Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ti kανεις μπισκοτακι μου????

νωρις δεν σου τις εβαλε αυτες τις εξετασεις να τις κανεις???

εμενα θα μου τις βαλει τον αλλο μηνα γυρω στην 27 εβδομαδα

προς το παρον εχω κοψει τα γλυκα

με τα αλμυρα δεν εχω προβλημα να μου το κοψουν ... αλλα αν μου κοψουν και γλυκα και αλμυρα τι θα τρωω????

παντως οντως μπορει να φταει η σπανακοπιτα

εσυ για καλο και για κακο περιορισε το αλατι στο φαγητο

Δεν ειναι οι κανονικες εξετασεις γαι σακχαρο με την καμπυλη, ουτε αντισωματα δεν εκανα. Μια απλη γενικη ουρων και αιματος εκανα για να δουμε πού βρισκομαστε. Σε 2-3 βδομαδες μου ειπε θα με δει με υπερηχο και θα κανουμε και ολες τις εξετασεις κανονικα. Εν τω μεταξυ...ασβεστιο δε μου ειπε ακομα να παρω...εσεις παιρνετε>?

Καλημέρα κοριτσάκια!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Τα αποτελέσματα του β επιπέδου ήταν φυσιολογικότατα, ήμασταν 436γρ και όλα μας τα οργανάκια φαίνονται να είναι στην εντέλεια!

Η παπάγια μου καθόταν πάλι σε στάση γιόγκα (πόδια οκλαδόν) και αν δεν με τάραζε ο γιατρός στις σπρωξιές με τον υπέρηχο, πάλι δεν θα μαθαίναμε ότι είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κάτια, συμπλήρωσε επιτέλους κι εμένα στη λίστα!

χΑΧΑΧΑΧΑΧ...γεμισαμε τσουπρες!!! Θα τα φαμε τα αγορακια!! Μπραβο κατ,,,αντε ολα ροζ!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια κοριτσουδες ....τι κανουμε>??

ritsa τελεια τα νεακια απο την μπουμπου σου.....τωρα για το ποδαρακι υπομονηηηηηηη...!!τι αλλο μπορεις να κανεις???πιστευω μολις γεννησεις θα φυγει απο μονο του....χωρις να ειμαι ειδικος φυσικα...

οσο για τα φυτα την καλυτερη δουλεια εκανες.....εμενα ο πεθερος μου φυτευει ολα τα εποχιακα κ εχουμε φουλ κ τρωμε ...τωρα περιμενουμε λαχανα....κουνουπιδια....μπροκολα...κλπ κλπ....φετος το καλοκαιρι δεν αγορασα ντοματες κ αγγουρια κ πιπεριες...ολο απο τον πεθερο τρωγαμε...!!

η συμπεθερα κ το διδυμακι μου χαθηκαν ...που ειναιιιιι????

Κατ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥΥΥΥ.....αντε κ εσυ μπουμπου...κ ελεγαν οτι φετος ειναι η γεννια των αγοριων....μισα μισα εγω τα ξερω μεχρι τωρα κ απο τις γυναικες που ειναι τριγυρω μου εγκυες....!!!ολα τελεια λοιπον με την ζουζουνα σουυυυ..!μπραβο...!

κοριτσια εγω δεν εχω παρει στο νοσοκομειο ακομη να ρωτησω το ποσο....γιατι στην κουμπαρα μου της ελεγαν μια οτι θα δωσει 800 ευρο κ θα τα παρει απο το ικα μια οτι δεν θα δωσει τιποτα κ δεν θα παρει τιποτα....τελικα κ δεν πληρωσε τιποτα τον Φλεβαρη κ πηρε πισω λεφτα.....αχαχα...!!οποτε λεω να περιμενω λιγακι ακομη πριν παρω...ετσι κ αλλιως καθε μερα απεργιες εχουν αυτοι...!ο γιατρος μου λεει οτι θελει 1700...αλλα η κουμπαρα μου του ειχε πει οτι δεν εχει τοσα κ της πηρε 1000 ευρο...κ της ειπε στο τελος οτι κ τιποτα να μην μου εδινες παρα μονο του αναισθησιολογου εγω δεν θα ελεγα κατι....αν ηξερα οτι εχετε τετοιες οικονομικες δυσκολιες...καλυτερα να τα κρατουσες για το παιδι σου...τλσπ....καλα να ειναι τα μωρακια μας κ οοοοολα θα γινουν....κ θα βρεθουν...

εεγω εχω τρελα κεφια σημερα κοριτσια....πηγαμε σπιτι χθες κ το ειδαμε αδειο...κ ηδη το φανταστηκα φτιαγμενο κ εμας μεσα....αχαχχα...αλλα εχει πολυ δουλειααααααα...!!απο εβδομαδα περιμενουμε τον ξαδερφο μηχανικο να μας πει ποιοι τοιχοι πεφτουν....!!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Τα αποτελέσματα του β επιπέδου ήταν φυσιολογικότατα, ήμασταν 436γρ και όλα μας τα οργανάκια φαίνονται να είναι στην εντέλεια!

Η παπάγια μου καθόταν πάλι σε στάση γιόγκα (πόδια οκλαδόν) και αν δεν με τάραζε ο γιατρός στις σπρωξιές με τον υπέρηχο, πάλι δεν θα μαθαίναμε ότι είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Πολύ όμορφα τα νεάκια σου!!!

Το ακόμα καλύτερο ήταν τα αποκαλυπτήρια της μπουμπούς σου! Καιρός να αρχίσεις να τα βλεπεις όλα ροζ!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλημερα!!!!!

μπράβω Κατ πολύ ευχάριστα νέα!!!!! με το καλό η κοράκλα σου!!!! Ξεκίνα να παίρνεις κορδελίτσες κ καλσονάκια με σχεδιακια!!!!!:D:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

2016896uv8cnrdsr7.gif

didi ψιλοχαθηκες... ολα καλα? φιλακια στον Αλκη!

καλημερα κοριτσια!!!!!

η αληθεια κατια μου ειναι οτι οντως ψιλοχαθηκα γιατι ο ντιντος γκρινιαζει που ειμαι ολη μερα στο φορουμ:rolleyes:

πριν φτιαξει η αμαρρυλιδα το οι πρωτες ευτυχισμενες στιγμες της εγκυμοσυνης ημουν σε αλλο τοπικ που τωρα μια μια αρχιζει θεραπεια για ωοληψια και εμβρυομεταφορα οποτε υπαρχει και ενας "αγωνας" που τον παρακολουθω

σορρυ κοριτσια που χανομαι

η αληθεια ειναι οτι μπαινω και διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν απαντω γιατι καμια φορα δεν προλαβαινω...:oops:

σας αγαπω πολυ!!!! μην το ξεχνατε οκ???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

τι ο εοπυυ μας τα χαλαει?τι εγινε?

καλημερα!!!!!!

το απαντησα στη ριτσα αυτο γιατι κανονικα θα πληρωνε 600 ευρω ενω αν η κλινικη βγηκε απο τον εοπυυ θα πληρωσει 1000

ακομη τα πραγματα ειναι μετεωρα

ουτε οι ιδιοι οι εργαζομενοι στην κλινικη δεν ξερουν τι γινεται με αυτα τα κ*λοταμεια , που τα χιλιοπληρωνουμε , αλλα σκ*τα παιρνουμε:(

εντιτ

σορρυ κοριτσακι που δεν σου απαντησα χθες

χθες μπηκα και βγηκα!

ειχε αγωνα οπως θα σας πει και η μπαρμπουλα και ειχαμε παρεα

λοιπον εφαγα τυρογαρυδακια, φουντουνια και κραντσυ

μετα 3 κομματια πιτσα και λιιιιιιιγη μπυριτσα και μετα μιση σοκολατινα!

λοιπον ενιωθα την κοιλια μου να τεντωνεται το δερμα!

δεν μπορεσα να κοιμηθω

ειχα καουρες

ξυπνησα στις 6 το πρωι και ηθελα να κανω εμετο

και το πρωι υγιστικα 700 γραμμαρια πανω:shock:

δεν ξανατρωω βραδυ!:|

UzVGp2.png

καληνυχτα κοριτσακια μου και φιλακια στις κοιλιτσες σας.εγω σημερα δεν την ακουσα τη μπουμπου μου!ειναι διακριτικο μωρακι.δεν πειραζει.αυριο βλεπουμε!ονειρα γλυκα!!!!!!

αααα επισης να σου πω οτι επειδη αποφευγω τα πολλα γλυκα απο την παρασκευη που πηγαμε για β επιπεδου

ο Αλκης μας ειναι παρα πολυ ησυχος σε σημεια που αν δεν δωσω σημασια μπορει και να μην καταλαβω αν με κλωτσισε ολη μερα

λοιπον χθες μετα τα γαριδακια μου εδινε κατι κλωτσιες μα κατι κλωτσιες!!!!!

UzVGp2.png

2016896uv8cnrdsr7.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!

η αληθεια κατια μου ειναι οτι οντως ψιλοχαθηκα γιατι ο ντιντος γκρινιαζει που ειμαι ολη μερα στο φορουμ:rolleyes:

πριν φτιαξει η αμαρρυλιδα το οι πρωτες ευτυχισμενες στιγμες της εγκυμοσυνης ημουν σε αλλο τοπικ που τωρα μια μια αρχιζει θεραπεια για ωοληψια και εμβρυομεταφορα οποτε υπαρχει και ενας "αγωνας" που τον παρακολουθω

σορρυ κοριτσια που χανομαι

η αληθεια ειναι οτι μπαινω και διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν απαντω γιατι καμια φορα δεν προλαβαινω...:oops:

σας αγαπω πολυ!!!! μην το ξεχνατε οκ???

να στε καλα, κοριτσακι μου! αυτο μετραει... εεε και που και που να μας στελνεις κι ενα smile!:tongue: φιλακια πολλα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερααααααα!!!!!! σας ευχαριστω ολες παρα πολυ!!!!!!!! με το καλο ολες μας!!

κατια μου μακαρι να γυρησει κ αν οχι δεν πειραζει το θεμα ειναι να πανε ολα καλα κ να παρεις τον κουκλο αγκαλια!!!

εμενα μου ειπε το δικλυνο ειναι 600ε κ 130ε ο παιδιατρος! τετρακλινο πια δεν υπαρχει κ θα προσπαθησει τοτε θα μιλησει ετσι μου ειπε να ειμαι μονη οταν γενναω να μην εχει αλλη μαζι μου! δεν ειναι οτι εχω προβλημα αλλα φανταζεσται τι θα γινεται την ωρα επισκεπτηριου?? κ αν ποναω να ενοχλω? κ αν ποναει να ενοχλει? αν ειμαι μονη μου μου μπορω να βαζω εστω κ στα κρυφα το γιο μου γιατι θα ειναι μαζι μας μεσα να τον δω η να δει το μωρο ενω αν εχει αλλη κοπελα δεν θα ειναι ευκολο.

λοιπον εμενα μου ειπε 600+130=730 κλινικη κ παιδιατρος χωρις φπα μεσω εοππυ. συνολικο ποσο δεν ειπε κατι για φπα..

ο γιατρος 1000ε τωρα αν θα πεσει η τιμη του δεν ξερω!

αν ομως η κλινικη φυγει απο τον εοππυ θα ειναι 1050ε κ 1000ε ο γιατρος συνολο 2050..

εμας η ασφαλεια μας εδεινε 1000ε τωρα αν ειναι στον εοππυ δεν θα παρω αλλα ειναι σιγουρο οτι θα μου δωσει η ασφαλεια αν η κλινικη φυγει απο τον εοππυ???

καλημερα ριτσα μου!

θα σε βαλει να κανεις καισαρικη?

ασχετο : ποσο πηγε χθες ο γιατρος που σου εκανε και ντοπλερ

καθε φορα σε ρωταω για να ξερω ποσα να κραταω μαζι μου για να μην γινω ρεζιλι:oops::D;)

UzVGp2.png

να στε καλα, κοριτσακι μου! αυτο μετραει... εεε και που και που να μας στελνεις κι ενα smile!:tongue: φιλακια πολλα!!!

πω πω! μισος μηνας ακομη και μπαινεις στον μηνα σου!!!!!!!!αχου πλησιαζει το πρωτα μας μωρακι!!!!

πως νιωθεις? το εχει συνειδητοποιησει??

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

συγχαρητηρια κοριτσακι!!!! εψαχνα και τα δικα σου νεα χθες αλλα ειδα δεν ειχες μπει μεχρι το απογευμα

αντε κορακλα κι εσυ2096674loiolkd6od.gif

τελικα μας εφαγαν λαχανο τα κοριτσια:rolleyes:

UzVGp2.png

Δεν ειναι οι κανονικες εξετασεις γαι σακχαρο με την καμπυλη, ουτε αντισωματα δεν εκανα. Μια απλη γενικη ουρων και αιματος εκανα για να δουμε πού βρισκομαστε. Σε 2-3 βδομαδες μου ειπε θα με δει με υπερηχο και θα κανουμε και ολες τις εξετασεις κανονικα. Εν τω μεταξυ...ασβεστιο δε μου ειπε ακομα να παρω...εσεις παιρνετε>?

!!

ασβεστιο παιρνω απο την 12 εβδομαδα!

πονας τα κοκκαλα σου ή τα δοντια σου?

UzVGp2.png

καλημερουδια κοριτσουδες ....τι κανουμε>??

ritsa τελεια τα νεακια απο την μπουμπου σου.....τωρα για το ποδαρακι υπομονηηηηηηη...!!τι αλλο μπορεις να κανεις???πιστευω μολις γεννησεις θα φυγει απο μονο του....χωρις να ειμαι ειδικος φυσικα...

οσο για τα φυτα την καλυτερη δουλεια εκανες.....εμενα ο πεθερος μου φυτευει ολα τα εποχιακα κ εχουμε φουλ κ τρωμε ...τωρα περιμενουμε λαχανα....κουνουπιδια....μπροκολα...κλπ κλπ....φετος το καλοκαιρι δεν αγορασα ντοματες κ αγγουρια κ πιπεριες...ολο απο τον πεθερο τρωγαμε...!!

η συμπεθερα κ το διδυμακι μου χαθηκαν ...που ειναιιιιι????

Κατ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥΥΥΥ.....αντε κ εσυ μπουμπου...κ ελεγαν οτι φετος ειναι η γεννια των αγοριων....μισα μισα εγω τα ξερω μεχρι τωρα κ απο τις γυναικες που ειναι τριγυρω μου εγκυες....!!!ολα τελεια λοιπον με την ζουζουνα σουυυυ..!μπραβο...!

κοριτσια εγω δεν εχω παρει στο νοσοκομειο ακομη να ρωτησω το ποσο....γιατι στην κουμπαρα μου της ελεγαν μια οτι θα δωσει 800 ευρο κ θα τα παρει απο το ικα μια οτι δεν θα δωσει τιποτα κ δεν θα παρει τιποτα....τελικα κ δεν πληρωσε τιποτα τον Φλεβαρη κ πηρε πισω λεφτα.....αχαχα...!!οποτε λεω να περιμενω λιγακι ακομη πριν παρω...ετσι κ αλλιως καθε μερα απεργιες εχουν αυτοι...!ο γιατρος μου λεει οτι θελει 1700...αλλα η κουμπαρα μου του ειχε πει οτι δεν εχει τοσα κ της πηρε 1000 ευρο...κ της ειπε στο τελος οτι κ τιποτα να μην μου εδινες παρα μονο του αναισθησιολογου εγω δεν θα ελεγα κατι....αν ηξερα οτι εχετε τετοιες οικονομικες δυσκολιες...καλυτερα να τα κρατουσες για το παιδι σου...τλσπ....καλα να ειναι τα μωρακια μας κ οοοοολα θα γινουν....κ θα βρεθουν...

εεγω εχω τρελα κεφια σημερα κοριτσια....πηγαμε σπιτι χθες κ το ειδαμε αδειο...κ ηδη το φανταστηκα φτιαγμενο κ εμας μεσα....αχαχχα...αλλα εχει πολυ δουλειααααααα...!!απο εβδομαδα περιμενουμε τον ξαδερφο μηχανικο να μας πει ποιοι τοιχοι πεφτουν....!!!:D:D

ελα διδυμακι μου! εδω ειμαι!!!

ολα καλα και με το σπιτι εμαθα! μπραβο!!!!:D:D

με το καλο να το φτιαξετε και να μπειτε και να περνατε τελεια

να βαλετε κκαι μια μεγαλη τηλεοραση να βλεπετε και την ομαδα!!!!!!!!:D:D

UzVGp2.png

Καλημέρα σας.

Πρωί πρωί πήγα τη μικρή σχολείο, μετά για τις μικροβιολογικές στη Βιοϊατρική (τελικά μου πήρανε ακόμη πιο φτηνά - 17 ευρώ), μετά everest για σαντουιτσάκι (ναι κατάφερα και το έφαγα όλο), μετά μανάβικο για φρούτα-λαχανικά (φασολάδα θα φτιάξω σήμερα)...

Τώρα νυστάζω...

Θα τον πάρω για λίγο και μετά μαγείρεμα - τη μικρή από το σχολείο - κολυμβητήριο - τάισμα - σίδερο...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

πω πω! μισος μηνας ακομη και μπαινεις στον μηνα σου!!!!!!!!αχου πλησιαζει το πρωτα μας μωρακι!!!!

πως νιωθεις? το εχει συνειδητοποιησει??

μετραω αντιστροφα!!! 22 οκτωβρη μπαινω στο μηνα μου και απο εκει και περα ελπιζω να κρατηθει οσο πιο πολυ θελει, αλλα και να βιαστει, πιστευω ολα θα πανε καλα!!! σκεφτομαι πως περασε τοσος καιρος??? και θα περασει κι αλλος! εγω κοντευω... μεχρι να σαραντισουμε εμεις, θα συγχαιρουμε την ριτσα για την μικρη της πριγκηπισσα και μετα θα περιμενουμε ποια θα ναι η επομενη (eleni_dimitris ή didi&k ή impatient ή barboula) και οσο θα γεμιζει μωρουδιλα το καφε, θα χουμε κι αλλα γεννητουρια, κι αλλα χαμογελακια κι αλλα νεακια (ευχομαι κι απτη μαρκελα μας κι απο το ελενακι και πολλα αλλα κοριτακια!!!...) να μας δινει δυναμη, ευλογια και προστασια η Χαρη Της!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...