Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! σημερα ειχε η πεθερα μου λειτουρια σε ενα εκκλησακι στη θαλασσα πηγαμε με βαρκα.. με πειρε κ ο γιατρος τηλ κ μου ειπε να πηνω σαλοσπιρ για το πρηξημο κ για το πονο ενα καθε μεσημερι κ μια κρεμα πρωι βραδυ..αχ κοριτσια κοντευουμε κ πρωτη η κατια μας!!!!!!!!! ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Βοήθεια σας Ρίτσα μου!!! Η Παναγία να σας προστατεύει παντα κ να σας χαρίζει υγεία!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Ευτυχώς που είναι Παρασκευή! Εγώ δε θα πάω ταξιδάκι σαν τις άλλες τυχερούλες (να περάσετε πολύ όμορφα) αλλά και μόνο που θα κάτσω να ξεκουραστώ και θαπάω ίσως να χαζέψω πράγματα για τη μπέμπα μου, χαίρομαι πάρα πολύ!

Μπισκοτάκι, περαστικά... Υπάρχει γενικά μία επιδημία γαστρεντερίτιδας τον τελευταίο καιρό, το έχω ακούσει από πολύ κόσμο. Κάτσε σπίτι και ξεκουράσου!

Κάτια, να σε ρωτήσω κάτι που ξέρω ότι το έχεις ψάξει; Μου έβγαλε στον β επιπέδου ότι έχω μήκος τραχήλου 31mm και εκτίμηση τραχήλου "αποδεκτή". Επίσης μου έβγαλε πιθανότητες για τοκετό πριν τις 28 εβδ: 0,1%, πριν τις 31 εβδ: 0,4%, πριν τις 33 εβδ: 0,9% και πριν τις 37 εβδ: 4,2%. Σου ακούγονται καλά; Ο υπερηχογραφιστής μου είπε ότι είναι όλα οκ αλλά θα ρώτησω και το γιατρό μου όταν πάω. Είχα την εντύπωση ότι κάτω από 3 εκατοστά ανησυχούμε κι εγώ είμαι οριακά πάνω από 3...

εισαι 22η εβδ και τη θεωρει "αποδεκτη" σαν τιμη γιατι εισαι οκ!!! μην αγχωνεσαι! πιστευω θα σε ξαναμετραει ο γιατρος απο καιρο σε καιρο, αλλα θα σου συστησει κιολας λιγοτερο κουραση, ορθοστασια, οχι βαρη, σκυψιμο, ισως και σεξ... αλλα οκ αυτα ισχυουν για τις περισσοτερες! εμενα με περιδεση και τραχηλο 1.9 τα αντιστοιχα ποσοστα ηταν δραμα! πριν τις 28εβδ:3,7%, πριν τις 31εβδ:5,8%, πριν τις 34εβδ:10% και πριν τις 37εβδ: 21,9%... :shock:οποτε καταλαβαινεις οτι εισαι μια χαρα!!! ο τραχηλος αρχιζει σταδιακα ουτως η αλλως να φθηνει, απλα να προσεχεις να μην κουραζεσαι, τρανταζεσαι (εμενα με ενοχλει το αυτοκινητο, ακομα και τη μια φορα που παω στο γιατρο:oops: ) και να κανεις οσα θα σου πει... ολα οκ!!! απτον ερασιτεχνη "ειδικο"...;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσια!!! σημερα ειχε η πεθερα μου λειτουρια σε ενα εκκλησακι στη θαλασσα πηγαμε με βαρκα.. με πειρε κ ο γιατρος τηλ κ μου ειπε να πηνω σαλοσπιρ για το πρηξημο κ για το πονο ενα καθε μεσημερι κ μια κρεμα πρωι βραδυ..αχ κοριτσια κοντευουμε κ πρωτη η κατια μας!!!!!!!!! ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

μπραβο, κοριτσακι! βοηθεια σας!!! κι η ευχη σου να εισακουστει για ολες μας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπριτσες!!!ολες καλα?τα μωρουλινια καλα?

εμεις αυτο το σ/κ εχουμε δουλειες θα βαψουμε το δωματιο του Πριγκηππα μας!!!!:D:D:D

Καλημερα φουσκίτσα!!!! Χθες πήραμε τα χρωματα, αλλά θα το βάψουμε το επόμενο σ/κ!!!! Ποσο χαίρομαι που σιγα σιγα ετοιμαζόμαστε όλες να υποδεχτούμε τ αγγελούδια μας :D:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημερα τσουπριτσες!!!ολες καλα?τα μωρουλινια καλα?

εμεις αυτο το σ/κ εχουμε δουλειες θα βαψουμε το δωματιο του Πριγκηππα μας!!!!:D:D:D

υπεροχα, κοπελα μου! να γινει τοσο ομορφο οσο στη φωτο και ακομα παραπανω!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

BOHΘΕΙΑ ΣΑΣ ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ...Κ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ...!

εγω επιτελους σχολαω σε λιγακι γιατι γινεται πανικος σημερα απο δουλεια κ ειναι ολοι παραξενοι κιολας....εμμμμ απολυσεις μου ηθελαν...κ τωρα εμεις θα δουλευουμε σαν μην πω τι.....!!:mad:

ευχομαι σε ολα τα κοριτσακια καλο ΣΚ οτι κ αν κανει η καθεμια ......κ να περασετε υπεροχα οτι μα οτι κ αν κανετε.....!αλλα παντα προσεχτικα κ ηρεμα...χωρις πολλες δουλειες εεεε??κ οχι κουραση....αφηστε την κουραση να την εχουμε για μετα την γεννα....!!φιλακια πολλα σε ολες τις κοιλιτσες κ σε εσας κοριτσια μουυυυυυ...!!!

Jr39p2.png

εισαι 22η εβδ και τη θεωρει "αποδεκτη" σαν τιμη γιατι εισαι οκ!!! μην αγχωνεσαι! πιστευω θα σε ξαναμετραει ο γιατρος απο καιρο σε καιρο, αλλα θα σου συστησει κιολας λιγοτερο κουραση, ορθοστασια, οχι βαρη, σκυψιμο, ισως και σεξ... αλλα οκ αυτα ισχυουν για τις περισσοτερες! εμενα με περιδεση και τραχηλο 1.9 τα αντιστοιχα ποσοστα ηταν δραμα! πριν τις 28εβδ:3,7%, πριν τις 31εβδ:5,8%, πριν τις 34εβδ:10% και πριν τις 37εβδ: 21,9%... :shock:οποτε καταλαβαινεις οτι εισαι μια χαρα!!! ο τραχηλος αρχιζει σταδιακα ουτως η αλλως να φθηνει, απλα να προσεχεις να μην κουραζεσαι, τρανταζεσαι (εμενα με ενοχλει το αυτοκινητο, ακομα και τη μια φορα που παω στο γιατρο:oops: ) και να κανεις οσα θα σου πει... ολα οκ!!! απτον ερασιτεχνη "ειδικο"...;););)

Σε ευχαριστώ πολύ Κάτια μου! Η αλήθεια είναι πως δεν κάνω κάτι υπερβολικό αλλά 1-2 σακκούλες μέτριου βάρους τις κουβαλάω από το σούπερ μάρκετ, σκύβω για να μαζέψω πραγματάκια και σεξ με προσοχή κάνουμε... Ίσως πρέπει να τα κόψω κι αυτά προληπτικά. Θα ρωτήσω και το γιατρό μου εννοείται, αλλά θα τον δω σε 2,5 εβδομάδες περίπου....

Δεν ξέρω πόσο απότομα μπορεί να μικρύνει, γι'αυτό έχω άγχος. Ξέρω ότι γενικά όσο περνάει ο καιρός θα μικραίνει σίγουρα...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κ εγω ειπα του αντρα μου απο την αλλη εβδομαδα να αρχισουμε γενικη ολο το σπιτι απο μεσα μεχρι εξω κ απο πανω προς τα κατω!! αχ θα μυρησει το σπιτι επιτελους! ευτηχως δεν καπνιζει μεσα στο σπιτι απο τοτε που εκανα τα παιδια καπνιζει εξω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

υπεροχα, κοπελα μου! να γινει τοσο ομορφο οσο στη φωτο και ακομα παραπανω!!!

Εννοειται κ ακομα παραπανω αφου εκει θα ζει ο ομορφοτερος πριγκηπας του κοσμου!!!(η μαμα του ειμαι σιγουρα χιχι)

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

mpiskotaki μου περαστικουλια σε ολους σας!Να ξεκουραζεσαι και να πινεις οσο μπορεις πολλα υγρα!Υπομονη και θα περασει!Eleni-dimitris νομιζω κοριτσακι μου οτι οι συσπασεις γενικα συνοδευονται και με πονο.Καλο ειναι παντως να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και να μην ξεχνιεσαι!kat μου μην ανησυχεις.Νομιζω οτι αν εβλεπε κατι θα σου ελεγε για να προσεχεις!Αφου σε καθησυχασε και η Κατια μας που σε αυτο το θεμα τουλαχιστον ειναι ειδικη!Φουσκιτσα με το καλο να ξεκινησετε τις ετοιμασιες του δωματιου του κουκλου σας!Ριτσα μου βοηθεια σας!Κ εγω θελω να κανονισω αμεσα να παω να κοινωνησω γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν αξιωθηκα η γαιδουρα!didi μου καλημερα και σε σενα!Απο κλωτσιτσες παω πολυ καλα!Την ακουω συνεχεια.Τι ευτυχια ειναι αυτη!!!Για πραγματα δεν εχω κανει τπτ ακομα!Λεω να ξεκινησω απο εβδομαδα να κοιταω επιπλακια!Τι ευχαριστη βολτα θα ειναι αυτη!Σας ζαλισα σημερα μπουρου μπουρου!Φιλακια!

o5etp3.png?xVMpoyHp

κ εγω ειπα του αντρα μου απο την αλλη εβδομαδα να αρχισουμε γενικη ολο το σπιτι απο μεσα μεχρι εξω κ απο πανω προς τα κατω!! αχ θα μυρησει το σπιτι επιτελους! ευτηχως δεν καπνιζει μεσα στο σπιτι απο τοτε που εκανα τα παιδια καπνιζει εξω..

κ εγω μωρε κοριτσακι μου ηθελα να βαψω ολο το σπιτι αλλα ο αντρας μου δεν θελει ειναι πολυ κουρασμενος απτην δουλεια (δεν σταματησε κ καθολου για καλοκαιρι).δεν καπνιζουμε αλλα ηθελα να φρεσκαριστει που θα ερθει το μωρο μας,ελπιζω να μην πειραζει που εχουμε να το βαψουμε 4χρ.

τεςπα ας ειναι γερο το μωρο μας κ εμεις να το καλοδεχτουμε κ σιγα,το παιδικο να ειναι ωραιο κ το σπιτι γεματο αγαπη............:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Εννοειται κ ακομα παραπανω αφου εκει θα ζει ο ομορφοτερος πριγκηπας του κοσμου!!!(η μαμα του ειμαι σιγουρα χιχι)

ετσι ειναι!!! θα μπαινεις μεσα και θα χεις στο κρεββατακι του, το πιο ομορφο πλασματακι του κοσμου! ολες μας... οχι μονο εσυ!!! τι ομορφα.... τα παιχνιδια που παιζουν τα ματια... οταν κοιτας με την καρδια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αντε μωρε κατια μου,μου φαινετε απιστευτο οτι εμεις που ξεκινησαμε με τοσες ανησυχιες εσυ σε λιγες μερες θα περιμενεις να υποδεχτεις το αστερακι της ζωης σας!!!

κ μετα μια μια πρωτα ο θεος θα ερχεται η σειρα μας!!!

καθομαι κ τον ρωταω ''ποτε θα ερθει καρδουλα μου να κανεις παρεα στην μανουλα?''

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...