Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ροδουλα μου 56 μερες πριν την ΠΗΤ ξεκιναει η αδεια....δλδ εγω εχω εχω ακομα 2 μηνες μπροστα μου....7 Δεκεμβρη σταματαω...!!

Καλα κι εγω που θα μπω με καισαρικη 2 βδομαδες πριν την ΠΗΤ πώς γινεται με την αδεια?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά, είμαι πολύ βλήμα τελικά.

Είναι 3 σελίδες εξετάσεις και στο τέλος γράφει "συμμετοχή ασφαλισμένου 20,70 ευρώ". Μόνο που επειδή το γράφει σε κάθε σελίδα, νόμιζα ότι αθροιζόταν...

Μου φαίνεται θα πάω βιοϊατρική να τελειώνω. Δεν αξίζει για 20 ευρώ να οδηγήσω μέχρι κέντρο, να περιμένω γιατρό στα εξωτερικά να πάρει τις καλλιέργειες μπλα μπλα μπλα κλπ και μετά να ξανατρέχω για τα αποτελέσματα. Έχω γίνει και δυσκίνητη...

Αυτήν την ΚΑΟΥΡΑ την έχω ΜΟΝΙΜΗ!!!

Και τη ΓΕΥΣΗ ΑΗΔΙΑΣ επίσης!!!

καλα θα κανεις να πας στην βιοιατρικη!

εμενα η ρευματολογος μου ζητησε επαναλληπτικη crp και μου ειπε μονο βιοιατρικη και να ζητησω τιμες εγκυμοσυνης, ειναι η μονη που δινει σε αυτην την εξεταση!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλα κι εγω που θα μπω με καισαρικη 2 βδομαδες πριν την ΠΗΤ πώς γινεται με την αδεια?

ρωτα αν την παιρνεις μετα! ξερω κοπελες μου δουλευαν μεχρι τελευται στιγμη και την πηραν μετα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

γενικως το μασαζ με εχει σωσει κ εμενα παρα πολυ...ειτε απο μια πολυθρονα μασαζ που εχουμε η απο τον αμορε η ο μπαμπας μου που ξερει κ λιγο με σιατσου κ τα σημεια του σωματος...ειδικα ο μπαμπας μου με ανακουφιζε πολυ κ μου ειχε πει κ ο ορθοπεδικος να μου γραψει φυσιοθεραπειες....γιατι ειχα φτασει σε σημειο να μουδιαζει κ το χερι μου...!!αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη ολοι φοβουνται να με ακουμπησουν....αχαχαχαχαχα!!!:D:D

δεν πειραζει ας ειναι καλα το μωρουλι μας κ ας ποναμε εμεις λιγακι...σιγα τον πονο εξαλλου...εεε??αχαχαχα!

ναι ναι ροδουλα εχω μελλον ακομααααα...!!

οχι, τωρα στην εγκυμοσυνη, μονο σε εξειδικευμενο και παλι... αστο θα ελεγα! μετα ομως... εγω εκανα σε φυσιοθεραπευτρια-μασερ 3 συνεδριες και δεν το πιστευα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

παω κουκλες να σιιδερωσω κανενα ρουχο ( καθηστη) ευτυχως ειναι πολυ λιγα

τα λεμε μετα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

ναι τωρα κ εγω δεν παω γιατι το συζητησα κ με τον γιατρο μου κ μου ειπε οχι...!!

mpiskotaki μου ρωτα τον γιατρο σου...εκεινος ξερει....κ ετσι κ αλλιως κ εκεινος θα σου δωσει ενα χαρτι που λεει ποτε σταματας κανονικα κ το πας στον εργοδοτη σου κ μετα στο δινει κ το υπογραφεις κ το πας στο ταμειο που ανηκεις.....!!ετσι τουλαχιστον ειναι στο ικα-εοπυυ τωρα τα αλλα δεν ξερω...!!

Jr39p2.png

Έχετε δει το "μωρό της Ρόζμαρυ"?

Τη φάση που της δίνουν και πίνει διάφορα "μαντζούνια" και βότανα γιατί υποτίθεται θα την βοηθήσουν κι αυτή αισθάνεται συνέχεια χάλια?

Έτσι αισθάνομαι κι εγώ με όλα αυτά που παίρνω...

11 χάπια & αμπούλες τη μέρα ΕΛΕΟΣ

Και είμαι και καλά λέει για έγκυος διδύμων!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Ήρθε η μεγάλη μέρα του β επιπέδου!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Άσε, Μαρίτα σε καταλαβαίνω. Κι εγώ μετράω τις ώρες! Εγώ έχω ραντεβού στις 17:30, άλλες 6 ώρες δηλαδή αλλά και πάλι μου φαίνονται πάρα πολλές. Ευτυχώς είμαι στη δουλειά και ξεχνιέμαι λίγο...

Μπισκοτάκι, αφού θα γεννήσεις 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ είσαι τυχερή γιατί ενώ κανονικά το ταμείο σε αναγκάζει να σταματήσεις 56 μέρες πριν γεννήσεις, τώρα θα σταματήσεις 56-14=42 μέρες πριν την ΠΗΤ και θα κερδίσεις αυτές τις 2 εβδομάδες σπίτι με το μωρό σου! Σκέψου πως άλλες λένε ψέμματα ότι έχουν πιο μετά ΠΗΤ για να αργήσουν να φύγουν. Εκτός κι αν ανυπομονείς να φύγεις από τη δουλειά. Εγώ όσο το σκέφτομαι, λέω να προσπαθήσω να το καθυστερήσω αν αντέχω για να έχω παραπάνω μέρες με το μωράκι μου. Ευτυχώς το δικό μου ταμείο δεν σε υποχρεώνει να φύγεις σε συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά όποτε θες!

Μπαρμπούλα, κι εγώ με τη μέση είχα πρόβλημα τις 2 τελευταίες μέρες. Φταίει και η καθιστή θέση στη δουλειά όλη μέρα (ΣΚ δε με πιάνει ποτέ!) και μάλλον ότι έκανα πολλές δουλειές και στο σπίτι και κουράστηκα. Ευτυχώς κοιμήθηκα καλά το βράδυ και μου πέρασε. Χτες είχε πρηστεί τόσο πολύ η κοιλιά μου και ζεσταινόμουν απίστευτα που ένιωθα λες και ήμουν στον 8ο!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

βρε κοριτσια εγω απο χθες νιωθω κατι περιεργες κλωτσιες κατω απο το αφαλι πολυ κατω λες κ δινει μπουνιες για να βγει εξω κ απο κατω νιωθω τις μπουνιες αφου οποτε κλωτσουσε νομιζα οτι θα εκανα πανω μου τσισα κ μετα στοπ κ παλι. λετε να προσπαθει να βγει??:tongue:

ριτσα μου περιμενω νεα σου!!!!!!

μηπως ειχες φαει κανενα γλυκο και απο την χαρα της χοροπηδαει στην κοιλιτσα σου???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Ήρθε η μεγάλη μέρα του β επιπέδου!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Άσε, Μαρίτα σε καταλαβαίνω. Κι εγώ μετράω τις ώρες! Εγώ έχω ραντεβού στις 17:30, άλλες 6 ώρες δηλαδή αλλά και πάλι μου φαίνονται πάρα πολλές. Ευτυχώς είμαι στη δουλειά και ξεχνιέμαι λίγο...

Μπισκοτάκι, αφού θα γεννήσεις 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ είσαι τυχερή γιατί ενώ κανονικά το ταμείο σε αναγκάζει να σταματήσεις 56 μέρες πριν γεννήσεις, τώρα θα σταματήσεις 56-14=42 μέρες πριν την ΠΗΤ και θα κερδίσεις αυτές τις 2 εβδομάδες σπίτι με το μωρό σου! Σκέψου πως άλλες λένε ψέμματα ότι έχουν πιο μετά ΠΗΤ για να αργήσουν να φύγουν. Εκτός κι αν ανυπομονείς να φύγεις από τη δουλειά. Εγώ όσο το σκέφτομαι, λέω να προσπαθήσω να το καθυστερήσω αν αντέχω για να έχω παραπάνω μέρες με το μωράκι μου. Ευτυχώς το δικό μου ταμείο δεν σε υποχρεώνει να φύγεις σε συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά όποτε θες!

Μπαρμπούλα, κι εγώ με τη μέση είχα πρόβλημα τις 2 τελευταίες μέρες. Φταίει και η καθιστή θέση στη δουλειά όλη μέρα (ΣΚ δε με πιάνει ποτέ!) και μάλλον ότι έκανα πολλές δουλειές και στο σπίτι και κουράστηκα. Ευτυχώς κοιμήθηκα καλά το βράδυ και μου πέρασε. Χτες είχε πρηστεί τόσο πολύ η κοιλιά μου και ζεσταινόμουν απίστευτα που ένιωθα λες και ήμουν στον 8ο!

ax! ποσο σε καταλαβαινω ! και εγω ετσι μετραω τις ωρες

την β- επιπεδου την εκλεισα 10 το πρωι γιατι μεχρι να παω απογευμα θα φαω οχι μονο τα νυχια μου αλλα και τους τοιχους

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Καλημερα ομορφες...τι κανετε?

Με το καλι να δειτε τα μικρουλθα σας οσες ειναι σημερα και να γεμισουν οι σελιδες με ομορφα νεα!!!!!!

Αυριο τελικα ο πολιτικος στις 2:30 και την Παρασκευη παμε Θεσ/νικη για την εγχειρηση....αντε να τελειωνουν ενα ενα......σημερα ξυπνησα με πολυ καλη διαθεση!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ..!ΤΙ κανουμε?εγω μεγαλη νυστα....κοιμηθηκα κατα τις 3 γιατι ειχαμε βγει με τους κουμπαρους μας κ την κοπελα με τα διδυμα κ τον αντρα της(της επεστρεψε ο γιατρος να βγει μια βολτα) κ πηγαμε σε ενα μεζεδοπωλειο κ μας πηρε η ωρα γιατι πηγαμε αργα....αφου επαιζαν μπαλα πιο πριν τα παιδια...

πηγα κ jumbooooo....αλλα διστασα να ψωνισω ολα οσα ηθελα κ πηρα μονο 2 σαλιαρες που γραφουν my hurts belong to mama και αντιστοιχα to papa ,πηρε ο αμορες ενα μπουρνουζακι κ το κρατουσε ολη την ωρα αγκαλια κ γελουσε σαν μικρο παιδι που του πηραν το παιχνιδι που ηθελε....:D:D

κ μια ομορφη κουβερτουλα..κ πηρα κ ενα παιχνιδακι στο βαφτηστηρι μαςςςςςςςς..!!!τα υπολοιπα τα αφησαμε για τον αλλο μηνααααα...!!

περασαμε πολυ ομορφα χθες....:D:D

αλλα κ εγω με πολλες καουρες.....αντε κ σε 2 μερες θα δουμε το μπεμπακι μας...κ εχουν τρελαθει οι νονοι....χθες ειχα 2 χερια κολλημενα στην κοιλια μου απο τους νονους να εχουν τρελαθει με τις κλωτσιες που τους εδινε ο μικρουλης μας......

κατα τα αλλα μετα απο μια συζητηση που ειχα με την κουμπαρα μου συνειδητοποιησαμε ποση ζηλια κ κακια υπαρχει γυρω μας κ ποσοι ανθρωποι χαιρονται με το να παθει καποιος κακο..!!στεναχωρηθηκα πολυ κ το μονο που εκανα ηταν να σταυρωσω την κοιλιτσα μου κ να γελασω για να μην θυμωσω....

εσεις πως μου ειστε??τι κανετε????

ax ti ομορφα!! μεγεια τα νεα πραγματακια του μπεμπακου σας!!

θελω τζαμπο τωρα!!:D:D:D:D

ρε συ τι ηταν αυτο που ειπες στο τελος???

πως μπορει ο κοσμος να χαιρετε με τη δυστυχια του αλλου:shock::shock::shock::shock::shock: ο Χριστος κι η Παναγια, δεν μπορω τους κακους ανθρωπους...

αντε κι εγω εννοειται δεν τους συμπαθω κιολλους!!! αλλα δεν επιτρεπω ποτε στον εαυτο μου να χαρει με τα δυσαρεστα αυτου

UzVGp2.png

ΑΣΤΟ DIDI ειναι πολλοι οι κακοι ανθρωποι που υπαρχουν αλλα το κακο ειναι να καταλαβαινεις οτι τους εχεις γυρω σου,να τους εχεις δωσει πολλα,να μην μπορεις να μιλησεις για να μην θιξεις αλλα προσωπα κ καταστασεις κ ακομα χειροτερα να μην μπορεις να την απομακρυνεις τελειως απο την ζωη σου απλως στο να συμβιβαστεις στο οτι θα την αποφευγεις οσο πιο πολυ γινεται...!!τους φοβαμαι τους κακους ανθρωπους αλλα ακομα πιο πολυ φοβαμαι τους ανθρωπους που ζηλευουν την ευτυχια των αλλων αλλα με ασχημη εννοια....!κ εγω θα ζηλεψω την ευτυχια καποιου αλλα με χαμογελο κ χαρα που την εχει οχι παρακαλωντας για την δυστυχια του....!αλλα ειναι μην παρω αναποδες.....αμα παρωωωω.....αχχχχχ...!!

Jr39p2.png

ΑΣΤΟ DIDI ειναι πολλοι οι κακοι ανθρωποι που υπαρχουν αλλα το κακο ειναι να καταλαβαινεις οτι τους εχεις γυρω σου,να τους εχεις δωσει πολλα,να μην μπορεις να μιλησεις για να μην θιξεις αλλα προσωπα κ καταστασεις κ ακομα χειροτερα να μην μπορεις να την απομακρυνεις τελειως απο την ζωη σου απλως στο να συμβιβαστεις στο οτι θα την αποφευγεις οσο πιο πολυ γινεται...!!τους φοβαμαι τους κακους ανθρωπους αλλα ακομα πιο πολυ φοβαμαι τους ανθρωπους που ζηλευουν την ευτυχια των αλλων αλλα με ασχημη εννοια....!κ εγω θα ζηλεψω την ευτυχια καποιου αλλα με χαμογελο κ χαρα που την εχει οχι παρακαλωντας για την δυστυχια του....!αλλα ειναι μην παρω αναποδες.....αμα παρωωωω.....αχχχχχ...!!

ποσο δικιο εχεις....και το χειροτερο ειναι να ειναι πολυ δικος σου ανθρωπος η τουλαχιστον ετσι να πιστευες....

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...