Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα, γλυκες συνεγκυουλες και μπεμπουλινια μου!!!

Εφτασε και η Παρασκευη... με το καλο να δειτε τα μωρακια σας, οσες εχετε ραντεβου σημερα! ...και υπομονη, για οσες εχουμε ραντεβου την επομενη! περασε κι αυτη η βδομαδα...:tongue:

Ροδουλα μου, μην αγχωνεσαι! ολα καλα θα ναι και στη β επιπεδου και σε ολες τις εξετασεις σας!!! να σας δωσει καλες εικονες και να καθησυχασει με τη φατσουλα και τα σκερτσακια της ολα σας τα αγχη! ...λεω "της" αλλα θα μας επιβεβαιωσεις το "μαλλον" ή θα το διαψευσεις στις 17 του μηνα!!! οποτε υπομονη!

μαρκελακι, με το καλο τα αποτελεσματα των εξετασεων! να στε ετοιμοι, οταν θα σκασει και το ευχαριστο! ετσι, κοπελα μου! ολα καλα...;)

impatient τα πιο ομορφα νεα, τα ακους ετσι... ξαφνικα! χωρις προετοιμασιες! δεν πειραζει για το παρτυ... θα ρθουν πολλες χαρες απο δω και περα!!! ορεξη να χετε να γιορταζετε!:tongue:

κι εγω μαγνησιο παιρνω 3 καθημερινα απτην 13η εβδ (που εκανα περιδεση) και ασβεστιο, οπως και σιδηρο (2) και φολικο, απο τη στιγμη που βγηκε ο προγεννητικος και ακουσαμε καρδια (περιπου 8η εβδ).

αυτα... τα ολιγα! μεχρι στιγμης παιζουμε μποξ στην κοιλιτσα της μαμας!!! ΤΕΛΕΙΑ....:tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:D:D:D:D:D;););););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

΄ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...!!εφτασε η μερα να ξαναδουμε το κουτσουνακι μας.....!!!βλεπω ολα τα κοριτσακια καλα....!!κ εμφανιστηκε κ η συμπεθερα μου εε???Αχαχαχα!!μηπως Impatient να αρχισω εγω να ζηταω προικα μια που υπαρχει ποικιλια απο κοριτσια???αχαχαχαχα..!:D:D

κατα τα αλλα οοοολες καλα??

καλημερα κοριτσια μου.!!τι κανουμε??

εγω χθες πηγα κ αγορασα τον βαπτιστικο σταυρο του βαφτησιμιου μια που μαζεψαμε τα λεφτα γιατι τα κουμπαρακια μια μας λενε θα γινει η βαφτιση σε 2 μηνες μια σε 5....μια σε ενα χρονο....κ ο χρυσος ανεβαινει συνεχεια....κ πηραμε κ ενα κομπολοι για τον γαμπρο του αμορε που θα αρραβωνιαστουν τωρα...παρα πολυ ομορφο...!

μετα πηγαμε κ ειδαμε μια μαπα ταινια με παρεα σε ενα σπιτι....κ εγω ειχα αρραξει κ απολαμβανα τις κλωτσιες του μωρουλι μας....:D:D

σημερα εχουμε ραντεβου στις 6 κ μετα ΣαλαμινααααΑΑΑΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!:D:D

Jr39p2.png

2510656g1hvmekeyt.png

μετραω αντιστροφα!!! 22 οκτωβρη μπαινω στο μηνα μου και απο εκει και περα ελπιζω να κρατηθει οσο πιο πολυ θελει, αλλα και να βιαστει, πιστευω ολα θα πανε καλα!!! σκεφτομαι πως περασε τοσος καιρος??? και θα περασει κι αλλος! εγω κοντευω... μεχρι να σαραντισουμε εμεις, θα συγχαιρουμε την ριτσα για την μικρη της πριγκηπισσα και μετα θα περιμενουμε ποια θα ναι η επομενη (eleni_dimitris ή didi&k ή impatient ή barboula) και οσο θα γεμιζει μωρουδιλα το καφε, θα χουμε κι αλλα γεννητουρια, κι αλλα χαμογελακια κι αλλα νεακια (ευχομαι κι απτη μαρκελα μας κι απο το ελενακι και πολλα αλλα κοριτακια!!!...) να μας δινει δυναμη, ευλογια και προστασια η Χαρη Της!

καλημερα!!! πω πω σε 2 εβδομαδες θα μπεις στον μηνα σου!!!

πω πω!!! απιστευτο κοριτσια ποτε μιλουσαμε στο αλλο φορουμ και ελεγες οτι τον ακουσες και ελεγα αχ ποτε θα φτασω κι εφω τις εβδομαδες σου να το ακουσω κι εγω, ακομη δεν ηξερα και φυλο

αχ αγχωθηκα!!! δεν εχω παρει ουτε ενα επιπλο για το μωρο!!!!!!!!!!!!!!:shock:

θα περασει ο καιρος και δεν θα το παρω χαμπαρι και θα γεννησω !

με το καλο κατια μου λιγες εβδομαδες εμειναν:D:D:D

οχι φυσιολογικα θα γεννησω αλλα ποτε δεν ξερεις!! 40ε μου πηρε. στην αρχη ειπε οχι αλλα του λεω την επομενη του αφησα 50ε κ μου εδωσε 10ε ρεστα. αλλα απο την επομενη φορα δεν θα παιρνει χρηματα. κ εσυ που εισαι ροδο θα σου λεει καθε 2 εβδομαδες να πηγαινεις εγω που ειμαι συμη καθε μηνα.. παλια πηγαινα πιο τακτικα καθε 2 εβδομαδες αλλα δεν ειχαμε κ αυτο το οικονομικο προβλημα τωρα μου λεει αφου ειναι ολα καλα θα παω τον αλλο μηνα!

α επειδη σου ειπε θα σε βαλει 26-27 να γεννησεις υπεθεσα θα σε βαλει να κανεις καισαρικη

, προφανως θα σου βαλει τεχνιτους πονους?

αρα οταν θα πηγαινω καθε 2 εβδομαδες δεν θα παιρνει λεφτα?

ε λογικο 1 χιλιαρικο θα μας παρει μετα;)

didi μου χθες πήγα να πάρω ενα υφασμάτινο παντελόνι εγκυμοσύνης κ η κοπέλα μου ειπε,οτι τελος 5ου κ στον 6ο μήνα παίρνουμε τα κιλά. Φαντάζομαι οτι ισως να χει κ δικαιο. πριν επαιρνα το πολύ 1 κιλό το μηνα κ τον προηγούμενο κόντεψε να σπάσει η ζυγαριά :oops::oops::oops::shock::shock::shock::shock: , κ η διατροφή ιδια σχεδόν με πριν. απλα ειχα φαει αυτό το μηνα περισσοτερες σαχλαμάρες:oops:

α λες επειδη ειμαι 5,5 γι'αυτο μπαινουν τα κιλα σαν ...

κοριτσια ρωτησα αυτο το μπλεξιμο το γιατρο με τις εβδομαδες και τους μηνες και του λεω γιατρε καθε 28 αλλαζω μηνα σημερα εχουμε 28 ποσων μηνων ειμαι 5 ή 6? και μου λεει 5,5:mrgreen:αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τον ρωτησα και ποτε μπαινω στον μηνα μου μου ειπε τελος δεκεμβρη

πω πω μετα τα χριστουγεννα θα περιμενω να γεννησω!

Καλημερα κοριτσακια μου!Εμεις χθες στη β επιπεδου ολα πηγαν τελεια!Η γιατρος μας τα βρηκε ολα φυσιολογικα!Ειμαστε 400 γρ και μεγαλωνουμε!Αλλα ειμαστε και πεισματαρες...Δεν γυρναγε κοριτσια με τπτ.Τι σηκωθηκα κ εκανα βολτες,τι καραμελιτσες εφαγα...εκει πεισμα!Του πατερα της παιδι!Α μας ειπε η γιατρος οτι στο σχημα του κεφαλιου μοιαζει του πατερα της και ο αντρουλης μου εχει τρελαθει!Το εχει πει σε ολο τον κοσμο!Στο τελος μας εκανε τη χαρη και γυρισε για λιγο!Τωρα πια την ακουω συνεχεια!Το ειπα και στη γιατρο και μου ειπε οτι αυτα που νιωθω ειναι η μπουμπου μου!

τελεια κοριτσακι τα νεα συ μπραβο!!! να χαιρεσαι την μπουμπου σου !!!!!!

UzVGp2.png

Kαλημερα κουκλιτσες μου!Επιτελους Παρασκευη!Φευγω σημερα μετα τη δουλεια για Σπετσες!Δωρο του αδερφου μου για το γαμο!Ενα Σ/Κ θα παμε αλλα τι να κανεις...Καλο ειναι και τοσο!Μαρκελλα μου ευχομαι να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σου!Φιλακια σε ολες ρις μανουλες και στα μπεμπακια τους!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καλημερα MARITA 1982, didi&k, barboula... Σαλαμινα η μια, Σπετσες η αλλη, Ροδο η τριτη (μονιμα βεβαιως)!!! βρε σεις... ειμαστε στην οριζοντιωση τοσο καιρο!!! θαλασσα εχουμε να δουμε μηνες... :tongue::tongue::tongue: τελοσπαντων, να περασετε ολες πολυ πολυ πολυ ομορφα!!! ...και εννοειται να μην μου κουρασετε πολυ τα μπεμπακια σας!

didi μου, ειδες??? περναει ο καιρος!!! μην αγχωνεσαι με επιπλα και τετοια! εδω εγω τα κανονισα απτο κρεββατι ολα και μετα την 29η εβδ παρακαλω... ειναι σημαντικο να βαλεις προτεραιοτητες! οκ... χρειαζεσαι καπου να κοιμηθει οταν γυρισετε σπιτι, κατι να τον μεταφερεις σπιτι, καπου να βαζεις τα πραγματακια του και καπου να τον αλλαζεις... τα βασικα, λεω! αρα κουνια ή λικνο ή καλαθουνα (η τελευταια κανει και για τη μεταφορα), καθισματακι ή μαρσιπο, ντουλαπα, αλλαξιερα. μπορεις φυσικα αν εχεις ηδη ντουλαπα, να την εκμεταλλευτεις και αντι για αλλαξιερα (αυτο εκανα εγω) να μετατρεψεις ενα γραφειο ή σιφινιερα ή κλπ σε τετοια ή και να τον αλλαζεις στο κρεββατι! μετα φυσικα... προσθετεις μπανακι, ρηλαξ, καροτσι, κλπ αναλογως τις αναγκες!!! μην αγχωνεσαι παντως... ειναι τοσο ομορφη ολη αυτη η διαδικασια! χαλαρα κι ο,τι σου λειψει να παει να το παρει ο ντιντος!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες καλημερα...σας γραφω απ'το σπιτι μιας και δε πηγα δουλεια σημερα λογω γαστρεντεριτιδας...μας κολλησε ο μικρος οικογενειακως...κλαψ...ξερναγα ολη νυχτα κοριτσια...μεχρι που δεν ειχα κατι αλλο στο στομαχι για να βγαλω και σταματησα...δραμα δραμα σας λεω...

Η μπεμπουλα ευτυχως κουνιοτανε ολη την ωρα γιατι καπως ανησυχησα μη παθει κατι με τοση αναστατωση, πηρα κ το γιατρο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και να πιω λιγο τσαι, μπανανες, ρυζακι και τα κλασικα για την περιπτωση..

Δραμα κι ο αντρας μου που πηγε αναγκαστικα στη δουλεια και τα πεθερικα μου! Μας θερισε η ατιμη!

Τωρα ειμαι καπως καλυτερα, το παιδι συνεχιζει να κοιμαται, εκανε πυρετο ολη νυχτα, ξερασε και στο σαλονι και μαζευα βραδυατικα εμετους, πλυντηρια κτλ κτλ...καταλαβαινετε..

Impatient...κορη κορη!!! Με το καλο!!

Μαριτακι ωραιο δωρακι...να περασεις καλα!!

Κατια καλημερα!!!

Καλημερα σε ολες και μη κολλησετε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ γαστρεντεριτιδα τωρα!!!

Φιλακια

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα MARITA 1982, didi&k, barboula... Σαλαμινα η μια, Σπετσες η αλλη, Ροδο η τριτη (μονιμα βεβαιως)!!! βρε σεις... ειμαστε στην οριζοντιωση τοσο καιρο!!! θαλασσα εχουμε να δουμε μηνες... :tongue::tongue::tongue: τελοσπαντων, να περασετε ολες πολυ πολυ πολυ ομορφα!!! ...και εννοειται να μην μου κουρασετε πολυ τα μπεμπακια σας!

didi μου, ειδες??? περναει ο καιρος!!! μην αγχωνεσαι με επιπλα και τετοια! εδω εγω τα κανονισα απτο κρεββατι ολα και μετα την 29η εβδ παρακαλω... ειναι σημαντικο να βαλεις προτεραιοτητες! οκ... χρειαζεσαι καπου να κοιμηθει οταν γυρισετε σπιτι, κατι να τον μεταφερεις σπιτι, καπου να βαζεις τα πραγματακια του και καπου να τον αλλαζεις... τα βασικα, λεω! αρα κουνια ή λικνο ή καλαθουνα (η τελευταια κανει και για τη μεταφορα), καθισματακι ή μαρσιπο, ντουλαπα, αλλαξιερα. μπορεις φυσικα αν εχεις ηδη ντουλαπα, να την εκμεταλλευτεις και αντι για αλλαξιερα (αυτο εκανα εγω) να μετατρεψεις ενα γραφειο ή σιφινιερα ή κλπ σε τετοια ή και να τον αλλαζεις στο κρεββατι! μετα φυσικα... προσθετεις μπανακι, ρηλαξ, καροτσι, κλπ αναλογως τις αναγκες!!! μην αγχωνεσαι παντως... ειναι τοσο ομορφη ολη αυτη η διαδικασια! χαλαρα κι ο,τι σου λειψει να παει να το παρει ο ντιντος!!!:tongue:

καλαθουνα θα μου δωσει η ξαδερφη μου οποτε εχουμε κατι

ρηλαξ θα μου παρει η αδερφη μου

συρταριερα ειδα μια πολυ ωραια παιδικη οχι βρεφικη στη Ν...σετ ειναι πολυ οικονομικη σε σχεση με τα βρεφικα

νομιζω με τα φρεφικα ειδη το ξεφτιλιζουν λιγο στις τιμες....

η ντουλαπα που εχει εκεινο το υπνοδωματιο απο τον πρωτο καιρο που ηρθα σπιτι μυριζει

αξουμπαει σε τοιχο μπανιου

οποτε δεν την χρησιμοποιω γενικα

UzVGp2.png

κοριτσαρες καλημερα...σας γραφω απ'το σπιτι μιας και δε πηγα δουλεια σημερα λογω γαστρεντεριτιδας...μας κολλησε ο μικρος οικογενειακως...κλαψ...ξερναγα ολη νυχτα κοριτσια...μεχρι που δεν ειχα κατι αλλο στο στομαχι για να βγαλω και σταματησα...δραμα δραμα σας λεω...

Η μπεμπουλα ευτυχως κουνιοτανε ολη την ωρα γιατι καπως ανησυχησα μη παθει κατι με τοση αναστατωση, πηρα κ το γιατρο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και να πιω λιγο τσαι, μπανανες, ρυζακι και τα κλασικα για την περιπτωση..

Δραμα κι ο αντρας μου που πηγε αναγκαστικα στη δουλεια και τα πεθερικα μου! Μας θερισε η ατιμη!

Τωρα ειμαι καπως καλυτερα, το παιδι συνεχιζει να κοιμαται, εκανε πυρετο ολη νυχτα, ξερασε και στο σαλονι και μαζευα βραδυατικα εμετους, πλυντηρια κτλ κτλ...καταλαβαινετε..

Κατια καλημερα!!!

Φιλακια

πωπω... περαστικα, κοριτσι μου! πραγματικα μεγαλη ταλαιπωρια... και για τους αλλους και τον μικρο φυσικα, αλλα πιο πολυ για σενα! η μπεμπουλα ξερω οτι δεν επηρεαζεται πολυ, αλλα εσυ... πως να μην αγχωθεις. να πινεις και πολλα υγρα... το ξερω δεν ειναι ευκολο, αλλα εχεις μεγαλη απωλεια ηλεκτρολυτων με τους εμετους και θα νιωθεις "κομματια"... ρωτα και τον γιατρο μηπως μπορεις να παρετε οικογενειακως almora η hydrasec... στον μικρο θα βοηθησει και στον πυρετο... περαστικα και παλι!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

1112Weekend7.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! καλό σ/κ να χουμε κ αυτές που θα πάνε βολτίτσα, να περάσουν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Οι υπόλοιπες που θα μείνουμε σπίτι, καλή μας ξεκούραση!!!!:D:D:D

Βοήθεια κορίτσια σε μια απορία μου.

Πως καταλαβαίνετε οτι κάνει συσπάσεις η μήτρα. Ηρθε χθες το μεσημερι ο καλος μου κ μου εβαλε τις φωνες. Είχα καθαρίσει το σπίτι κ επλενα κατι πιατακια απο το πρωινό κ μου φωναξε (με το δικαιο του) οτι ο κίνδυνος δεν εχει περάσει κ δεν πρεπει να κουράζομαι. Του είπε ενας συναδελφός του, οτι οι αδερφή του ήταν τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο, εκανε συσπάσεις η μήτρα κ την κρατούσαν να μην γεννήσει με ενέσεις. Είχαμε μιλησει την εβδομάδα για συσπάσεις κ πετρωματα, αλλά πείτε μου πώς θα καταλάβω αν έχω;;;;

Το μόνο που νιώθω είναι κάποιες φορες που κλωτσάει ο μπεμπάκος προς τα κάτω, σαν να πονάω στιγμιαία ( σαν να τρυπάνε με καρφίτσα) απο κάτω.

HELP όποια μπορεί να μου λύσει την απορία. θα μιλήσω κ με τον γιατρό μου, αλλά εδώ μαζί σας τα καταλαβαίνω ακόμα καλυτερα!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Κατια καλημερα!!!

Φιλακια

Περαστικά σε όλους σας μπισκοτάκι!!! Να προσέχεις το μωρουλίνι σου!

Αυτά φοβαμαι κ εχω ξεκόψει λιγο απο τον εξω κόσμο με επισκέψεις. Αλλά μπορεί να με κολλήσει κ ο αντρας μου απο την δουλειά ή οι γονείς μου. τι να κάνουμε, ας ευχηθούμε να είναι όλα ομαλά!

Διαφημίσεις

καλαθουνα θα μου δωσει η ξαδερφη μου οποτε εχουμε κατι

ρηλαξ θα μου παρει η αδερφη μου

συρταριερα ειδα μια πολυ ωραια παιδικη οχι βρεφικη στη Ν...σετ ειναι πολυ οικονομικη σε σχεση με τα βρεφικα

νομιζω με τα φρεφικα ειδη το ξεφτιλιζουν λιγο στις τιμες....

η ντουλαπα που εχει εκεινο το υπνοδωματιο απο τον πρωτο καιρο που ηρθα σπιτι μυριζει

αξουμπαει σε τοιχο μπανιου

οποτε δεν την χρησιμοποιω γενικα

καλαθούνα σκεφτοαμαι να μην πάρω. φαντάζομαι οτι μονο για την έξοδο απο το νοσοκομειο θα την χρησιμοποιήσω.

Επίσης, εχω μεγάλη ντουλάπα στο παιδικό κ για αρχή δεν θα πάρω κατι επιπλέον εκτος την κουνια. αν δω μετά οτι χρειάζομαι θα πάρω μια συρταριέρα. για αρχή μονο τα απολύτως απαραίτητα!!!

1112Weekend7.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! καλό σ/κ να χουμε κ αυτές που θα πάνε βολτίτσα, να περάσουν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Οι υπόλοιπες που θα μείνουμε σπίτι, καλή μας ξεκούραση!!!!:D:D:D

Βοήθεια κορίτσια σε μια απορία μου.

Πως καταλαβαίνετε οτι κάνει συσπάσεις η μήτρα. Ηρθε χθες το μεσημερι ο καλος μου κ μου εβαλε τις φωνες. Είχα καθαρίσει το σπίτι κ επλενα κατι πιατακια απο το πρωινό κ μου φωναξε (με το δικαιο του) οτι ο κίνδυνος δεν εχει περάσει κ δεν πρεπει να κουράζομαι. Του είπε ενας συναδελφός του, οτι οι αδερφή του ήταν τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο, εκανε συσπάσεις η μήτρα κ την κρατούσαν να μην γεννήσει με ενέσεις. Είχαμε μιλησει την εβδομάδα για συσπάσεις κ πετρωματα, αλλά πείτε μου πώς θα καταλάβω αν έχω;;;;

Το μόνο που νιώθω είναι κάποιες φορες που κλωτσάει ο μπεμπάκος προς τα κάτω, σαν να πονάω στιγμιαία ( σαν να τρυπάνε με καρφίτσα) απο κάτω.

HELP όποια μπορεί να μου λύσει την απορία. θα μιλήσω κ με τον γιατρό μου, αλλά εδώ μαζί σας τα καταλαβαίνω ακόμα καλυτερα!!!!

τις συσπασεις δεν τις καταλαβαινεις σαν χτυπηματα, ουτε σαν κινησεις του μωρου... τις νιωθεις πιο πολυ (απο οτι ξερω, γιατι δοξα το Θεο δεν εχω νιωσει) σαν επιπονα σφιξιματα της μητρας, σαν κραμπες, σαν πετρωματα-σκληρυνσεις της κοιλιας που κρατανε ομως αρκετα και επαναλαμβανονται τακτικα!!! αν ειναι ατακτα, με ελαχιστο εως καθολου πονο και κρατανε π.χ. μεχρι 30 δευτερα ειναι οι Braxton Hicks, φυσιολογικες προπαρασκευαστικες συσπασεις της μητρας που την προετοιμαζουν για να ανταποκριθει σωστα στη γεννα! καλο ειναι να ρωτησεις και το γιατρο σου, γιατι δεν αντιλαμβανομαστε σωματικα ολες τα ιδια! παντως εγω, θα συμφωνησω με τον αντρα σου!!! εστω κι αυτα τα μικρα τσιμπηματακια, αφου μπορεις να τα αποφυγεις, καντο!!! σιγουρα ειστε μια χαρα... αλλα γιατι να τον ταλαιπωρεις τον μικρο σου κυριο? αστον ηρεμο να μεγαλωσει, να ρθει στην αγκαλιτσα σου και μετα ...εχεις να πλυνεις πιατα!!! και να ταν μονο αυτα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τις συσπασεις δεν τις καταλαβαινεις σαν χτυπηματα, ουτε σαν κινησεις του μωρου... τις νιωθεις πιο πολυ (απο οτι ξερω, γιατι δοξα το Θεο δεν εχω νιωσει) σαν επιπονα σφιξιματα της μητρας, σαν κραμπες, σαν πετρωματα-σκληρυνσεις της κοιλιας που κρατανε ομως αρκετα και επαναλαμβανονται τακτικα!!! αν ειναι ατακτα, με ελαχιστο εως καθολου πονο και κρατανε π.χ. μεχρι 30 δευτερα ειναι οι Braxton Hicks, φυσιολογικες προπαρασκευαστικες συσπασεις της μητρας που την προετοιμαζουν για να ανταποκριθει σωστα στη γεννα! καλο ειναι να ρωτησεις και το γιατρο σου, γιατι δεν αντιλαμβανομαστε σωματικα ολες τα ιδια! παντως εγω, θα συμφωνησω με τον αντρα σου!!! εστω κι αυτα τα μικρα τσιμπηματακια, αφου μπορεις να τα αποφυγεις, καντο!!! σιγουρα ειστε μια χαρα... αλλα γιατι να τον ταλαιπωρεις τον μικρο σου κυριο? αστον ηρεμο να μεγαλωσει, να ρθει στην αγκαλιτσα σου και μετα ...εχεις να πλυνεις πιατα!!! και να ταν μονο αυτα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ευχαριστώ κατια μου!!!!!

Κατι τέτοιο είχα καταλάβει κ εγω πριν λιγες μερες που το ξανασυζητήσαμε. ευτυχώς δεν εχω τετοιες ενοχλήσεις, ούτε κραμπες. Πέρα απο τα κλωτσομπουνίδια του μικρού, που μερικές φορές ειναι πολύ δυνατά, δεν νιωθω κατι αλλο. όσο για τις δουλειες, δεν θα κάνω, γιατί φοβαμαι με όλα αυτα τα κακά που μπορεί να πάθει ο μπεμπης μου, απο δική μου απερισκεψία!!!

καλημερα κοριτσια!!! σημερα ειχε η πεθερα μου λειτουρια σε ενα εκκλησακι στη θαλασσα πηγαμε με βαρκα.. με πειρε κ ο γιατρος τηλ κ μου ειπε να πηνω σαλοσπιρ για το πρηξημο κ για το πονο ενα καθε μεσημερι κ μια κρεμα πρωι βραδυ..αχ κοριτσια κοντευουμε κ πρωτη η κατια μας!!!!!!!!! ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Ευτυχώς που είναι Παρασκευή! Εγώ δε θα πάω ταξιδάκι σαν τις άλλες τυχερούλες (να περάσετε πολύ όμορφα) αλλά και μόνο που θα κάτσω να ξεκουραστώ και θαπάω ίσως να χαζέψω πράγματα για τη μπέμπα μου, χαίρομαι πάρα πολύ!

Μπισκοτάκι, περαστικά... Υπάρχει γενικά μία επιδημία γαστρεντερίτιδας τον τελευταίο καιρό, το έχω ακούσει από πολύ κόσμο. Κάτσε σπίτι και ξεκουράσου!

Κάτια, να σε ρωτήσω κάτι που ξέρω ότι το έχεις ψάξει; Μου έβγαλε στον β επιπέδου ότι έχω μήκος τραχήλου 31mm και εκτίμηση τραχήλου "αποδεκτή". Επίσης μου έβγαλε πιθανότητες για τοκετό πριν τις 28 εβδ: 0,1%, πριν τις 31 εβδ: 0,4%, πριν τις 33 εβδ: 0,9% και πριν τις 37 εβδ: 4,2%. Σου ακούγονται καλά; Ο υπερηχογραφιστής μου είπε ότι είναι όλα οκ αλλά θα ρώτησω και το γιατρό μου όταν πάω. Είχα την εντύπωση ότι κάτω από 3 εκατοστά ανησυχούμε κι εγώ είμαι οριακά πάνω από 3...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...