Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δηλαδη για να καταλαβω επειδη ειμαι και λιγο χαζουλα νατο πω??ελπιζω να μην παρει απο μενα το παιδι το iq,κριμα θαναι.φευγοντας εγω απο το μαιευτηριο θα τους δωσω 850 ευρω +φπα και τι αλλο θα παρει ο γιατρος αν ας πουμε ζητησω τρικλινο??

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!! ειμαι πολυ κουρασμενη!!! το μωρο ΟΛΑ καλα πολυ ζωηρη μου εκανε κ ντοπλερ ειναι 943γρ μου ειπε ο γιατρος μια χαρα! εκανα κ εμεσο κουμπς για να δω το αποτελεσμα αν θα κανω ενεση. οσο για το ποδι ειναι οζωδες ερυθιμα δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα μονο ντεπον να πηνω γιατι ποναει πολυ κ οταν γεννησω λογικα θα φυγουν αν δεν φυγουν θα κανω εξετασεις να δουμε απο που προερχεται αλλα το πιο σιγουρο ειναι απο την εγκυμοσυνη!

ρωτησα αν η κλινικη ειναι στον εοππυ ακομη κ λεει οτι δεν εχει μαθει κατι ακουσε απο την τηλεοραση αλλα απο την κλινικη τιποτα.. ειναι 600ε κλινικη 130ε παιδιατρος κ 1000ε ο γιατρος! αν φυγει απο τον εοππυ η κλινικη θα ειναι 1050ε η κλινικη κ 1000ε ο γιατρος..

κ το μωρο εχει παρει θεση μου ειπε κατω κεφαλι!!! κ μου ειπε οτι θα με βοηθησει να γεννησω 26-27 δεκεμβρη για να μην ταλαιπωρηθω στη ροδο κ λογο του οτι θα ειμαι σε ξενοδοχειο κ πολλα τα εξοδα, μου ειμαι πως αν εμενα ροδο θα πηγαινα σε 2 εβδομαδες παλι αλλα αφου ειναι ολα καλα θα παω σε ενα μηνα!!!

ολα καλα ριτσα μου!!!

λιγο ο εοπυυ μονο μας τα χαλαει

μπραβο σας!!! 1036091taq4xjg0s0.gif

UzVGp2.png

δηλαδη για να καταλαβω επειδη ειμαι και λιγο χαζουλα νατο πω??ελπιζω να μην παρει απο μενα το παιδι το iq,κριμα θαναι.φευγοντας εγω απο το μαιευτηριο θα τους δωσω 850 ευρω +φπα και τι αλλο θα παρει ο γιατρος αν ας πουμε ζητησω τρικλινο??

o γιατρος σου οταν γεννας σε ιδιωτικο, πληρωνεται ο,τι εχετε συννενοηθει (συνηθως απο 1000 και πανω) οταν γεννας σε δημοσιο, επειδη ειναι συμβεβλημενος, υποτιθεται οτι δεν πληρωνεται... παντα βεβαια ζητουν αμοιβη, εκτος αν σε ξεγεννησουν οι ειδικευομενοι εφημεριας και οχι ο γιατρος σου... τα 850+φπα ομως ισχυουν σαν συμμετοχη τωρα που υπαρχει συμβαση με εοπυυ!!! αν καταργηθει θα πρεπει π.χ. για τρικλινο να δωσεις φευγοντας 2000 στο μαιευτηριο (δεν ξερω τις τιμες, ειπα π.χ.!!!) και μετα αφου καταθεσεις στο ταμειο αποδειξεις-βεβαιωσεις να δεις τι μπορεις να παρεις πισω... μπερδεμα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα κοριτσακια μου και φιλακια στις κοιλιτσες σας.εγω σημερα δεν την ακουσα τη μπουμπου μου!ειναι διακριτικο μωρακι.δεν πειραζει.αυριο βλεπουμε!ονειρα γλυκα!!!!!!

6KuQp2.png

καλημερααααααα!!!!!! σας ευχαριστω ολες παρα πολυ!!!!!!!! με το καλο ολες μας!!

κατια μου μακαρι να γυρησει κ αν οχι δεν πειραζει το θεμα ειναι να πανε ολα καλα κ να παρεις τον κουκλο αγκαλια!!!

εμενα μου ειπε το δικλυνο ειναι 600ε κ 130ε ο παιδιατρος! τετρακλινο πια δεν υπαρχει κ θα προσπαθησει τοτε θα μιλησει ετσι μου ειπε να ειμαι μονη οταν γενναω να μην εχει αλλη μαζι μου! δεν ειναι οτι εχω προβλημα αλλα φανταζεσται τι θα γινεται την ωρα επισκεπτηριου?? κ αν ποναω να ενοχλω? κ αν ποναει να ενοχλει? αν ειμαι μονη μου μου μπορω να βαζω εστω κ στα κρυφα το γιο μου γιατι θα ειναι μαζι μας μεσα να τον δω η να δει το μωρο ενω αν εχει αλλη κοπελα δεν θα ειναι ευκολο.

λοιπον εμενα μου ειπε 600+130=730 κλινικη κ παιδιατρος χωρις φπα μεσω εοππυ. συνολικο ποσο δεν ειπε κατι για φπα..

ο γιατρος 1000ε τωρα αν θα πεσει η τιμη του δεν ξερω!

αν ομως η κλινικη φυγει απο τον εοππυ θα ειναι 1050ε κ 1000ε ο γιατρος συνολο 2050..

εμας η ασφαλεια μας εδεινε 1000ε τωρα αν ειναι στον εοππυ δεν θα παρω αλλα ειναι σιγουρο οτι θα μου δωσει η ασφαλεια αν η κλινικη φυγει απο τον εοππυ???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ααααα για καισαρικη οι τιμες ειναι 750ε κλινικη 130ε παιδιατρος 1500ε γιατρος, τωρα επισκληριδιο η ναρκωση αν ειναι εξτρα αυτο δεν το ξερω...

τιμες ΕΟΠΠΥ χωρις εοππυ δεν ξερω ποσο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ααα δεν σας ειπα αγορασα φυτουδακια μικρα μαρουλι λαχανο κ κουνουπιδι κ κρεμυδι κ εχω κ σπορους να δω τι φυτευουν αυτη την εποχη.. τι να κανουμε??? τουλαχιστον να τρωμε τι σαλατα μας καθαρη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

96904-GoodMorningvvvvvvvv.gif

Καλημερα, κοριτσακια μου!!!

Ποσο διαφερει η μερα, οταν εχεις κοιμηθει καλα το βραδυ... αλλο πραγμα!

:oops:εχω γινει υπναρου...:oops:

ριτσακι, θα ανακατευτεις και με την κηπουρικη? ασε καμια δουλεια και για μετα τη γεννα! βεβαια, ειναι σουπερ να χεις τα δικα σου (ειχαν και οι δυο γιαγιαδες μου, μαρουλακια, κρεμμυδακια, ντοματες, λαπατα, κλπ), να ξερεις τι τρως και συ και τα μωρα σου! μακαρι να χαμε κι εμεις χωρο και χρονο... απλα τωρα, καλυτερα κρατα δυναμεις!!!

κι εμενα στο λητω 700+φπα για τρικλινο μου ειπαν, περιλαμβανει διαμονη 4 μερες (φτ) ή 5 (κτ), αναισθησιολογο, φαρμακα, παιδιατρο, απαραιτητες εξετασεις μωρου και υλικα (γαζες, σερβιετες, κλπ). ο γιατρος μου ειναι 1500 ξεχωριστα, ανεξαρτητα τι θα γινει με τον εοπυυ και αν θα κανουμε φτ ή κτ... ευτυχως εχουμε μεριμνησει απο περυσι (για την προηγουμενη φορα δεν υπηρχε ακομα συμβαση) και εχουμε στην ακρη και παραπανω απο τη γεννα... αλλα καλο ειναι να μην εχεις εκπληξεις ξαφνικα!

οσο για την καισαρικη, δεν με πειραζει, φοβιζει, στεναχωρει... απλα παρακαλαω να ναι καλα το αγορακι μου, να μην μου ταλαιπωρηθει και να τον παρω αγκαλια υγιη και στην ωρα του! να τον παρω αγκαλια μονο! κι ολα τ αλλα θα τα αντεξω, μεχρι τη γλυκια του μωρουδιλα!!!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Τα αποτελέσματα του β επιπέδου ήταν φυσιολογικότατα, ήμασταν 436γρ και όλα μας τα οργανάκια φαίνονται να είναι στην εντέλεια!

Η παπάγια μου καθόταν πάλι σε στάση γιόγκα (πόδια οκλαδόν) και αν δεν με τάραζε ο γιατρός στις σπρωξιές με τον υπέρηχο, πάλι δεν θα μαθαίναμε ότι είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κάτια, συμπλήρωσε επιτέλους κι εμένα στη λίστα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Τα αποτελέσματα του β επιπέδου ήταν φυσιολογικότατα, ήμασταν 436γρ και όλα μας τα οργανάκια φαίνονται να είναι στην εντέλεια!

Η παπάγια μου καθόταν πάλι σε στάση γιόγκα (πόδια οκλαδόν) και αν δεν με τάραζε ο γιατρός στις σπρωξιές με τον υπέρηχο, πάλι δεν θα μαθαίναμε ότι είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κάτια, συμπλήρωσε επιτέλους κι εμένα στη λίστα!

κουκλιτσα μου!!! υπεροχα!!! πολλα συγχαρητηρια για το υγιες ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ σας!!! κι αλλη μια μπουμπου στην παρεα! με το καλο να περασει το υπολοιπο και να την παρεις υγιη και τελειομηνη στην αγκαλια σου! παω για τη λιστα...

227789-Cute-Pink-Rabbit-Holding-An-Its-A-Girl-Sign-Poster-Art-Print.jpg

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...