Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αντε μωρε κατια μου,μου φαινετε απιστευτο οτι εμεις που ξεκινησαμε με τοσες ανησυχιες εσυ σε λιγες μερες θα περιμενεις να υποδεχτεις το αστερακι της ζωης σας!!!

κ μετα μια μια πρωτα ο θεος θα ερχεται η σειρα μας!!!

καθομαι κ τον ρωταω ''ποτε θα ερθει καρδουλα μου να κανεις παρεα στην μανουλα?''

ειμαι ευγνωμων και στην Παναγια και το Θεο, στο γιατρο μου, στην τυχη, αλλα και στην παρεουλα σας που φτανουμε σιγα σιγα στο τελος και την νεα μας αρχη!!! μην τον βιαζεις ομως... εγω του λεω οτι σε 2-3 εβδομαδες του επιτρεπω να αρχισει να ετοιμαζεται!!! οχι νωριτερα! μιλα του για ολα τα ωραια που τον περιμενουν, αλλα να σαι και λιγο αυστηρη!!! να κανει υπομονη και να ρθει τελειομηνος και υγιης!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες καλημερα...σας γραφω απ'το σπιτι μιας και δε πηγα δουλεια σημερα λογω γαστρεντεριτιδας...μας κολλησε ο μικρος οικογενειακως...κλαψ...ξερναγα ολη νυχτα κοριτσια...μεχρι που δεν ειχα κατι αλλο στο στομαχι για να βγαλω και σταματησα...δραμα δραμα σας λεω...

Η μπεμπουλα ευτυχως κουνιοτανε ολη την ωρα γιατι καπως ανησυχησα μη παθει κατι με τοση αναστατωση, πηρα κ το γιατρο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και να πιω λιγο τσαι, μπανανες, ρυζακι και τα κλασικα για την περιπτωση..

Δραμα κι ο αντρας μου που πηγε αναγκαστικα στη δουλεια και τα πεθερικα μου! Μας θερισε η ατιμη!

Τωρα ειμαι καπως καλυτερα, το παιδι συνεχιζει να κοιμαται, εκανε πυρετο ολη νυχτα, ξερασε και στο σαλονι και μαζευα βραδυατικα εμετους, πλυντηρια κτλ κτλ...καταλαβαινετε..

Impatient...κορη κορη!!! Με το καλο!!

Μαριτακι ωραιο δωρακι...να περασεις καλα!!

Κατια καλημερα!!!

Καλημερα σε ολες και μη κολλησετε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ γαστρεντεριτιδα τωρα!!!

Φιλακια

πω πω μπισκοτακι μου περαστικα....

δεν εχω περασει ποτε γαστρεντεριτιδα και εχω παει επισκεψη στην κουνιαδα μου που το παθαινει συχνα και παλι δεν κολλησα ποτε!!!!

ευτυχως η μπεμπουλα σου ολα καλα! περαστικα σου!!!!!! και στον μικρο σου φυσικα!!!!!το παιδι μου...443055nqwz1cd0mk.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! καλό σ/κ να χουμε κ αυτές που θα πάνε βολτίτσα, να περάσουν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Οι υπόλοιπες που θα μείνουμε σπίτι, καλή μας ξεκούραση!!!!:D:D:D

Βοήθεια κορίτσια σε μια απορία μου.

Πως καταλαβαίνετε οτι κάνει συσπάσεις η μήτρα. Ηρθε χθες το μεσημερι ο καλος μου κ μου εβαλε τις φωνες. Είχα καθαρίσει το σπίτι κ επλενα κατι πιατακια απο το πρωινό κ μου φωναξε (με το δικαιο του) οτι ο κίνδυνος δεν εχει περάσει κ δεν πρεπει να κουράζομαι. Του είπε ενας συναδελφός του, οτι οι αδερφή του ήταν τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο, εκανε συσπάσεις η μήτρα κ την κρατούσαν να μην γεννήσει με ενέσεις. Είχαμε μιλησει την εβδομάδα για συσπάσεις κ πετρωματα, αλλά πείτε μου πώς θα καταλάβω αν έχω;;;;

Το μόνο που νιώθω είναι κάποιες φορες που κλωτσάει ο μπεμπάκος προς τα κάτω, σαν να πονάω στιγμιαία ( σαν να τρυπάνε με καρφίτσα) απο κάτω.

HELP όποια μπορεί να μου λύσει την απορία. θα μιλήσω κ με τον γιατρό μου, αλλά εδώ μαζί σας τα καταλαβαίνω ακόμα καλυτερα!!!!

κοριτσακι οι συσπασεις που νιωθω εγω ειναι .. ποναω λιγο σαν να εχει κουλουριαστει το μωρο σε μια γωνια και πετρωνει η κοιλια μου

ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν πειραζει

ανησυχιτικο ειναι μονο αν το νιωθω πανω απο 10 φορες τη μερα

και τον αλλο μηνα θα μου γραψει μαγνησιο

επισης μου ειπε αν θελω να τρωω καρυδια και μπανανες

α και επισης που του ειπα οτι εχω τον αντρα μου τοσο καιρο σε "διαιτα" μου ειπε δεν χρειαζεται , δεν ειναι καθολου ανησυχιτικο

α και μου ειπε να μην κραταω τα ουρα μου για να μην κανει συσπασεις η μητρα

η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που το νιωθω μετα κατουριεμαι:D

UzVGp2.png

Γεια σας κοριτσακια...χαθηκα για λιγο γτ καναμε μια μινι ανακαινιση σπιτι τωρα που ο καιρος ειναι ακομα καλος μονο το δωματιο του πιτσιρικα αφησα θα το κανω το νοεμβρη γτ ειμαι κ λιγο προληπτικη παναθεμα με.

Με το καλο να αρχισετε τις ετοιμασιες για τα νινακια σας.....εγω καθε μερα εβλεπα γιαπι το σπιτι αλλα ειχα ενα χαζο χαμογελο κ ελεγα "αντε ειδες τι κανω για σενα βρε" ειναι τελειο το συναισθημα φανταστητε οταν κανεις ετοιμασιες για το δωματιο των ζουζουνιων....αχ παλι κλαιω...τις τελευταιες μερες πολυ κλαμα.....ασχετο αυριο εχω αυχενικη στο ρεα εκανε καμια κολπελα εκει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κ εγω μωρε κοριτσακι μου ηθελα να βαψω ολο το σπιτι αλλα ο αντρας μου δεν θελει ειναι πολυ κουρασμενος απτην δουλεια (δεν σταματησε κ καθολου για καλοκαιρι).δεν καπνιζουμε αλλα ηθελα να φρεσκαριστει που θα ερθει το μωρο μας,ελπιζω να μην πειραζει που εχουμε να το βαψουμε 4χρ.

τεςπα ας ειναι γερο το μωρο μας κ εμεις να το καλοδεχτουμε κ σιγα,το παιδικο να ειναι ωραιο κ το σπιτι γεματο αγαπη............:D:D:D

κ εμεις 4χρ εχουμε να βαψουμε το σπίτι, αλλά ας σκεφτήκαμε να ετοιμασουμε το βρεφικό τωρα κ του χρόνου το καλοκαίρι, να παμε στην μαμα μου για λιγες μερες τον μπεμπη που θα ναι κ λιγο μεγαλούτσικος κ να βαψουμε το σαλόνι- κρεβατοκάμαρα- κουζίνα-τουαλετα (δεν ειναι κ μεγάλο το σπίτι).

Εγω σας χαιρετάω, παω για φαγάκι με τον μπαμπούλα μας κ μετα νανακια, γιατι χθες βραδυ ειχα ενόχληση σ ενα δόντι κ δεν κοιμηθηκα καλά!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

ειμαι ευγνωμων και στην Παναγια και το Θεο, στο γιατρο μου, στην τυχη, αλλα και στην παρεουλα σας που φτανουμε σιγα σιγα στο τελος και την νεα μας αρχη!!! μην τον βιαζεις ομως... εγω του λεω οτι σε 2-3 εβδομαδες του επιτρεπω να αρχισει να ετοιμαζεται!!! οχι νωριτερα! μιλα του για ολα τα ωραια που τον περιμενουν, αλλα να σαι και λιγο αυστηρη!!! να κανει υπομονη και να ρθει τελειομηνος και υγιης!;)

ενοειται!!!η ερωτηση ειναι ρητορικη!!!

μετα τις γιορτες του επιτρεπω να ερθει στη ζωη μας οποτε αποφασιει!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

κ εγω μωρε κοριτσακι μου ηθελα να βαψω ολο το σπιτι αλλα ο αντρας μου δεν θελει ειναι πολυ κουρασμενος απτην δουλεια (δεν σταματησε κ καθολου για καλοκαιρι).δεν καπνιζουμε αλλα ηθελα να φρεσκαριστει που θα ερθει το μωρο μας,ελπιζω να μην πειραζει που εχουμε να το βαψουμε 4χρ.

τεςπα ας ειναι γερο το μωρο μας κ εμεις να το καλοδεχτουμε κ σιγα,το παιδικο να ειναι ωραιο κ το σπιτι γεματο αγαπη............:D:D:D

δεν ειναι απαραιτητο να βαψεις μπορει να χλωρινιασεις τους τοιχους αν ειναι λερωμενοι οχι για το μωρο αλλα για εσενα αν δεν σου αρεσουν εγω θα βαψω ενα τοιχο στο σαλονι γιατι τα μιρα των λερωσανε τους αλλους τοιχους θα πεσει χλωρινη.. αλλα λεω γενικη τουλαπια στρωματα κουρτινες χαλια κ τετοια ολα τα αλλα τα κανουμε σχεδον καθημερηνα. του μωρου το κρεβατακι να εχεις καθαρο κουβερτακια κ ρουχαλακια κ ολα τα αλλα δεν ενοχλουν το μωρο αλλα εμας.. εγω κ τις πυτζαμες που θα βαλω οταν γεννησω τις επλινα με το προδερμ.. ακομη κ την παντα του κρεβατακιου στο πλυντηριο την βαζω.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν ειναι απαραιτητο να βαψεις μπορει να χλωρινιασεις τους τοιχους αν ειναι λερωμενοι οχι για το μωρο αλλα για εσενα αν δεν σου αρεσουν εγω θα βαψω ενα τοιχο στο σαλονι γιατι τα μιρα των λερωσανε τους αλλους τοιχους θα πεσει χλωρινη.. αλλα λεω γενικη τουλαπια στρωματα κουρτινες χαλια κ τετοια ολα τα αλλα τα κανουμε σχεδον καθημερηνα. του μωρου το κρεβατακι να εχεις καθαρο κουβερτακια κ ρουχαλακια κ ολα τα αλλα δεν ενοχλουν το μωρο αλλα εμας.. εγω κ τις πυτζαμες που θα βαλω οταν γεννησω τις επλινα με το προδερμ.. ακομη κ την παντα του κρεβατακιου στο πλυντηριο την βαζω.

ευχαριστω για τις συμβουλες μικρη μανουλιτσα!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

αληθεια λες?ηθελα πολυ καιρο να σε ρωτησω αλλα δεν ηθελα να γινω αδιακριτη.αντε να μαθεις κοριτσακι μου.

ναι αρχισε και κανει διαφορα,οχι πολυ εντονα.ειναι διακριτικη μπεμπα!!

Μπραβο διακριτικο το μπεμπακι σου!Αρκει να κλωτσαει και ολα τα αλλα...

Δεν με πειραζει αν θες να ρωτησεις κατι το εχω ξεπερασει και βλεπω μπροστα , απλα και εγω δεν λεω γιατι πολλες εγκυμονουσες και πολλες ορμονες οποτε καταλαβαινεις.

Παντως μου ειπε η αιματολογος για συνδρομο HELLP αν το ξερει καμια το οποιο ειναι πολυ ατιμο και δυσκολα ανιχνευεται οσο εισαι στην εγκυμοσυνη(δηλαδη θα πρεπει ο γυναικολογος να το εχει ξαναδει για να ξερει ολα τα σημαδια , τα οποια δεν ειναι και σταθερα απο εγκυμονουσα σε εγκυμονουσα) και εκτος και αν εχεις πανω απο 2 αποβολες σε ψαχνουν για το συγκεκριμενο συνδρομο οπως και την θρομβοφιλια.Οποτε με βαζει σε high risk εγκυμοσυνη για την επομενη φορα και μου εδωσε ενα πακετο εξετασεων 650 ευρω δηλαδη τα εσκασα σημερης συμπεριλαμβανομενου και θρομβοφιλια για να αποκλεισουμε ολα τα ενδεχομενα.Οπως καταλαβαινετε το παθολογοανατομικο του αχεπα εκανε σκατα δουλεια και δεν βρηκαν τιποτα στον πλακουντα η στο μωρο γιαυτο και τωρε με ξεσκονιζει.Η συγκεκριμενη αιματολογος εχει κανει εξειδεικευση σε πολυ συγκεκριμενα συνδρομα και ειδικοτερα το HELLP και το φωσφολιπιδεμικο συνδρομο.Η διαγνωση της ηταν 99% οτι εκανα ενα απο τα δυο συνδρομα τα οποια προκαλουν και ενδομητριο θανατο στο τριτο τριμηνο.Θα ειμαστε σιγουρη μου ειπε οταν παρουμε τα αποτελεσματα την αλλη εβδομαδα αλλα οπως και να χει το 90% τον γυναικων που το παθαινουν ΔΕΝ το ξαναπαθαινουν ποτε ξανα στην ζωη τους και αν το παθουν τοτε με αγωγη εχουν μια εγκυμοσυνη που φτανει καλα μεχρι το τελος.Οποτε good news!!!

καλημερα!

μαρκελα καλα αποτελεσματα τις εξετασεις σου!

καλημερα!

Ευχαριστω πολυ!!!!

Καλημερα, γλυκες συνεγκυουλες και μπεμπουλινια μου!!!

μαρκελακι, με το καλο τα αποτελεσματα των εξετασεων! να στε ετοιμοι, οταν θα σκασει και το ευχαριστο! ετσι, κοπελα μου! ολα καλα...;)

ΤΕΛΕΙΑ....:tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:D:D:D:D:D;););););)

Σ'ευχαριστω πολυ Κατιααααααααααααα αντε πλησιαζεις.Η αληθεια ειναι μετα την επισκεψη στην συγκεκριμενη αιματολογο(ειχαμε παει σε αλλους δυο!) ανακουφυστικαμε και εγω και ο συζηγος!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Αμαρυλιδα , θα συμφωνησω με την Ριτσα!!!Εσυ απλα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου το μωρακι καθαρο περιβαλον θελει ρουχαλακια , το βυζακι της μανουλιτσας και αγκαλιτσες-αγαπη απο την μαμα και τον μπαμπα.Ολα τα αλλα θα εχεις χρονο να τα κανεις αργοτερα...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Κολπο μιας γειτόνισσας μου που θα το κανω κ εγω φετος. σε μια λεκανη βαζουμε νερό χλιαρό κ αρκετό υγρό πατώματος, ξερετε τα αρωματικά που καθαρίζουν κιολας. με ενα ρολό που βαφουμε τους τοίχους, θα το βουταμε μεσα στη λεκάνη, θα το στίβουμε με το χερι μας πιεζοντας το κ θα περασουμε όλους τους τοίχους. μετά με σκέτο νεράκι το ίδιο κ φαινονται σαν φρεσκοβαμμένοι κ μοσχοβολάνε!!!! Εγώ το είδα στο σπίτι της και ενθουσιαστηκα. Το κάνει μια φορά το χρόνο, τέλος σεπτεμβρίου. θα το προτιμήσω σε σχεση με την χλωρίνη, γιατι στην αρχη για χλωρινη ελεγα κ εγω.

Μπραβο διακριτικο το μπεμπακι σου!Αρκει να κλωτσαει και ολα τα αλλα...

Δεν με πειραζει αν θες να ρωτησεις κατι το εχω ξεπερασει και βλεπω μπροστα , απλα και εγω δεν λεω γιατι πολλες εγκυμονουσες και πολλες ορμονες οποτε καταλαβαινεις.

Παντως μου ειπε η αιματολογος για συνδρομο HELLP αν το ξερει καμια το οποιο ειναι πολυ ατιμο και δυσκολα ανιχνευεται οσο εισαι στην εγκυμοσυνη(δηλαδη θα πρεπει ο γυναικολογος να το εχει ξαναδει για να ξερει ολα τα σημαδια , τα οποια δεν ειναι και σταθερα απο εγκυμονουσα σε εγκυμονουσα) και εκτος και αν εχεις πανω απο 2 αποβολες σε ψαχνουν για το συγκεκριμενο συνδρομο οπως και την θρομβοφιλια.Οποτε με βαζει σε high risk εγκυμοσυνη για την επομενη φορα και μου εδωσε ενα πακετο εξετασεων 650 ευρω δηλαδη τα εσκασα σημερης συμπεριλαμβανομενου και θρομβοφιλια για να αποκλεισουμε ολα τα ενδεχομενα.Οπως καταλαβαινετε το παθολογοανατομικο του αχεπα εκανε σκατα δουλεια και δεν βρηκαν τιποτα στον πλακουντα η στο μωρο γιαυτο και τωρε με ξεσκονιζει.Η συγκεκριμενη αιματολογος εχει κανει εξειδεικευση σε πολυ συγκεκριμενα συνδρομα και ειδικοτερα το HELLP και το φωσφολιπιδεμικο συνδρομο.Η διαγνωση της ηταν 99% οτι εκανα ενα απο τα δυο συνδρομα τα οποια προκαλουν και ενδομητριο θανατο στο τριτο τριμηνο.Θα ειμαστε σιγουρη μου ειπε οταν παρουμε τα αποτελεσματα την αλλη εβδομαδα αλλα οπως και να χει το 90% τον γυναικων που το παθαινουν ΔΕΝ το ξαναπαθαινουν ποτε ξανα στην ζωη τους και αν το παθουν τοτε με αγωγη εχουν μια εγκυμοσυνη που φτανει καλα μεχρι το τελος.Οποτε good news!!!

Ευχαριστω πολυ!!!!

Σ'ευχαριστω πολυ Κατιααααααααααααα αντε πλησιαζεις.Η αληθεια ειναι μετα την επισκεψη στην συγκεκριμενη αιματολογο(ειχαμε παει σε αλλους δυο!) ανακουφυστικαμε και εγω και ο συζηγος!

Καλά αποτελέσματα Μαρκέλα μου!!!!

Κοριτσια μου καλησπερααα...!γυρισα απο τον γιατρο κ σημερα τον απολαυσα οσο τιποτα αλλο....ημασταν μεσα κ μου εκανε υπερηχο ενα 40 λεπτο κοντα...κ του μιλουσε κ ο γιατρος κ ολο γελαγα εγω σημερα....ηταν ο πιο απολαυστικος υπερηχος..του ζητησα να το κρατησει λιγο παραπανω γιατι ηταν οι μελλοντικοι νονοι μαζι μας κ θα το ξαναδουν τωρα κ εκεινο κ εμενα οταν γεννησω....!!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ...ειναι 600 γραμμαρια...βγαινει με βαση το υψος του μηριαου οστου μια εβδομαδα πιο μεγαλο αλλα με βαση το βαρος βγαινει κανονικα στην εβδομαδα μου...ολα υπεροχα...κ μας εβγαλε κ πολλες φωτο κ για εμενα κ για τους χαζονονους...!:D:D:D:D

εντελλει δεν θα παω Σαλαμινα..νιωθω πολυ κουρασμενη κ χρειαζομαι υπνο...κ αυριο θα ξεκινησουμε τα του σπιτιου..κ την Κυριακη περιμενουμε τον μηχανικο να μας πει για το σπιτι...!!οποτε το αφησαμε κ λογω χρηματων....!

ααααα κ για Κρητη μου ειπε οτι μπορω να παω...κ μου εγραψε εξετασεις να κανω τελος του μηνα κ την καμπυλη ζαχαρου κ τις κλασσικες του διμηνου...σας αφηνω να φαω κ μετα νομιζω θα κοιμηθωωωωωω...!!

φιλακιαααααααααααα σε οοοοολα τα κοριτσια μου!!:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...