Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε και σε ψάχνουμε!! Κοριτσάκι κι εγώ και άργησα να το μάθω και μου πήρατε όλους τους γαμπρούς! Τι θα κάνω τώρα;;;; :confused:

Να στοχευσεις σε μεγαλυτερους εσυ! Ο αντρας πρεπει να εχει πειρα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

μαλλον δεν εστειλα σωστα το link.θα ξαναπροσπαθησω!!ωχ δεν μπορω!

αα μπειτε ετσι!

www.eimaimama.gr

(το δωματιο του νικολα)

Πολυ ωραιο το δωματιο!Μπραβο Φουσκιτσα μου!Αχ το φανταζεσαι το κουτσουνακι σου να κοιμαται ηρεμο μεσα στην κουνια του?

o5etp3.png?xVMpoyHp

kat32 τα φαγαμε τα αγορια.με το καλο.marita ευτυχως ολα καλα.παμε για αλλα τωρα! ανυπομονω κι εγω για το β επιπεδου.

didi να μη χανεσει γιατι μας λειπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε εσυ μας εμεινες μονο!Λιγο υπομονη και θα πας κ εσυ να απολαυσεις το μπεμπακι σου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές σας! Μπράβο Μαρίτα, κι εσύ μια χαρά με τη μπέμπα σου!

Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε σιγά σιγά να φτιάχνουμε τα δωμάτια, να κάνουμε τα ψώνια μας πριν φουσκώσουμε πάρα πολύ και δεν κουνιόμαστε και πριν αρχίσουν και οι βροχές και τα κρύα!

Η impatient που είναι βρε παιδιά; Έχει πολλές μέρες να εμφανιστεί ή μου φαίνεται;

Συμφωνω!Σιγα σιγα πρεπει να αρχισουμε τα ψωνια μας!Καιρος να αφησω και τον αδερφο μου να ψωνισει οτι θελει γιατι δεν κρατιεται αλλο!

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλησπερα!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!! ειμαι πολυ κουρασμενη!!! το μωρο ΟΛΑ καλα πολυ ζωηρη μου εκανε κ ντοπλερ ειναι 943γρ μου ειπε ο γιατρος μια χαρα! εκανα κ εμεσο κουμπς για να δω το αποτελεσμα αν θα κανω ενεση. οσο για το ποδι ειναι οζωδες ερυθιμα δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα μονο ντεπον να πηνω γιατι ποναει πολυ κ οταν γεννησω λογικα θα φυγουν αν δεν φυγουν θα κανω εξετασεις να δουμε απο που προερχεται αλλα το πιο σιγουρο ειναι απο την εγκυμοσυνη!

ρωτησα αν η κλινικη ειναι στον εοππυ ακομη κ λεει οτι δεν εχει μαθει κατι ακουσε απο την τηλεοραση αλλα απο την κλινικη τιποτα.. ειναι 600ε κλινικη 130ε παιδιατρος κ 1000ε ο γιατρος! αν φυγει απο τον εοππυ η κλινικη θα ειναι 1050ε η κλινικη κ 1000ε ο γιατρος..

κ το μωρο εχει παρει θεση μου ειπε κατω κεφαλι!!! κ μου ειπε οτι θα με βοηθησει να γεννησω 26-27 δεκεμβρη για να μην ταλαιπωρηθω στη ροδο κ λογο του οτι θα ειμαι σε ξενοδοχειο κ πολλα τα εξοδα, μου ειμαι πως αν εμενα ροδο θα πηγαινα σε 2 εβδομαδες παλι αλλα αφου ειναι ολα καλα θα παω σε ενα μηνα!!!

μπραβο! ολα θα πανε τελεια , το καλυτερο δωρο θα σας φερει ο Αγιος Βασιλης

Καλημέρα κοριτσάκια!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Τα αποτελέσματα του β επιπέδου ήταν φυσιολογικότατα, ήμασταν 436γρ και όλα μας τα οργανάκια φαίνονται να είναι στην εντέλεια!

Η παπάγια μου καθόταν πάλι σε στάση γιόγκα (πόδια οκλαδόν) και αν δεν με τάραζε ο γιατρός στις σπρωξιές με τον υπέρηχο, πάλι δεν θα μαθαίναμε ότι είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κάτια, συμπλήρωσε επιτέλους κι εμένα στη λίστα!

χαχαχα! καλε ειναι ντροπαλο κοριτσι! με το καλο κουκλα μου να πανε ολα !

Δεν ειναι οι κανονικες εξετασεις γαι σακχαρο με την καμπυλη, ουτε αντισωματα δεν εκανα. Μια απλη γενικη ουρων και αιματος εκανα για να δουμε πού βρισκομαστε. Σε 2-3 βδομαδες μου ειπε θα με δει με υπερηχο και θα κανουμε και ολες τις εξετασεις κανονικα. Εν τω μεταξυ...ασβεστιο δε μου ειπε ακομα να παρω...εσεις παιρνετε>?

χΑΧΑΧΑΧΑΧ...γεμισαμε τσουπρες!!! Θα τα φαμε τα αγορακια!! Μπραβο κατ,,,αντε ολα ροζ!!

δεν παιρνω ασβεστιο ουτε μαγνισιο γιατι εχω χαμηλο αιματοκριτη και δεν βοηθανε στην αποροφηση

παντα τα κοριτσακια ειναι πιο πολλα , το θυμαμαι οταν δουλευα και στο σχολειο , χθες μιλαγα με μια φιλη και μου ειπε οτι στο νηπειο της κορης της ειναι 32 παιδακι και απο αυτα μονο 6 ειναι τα κοριτσια:shock::shock::shock: πρτωτηη φορα ακουσα πιο πολλα αγορια!

Καλημερα κοριτσακια μου!Εμεις χθες στη β επιπεδου ολα πηγαν τελεια!Η γιατρος μας τα βρηκε ολα φυσιολογικα!Ειμαστε 400 γρ και μεγαλωνουμε!Αλλα ειμαστε και πεισματαρες...Δεν γυρναγε κοριτσια με τπτ.Τι σηκωθηκα κ εκανα βολτες,τι καραμελιτσες εφαγα...εκει πεισμα!Του πατερα της παιδι!Α μας ειπε η γιατρος οτι στο σχημα του κεφαλιου μοιαζει του πατερα της και ο αντρουλης μου εχει τρελαθει!Το εχει πει σε ολο τον κοσμο!Στο τελος μας εκανε τη χαρη και γυρισε για λιγο!Τωρα πια την ακουω συνεχεια!Το ειπα και στη γιατρο και μου ειπε οτι αυτα που νιωθω ειναι η μπουμπου μου!

με το καλο ! ολα βαινουν καλα! τον φανταζομαι τον μπαμπα σας ειναι σαν να βλεπω τον ροδουλο!

Κατ κοριτσακι κι εσυ βλεπω!!! Τα τρωμε λαχανο τα αγορακια του φορουμ! Παλι καλα που εχω κλεισει γαμπρο (barboula ισχυει το συμπεθεριο) γιατι αλλιως μας εβλεπα να ψαχνομαστε!

τι κανεις;;; για πες το παρτυ για τα αποκαλυπτηρια του φυλου το εκανες;;;;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλησπερα, κ εγω δεν παιρνω ουτε μαγνησιο ουτε ασβεστιο, ασβεστιο μου εδωσε αλλα δεν μπορουσα να το πιω για την ωρα ειμαι καλα πηνω 2 σιδηρο φυσιοφολ γιατι το εχω πιο πολυ αναγκη μαγνησιο αν αρχησουν κραμπες λογικα θα μου δωσει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxa εχουμε ακομα!το μονο ευχαριστω ειναι οτι πηγα σημερα σε μια εξειδικευμενη αιματολογο που ασχολειτε με συγκεκριμενα συνδρομα και νομιζω οτι βγαζω ακρη ως προς το τι εγινε με το μωρακι που εχασα και μου εδωσε μια νοτα θετικη ενεργιας μπορω να πω.Μεχρι τις 14 του μηνα περιμενω για να σας πω τα νεα!προς το παρον εξετασεις ακομα θελει να δουμε και αλλα πραγματα.

Εσυ πως εισαι κλωτσαει το κουτσουνι σου ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Τα αποτελέσματα του β επιπέδου ήταν φυσιολογικότατα, ήμασταν 436γρ και όλα μας τα οργανάκια φαίνονται να είναι στην εντέλεια!

Η παπάγια μου καθόταν πάλι σε στάση γιόγκα (πόδια οκλαδόν) και αν δεν με τάραζε ο γιατρός στις σπρωξιές με τον υπέρηχο, πάλι δεν θα μαθαίναμε ότι είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κάτια, συμπλήρωσε επιτέλους κι εμένα στη λίστα!

Αντε βρε κατ , μας εσκασες χαχαχαχαχα με το καλο η κορακλα σου!!!ΟΛΑ ΡΟΖΖΖΖΖΖΖΖΖ τι ωραια!!!:P:p:p:p

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπερα!

τι κανεις;;; για πες το παρτυ για τα αποκαλυπτηρια του φυλου το εκανες;;;;;;;

Ροδουλα δεν το εκανα το παρτυ γιατι η γιατρος μου το αποκαλυψε αμεσως, πριν προλαβω να της πω οτι ειχα αλλα σχεδια! Δεν πειραζει ομως, το γιορτασαμε εκ των υστερων με φιλους γιατι ολοι ηξεραν οτι και εγω και ο αντρας μου θελαμε κοριτσακι!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

xaxaxaxa εχουμε ακομα!το μονο ευχαριστω ειναι οτι πηγα σημερα σε μια εξειδικευμενη αιματολογο που ασχολειτε με συγκεκριμενα συνδρομα και νομιζω οτι βγαζω ακρη ως προς το τι εγινε με το μωρακι που εχασα και μου εδωσε μια νοτα θετικη ενεργιας μπορω να πω.Μεχρι τις 14 του μηνα περιμενω για να σας πω τα νεα!προς το παρον εξετασεις ακομα θελει να δουμε και αλλα πραγματα.

Εσυ πως εισαι κλωτσαει το κουτσουνι σου ?

αληθεια λες?ηθελα πολυ καιρο να σε ρωτησω αλλα δεν ηθελα να γινω αδιακριτη.αντε να μαθεις κοριτσακι μου.

ναι αρχισε και κανει διαφορα,οχι πολυ εντονα.ειναι διακριτικη μπεμπα!!

6KuQp2.png

καλημερα!

ηρθε επιτελους η παρασκευη

φιλια σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια!

μαρκελα καλα αποτελεσματα τις εξετασεις σου!

impatient ειπα και εγω στον ροδουλο ν ακανουμε κατι αναλογο μετα την β - επιπεδου ( 17/10 εχουμε β-επιπεδου και 18 /10 ειναι η γιορτη του) αλλα μου λεει οτι δεν θα κρατηθει! χαχαχα

βασικα εχω πολυ αγχος για την β- επιπεδου ( οχι για το φυλλο ) θελω να ειναι ολα καλα , ο γιατρος ειπε οτι ειναι οτελευταιος σκοπελος της εγκυμοσυνης , μετα απο ατυο, ολα ειναι αντομετωπισιμα , και οτι το μωρο εχει σχηματιστει απλα [περιμενουμε να μεγαλωσει!

διαβαζω ομως και κατι περιστατικα που τρελλενομαι! ελπιζω να πανε ολα καλα , οχι μονο για μενα , αλλα για ολες τις μελλουσες μανουλες!

καλημερα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...