Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ναι ναι τα βρηκα Κατ μου...!!ε θα τα μαζεψω....ευτυχως εχω εναν γνωστο που θα μου βγαλει το πιστοποιητικο πιο οικονομικα απο οτι ζητανε οι αλλοι....γυρω στα 60 ευρο....κ μολις γυρισει το ρολοι η επομενη κινηση ειναι να ερθει ενας μηχανικος σπιτι(ξαδερφος του αμορε)να δει το σπιτι κ να μας πει ποιοι τοιχοι απο αυτους που θελουμε να ριξουμε μπορουμε να ριξουμε κ αν χρειαζεται καποιο δοκαρι κ παμε σιγα σιγα με σταθερα βηματα κ ηρεμιααααααααααα!!!γιατι κουραση θα υπαρχει πολυ απο τους υπολοιπουςςςςςς!!καλο μεσημεριιιιιιιιιι!

περιμενουμε νεακια σας απο τους γιατρουςςςςςςς!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!! Ηρθα απο εξετασεις αιματος, ουρων και σακχαρο...κι εχω υψηλο λευκωμα γμτ...κλαψ. Να πω οτι δε προσεχω...

Κομμενα τα αλατια, τηγανητα, σαλτσες και βούτες στο λαδακι...οχι οτι ποτέ τα έκανα όλα αυτα!!!Τι να πω ρε παιδια...λέω μήπως φταιει η ρημαδα η σπανακοπιτα της πεθερας μου με τη φετα μεσα που εφαγα πριν 2-3 μερες...δε ξερω..πολυ απογοητευτηκα!!

Sapi πώς εισαι συ? Σου πέρασε λίγο η κακοδιάθεση?

Barboula αστα με τα επιδοματα...εγω οπως σου εχω ξαναπει δε δικαιουμαι ουτε το εξαμηνο του ΟΑΕΔ γιατι ανηκω σε ειδικο καθεστως (ειπαν..).

Ροδούλα...σίγουρα 10 μέρες???Πολλές δεν ειναι??Μήπως δε το καταλαβαινεις μωρε...σου φαίνεται μαλλον! Αλλιώς δε πεταγεσαι να κάνεις κανα υπερηχο ε?

ti kανεις μπισκοτακι μου????

νωρις δεν σου τις εβαλε αυτες τις εξετασεις να τις κανεις???

εμενα θα μου τις βαλει τον αλλο μηνα γυρω στην 27 εβδομαδα

προς το παρον εχω κοψει τα γλυκα

με τα αλμυρα δεν εχω προβλημα να μου το κοψουν ... αλλα αν μου κοψουν και γλυκα και αλμυρα τι θα τρωω????

παντως οντως μπορει να φταει η σπανακοπιτα

εσυ για καλο και για κακο περιορισε το αλατι στο φαγητο

UzVGp2.png

Μία ώρα;;;; Αχ, τέλεια!!!!!!!!!!!! Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα και στις 2 μας και σε όσα κοριτσάκια δεν έχουν πάει ακόμη (άλλες 4 ώρες, τικ - τοκ, τικ - τοκ)!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Με την άδεια έτσι λέω, αλλά αν έχει γίνει τεράστια η κοιλιά και δεν μπορώ να κουνηθώ ίσως να φύγω κατά τα Χριστούγεννα. Έχω ΠΗΤ 06/02, οπότε το αργότερο μέσα Γενάρη θα σταματήσω.

Αντε ρε κατ , παπαγια εγινε και ακομα να μαθουμε μας εσκασες!!

Καλησπερα σε ολες τι κανετε κοριτσια ? εγω πτωμααααααααααααααααααααααααααααααα εχω ψωφισει ουτε στην αφρικη να δουλευα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!! ειμαι πολυ κουρασμενη!!! το μωρο ΟΛΑ καλα πολυ ζωηρη μου εκανε κ ντοπλερ ειναι 943γρ μου ειπε ο γιατρος μια χαρα! εκανα κ εμεσο κουμπς για να δω το αποτελεσμα αν θα κανω ενεση. οσο για το ποδι ειναι οζωδες ερυθιμα δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα μονο ντεπον να πηνω γιατι ποναει πολυ κ οταν γεννησω λογικα θα φυγουν αν δεν φυγουν θα κανω εξετασεις να δουμε απο που προερχεται αλλα το πιο σιγουρο ειναι απο την εγκυμοσυνη!

ρωτησα αν η κλινικη ειναι στον εοππυ ακομη κ λεει οτι δεν εχει μαθει κατι ακουσε απο την τηλεοραση αλλα απο την κλινικη τιποτα.. ειναι 600ε κλινικη 130ε παιδιατρος κ 1000ε ο γιατρος! αν φυγει απο τον εοππυ η κλινικη θα ειναι 1050ε η κλινικη κ 1000ε ο γιατρος..

κ το μωρο εχει παρει θεση μου ειπε κατω κεφαλι!!! κ μου ειπε οτι θα με βοηθησει να γεννησω 26-27 δεκεμβρη για να μην ταλαιπωρηθω στη ροδο κ λογο του οτι θα ειμαι σε ξενοδοχειο κ πολλα τα εξοδα, μου ειμαι πως αν εμενα ροδο θα πηγαινα σε 2 εβδομαδες παλι αλλα αφου ειναι ολα καλα θα παω σε ενα μηνα!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!! ειμαι πολυ κουρασμενη!!! το μωρο ΟΛΑ καλα πολυ ζωηρη μου εκανε κ ντοπλερ ειναι 943γρ μου ειπε ο γιατρος μια χαρα! εκανα κ εμεσο κουμπς για να δω το αποτελεσμα αν θα κανω ενεση. οσο για το ποδι ειναι οζωδες ερυθιμα δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα μονο ντεπον να πηνω γιατι ποναει πολυ κ οταν γεννησω λογικα θα φυγουν αν δεν φυγουν θα κανω εξετασεις να δουμε απο που προερχεται αλλα το πιο σιγουρο ειναι απο την εγκυμοσυνη!

ρωτησα αν η κλινικη ειναι στον εοππυ ακομη κ λεει οτι δεν εχει μαθει κατι ακουσε απο την τηλεοραση αλλα απο την κλινικη τιποτα.. ειναι 600ε κλινικη 130ε παιδιατρος κ 1000ε ο γιατρος! αν φυγει απο τον εοππυ η κλινικη θα ειναι 1050ε η κλινικη κ 1000ε ο γιατρος..

κ το μωρο εχει παρει θεση μου ειπε κατω κεφαλι!!! κ μου ειπε οτι θα με βοηθησει να γεννησω 26-27 δεκεμβρη για να μην ταλαιπωρηθω στη ροδο κ λογο του οτι θα ειμαι σε ξενοδοχειο κ πολλα τα εξοδα, μου ειμαι πως αν εμενα ροδο θα πηγαινα σε 2 εβδομαδες παλι αλλα αφου ειναι ολα καλα θα παω σε ενα μηνα!!!

τι ωραια!οοκληρο μωρακι πλεον η μπεμπουλα σου.τελεια!περαστικα γιατο ποδι σου και με το καλο.πλησιαζει ο δεκεμβριος!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

τι ωραια!οοκληρο μωρακι πλεον η μπεμπουλα σου.τελεια!περαστικα γιατο ποδι σου και με το καλο.πλησιαζει ο δεκεμβριος!

ευχαριστω πολυ!!! ναι κοντευω κ αυτοι οι τελευταιοι μηνες δεν θα περνανε με τιποτα!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Τι όμορφα νέα είναι αυτά!!! Με το καλό να έρθει το ζουζουνάκι.... ο Δεκέμβρης είναι κοντά ;)

elenaki η ώρα η καλή!!! Όλα καλά να σου πηγαίνουν από τώρα και στο εξής...

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

μπορειτε να μου εξηγησετε ρε κοριτσια γιατι δεν εχω καθολου ιδεα,τι γινεται με τον εοππυ και γενικοτερα με τη γεννα πρωτα ο θεος.εστω και εγω θελω να γεννησω στο ιασω.τι πληρωνω σε μαιευτηριο και γιατρο μεσω εοππυ και σε περιπτωση που δεν ισχυει ο εοππυ.:confused::confused::confused::confused:

6KuQp2.png

MPRABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TELEIA NEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XXXXX

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

γυρισα σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με ενα ευχαριστο νεο για εμενα κ τον αμορε κ μπηκα να σας το πωωωωω...!!

ο νοικαρης που σας ελεγα σημερα μας παρεδωσε τα κλειδια....1 μηνα νωριτερα....απλως πρεπει επειδη ενα ενοικιο ειναι στον αερα να πληρωσουμε την δεη οταν ερθει....οχι ολο το ποσο αλλα το πιο πολυ...γιατι το ενοικιο του ηταν 280 ευρο συν 80 το χαρατσι της δεη 360...οποτε στην δεη πρεπει να δωσω 360 ευρω κ τα υπολοιπα 90 να τα πληρωσει εκεινος...γιατι ο λογαριασμος της δεη επειδη τον πληρωνε καθε τετραμηνια ηρθε 440....κ μετα πρεπει να γυρισει την δεη στο ονομα μου..!!ξερει καμια τι χρειαζεται γι αυτο???:confused::confused::confused:

την αλλη εβδομαδα αν εχω μεσοβδομαδα ρεπο πρεπει να παω στην ΔΕΗ να την πληρωσω κ να κλεισω το ρολοι για να το γυρισω σε εμενα...ξεκινανε τα εξοδα....αν μας φτασουνννννν θα ειμαστε σπιτι μας οταν ερθει το μπεμπακι μας....!αλλιως σιγα σιγα...!!!αυταααααααααααααααααααα!!!!σας φιλω γιατι η πλατη μου δν παλευεται..!!!

μπραβο, κοπελα μου! ολα θα παρουν το δρομο τους... και μεχρι να ρθει ο μικρος θα ναι ολα ετοιμα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Αντε ρε κατ , παπαγια εγινε και ακομα να μαθουμε μας εσκασες!!

Καλησπερα σε ολες τι κανετε κοριτσια ? εγω πτωμααααααααααααααααααααααααααααααα εχω ψωφισει ουτε στην αφρικη να δουλευα!

κουραγιο... και με μετρο για να δουμε και τα αποτελεσματα της γυμναστικης!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μπραβο, συμπεθερα! με τα ποδαρακια υπομονη οσο μπορεις και θα υποχωρησει... να δουμε με τον εοπυυ τη θα γινει... και μενα 700+φπα μου ειπαν για μαιευτηριο (μαζι δωματιο, γεννα, φαρμακα, εξετασεις μωρου) αλλα χωρις εοπυυ θα παμε στο 3πλασιο ποσο περιπου...

καλυτερα δεκεμβρη, να στε πρωτοχρονια σπιτι σας! ζηλευω... θελω κι εγω να γυρισει ο μιχαλιος! με την καλη εννοια... μη με κυνηγησει η μπαρμπουλα!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μπορειτε να μου εξηγησετε ρε κοριτσια γιατι δεν εχω καθολου ιδεα,τι γινεται με τον εοππυ και γενικοτερα με τη γεννα πρωτα ο θεος.εστω και εγω θελω να γεννησω στο ιασω.τι πληρωνω σε μαιευτηριο και γιατρο μεσω εοππυ και σε περιπτωση που δεν ισχυει ο εοππυ.:confused::confused::confused::confused:

για το ιασω εγραφε μια κοπελα στο παρεντς τα εξης:

"Κοστος τοκετου ΙΑΣΩ για ασφαλισμενους ΕΟΠΥΥ(ισχυει απο 13/3/12)

----------------Φ.Τ(3ημ.)------Φ.Τ(4ημ.)------Κ.Τ(4ημ.---Ημερ. Νοσηλιο

3κλινο-----------850------------950-----------950---------100

3κλινο superior---1050----------1200-----------1200--------150

2κλινο-----------1550----------1750-----------1750--------200

2κλινο superior---2350----------2650-----------2650--------300

1κλινο-----------3550----------4050-----------4050--------500

Lux--------------4950----------5650-----------5650--------700

Suite------------7800----------8800-----------8800--------1000

(Στις τιμες περιλαμβανονται εξοδα αναισθησιας και η αμοιβη αναισθησιολογου,βασικες εξετασεις νεογνου(ομαδα αιματος, επισκεψη παιδιατρου και ακομη 2 εξετασεις (μου διαφευγουν αυτη την στιγμη)

Δεν περιλαμβανονται οι ιατρικες αμοιβες(γυναικολογος, μαιευτηρας)

Στις τιμες Δεν περιλαμβανεται ΦΠΑ 13%

Επιπλεον

Συλλογη, αναλωσιμα, επεξεργασια και φυλαξη βλαστοκυτταρων 200,00

Συλλογη, αναλωσιμα, επεξεργασια και φυλαξη ομφαλιου λωρου 766,00 "

τωρα αν καταργηθει ο εοπυυ, να υπολογιζεις τουλαχιστον τις τριπλασιες τιμες!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...