Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω κοριτσια δεν περιμενα να κανω τριτο παιδι με το που το εμαθα με προβληματισε πολυ η οικονομικη κριση για να πω την αληθεια εκλαιγα κ ελεγα τωρα πως θα τα καταφερουμε βεβαια δεν περασε αποτ ο μυαλο μου να το βγαλω αλλα ακομη με τρομαζει γιατι ειναι ολο κ χειροτερα τα πραγματα.. αλλα οπως λεει κ ο αντρας μου εχει θεος κ για εμας τι να κανουμε ας ειναι καλα τα παιδια μας κ εμεις να τα μεγαλωσουμε κ εχει θεος!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Didi μου δεν ειναι θεμα θρησκειας, δεν παντρευτηκα καν με θρησκευτικο και ουτε το παιδι προκειται να βαφτισω. Θα διαλεξει μονο του οταν μεγαλωσει. Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον ουτε εγω θα περιμενω να περασει τοσος καιρος, στις 20 μερες αν ειμαι καλα θα παω. Ειναι καλοι πελατες (6 ωρες την εβδομαδα) και δεν θελω να τα εχω τοσο καιρο χωρις μαθημα. Το να ερχονται αυτα στο σπιτι μου το αποκλειω, ειναι πλουσιοπαιδα κι αρα καλομαθημενα.

impatient εγω ποτε δεν καθομουνα μεσα 40 ημερες εγω 25 ημερων το παιδι μου το πηγα κατασκηνωση. το μονο δυσκολο σου εσενα θα ειναι που ειναι χειμωνας κ πρεπει να προσεχεις γιατι οταν γεννησουμε ειμαστε πιο ευαλωτες σε γριπες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κατια εσενα σε κλωσταει και οταν κοιμασε?

και στον υπνο και στον ξυπνιο!!! δεν κανει διακρισεις... αφου ρωταω τον γιατρο χτες, αν υπαρχει περιπτωση να ναι το κεφαλι του, αυτο που νιωσα ενα βραδυ πανω στο στομαχι μου και μου λεει : δηλαδη τι αλλο μπορει να ναι? και αν εβλεπες το στομαχι μου, ειχε πεταχτει σαν τριτος μαστος, αναμεσα στο στηθος μου! πολυ πλακα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ελενακι τελεια τα νεα! τα διαβασα χθες στα κλεφτα και ειδα οτι κι εσεις εχετε αγορακι και γελασα:D

μαλλον το 2013 θα ερθουν πιο πολλα αγορακια!

εμεις χθες ειχαμε το Α τεστ

ειπα στο γιατρο οτι τον νιωθω και με γαργαλαει και μου ειπε στον επομενο υπερηχο θα του πω με κλωτσαει:D και δεν με αφηνει να κοιμηθω

ξεχασα να τον ρωτησω παλι για τον τραχηλο:oops:

μετα τον υπερηχο πηγα να ρωτησω και για το λικνο

μια χαρα τιμουλα! και δεν ειχε τον τομ και τζερυ γιατι ειχαν εξαντληθει αλλα μεχρι τον σεπτεμβριο θα τα φερει στον επομενο υπερηχο (β επιπεδου) θα αρχισω και τις αγορες λεω σιγα σιγα...

οσο για αυτο που λετε σε το κοσμο θα τα φερουμε κι αν θα κανουμε δευτερο και οτι πολλοι σκεφτονται για το πρωτο ενα θα σας πω:

οσοι δυσκολευονατι να κανουν μωρο ισως το ριχνουν και καλα που τωρα με τετοια κριση να κανεις μωρο

το λεω κοριτσια γιατι οπως ξερετε εμεις ειμαστε με εξωσωματικοι

εννοειται οτι οσοι μας ελεγαν για μωρο δεν θα καθομουν να δινω λεπτομεριες τι και πως οποτε κι εγω ελεγα διαφορες δικαιολογιες και ο αντρας μου αυτο με που να κανεις μωρο με τετοια κριση το ειχε πει κι αυτος(βεβαια εμεις ξεραμε ποτε θα βαζαμε μπροστα με την εξ. αλλα δεν ξεραμε και τι αποτελεσμα θα ειχαμε:rolleyes:)

αλλα η αληθεια ειναι οτι τωρα το σκεφτομαι για δευτερο μωρο με τετοια κριση

και με ενα παιδακι να μεινω μου αρκει! το αγαπω τοσο πολυ και δεν θελω να μοιρασω την αγαπη μου σε δευτερο:shock:

απο την αλλη σε 2 μηνες θα γινω 34, του χρονου 35 και μετα δυσκολευουν τα πραγματα....

impatient κι εγω εχω ενα ιδιαιτερο για φετος + τα ανηψακια μου πιστευω μεχρι και τα χριστουγενν θα τους κανω μαθημα

εμετα θα δειξει ισως τους πω να ερχονατι αυτα σπιτι μεχρι να γεννησω και μεχρι να περασουν οι πρωτες 20 -40 μερες

δεν ξερω ανα θα περιμενω να σαραντωσω

αν αυτο ειναι μονο απο αποψη θρησκειας τοτε δεν θα περιμενω

αν ειναι για το μωρο και μου το πει ο παιδιατρος τοτε θα περιμενω να περασουν οι 40 μερες(με το θηλασμο δεν ξερω τι θα κανω...)

didi τι κανεις??? τον ειδες το παιδαρο σου ε??? ωραια σε 2 εβδομαδες εγω για το β' επιπεδου ρωτησες το γιατρο για κλινικη τιμες??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Didi μου δεν ειναι θεμα θρησκειας, δεν παντρευτηκα καν με θρησκευτικο και ουτε το παιδι προκειται να βαφτισω. Θα διαλεξει μονο του οταν μεγαλωσει. Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον ουτε εγω θα περιμενω να περασει τοσος καιρος, στις 20 μερες αν ειμαι καλα θα παω. Ειναι καλοι πελατες (6 ωρες την εβδομαδα) και δεν θελω να τα εχω τοσο καιρο χωρις μαθημα. Το να ερχονται αυτα στο σπιτι μου το αποκλειω, ειναι πλουσιοπαιδα κι αρα καλομαθημενα.

τουλαχιστον ειναι πλουσιοπαιδα και πληρωνεσαι καλα;):D:tongue:

λογικα 20 μερες πριν την ΠΗΤ σου δεν θα μπορεις να πολυκινησε, φανταζεσαι να σου σπασουν τα νερα μεσα στο μετροή στο στο σπιτι που εχεις το ιδιαιτερο???

εγω παω με το αυτοκινητο και δεν ξερω αν θα μπορω με την κοιλια στο στομα να οδηγω , γι'αυτο ειπα θα ερχονται εδω, αν μπορουν

αλλωστε φετος θα προσπαθησω να ειμαι ενα κεφαλαιο πιο μπροστα

UzVGp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ελενακι τελεια τα νεα! τα διαβασα χθες στα κλεφτα και ειδα οτι κι εσεις εχετε αγορακι και γελασα:D

μαλλον το 2013 θα ερθουν πιο πολλα αγορακια!

εμεις χθες ειχαμε το Α τεστ

ειπα στο γιατρο οτι τον νιωθω και με γαργαλαει και μου ειπε στον επομενο υπερηχο θα του πω με κλωτσαει:D και δεν με αφηνει να κοιμηθω

ξεχασα να τον ρωτησω παλι για τον τραχηλο:oops:

μετα τον υπερηχο πηγα να ρωτησω και για το λικνο

μια χαρα τιμουλα! και δεν ειχε τον τομ και τζερυ γιατι ειχαν εξαντληθει αλλα μεχρι τον σεπτεμβριο θα τα φερει στον επομενο υπερηχο (β επιπεδου) θα αρχισω και τις αγορες λεω σιγα σιγα...

οσο για αυτο που λετε σε το κοσμο θα τα φερουμε κι αν θα κανουμε δευτερο και οτι πολλοι σκεφτονται για το πρωτο ενα θα σας πω:

οσοι δυσκολευονατι να κανουν μωρο ισως το ριχνουν και καλα που τωρα με τετοια κριση να κανεις μωρο

το λεω κοριτσια γιατι οπως ξερετε εμεις ειμαστε με εξωσωματικοι

εννοειται οτι οσοι μας ελεγαν για μωρο δεν θα καθομουν να δινω λεπτομεριες τι και πως οποτε κι εγω ελεγα διαφορες δικαιολογιες και ο αντρας μου αυτο με που να κανεις μωρο με τετοια κριση το ειχε πει κι αυτος(βεβαια εμεις ξεραμε ποτε θα βαζαμε μπροστα με την εξ. αλλα δεν ξεραμε και τι αποτελεσμα θα ειχαμε:rolleyes:)

αλλα η αληθεια ειναι οτι τωρα το σκεφτομαι για δευτερο μωρο με τετοια κριση

και με ενα παιδακι να μεινω μου αρκει! το αγαπω τοσο πολυ και δεν θελω να μοιρασω την αγαπη μου σε δευτερο:shock:

απο την αλλη σε 2 μηνες θα γινω 34, του χρονου 35 και μετα δυσκολευουν τα πραγματα....

impatient κι εγω εχω ενα ιδιαιτερο για φετος + τα ανηψακια μου πιστευω μεχρι και τα χριστουγενν θα τους κανω μαθημα

εμετα θα δειξει ισως τους πω να ερχονατι αυτα σπιτι μεχρι να γεννησω και μεχρι να περασουν οι πρωτες 20 -40 μερες

δεν ξερω ανα θα περιμενω να σαραντωσω

αν αυτο ειναι μονο απο αποψη θρησκειας τοτε δεν θα περιμενω

αν ειναι για το μωρο και μου το πει ο παιδιατρος τοτε θα περιμενω να περασουν οι 40 μερες(με το θηλασμο δεν ξερω τι θα κανω...)

ετσι φαινεται..ενα διαστημα ακουγα παντου κοριτσια..τωρα παντου αγορια!!γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου και με το καλο να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας!!

αυτο με τον σαραντισμο και μενα με προβληματιζει....και γω θα το παω στην εκκλησια οταν ερθει η ωρα αλλα δεν ξερω αν αντεχω να μεινω μεσα τοσο καιρο..μονο αν ειναι για το καλο του μωρου.......δεν νομιζω οτι ξεκιναει απο την θρησκεια αυτο εκτος απο την ευχη..νομιζω οτι παλια οι γυναικες το εκαναν πιπ πολυ για ξεκοθραστουν λιγο γιατι τα πραγματα ηταν διαφορετικα και δεν σεβοντουσαν το ιδοο μια εγκυο

γυνσικα..δυστυχως..δεν ειμαι σιγουρηβεβαια γι'αυτο αλλα λαπου το διαβασα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

και στον υπνο και στον ξυπνιο!!! δεν κανει διακρισεις... αφου ρωταω τον γιατρο χτες, αν υπαρχει περιπτωση να ναι το κεφαλι του, αυτο που νιωσα ενα βραδυ πανω στο στομαχι μου και μου λεει : δηλαδη τι αλλο μπορει να ναι? και αν εβλεπες το στομαχι μου, ειχε πεταχτει σαν τριτος μαστος, αναμεσα στο στηθος μου! πολυ πλακα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

πω πω ολα αυτα ακουγονται τοσο αστεια

αλλα καμια φορα τρομαζω...λεω στο γιατρο"γιατρε χθες ολη μερα με γαργαλουσε, υπαρχει φοβος ετσι που κανει ολο τουμπες να μπλεχτει στον ομφαλιο?" αν ηταν ετσι ευκολο μου λεει να μπλεχτει στον ομφαλιο θα ειχαμε συνεχεια περιστατικα

ακομη και αυτο που ειπες με το στομαχι θα με τρομαζε:shock:

ειμαι πολυ χεστρα(οχι στην κυριολεξια φυσικα , μονο μεταφορικα:tongue:)

το επομενο ραντεβου μας ειναι 28 σεπτεβριου και με ρωταει ο γιατρος αν θελω καποιο ενδιαμεσο για σιγουρια

του λεω δεν χρειαζεται γιατρε σε 3 εβδομαδες θα ξεκινησει τις κλωτσες και δεν θα αγχωνομαι:D

UzVGp2.png

didi τι κανεις??? τον ειδες το παιδαρο σου ε??? ωραια σε 2 εβδομαδες εγω για το β' επιπεδου ρωτησες το γιατρο για κλινικη τιμες??

επομενο ραντεβου 28 (οχι 29 που ειπα παρακατω στην κατια, θα το φτιαξω μετα)απο οτι θυμαμαι εσυ εχεις αρχες σεπτεβρη ε?

δεν θα σε δω παλι:rolleyes:

ασε τιμες δεν ηθελα να ρωτησω... στο στομα μου το ειχα ... αλλα φοβομουν μη παθει εγκεφαλικο ο αντρας μου και δεν ρωτησα...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ετσι φαινεται..ενα διαστημα ακουγα παντου κοριτσια..τωρα παντου αγορια!!γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου και με το καλο να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας!!

αυτο με τον σαραντισμο και μενα με προβληματιζει....και γω θα το παω στην εκκλησια οταν ερθει η ωρα αλλα δεν ξερω αν αντεχω να μεινω μεσα τοσο καιρο..μονο αν ειναι για το καλο του μωρου.......δεν νομιζω οτι ξεκιναει απο την θρησκεια αυτο εκτος απο την ευχη..νομιζω οτι παλια οι γυναικες το εκαναν πιπ πολυ για ξεκοθραστουν λιγο γιατι τα πραγματα ηταν διαφορετικα και δεν σεβοντουσαν το ιδοο μια εγκυο

γυνσικα..δυστυχως..δεν ειμαι σιγουρηβεβαια γι'αυτο αλλα λαπου το διαβασα

ισως

και εγω δεν ξερω

ρωτησα την ξαδερφη μου και μου ειπε αν θες να το βγαλεις νωριτερα πας στον παπα στις 20-25 μερες και του δινει και πιο νωρις την ευχη

απλως σκεφτομουν με τα ιδιαιτερα που δεν θα ειναι πολλα κιολλας φετος να το παιρνω στης πεθερας μου ή στης κουνιαδας μου να το προσεχει κι εγω να κανω το μαθημα στα ανηψια (απλα ελεγα να το παιρνω μαζι μου για να το θηλαζω οταν πειναει)

οσο για τις 40 μερες ή τις 30 ή τις 50 Ο,ΤΙ πει ο παιδιατρος!(απλα για να μην μου πει τπτ η πεθερα μου που ειναι με τα παλια μυαλα, ρωτησα)

UzVGp2.png

επομενο ραντεβου 28 (οχι 29 που ειπα παρακατω στην κατια, θα το φτιαξω μετα)απο οτι θυμαμαι εσυ εχεις αρχες σεπτεβρη ε?

δεν θα σε δω παλι:rolleyes:

ασε τιμες δεν ηθελα να ρωτησω... στο στομα μου το ειχα ... αλλα φοβομουν μη παθει εγκεφαλικο ο αντρας μου και δεν ρωτησα...

χαχαχαχα θα τον ρωτησω εγω κ θα σου πω υπομονη 2 εβδομαδες;)

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χαχαχαχα θα τον ρωτησω εγω κ θα σου πω υπομονη 2 εβδομαδες;)

ατο που με αγχωνει μην παθει το εγκεφαλικο ειναι το εξης: δωσαμε 600 ευρω για να παρουμε την ασφαλεια υποτιθεται για να μας καλυψει στην γεννα και ξαφνικα θα μας πουν οτι δεν θα μας καλυψουν? ε εκει θα το παθει το εγκεφαλικο!!!!!!

UzVGp2.png

ισως

και εγω δεν ξερω

ρωτησα την ξαδερφη μου και μου ειπε αν θες να το βγαλεις νωριτερα πας στον παπα στις 20-25 μερες και του δινει και πιο νωρις την ευχη

απλως σκεφτομουν με τα ιδιαιτερα που δεν θα ειναι πολλα κιολλας φετος να το παιρνω στης πεθερας μου ή στης κουνιαδας μου να το προσεχει κι εγω να κανω το μαθημα στα ανηψια (απλα ελεγα να το παιρνω μαζι μου για να το θηλαζω οταν πειναει)

οσο για τις 40 μερες ή τις 30 ή τις 50 Ο,ΤΙ πει ο παιδιατρος!(απλα για να μην μου πει τπτ η πεθερα μου που ειναι με τα παλια μυαλα, ρωτησα)

και γω εχω θεμα με αυτο(τα παλια μυαλα) και δεν μπορω και καθολου ετσι....να το κανω επειδη θα το πει ο γιατρος πολυ ευχαριστως....αλλα μερικα χαζα "πρεπει" δεν τα μπορω καθολου :evil:

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ατο που με αγχωνει μην παθει το εγκεφαλικο ειναι το εξης: δωσαμε 600 ευρω για να παρουμε την ασφαλεια υποτιθεται για να μας καλυψει στην γεννα και ξαφνικα θα μας πουν οτι δεν θα μας καλυψουν? ε εκει θα το παθει το εγκεφαλικο!!!!!!

καταλαβα ε δεν ειναι κ ευκολα τα πραγματα εσεις εχετε προικα μωρου απο την αρχη ολα.. εγω εχω κρεβατακι κουβερτες κτλ. δεν ειναι κ λιγα ολα αυτα κ να εχουμε κ τα λεφτα τις γεννας.. θα τον ρωτησω αν επεσαν οι τιμες κ αν εχουν κοπει τα επιδοματα κ ποια ελπιζω κανενα κ ποτε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...