαδα οσο καλη μπορει να ειναι με οσα ερχονται αυτη την εβδομαδα για την χωρα μας..!!τλσπ...!ας ειναι καλα τα μωρακια μας κ ολα τα υπολοιπα θα γινουν σιγα σιγα ...!!καποια πραγματα δεν μπορουμε να τα αποφευγουμε...!!σημερα εχει ξεκουραση το προγραμμα....!

το σπιτι θελει παρα πολυ δουλεια...θελει ακομα κ στηριγματα δοκαρια γιατι θα πεσουν τοιχοι...!!θελει παρα πολλα...!αλλα σιγα σιγα κ σταθερα...!!:D

Κατια μου με το καλο το doppler σημερα...περιμενουμε νεακια!!!

Jr39p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Ευχομαι μια υπεροχη εβδομαδα για ολες μας!Κατια μου καλη επιτυχια για σημερα!Περιμενουμε νεα!barboula μου αφου εφυγε ο νοικαρης τωρα σιγα σιγα ολα θα γινουν!Εσυ να σκεφτεσαι το μωρακι σου και να μην σε νοιαζει τπτ αλλο!Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...