Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! Ήρθε η μεγάλη μέρα του β επιπέδου!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Άσε, Μαρίτα σε καταλαβαίνω. Κι εγώ μετράω τις ώρες! Εγώ έχω ραντεβού στις 17:30, άλλες 6 ώρες δηλαδή αλλά και πάλι μου φαίνονται πάρα πολλές. Ευτυχώς είμαι στη δουλειά και ξεχνιέμαι λίγο...

Μπισκοτάκι, αφού θα γεννήσεις 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ είσαι τυχερή γιατί ενώ κανονικά το ταμείο σε αναγκάζει να σταματήσεις 56 μέρες πριν γεννήσεις, τώρα θα σταματήσεις 56-14=42 μέρες πριν την ΠΗΤ και θα κερδίσεις αυτές τις 2 εβδομάδες σπίτι με το μωρό σου! Σκέψου πως άλλες λένε ψέμματα ότι έχουν πιο μετά ΠΗΤ για να αργήσουν να φύγουν. Εκτός κι αν ανυπομονείς να φύγεις από τη δουλειά. Εγώ όσο το σκέφτομαι, λέω να προσπαθήσω να το καθυστερήσω αν αντέχω για να έχω παραπάνω μέρες με το μωράκι μου. Ευτυχώς το δικό μου ταμείο δεν σε υποχρεώνει να φύγεις σε συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά όποτε θες!

Μπαρμπούλα, κι εγώ με τη μέση είχα πρόβλημα τις 2 τελευταίες μέρες. Φταίει και η καθιστή θέση στη δουλειά όλη μέρα (ΣΚ δε με πιάνει ποτέ!) και μάλλον ότι έκανα πολλές δουλειές και στο σπίτι και κουράστηκα. Ευτυχώς κοιμήθηκα καλά το βράδυ και μου πέρασε. Χτες είχε πρηστεί τόσο πολύ η κοιλιά μου και ζεσταινόμουν απίστευτα που ένιωθα λες και ήμουν στον 8ο!

Καλα αποτελεσματα και στις δυο μας και να απολαυσουμε σημερα τα μπεμπουλινακια μας!β επιπεδου!πωπωπω!Θα τα δουμε και τρισδιαστατα!Ασε που η γιατρος μου ειπε οτι κραταει μια ωρα!Αχ μακαρι να πανε ολα καλα!Για την αδεια κ εγω αυτο θα κανω!Θα το καθυστερησω να φυγω για να την παρω μετα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ομορφες...τι κανετε?

Με το καλι να δειτε τα μικρουλθα σας οσες ειναι σημερα και να γεμισουν οι σελιδες με ομορφα νεα!!!!!!

Αυριο τελικα ο πολιτικος στις 2:30 και την Παρασκευη παμε Θεσ/νικη για την εγχειρηση....αντε να τελειωνουν ενα ενα......σημερα ξυπνησα με πολυ καλη διαθεση!!!!

Κοριτσακι μου η ωρα η καλη!Θα δεις οτι απο εδω και περα ολα θα πανε καλα!Εσυ να εισαι αισιοδοξη και να κανεις θετικες σκεψεις και ολα θα γινουν!Σου ευχομαι να απολαυσεις το γαμο σου αυριο και να περασετε ομορφα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ΑΣΤΟ DIDI ειναι πολλοι οι κακοι ανθρωποι που υπαρχουν αλλα το κακο ειναι να καταλαβαινεις οτι τους εχεις γυρω σου,να τους εχεις δωσει πολλα,να μην μπορεις να μιλησεις για να μην θιξεις αλλα προσωπα κ καταστασεις κ ακομα χειροτερα να μην μπορεις να την απομακρυνεις τελειως απο την ζωη σου απλως στο να συμβιβαστεις στο οτι θα την αποφευγεις οσο πιο πολυ γινεται...!!τους φοβαμαι τους κακους ανθρωπους αλλα ακομα πιο πολυ φοβαμαι τους ανθρωπους που ζηλευουν την ευτυχια των αλλων αλλα με ασχημη εννοια....!κ εγω θα ζηλεψω την ευτυχια καποιου αλλα με χαμογελο κ χαρα που την εχει οχι παρακαλωντας για την δυστυχια του....!αλλα ειναι μην παρω αναποδες.....αμα παρωωωω.....αχχχχχ...!!

barboula μου ποσο συμφωνω μαζι σου!Εγω αυτους τους ανθρωπους τους αποφευγω και να σκεφτεις δεν λεω τπτ!Ουτε τα καλα ουτε τα ασχημα!Υπαρχουν ατομα που ακομα δεν ξερουν τπτ για την εγκυμοσυνη μου!Για ευνοητους λογους!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Κοριτσακι μου η ωρα η καλη!Θα δεις οτι απο εδω και περα ολα θα πανε καλα!Εσυ να εισαι αισιοδοξη και να κανεις θετικες σκεψεις και ολα θα γινουν!Σου ευχομαι να απολαυσεις το γαμο σου αυριο και να περασετε ομορφα!

ευχαριστω παρα πολυ....ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!!!

και συ με το καλο να απολαυσεις σημερα την μικρουλα σου!!!!!

αυριο δεν ξερω αν θα τον απολαυσω αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως σε καμμια δεκαπενταρια μερες που θα εχουμε τελειωσει με εγχειρησεις κλπ θα βγουμε να το γιορτασουμε μεχρι το πρωι χαχαχαχαχα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ελενη μου με το καλο αυριο ο πολιτικος γαμος κ καλη κ γρηγορη αναρρωση στο χειρουργειο ο συζυγος....κ απο εδω κ περα μονο χαμογελα κ ευτυχια ευχομαι.........!!!:D:D

ΟΣΟ για την ζηλια πραγματικα στεναχωριεμαι κ φοβαμαι με τετοιους ανθρωπους...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ελενη μου με το καλο αυριο ο πολιτικος γαμος κ καλη κ γρηγορη αναρρωση στο χειρουργειο ο συζυγος....κ απο εδω κ περα μονο χαμογελα κ ευτυχια ευχομαι.........!!!:D:D

ΟΣΟ για την ζηλια πραγματικα στεναχωριεμαι κ φοβαμαι με τετοιους ανθρωπους...!!

ευχαριστωωωωωωω και σε σενα οτι καλυτερο!!!!

δικιο εχεις και γω τα φοβαμαι αυτα.....ολοι ζηλευουμε αλλα υπαρχει και καλος τροπος οπως ειπες.....και μενα μου εχει τυχει να πω πχ σε καποια φιλη αχ σε ζηλευω αλλα οχι με κακια τυπου γιατι να εισαι καλα.....τι να πω απορω πως μπορουν μερικοι

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλα αποτελεσματα και στις δυο μας και να απολαυσουμε σημερα τα μπεμπουλινακια μας!β επιπεδου!πωπωπω!Θα τα δουμε και τρισδιαστατα!Ασε που η γιατρος μου ειπε οτι κραταει μια ωρα!Αχ μακαρι να πανε ολα καλα!Για την αδεια κ εγω αυτο θα κανω!Θα το καθυστερησω να φυγω για να την παρω μετα!

Μία ώρα;;;; Αχ, τέλεια!!!!!!!!!!!! Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα και στις 2 μας και σε όσα κοριτσάκια δεν έχουν πάει ακόμη (άλλες 4 ώρες, τικ - τοκ, τικ - τοκ)!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Με την άδεια έτσι λέω, αλλά αν έχει γίνει τεράστια η κοιλιά και δεν μπορώ να κουνηθώ ίσως να φύγω κατά τα Χριστούγεννα. Έχω ΠΗΤ 06/02, οπότε το αργότερο μέσα Γενάρη θα σταματήσω.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ

επιτελους σε ευχαριστω Θεε μου !

και χωρις σοκοφρετα χαχαχα

καλη τυχη στους υπερηχους!!!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ναι ναι κατ τοσο διαρκει κ εμενα καμια ωρα διηρκησε συνολικα...!!αντε με το καλο να το χορτασετε σημερα..περιμενουμε νεακιαααα..!!:D:D

ΛΟΙΠΟΝ κοριτσια σχολαω κ εγω....οποτε σας χαιρετω...παω να ξαπλωσω...θα μπω το βραδακι παλι μαλλον να διαβασω τα νεα σας γιατι απο το απογευμα θα λειπω....κ εχει κ αγωνα σημερα η ομαδαρα....!!οποτε θα μαζευτουμε παρεα να το δουμε στον ξαδερφο μαζι με τους κουμπαρους μας...!!φιλακια πολλα κ παλι

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....!!!:P:p

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?μεση βλεπω,καουρες βλεπω,καλα παμε!ειμαστε γυναικες με τα ολα μας.εμενα ποναει η ουριτσα μου χαμηλα,μαλλον απο το βαρος που χω παρει.ποτε δεν ημουν τοσα κιλα!και σημερα το στομαχι χαλια!ηπια χαμομηλι το πρωι αντι για γαλα.τωρα περιμενω μηπως ακουσω το μωρακι μου.καθε φορα ανατριχιαζω!!!τα χουμε παιξει!παντως στις καουρες με βοηθαει παρα πολυ το γαλα!τρομερα αποτελεσματα.η μαμα μου επιμενει να πιω ξυνογαλο αλλα δεν το μπορω.οποια μπορει ας δοκιμασει!

6KuQp2.png

γυρισα σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με ενα ευχαριστο νεο για εμενα κ τον αμορε κ μπηκα να σας το πωωωωω...!!

ο νοικαρης που σας ελεγα σημερα μας παρεδωσε τα κλειδια....1 μηνα νωριτερα....απλως πρεπει επειδη ενα ενοικιο ειναι στον αερα να πληρωσουμε την δεη οταν ερθει....οχι ολο το ποσο αλλα το πιο πολυ...γιατι το ενοικιο του ηταν 280 ευρο συν 80 το χαρατσι της δεη 360...οποτε στην δεη πρεπει να δωσω 360 ευρω κ τα υπολοιπα 90 να τα πληρωσει εκεινος...γιατι ο λογαριασμος της δεη επειδη τον πληρωνε καθε τετραμηνια ηρθε 440....κ μετα πρεπει να γυρισει την δεη στο ονομα μου..!!ξερει καμια τι χρειαζεται γι αυτο???:confused::confused::confused:

την αλλη εβδομαδα αν εχω μεσοβδομαδα ρεπο πρεπει να παω στην ΔΕΗ να την πληρωσω κ να κλεισω το ρολοι για να το γυρισω σε εμενα...ξεκινανε τα εξοδα....αν μας φτασουνννννν θα ειμαστε σπιτι μας οταν ερθει το μπεμπακι μας....!αλλιως σιγα σιγα...!!!αυταααααααααααααααααααα!!!!σας φιλω γιατι η πλατη μου δν παλευεται..!!!

Jr39p2.png

γυρισα σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με ενα ευχαριστο νεο για εμενα κ τον αμορε κ μπηκα να σας το πωωωωω...!!

ο νοικαρης που σας ελεγα σημερα μας παρεδωσε τα κλειδια....1 μηνα νωριτερα....απλως πρεπει επειδη ενα ενοικιο ειναι στον αερα να πληρωσουμε την δεη οταν ερθει....οχι ολο το ποσο αλλα το πιο πολυ...γιατι το ενοικιο του ηταν 280 ευρο συν 80 το χαρατσι της δεη 360...οποτε στην δεη πρεπει να δωσω 360 ευρω κ τα υπολοιπα 90 να τα πληρωσει εκεινος...γιατι ο λογαριασμος της δεη επειδη τον πληρωνε καθε τετραμηνια ηρθε 440....κ μετα πρεπει να γυρισει την δεη στο ονομα μου..!!ξερει καμια τι χρειαζεται γι αυτο???:confused::confused::confused:

την αλλη εβδομαδα αν εχω μεσοβδομαδα ρεπο πρεπει να παω στην ΔΕΗ να την πληρωσω κ να κλεισω το ρολοι για να το γυρισω σε εμενα...ξεκινανε τα εξοδα....αν μας φτασουνννννν θα ειμαστε σπιτι μας οταν ερθει το μπεμπακι μας....!αλλιως σιγα σιγα...!!!αυταααααααααααααααααααα!!!!σας φιλω γιατι η πλατη μου δν παλευεται..!!!

Μπράβο, τον ξεφορτωθήκατε! Τώρα μπορείτε να φτιάξετε το σπιτάκι σας! Για τη ΔΕΗ δυστυχώς έχει φασαρία. Πρέπει να σας κάνει μελέτη του σπιτιού ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός (με το αζημίωτο βέβαια) και να πας μετά στη ΔΕΗ και να πληρώσεις και κάτι σαν εγγύηση από ότι θυμάμαι.. Αλλά αν το ψάξεις στο ίντερνετ, πρέπει να τα γράφει ακριβώς.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

σε ευχαριστω Κατ μουυυυ..!μπηκα τωρα στο ιντερνετ κ βρηκα τι χρειαζεται....!!!ενταξει θα τα κανονισω ολα...τωρα που εγινε η αρχη λεφτα να υπαρχουν κ ολα θα γινουν...να μου πεις που να τα βρουμε τα λεφτα...??αλλα κατι εχουμε μαζεψει...μεχρι να τελειωσουν αυτα θα κανουμε δουλειες..οταν τελειωσουν θα κανουμε παυση να μαζεψουμε παλι μερικα κ ξανα προς την δοξα τραβαμεεεεε...!!!ευτυχως τα λεφτα για την γεννα τα εχουμε βαλει ηδη στην ακρη οποτε δεν με αγχωνει αυτο...!!τωρα πηρα τα πανω μου.....:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...