Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κολπο μιας γειτόνισσας μου που θα το κανω κ εγω φετος. σε μια λεκανη βαζουμε νερό χλιαρό κ αρκετό υγρό πατώματος, ξερετε τα αρωματικά που καθαρίζουν κιολας. με ενα ρολό που βαφουμε τους τοίχους, θα το βουταμε μεσα στη λεκάνη, θα το στίβουμε με το χερι μας πιεζοντας το κ θα περασουμε όλους τους τοίχους. μετά με σκέτο νεράκι το ίδιο κ φαινονται σαν φρεσκοβαμμένοι κ μοσχοβολάνε!!!! Εγώ το είδα στο σπίτι της και ενθουσιαστηκα. Το κάνει μια φορά το χρόνο, τέλος σεπτεμβρίου. θα το προτιμήσω σε σχεση με την χλωρίνη, γιατι στην αρχη για χλωρινη ελεγα κ εγω.

καλησπερα σας!!!! αυτο το κολπο ειναι πολυ ωραιο, αλλα σιγουρα υπαρχει σκονη στο τοιχο κ ας μην φενεται.. κ λερωματα χαμηλα. αυτο ειναι για να μυρησουν οι τοιχοι αν δεν τριφτουν εστω κ με σκετο νερο δεν καθαριζουν κ μετα για αρωμα φρεσκαδας κανεις αυτο το κολπο.. γνωμη μου κ μπορει να κανω κ λαθος!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω τους τοιχους τους καθαριζα με ενα βετεξ βουτηγμενο σε νερο με απορυπαντικο πιατων ειχα δοκιμασει με χλωρινη κ μυριζε πολυ...καλε πριν εγραψα οτι θα κανω αυχενικη αυριο παει το χασα β επιπεδου θα κανω κ εχω τρομερη αγωνια.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω τους τοιχους τους καθαριζα με ενα βετεξ βουτηγμενο σε νερο με απορυπαντικο πιατων ειχα δοκιμασει με χλωρινη κ μυριζε πολυ...καλε πριν εγραψα οτι θα κανω αυχενικη αυριο παει το χασα β επιπεδου θα κανω κ εχω τρομερη αγωνια.....

μια χαρα καθαριζουν κ ετσι!! ωραια θα χορτασεις αυριο το μωρακι σου!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Σ'ευχαριστω πολυ!!!Δοξα το θεο βρηκαμε την ακρη!

την χρειαζοσουν αυτη την ακρη,για να κλεισει τελειως αυτο το κεφαλαιο.δε θα πω οτι χαιρομαι γιατι το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο,θα πω για αλλη μια φορα ποσο πολυ σε θαυμαζω!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες καλημερα...σας γραφω απ'το σπιτι μιας και δε πηγα δουλεια σημερα λογω γαστρεντεριτιδας...μας κολλησε ο μικρος οικογενειακως...κλαψ...ξερναγα ολη νυχτα κοριτσια...μεχρι που δεν ειχα κατι αλλο στο στομαχι για να βγαλω και σταματησα...δραμα δραμα σας λεω...

Η μπεμπουλα ευτυχως κουνιοτανε ολη την ωρα γιατι καπως ανησυχησα μη παθει κατι με τοση αναστατωση, πηρα κ το γιατρο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και να πιω λιγο τσαι, μπανανες, ρυζακι και τα κλασικα για την περιπτωση..

Δραμα κι ο αντρας μου που πηγε αναγκαστικα στη δουλεια και τα πεθερικα μου! Μας θερισε η ατιμη!

Τωρα ειμαι καπως καλυτερα, το παιδι συνεχιζει να κοιμαται, εκανε πυρετο ολη νυχτα, ξερασε και στο σαλονι και μαζευα βραδυατικα εμετους, πλυντηρια κτλ κτλ...καταλαβαινετε..

Impatient...κορη κορη!!! Με το καλο!!

Μαριτακι ωραιο δωρακι...να περασεις καλα!!

Κατια καλημερα!!!

Καλημερα σε ολες και μη κολλησετε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ γαστρεντεριτιδα τωρα!!!

Φιλακια

περαστικα σου.δεν εχω χειροτερο!

Καλημερα τσουπριτσες!!!ολες καλα?τα μωρουλινια καλα?

εμεις αυτο το σ/κ εχουμε δουλειες θα βαψουμε το δωματιο του Πριγκηππα μας!!!!:D:D:D

ζηλευω.θελω κι εγω αλλα ειναι νωρις ακομα για μενα και δεν εχω καταληξει.θαγινει τελειο παντως.το παρηγγειλες και το αυτοκολλητο που ειδα?

Γεια σας κοριτσακια...χαθηκα για λιγο γτ καναμε μια μινι ανακαινιση σπιτι τωρα που ο καιρος ειναι ακομα καλος μονο το δωματιο του πιτσιρικα αφησα θα το κανω το νοεμβρη γτ ειμαι κ λιγο προληπτικη παναθεμα με.

Με το καλο να αρχισετε τις ετοιμασιες για τα νινακια σας.....εγω καθε μερα εβλεπα γιαπι το σπιτι αλλα ειχα ενα χαζο χαμογελο κ ελεγα "αντε ειδες τι κανω για σενα βρε" ειναι τελειο το συναισθημα φανταστητε οταν κανεις ετοιμασιες για το δωματιο των ζουζουνιων....αχ παλι κλαιω...τις τελευταιες μερες πολυ κλαμα.....ασχετο αυριο εχω αυχενικη στο ρεα εκανε καμια κολπελα εκει?

καλα αποτελεσματα και να δεις τις καλυτερες εικονες απο το μπεμπακι σου.

Κοριτσια μου καλησπερααα...!γυρισα απο τον γιατρο κ σημερα τον απολαυσα οσο τιποτα αλλο....ημασταν μεσα κ μου εκανε υπερηχο ενα 40 λεπτο κοντα...κ του μιλουσε κ ο γιατρος κ ολο γελαγα εγω σημερα....ηταν ο πιο απολαυστικος υπερηχος..του ζητησα να το κρατησει λιγο παραπανω γιατι ηταν οι μελλοντικοι νονοι μαζι μας κ θα το ξαναδουν τωρα κ εκεινο κ εμενα οταν γεννησω....!!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ...ειναι 600 γραμμαρια...βγαινει με βαση το υψος του μηριαου οστου μια εβδομαδα πιο μεγαλο αλλα με βαση το βαρος βγαινει κανονικα στην εβδομαδα μου...ολα υπεροχα...κ μας εβγαλε κ πολλες φωτο κ για εμενα κ για τους χαζονονους...!:D:D:D:D

εντελλει δεν θα παω Σαλαμινα..νιωθω πολυ κουρασμενη κ χρειαζομαι υπνο...κ αυριο θα ξεκινησουμε τα του σπιτιου..κ την Κυριακη περιμενουμε τον μηχανικο να μας πει για το σπιτι...!!οποτε το αφησαμε κ λογω χρηματων....!

ααααα κ για Κρητη μου ειπε οτι μπορω να παω...κ μου εγραψε εξετασεις να κανω τελος του μηνα κ την καμπυλη ζαχαρου κ τις κλασσικες του διμηνου...σας αφηνω να φαω κ μετα νομιζω θα κοιμηθωωωωωω...!!

φιλακιαααααααααααα σε οοοοολα τα κοριτσια μου!!:D:D:D

τι ωραια!παει κι αυτο.να σε ρωτησω.αφηνουν δηλαδη κι αλλα ατομα μεσα??

6KuQp2.png

Καλημερα Μαρκελα μου! αισιως 34!!! τη Δευτερα εχω doppler... να δουμε πως παν τα πραγματα και τι εχει κανει ο Μιχαλακης μου! ειναι πολυ δραστηριος μερα νυχτα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω το αν εχει γυρισει... κανει καποια δυνατα, αλλα να ναι τουμπα? με αγχωνει λιγο ολο αυτο + το να ναι ολα καλα με το doppler, αλλα θα κανω υπομονη μεχρι τη Δευτερα και ξανα-αγχωνομαι μετα αν ειναι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ? πως παει το "τρεξιμο"? απο καιρο? τι λεει η σαλονικα? εμεις αθηνα αν και γλυκανε λιγο, εχουμε ζεστες ακομα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου....!!τι κανουμε?εγω ελιωσα στον υπνο....12ωρο κοιμηθηκα..κ τωρα σηκωθηκα να παμε για δουλειες στο νεο σπιτι...να ξηλωθουν πορτες κ ντουλαπια.....κ αυριο να ερθει ο μηχανικος...!!

με πονοκεφαλο ξυπνησα αλλα ολα καλα...ειδα κ ασχημο ονειρο....!παπαπαπ..!

αλλα το πρωι με το που ξυπνησα ενιωθα τις κλωτσιτσες του μπεμπουλη μας κ χαζευα τις φωτο του παλι.....:D:D:D

σκεφτομουν οτι ζυγιζει παραπανω απο μισο κιλο κ χαζογελουσα....!!!

real thing ο γιατρος μου αφηνει οσους θες εσυ να βαλεις μεσα...!!ενταξει ο αμορες μπαινει παντα...αλλα την μια ειχε ερθει η μια κουμπαρα μου που ειναι κ δικος της γιατρος κ χθες οι μελλοντικοι νονοι του παιδιου κ ηταν υπεραναλυτικος ο γιατρος κ μας αφησε πιο πολυ ωρα οταν του ειπα οτι λειπουν μακρια κ ηρθαν για να δουν το βαφτηστηρι τους...!!

Jr39p2.png

Καλημερα Μαρκελα μου! αισιως 34!!! τη Δευτερα εχω doppler... να δουμε πως παν τα πραγματα και τι εχει κανει ο Μιχαλακης μου! ειναι πολυ δραστηριος μερα νυχτα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω το αν εχει γυρισει... κανει καποια δυνατα, αλλα να ναι τουμπα? με αγχωνει λιγο ολο αυτο + το να ναι ολα καλα με το doppler, αλλα θα κανω υπομονη μεχρι τη Δευτερα και ξανα-αγχωνομαι μετα αν ειναι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ? πως παει το "τρεξιμο"? απο καιρο? τι λεει η σαλονικα? εμεις αθηνα αν και γλυκανε λιγο, εχουμε ζεστες ακομα!

Κατια καλημέρα!!! Σου εύχομαι να έχει γυρίσει ο μικρός και να ειναι μια χαρά το Doppler!!! Εγώ την Τετάρτη έχω β επιπέδου κι αγχονομαι λίγο γιατί μετά τη στεναχώρια που πέρασα δεν την αισθάνομαι έντονα τη μικρή, αλλά δεν είχα τίποτα, ούτε αίμα ούτε τίποτα. Αυτές τις μέρες ετοιμαζόμαστε και για μετακόμιση και κουράζονται αρκετά, έχει και πολυ δουλειά στο Μαγαζι... Παρακαλαω να ειναι καλά η μικρούλα μου!!!! Πάντως εκείνο που με είχε πιάσει μου πέρασε! Εύχομαι όλες να είστε καλά και τα μωρακια σας ακόμη καλύτερα!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κατια καλημέρα!!! Σου εύχομαι να έχει γυρίσει ο μικρός και να ειναι μια χαρά το Doppler!!! Εγώ την Τετάρτη έχω β επιπέδου κι αγχονομαι λίγο γιατί μετά τη στεναχώρια που πέρασα δεν την αισθάνομαι έντονα τη μικρή, αλλά δεν είχα τίποτα, ούτε αίμα ούτε τίποτα. Αυτές τις μέρες ετοιμαζόμαστε και για μετακόμιση και κουράζονται αρκετά, έχει και πολυ δουλειά στο Μαγαζι... Παρακαλαω να ειναι καλά η μικρούλα μου!!!! Πάντως εκείνο που με είχε πιάσει μου πέρασε! Εύχομαι όλες να είστε καλά και τα μωρακια σας ακόμη καλύτερα!!!

ευχαριστω sapi μου!!!

μια χαρα θα ναι η μικρουλα σου! εισαι 21-22 εβδ, που σημαινει οτι ειναι ακομα κοντα στο μισο κιλο... το κοριτσακι σου! εεε... ποσο να την νιωθεις αν εισαι μες το αγχος, τις δουλειες και το τρεξιμο? μαζι θα κανουμε υπομονη!!! απλα εσυ, θα κανεις και λιγο "κρατει"!!! δεν θελω ουτε στεναχωριες, ουτε κουραση, ουτε πιεση!!! αστους αλλους και κοιτα να νιωθεις καλα! οσο πιο καλα η μανουλα... τοσο πιο καλα και η μπεμπουλα της! οι αλλοι στα παπακια μας! ααααχχχχ... κατσε να την δεις την τεταρτη στο β'επιπεδου και θα λιωσεις!!! εγω ακομη κοιταω του δικου μας! τα πατουσακια του, τα δακτυλακια του, τα μπουτακια του, το "πιστολακι" του, τα χειλακια, τη μυτουλα, τα αυτακια.... αααχχχχ!!! ζουζουνιστικα! θα δεις! θα ξετρελαθεις!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

1035590q2ls3sgxe6.gif

καλημερα κοριτσια τι κανετε????

1snowmanlsromper.jpg

πολυ πολυ ομορφο! οτι πρεπει για τα αγιοβασιλιατικα μωρα!!! :tongue:

χαζευω το http://www.punkbabyclothes.net/ και εχει μερικα απαιχτα!!!

πω πω ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Καλημερα!!!

σημερα, αλλη μια... και ερχεται η Δευτερα! :tongue:

τι ειναι την Δευτερα? εχασα κατι?

ντιτ: αστο κοριτσακι ομορφο, ειδα εχετε ντοπλερ!!!!

με το καλο να δειτε το μωρακι σας!!!1318995ogttscqdfh.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...