Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσια?

Εμεις επιτελους σπιτι!!

Μαρκελα δυο μερες στην Θεσ/νικη..καθε φορα που περνουσα εξω απο το μαγαζι που δουλευεις σε σκεφτομουν :D.....καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου και με το καλο να φουσκωσει η κοιλιτσα!!

Συγχαρητηρια σε οσες μαθαν τωρα τι φυλλο και πηραν καλα αποτελεσματα και με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια!!

Ευχομαι να ειστε ολες τελεια....διαβασα στα γρηγορα τα νεα σας...τωρα πιυ επιστρεψαμε θα σας παρακολουθω πιο συχνα!!

Καλε γιατι δεν ηρθες να σε κερασω ενα καφεδακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!Κριμαααααααα θα σου εφτιαχνα σουπερ ουαου καφε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!! Τι κάνετε κορίτσια?

Έχει καλή μέρα και είχαμε πάει για καφεδάκι... τέλεια ήταν!

Αχ βε κορίτσια... πότε θα το νιώσω το μικρό μου? Ανυπομονώ!

Ελα οπου να ναι θα το ακουσεις και εσυ!!!Αντε με το καλο!

τι μου κανετε?παλι δεν εχει κινητικοτητα το παρεακι.!!εγω δουλειες απο το πρωι,μου εδωσε και μια το κοριτσακι μου και καταχαρηκα.επειδη ημουν ορθια και πρωτη φορα που την καταλαβαινω ορθια.μεγαλωνει το ψυχακι μου.!!αντε γραψτε τιποτα!!

Ναι εχω αρχισει και σας προλαβαινω γιατι δεν γραφετε πολλα!τι εγινε καλε ? γιατι ? γραψτε τιποτααααααααα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπερα κοριτσια μου...πριν λιγο μπηκαμε σπιτι κ αυριο το πρωι φευγουμε παλι για αλλη δουλεια στο σπιτι...να βγαλουμε τα πλακακια κουζινας κ μπανιου σιγα σιγα..θα ερθει κ ο κουμπαρος μου για βοηθεια....!!

εγινε δουλεια σημερα...βγηκαν τα ντουλαπια κουζινας κ κατι κασες με πορτες...

ανεσταλλει η απεργια τελικα με τον εοπυυ το ειπαν κ στην τηλεοραση κ οι εξετασεις θα γινονται κανονικα μεσω εοπυυ...παλι καλα γιατι εχω εξετασεις τελος του μηνα....!!καλο βραδυ κοριτσια μου....κ ολα να πηγαινουν μονο καλα..!!!σας σκεφτομαιι....!:D:D

Jr39p2.png

Καλε γιατι δεν ηρθες να σε κερασω ενα καφεδακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!Κριμαααααααα θα σου εφτιαχνα σουπερ ουαου καφε!

αν ηξερα σε ποια περιοχη εισαι θα ερχομουν.........εγω περνουσα απο ενα που εχει στην καμαρα και στην εγνατια αν δεν δεν κανω λαθος......τι ωραια στην Θεσ/νικη πολυ μου ειχε λειψει!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου πως εισαι?να μας γραφεις τωρα ε??ελπιζω να εισαι καλα και επισης ελπιζω να μην ακολουθεις αυτο το προγραμμα διατροφης που βαζεις στο fb.xaxaxxa.θα μεινεις μιση.εισαι που εισαι αδυνατη!

μια χαρα.κατι τραβηγματα αρχισαν παλι αλλα το παλευω.ψηλα το κεφαλι sapi μου.τα καλυτερα ερχονται.εγω να δεις κατι νευρα και κατι πραγματα που μου συμβαινουν αλλα τα προσπερναω και λεω οχι!εγω τωρα πρεπει ναμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!και ετσι συνερχομαι.περιμενουμε νεα απο την εξεταση!

αμην παναγια μου!

τι συνεβη?γιατι να μη μας γραφεις?δεν αφορα εσενα.ετσι δεν ειναι?ευχομαι να πανε ολα καλα με την κοπελα!

καλα ειμαι γλυκια μου εσυ?

χαχαχαχαχα οχι δεν κανω διαιτα απο περιεργια το πατησα και τωρα δεν ξερω πως να το σβησω

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

αν ηξερα σε ποια περιοχη εισαι θα ερχομουν.........εγω περνουσα απο ενα που εχει στην καμαρα και στην εγνατια αν δεν δεν κανω λαθος......τι ωραια στην Θεσ/νικη πολυ μου ειχε λειψει!!!!!

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε αυτο ειμαι στην καμαραααααααααααααααααααααα ειδες πως τα φερενι ο θεος ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρκελα μου! αισιως 34!!! τη Δευτερα εχω doppler... να δουμε πως παν τα πραγματα και τι εχει κανει ο Μιχαλακης μου! ειναι πολυ δραστηριος μερα νυχτα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω το αν εχει γυρισει... κανει καποια δυνατα, αλλα να ναι τουμπα? με αγχωνει λιγο ολο αυτο + το να ναι ολα καλα με το doppler, αλλα θα κανω υπομονη μεχρι τη Δευτερα και ξανα-αγχωνομαι μετα αν ειναι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ? πως παει το "τρεξιμο"? απο καιρο? τι λεει η σαλονικα? εμεις αθηνα αν και γλυκανε λιγο, εχουμε ζεστες ακομα!

Ελα ολα καλα και να μην εχει γυρισει να εισαι περιφανη που εφτασες ως εδω και να τον κρατησεις γερο στην αγκαλια σου αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια ε? Ολα καλα θα πανε με το dobbler μην ανησηχεις καθολου!!!

Εδω ο καιρος ειναι μια ετσι μια αλλιως τι να κανουμε!!!Τρεξιμο δεν λες τιποτα αλλα ας ειναι τι να κανω....:P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε αυτο ειμαι στην καμαραααααααααααααααααααααα ειδες πως τα φερενι ο θεος ?

καλημερα!!!

ε τωρα που τι ξερω....θα σου ερθω την επομενη φορα που θα ερθω Θεσ/νικη :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα Ριτσα!!!! Καλημερα κ στα υπόλοιπα κοριτσια!!!!!! να 'χετε μια υπεροχη κυριακή!!!!:D:D:D:D

καλημερα Ελενη!!!!

ευχαριστουμε και συ να εχεις μια ομορφγ Κυριακη!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα!!!

ε τωρα που τι ξερω....θα σου ερθω την επομενη φορα που θα ερθω Θεσ/νικη :D

Naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii και να μου πεις οταν ειναι να σου πω , γιατι απο το νεο χρονο αλλαζω μαγαζι παω να ανοιξω ενα καινουργιο!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii και να μου πεις οταν ειναι να σου πω , γιατι απο το νεο χρονο αλλαζω μαγαζι παω να ανοιξω ενα καινουργιο!!!

εννοειται θα σου πω.....α ωραια..αν και νωρις καλη επιτυχια με το καινουργιο μαγαζι!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...