Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κατια ναιιιι...ολα για ολα αναικαινιση.....ηλεκτρολογικα..υδραυλικα...γκρεμισματα...κουφωματα...κουζινες...πλακακια...μπανια.....μιλαμε για πολυ χρημα....!!βεβαια θα πεσει πολυ προσωπικη δουλεια...δλδ ηλεκτρολογικα θα τα φτιαξει ο μπαμπας μου με τον αμορε.....γκρεμισματα εμεις......υδραυλικα ενας γνωστος......τα υπολοιπα απο προσφορες που θα βρουμε...εχουμε καταφερει κ εχουμε μαζεψει 9000 μεχρι τωρα σε λιγοτερο απο εναν χρονο αλλα υπολογιζουμε γυρω στα 15000 πολυ μαζεμενα...!!οποτε μολις τελειωσουν τα λεφτα σταματαμε για λιγο κ ξανα παμε....!!

οποτε στειλε φυσικα το σαιτ του συζυγου....

κ γενικως οποια κοπελα εχει κατι σχετικο να μου στειλει....!!

βαζοντας προσωπικη δουλεια, σιγουρα θα σας βγει καλυτερα, αν και βεβαια θα σας βγει κι ο "πατος"! δεν πειραζει ομως, ειναι για καλο!!!

ριξτε μια ματια και ο μανωλης, ξερει και μαστορες για οτι χρειαστειτε... εννοειται βεβαια, αν αποφασισετε θα μου πεις και θα του πειτε οτι ειστε φιλοι μου για να τον πιεσω για κατι καλυτερο απτο καλυτερο!;)

http://www.webbath.gr/

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!Εμεις χθες στη β επιπεδου ολα πηγαν τελεια!Η γιατρος μας τα βρηκε ολα φυσιολογικα!Ειμαστε 400 γρ και μεγαλωνουμε!Αλλα ειμαστε και πεισματαρες...Δεν γυρναγε κοριτσια με τπτ.Τι σηκωθηκα κ εκανα βολτες,τι καραμελιτσες εφαγα...εκει πεισμα!Του πατερα της παιδι!Α μας ειπε η γιατρος οτι στο σχημα του κεφαλιου μοιαζει του πατερα της και ο αντρουλης μου εχει τρελαθει!Το εχει πει σε ολο τον κοσμο!Στο τελος μας εκανε τη χαρη και γυρισε για λιγο!Τωρα πια την ακουω συνεχεια!Το ειπα και στη γιατρο και μου ειπε οτι αυτα που νιωθω ειναι η μπουμπου μου!

μπραβο, μαριτακι! τελεια κι εσεις! ααααχχχχ, αυτα τα κοριτσακια! τρυφερα και ντροπαλα ειναι, μωρε, οχι πεισματαρικα! ειχε βολευτει η καημενουλα κι εσεις την ενοχλουσατε!!! ειδες ο χαζομπαμπας? καλα θυμαμαι? προτιμουσε γιο? εεε, τωρα παειιι.... αμα του μοιαζει κιολας η κορη... ερωτευτηκε!!! με το καλο ολα λοιπον!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μαριτα τελειααααααααα τα νεακια....!!

εμενα που με εκανε να παω 2 φορες ο μπεμπης μου τι να πω,,,,??μια χαρα εισαι αξιζε η ταλαιπωρια....ο μπαμπας χαζομπαμπακας εεε???χεχεχεχε..!

Κατια μου σε ευχαριστω πολυ..θα το επεξεργαστω σπιτι γιατι τωρα σχολαω...κ φυσικα θα σου πω...γιατι θα χρειαστω σιγουρα προσφορες κ μαστορους....ενταξει εγω πηγα χθες την πολυθρονα που θα καθομαι κ θα διαταζω αλλα αφου υπαρχει διαθεση για βοηθεια απο πολλους φιλους μας ολα θα γινουν...πολλα χερια ευλογημενα πολλα στοματα διαολεμενα...ελεγε η γιαγια μου...!!σχολασα κοριτσιαααααα.....φιλακιααααααααα!!!!

Jr39p2.png

ασβεστιο παιρνω απο την 12 εβδομαδα!

πονας τα κοκκαλα σου ή τα δοντια σου?

Οχι μωρε μια χαρα ειμαι...μαλλον δεν εχω ελλειψη ακομα και δε μου τον ξεκινησε τι να πω...ετσι κι αλλιως πινω μισο λιτρο γαλα τη μερα.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο, μαριτακι! τελεια κι εσεις! ααααχχχχ, αυτα τα κοριτσακια! τρυφερα και ντροπαλα ειναι, μωρε, οχι πεισματαρικα! ειχε βολευτει η καημενουλα κι εσεις την ενοχλουσατε!!! ειδες ο χαζομπαμπας? καλα θυμαμαι? προτιμουσε γιο? εεε, τωρα παειιι.... αμα του μοιαζει κιολας η κορη... ερωτευτηκε!!! με το καλο ολα λοιπον!!!:tongue:

Κοριτσακι ηθελε περισσοτερο!Ε τωρα που θα του μοιαζει κιολας αστα!Θα τον τρελανει τελειως!Οτι θελω θα βαζω την κορουλα μου να του το ζηταει...χαχαχα!:P:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

μαριτα τελειααααααααα τα νεακια....!!

εμενα που με εκανε να παω 2 φορες ο μπεμπης μου τι να πω,,,,??μια χαρα εισαι αξιζε η ταλαιπωρια....ο μπαμπας χαζομπαμπακας εεε???χεχεχεχε..!

Κατια μου σε ευχαριστω πολυ..θα το επεξεργαστω σπιτι γιατι τωρα σχολαω...κ φυσικα θα σου πω...γιατι θα χρειαστω σιγουρα προσφορες κ μαστορους....ενταξει εγω πηγα χθες την πολυθρονα που θα καθομαι κ θα διαταζω αλλα αφου υπαρχει διαθεση για βοηθεια απο πολλους φιλους μας ολα θα γινουν...πολλα χερια ευλογημενα πολλα στοματα διαολεμενα...ελεγε η γιαγια μου...!!σχολασα κοριτσιαααααα.....φιλακιααααααααα!!!!

Εχεις δικιο!Εσυ ξαναπηγες!Ε τοτε εγω να ειμαι και ευχαριστημενη!Αχ τι μας κανουν αυτα τα κουτσουνια μας!Δεν πειραζει!Ας ειναι καλα Παναγια μου και ας μας ταλαιπωρουν οσο θελουν!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καλημερα καλημερα!!!Λειπω πολλες μερες αλλα αυτο το ιντερνετ μου εχει σπασει τα νευρα......!!!

ακουω για γαμους,για β επιπεδου,εξετασεις κ ολα μια χαρα ετσι ετσι μακαρι μονο τετοια να γινονται!!!εμεις χτυπαμε κ ουναμε την μανουλα κ αμα φαμε γλυκο αϊντε γιουρια τρελος χαμος παρτυ κανονικο!!!!

εμεις κοριτσακια μου γυρισαμε επιτελους σπιτακι μας μετα τον β επιπ.

αφησαμε την γιαγια κ τον παπου κ τωρα βοτρ για τις δουλιτσες που εχουμε να κανουμε!!!

βαψιμο το δωματιο κ γενικα επιπλα κ τα ψωνια του μωρου χαλαρα χαλαρα αλλα πριν πιασουν τα κρυα!!!

κ ελεγα να βαψω κ το σπιτι ολο (4χρ εχει που το βαψαμε) να καθαρισει κιολας που θα ερθει κ το μωρο αλλα δεν το πολυβλεπω να θελει ο αντρας μου!λετε να πειραζει αν δεν το βαψουμε?κ βαλω μονο καμια ταπετσαρια?

να μωρε μονο για να καθαριζε για το μωρο!!!ουφ!!!

εμεις ετσι λεμε να το κανουμε!ετσι το φανταζομουν οποτε μολις το βηκα κ σε φωτο ειπα ''τελος αυτο θα ειναι το δωματιο του γιου μας''

file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/%CE%A4%CE%B1%20%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AC%20%CE%BC%CE%BF%CF%85/%CE%9B%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%20%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/to-dwmatio-tou-nikola.html

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές σας! Μπράβο Μαρίτα, κι εσύ μια χαρά με τη μπέμπα σου!

Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε σιγά σιγά να φτιάχνουμε τα δωμάτια, να κάνουμε τα ψώνια μας πριν φουσκώσουμε πάρα πολύ και δεν κουνιόμαστε και πριν αρχίσουν και οι βροχές και τα κρύα!

Η impatient που είναι βρε παιδιά; Έχει πολλές μέρες να εμφανιστεί ή μου φαίνεται;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Ποιος με ζητησε??? Δεν εχω διαβασει τα νεακια σας εδω και λιγες μερες αλλα ειμαι τρομερα απασχολημενη με ενα course που κανω, εχω εργασια αυτη την εβδομαδα και τρεχω λιγο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Κατ κοριτσακι κι εσυ βλεπω!!! Τα τρωμε λαχανο τα αγορακια του φορουμ! Παλι καλα που εχω κλεισει γαμπρο (barboula ισχυει το συμπεθεριο) γιατι αλλιως μας εβλεπα να ψαχνομαστε!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

μαλλον δεν εστειλα σωστα το link.θα ξαναπροσπαθησω!!ωχ δεν μπορω!

αα μπειτε ετσι!

www.eimaimama.gr

(το δωματιο του νικολα)

To δωματιο ειναι τελειο.ειναι στη σελ 6 για να μην ψαχνουν τα κοριτσια.αυτα τα αυτοκολλητα υπαρχουν σε διαφορα σαιτ και ειναι πολυ φτηνα.αν δεν τα βρειςμπες μου να κοιταξω.με το καλο φουσκιτσα!ετσι μου αρεσουν και μενα απλα αλλα εντυπωσιακα!

6KuQp2.png

kat32 τα φαγαμε τα αγορια.με το καλο.marita ευτυχως ολα καλα.παμε για αλλα τωρα! ανυπομονω κι εγω για το β επιπεδου.

didi να μη χανεσει γιατι μας λειπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...