Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Πρωί πρωί πήγα τη μικρή σχολείο, μετά για τις μικροβιολογικές στη Βιοϊατρική (τελικά μου πήρανε ακόμη πιο φτηνά - 17 ευρώ), μετά everest για σαντουιτσάκι (ναι κατάφερα και το έφαγα όλο), μετά μανάβικο για φρούτα-λαχανικά (φασολάδα θα φτιάξω σήμερα)...

Τώρα νυστάζω...

Θα τον πάρω για λίγο και μετά μαγείρεμα - τη μικρή από το σχολείο - κολυμβητήριο - τάισμα - σίδερο...

καλα αποτελεσματα, Cristy μου! φουλ το προγραμμα σου!!! να σαι καλα κι ας τρεχεις... ισως βοηθησει και στο φαι! αντε να μπει και κανα κιλο!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ριτσα μου!

θα σε βαλει να κανεις καισαρικη?

ασχετο : ποσο πηγε χθες ο γιατρος που σου εκανε και ντοπλερ

καθε φορα σε ρωταω για να ξερω ποσα να κραταω μαζι μου για να μην γινω ρεζιλι:oops::D;)

οχι φυσιολογικα θα γεννησω αλλα ποτε δεν ξερεις!! 40ε μου πηρε. στην αρχη ειπε οχι αλλα του λεω την επομενη του αφησα 50ε κ μου εδωσε 10ε ρεστα. αλλα απο την επομενη φορα δεν θα παιρνει χρηματα. κ εσυ που εισαι ροδο θα σου λεει καθε 2 εβδομαδες να πηγαινεις εγω που ειμαι συμη καθε μηνα.. παλια πηγαινα πιο τακτικα καθε 2 εβδομαδες αλλα δεν ειχαμε κ αυτο το οικονομικο προβλημα τωρα μου λεει αφου ειναι ολα καλα θα παω τον αλλο μηνα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αααα οσο για τα κιλα ξεκινησα με 62 πηγα 61 μετα 63 κ χθες 65.. τωρα που ειδα οτι το μωρο ειναι μια χαρα λεω ωχ εβαλα κιλα. αλλα μου ειπε ο γιατρος καλα ειναι για να δουμε ποσο θα παω!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μετραω αντιστροφα!!! 22 οκτωβρη μπαινω στο μηνα μου και απο εκει και περα ελπιζω να κρατηθει οσο πιο πολυ θελει, αλλα και να βιαστει, πιστευω ολα θα πανε καλα!!! σκεφτομαι πως περασε τοσος καιρος??? και θα περασει κι αλλος! εγω κοντευω... μεχρι να σαραντισουμε εμεις, θα συγχαιρουμε την ριτσα για την μικρη της πριγκηπισσα και μετα θα περιμενουμε ποια θα ναι η επομενη (eleni_dimitris ή didi&k ή impatient ή barboula) και οσο θα γεμιζει μωρουδιλα το καφε, θα χουμε κι αλλα γεννητουρια, κι αλλα χαμογελακια κι αλλα νεακια (ευχομαι κι απτη μαρκελα μας κι απο το ελενακι και πολλα αλλα κοριτακια!!!...) να μας δινει δυναμη, ευλογια και προστασια η Χαρη Της!

Πω πω Κάτια ο Μιχαλιός πλησιαζει να τον σφίξεις στην αγκαλιά σου!!!!

Μου ρχεται να βαλω τα κλάματα!!!! Αχ Παναγία μου αυτές τις ευχάριστες στιγμές περιμένω για όλες μας!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Πριν λίγο πήρα στο Αρεταίειο τηλ κ ρώτησα για την θεση ΒΒ που ειμαι ασφαλισμένη, τι καλύπτει, κ μου είπαν 3κλινο κ με 20 ευρώ την βραδιά 2κλινο!!!! Ενθουσιάστηκα!!! Αν οταν με το καλό μπω να γεννήσω, υπάρχει 2κλινο, θα ζητήσω αυτό,αλλιώς κ 3κλινο δεν με χαλάει καθόλου!!!! θα 'χω κ παρεούλα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Βεβαια ο χαζομπαμπάς,μολις τον ενημέρωσα, μου λεει: θα κοιταξουμε για μονόκλινο. Μπα του λεω τωρα που ειναι γιος, θες να ναι στα ωπα ωπα;;; πριν ελεγε, σιγά μωρε 3 μερες είναι, θα περασουν ποπυ κ να σε βάλουν!!!:evil::evil::evil: Τωρα για τον γιό......:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπορεί να μου πει στο τελος να πάμε κ σε ιδιωτική κλινική, θα φαει τακουνι στο κεφάλι μετά!!!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Πριν λίγο πήρα στο Αρεταίειο τηλ κ ρώτησα για την θεση ΒΒ που ειμαι ασφαλισμένη, τι καλύπτει, κ μου είπαν 3κλινο κ με 20 ευρώ την βραδιά 2κλινο!!!! Ενθουσιάστηκα!!! Αν οταν με το καλό μπω να γεννήσω, υπάρχει 2κλινο, θα ζητήσω αυτό,αλλιώς κ 3κλινο δεν με χαλάει καθόλου!!!! θα 'χω κ παρεούλα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Βεβαια ο χαζομπαμπάς,μολις τον ενημέρωσα, μου λεει: θα κοιταξουμε για μονόκλινο. Μπα του λεω τωρα που ειναι γιος, θες να ναι στα ωπα ωπα;;; πριν ελεγε, σιγά μωρε 3 μερες είναι, θα περασουν ποπυ κ να σε βάλουν!!!:evil::evil::evil: Τωρα για τον γιό......:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπορεί να μου πει στο τελος να πάμε κ σε ιδιωτική κλινική, θα φαει τακουνι στο κεφάλι μετά!!!!!:P:p:p:p

θα ρθουν οι γλυκες στιγμες για ολες μας!!! πιστη!!!

τη καλη θεση βρε χαζη, τι θελει για σενα!!! ασχετα με το γιο... οσο πλησιαζει ο καιρος, νομιζω φοβουνται οι αντρες μας και για μας λιγουλακι... εεε, σου λεει και 20 ευρω, τι ψυχη εχουν! αν εχετε περιθωριο, δικλινο ειναι καλα (εχεις και λιγη παρεουλα) και μονοκλινο τελεια (δεν ενοχλεις, δεν σε ενοχλουν, κρατας το επισκεπτηριο πιο χαλαρο, δεν εχεις θεμα με τουαλετα, κλπ) :P:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

eleni Μια χαρα τελεια οι τιμες.....τωρα με βαζετε σε διαδικασια να παρω κ εγω να ρωτησω...τι γινεται....αν κ καποια κοπελα μου ειχε πει οτι παει με το τι διαθεσιμοτητα υπαρχει εκεινη την μερα που πας στο νοσοκομειο...αλλα να μαθω τι λενε με τιμες κ τετοια τουλαχιστον...!παντως συμφωνω με την Κατια....φοβουνται κ για εμας αρκετα να ξερεις...κ πιστευω το δωματιο ειναι καλο να ειναι λιγοτερα ατομα στο δημοσια που εχεις τα μωρακια διπλα σου συνεχεια....!!!αλλα ετσι δικλινο ειναι μια χαρα πιστευω κ εγω...!!μακαρι να εχει οταν παω..!!

πω πω κατια αντιστροφα μετρας για να κρατησεις τον Μιχαλιο αγκαλιτσααααα...αντε κ μετα σιγα σιγα να παρουμε κ εμεις σειρα...κ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑ.....!!κ να φουσκωσουν κ οι κοιλιτσες των κοριτσιων μας ..της Μαρκελας μας,της Ελενης μας κ της Υρις μας κ φυσικα οποιας γυναικας το επιθυμει...!:D

Jr39p2.png

Καλημέρα σας.

Πρωί πρωί πήγα τη μικρή σχολείο, μετά για τις μικροβιολογικές στη Βιοϊατρική (τελικά μου πήρανε ακόμη πιο φτηνά - 17 ευρώ), μετά everest για σαντουιτσάκι (ναι κατάφερα και το έφαγα όλο), μετά μανάβικο για φρούτα-λαχανικά (φασολάδα θα φτιάξω σήμερα)...

Τώρα νυστάζω...

Θα τον πάρω για λίγο και μετά μαγείρεμα - τη μικρή από το σχολείο - κολυμβητήριο - τάισμα - σίδερο...

καλα αποτελεσματα!!!!

θελω κι εγω σαντουιτσακι απο εβερεστ...........

αλλα τα δικα μου κιλα αυξαννται ραγδαια!

χθες ειχα κανει εγω φασολαδα

αντε καλο υπνο και καλη ορεξη!

φιλια πολλα στις 3 ζουζουνες σου!

UzVGp2.png

eleni Μια χαρα τελεια οι τιμες.....τωρα με βαζετε σε διαδικασια να παρω κ εγω να ρωτησω...τι γινεται....αν κ καποια κοπελα μου ειχε πει οτι παει με το τι διαθεσιμοτητα υπαρχει εκεινη την μερα που πας στο νοσοκομειο...αλλα να μαθω τι λενε με τιμες κ τετοια τουλαχιστον...!παντως συμφωνω με την Κατια....φοβουνται κ για εμας αρκετα να ξερεις...κ πιστευω το δωματιο ειναι καλο να ειναι λιγοτερα ατομα στο δημοσια που εχεις τα μωρακια διπλα σου συνεχεια....!!!αλλα ετσι δικλινο ειναι μια χαρα πιστευω κ εγω...!!μακαρι να εχει οταν παω..!!

πω πω κατια αντιστροφα μετρας για να κρατησεις τον Μιχαλιο αγκαλιτσααααα...αντε κ μετα σιγα σιγα να παρουμε κ εμεις σειρα...κ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑ.....!!κ να φουσκωσουν κ οι κοιλιτσες των κοριτσιων μας ..της Μαρκελας μας,της Ελενης μας κ της Υρις μας κ φυσικα οποιας γυναικας το επιθυμει...!:D

ναι, καλε... και της υριδας!!! την αφησω απ'εξω...sorry!

με το σπιτι, θα κανετε γενικη ανακαινιση? επειδη, διαβαζω για τοιχους και τετοια... αν θελετε και πατωματα, μπανια, πλακακια, ειδη υγιεινης, κουζινα, κλπ ειναι η δουλεια του αντρα μου... εχει χονδρικη-λιανικη, οποτε καλες τιμες και αν θες σου στελνω site να παρετε μια ιδεα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κριστυ ξεχασα...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....

κ εγω θα κανω τελος του μηνα τις επαναληπτικες μου αιματος κ ουρων που κανω καθε διμηνο...εκει πριν φυγω για Κρητη νομιζω ειναι να τις κανω...!

κ εγω θελω σαντουιτςςςςςςςςςςςςςςς!!!oyfff...

εγω θα φτιαξω λουκανικα κοτοπουλου με πατατες στον φουρνο κ σκορδακι κ μουσταρδα....κ το απογευμα παμε στα κουμπαρακια να τους δωσουμε κ ενα δωρακι για το βαφτηστηρι....:D:D

παλι δεν εχει ξεκουραση σημερα ομως αυριο μετα τον γιατρο φευγω κατευθειαν για Σαλαμιναααααααααα οποτε θα σας ενημερωσω απο Δευτερα για τα νεα...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

θα ρθουν οι γλυκες στιγμες για ολες μας!!! πιστη!!!

τη καλη θεση βρε χαζη, τι θελει για σενα!!! ασχετα με το γιο... οσο πλησιαζει ο καιρος, νομιζω φοβουνται οι αντρες μας και για μας λιγουλακι... εεε, σου λεει και 20 ευρω, τι ψυχη εχουν! αν εχετε περιθωριο, δικλινο ειναι καλα (εχεις και λιγη παρεουλα) και μονοκλινο τελεια (δεν ενοχλεις, δεν σε ενοχλουν, κρατας το επισκεπτηριο πιο χαλαρο, δεν εχεις θεμα με τουαλετα, κλπ) :P:p:p

σαν να χετε δικαιο!!!

για δίκλινο σίγουρα θα προσπαθήσω οταν πάω, αλλά το μονόκλινο νομίζω δύσκολα να βρω. δεν συζητάμε για τις τιμές ειναι πολύ χαμηλες!!! αλλά πόσα μονόκλινα να χει το αρεταίειο;;; Το μόνο που σκεφτομαι ειναι, αν δεν εχει 3κλινο που δικαιούμαι, ουτε 2κλινο, ούτε μονόκλινο όταν πάω εγω, θα με βαλουν σε 4κλινο;;; :shock::shock::shock: μπορεί να γίνει κάτι τετοιο;;; Γνωρίζετε καμία τέτοια περίπτωση;;;

καλα αποτελεσματα!!!!

θελω κι εγω σαντουιτσακι απο εβερεστ...........

αλλα τα δικα μου κιλα αυξαννται ραγδαια!

χθες ειχα κανει εγω φασολαδα

αντε καλο υπνο και καλη ορεξη!

φιλια πολλα στις 3 ζουζουνες σου!

didi μου χθες πήγα να πάρω ενα υφασμάτινο παντελόνι εγκυμοσύνης κ η κοπέλα μου ειπε,οτι τελος 5ου κ στον 6ο μήνα παίρνουμε τα κιλά. Φαντάζομαι οτι ισως να χει κ δικαιο. πριν επαιρνα το πολύ 1 κιλό το μηνα κ τον προηγούμενο κόντεψε να σπάσει η ζυγαριά :oops::oops::oops::shock::shock::shock::shock: , κ η διατροφή ιδια σχεδόν με πριν. απλα ειχα φαει αυτό το μηνα περισσοτερες σαχλαμάρες:oops:

κατια ναιιιι...ολα για ολα αναικαινιση.....ηλεκτρολογικα..υδραυλικα...γκρεμισματα...κουφωματα...κουζινες...πλακακια...μπανια.....μιλαμε για πολυ χρημα....!!βεβαια θα πεσει πολυ προσωπικη δουλεια...δλδ ηλεκτρολογικα θα τα φτιαξει ο μπαμπας μου με τον αμορε.....γκρεμισματα εμεις......υδραυλικα ενας γνωστος......τα υπολοιπα απο προσφορες που θα βρουμε...εχουμε καταφερει κ εχουμε μαζεψει 9000 μεχρι τωρα σε λιγοτερο απο εναν χρονο αλλα υπολογιζουμε γυρω στα 15000 πολυ μαζεμενα...!!οποτε μολις τελειωσουν τα λεφτα σταματαμε για λιγο κ ξανα παμε....!!

οποτε στειλε φυσικα το σαιτ του συζυγου....

κ γενικως οποια κοπελα εχει κατι σχετικο να μου στειλει....!!

Jr39p2.png

σαν να χετε δικαιο!!!

για δίκλινο σίγουρα θα προσπαθήσω οταν πάω, αλλά το μονόκλινο νομίζω δύσκολα να βρω. δεν συζητάμε για τις τιμές ειναι πολύ χαμηλες!!! αλλά πόσα μονόκλινα να χει το αρεταίειο;;; Το μόνο που σκεφτομαι ειναι, αν δεν εχει 3κλινο που δικαιούμαι, ουτε 2κλινο, ούτε μονόκλινο όταν πάω εγω, θα με βαλουν σε 4κλινο;;; :shock::shock::shock: μπορεί να γίνει κάτι τετοιο;;; Γνωρίζετε καμία τέτοια περίπτωση;;;

ξερω (για το λητω, ομως) οτι αν ζητησεις τρικλινο και δεν υπαρχει διαθεσιμο σε βαζουν σε δικλινο, χωρις να σε χρεωσουν εξτρα... τωρα για τα δημοσια δεν ξερω ακριβως... φανταζομαι αν δικαιουσαι τρικλινο πως δεν θα σε πανε σε 4κλινο παντως ετσι απλα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Εμεις χθες στη β επιπεδου ολα πηγαν τελεια!Η γιατρος μας τα βρηκε ολα φυσιολογικα!Ειμαστε 400 γρ και μεγαλωνουμε!Αλλα ειμαστε και πεισματαρες...Δεν γυρναγε κοριτσια με τπτ.Τι σηκωθηκα κ εκανα βολτες,τι καραμελιτσες εφαγα...εκει πεισμα!Του πατερα της παιδι!Α μας ειπε η γιατρος οτι στο σχημα του κεφαλιου μοιαζει του πατερα της και ο αντρουλης μου εχει τρελαθει!Το εχει πει σε ολο τον κοσμο!Στο τελος μας εκανε τη χαρη και γυρισε για λιγο!Τωρα πια την ακουω συνεχεια!Το ειπα και στη γιατρο και μου ειπε οτι αυτα που νιωθω ειναι η μπουμπου μου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...