Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καταλαβα! Κι εμενα μου φαινεται κουφο να τρεχω για κρεβατια κτλ με την κοιλια στο στομα αλλα η μαμα λεει τον τελευταιο μηνα να τα παρω. Ισως λογω τον προηγουμενων αποβολων μου φοβαται μη δεν παει κατι καλα και μου μεινουν τα μωρουδιακα... Παντως εχεις δικιο οτι θελουν δουλεια ολα αυτα. Για πες μου απο την εμπειρια σου, τον τελευταιο μηνα ειμαστε λειτουργικες; Ρωταω γιατι εχω ενα ιδιαιτερο και δεν θελω να τους αφησω για 3 ολοκληρους μηνες, αν γινεται να πηγαινω μεχρι και τον 9ο, να σταματησω 2 βδομαδες πριν γεννησω και μετα το σαραντισμα ξαναπηγαινω. Υποψιν οτι παω με το τρολευ και η διαδρομη διαρκει 1 ωρα σχεδον

εσυ πως θα νιωθεις αν νιωθεις καλα κ σου δινει κ το οκ ο γιατρος δεν πειραζει το δυσκολο ειναι οι πρωτοι τρεις μηνες αν εσυ εισαι καλα γιατι οχι?? εγω ημουν καλα στις αλλες εγκυμοσυνες αν εξερεσουμε τους εμετους τωρα ομως νιωθω βαρια κ ας μην εχω παρει κιλα δεν μπορω να περπαταω πολυ ειμαι καπως αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ετσι ειναι στην τριτη.. μην εισαι προλιπτικια γιατι εσυ χαλιεσαι.. εγω τα παιρνω παντα απο την αρχη.. μολις πας 6 μηνων αρχισε να τα παιρνεις γιατι δεν θα τα ευχαριστηθεις μετα μπορει να κουραζεσαι ευκολα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενακι ωραια τα νεα σου!! Αγορακι ε? Μια χαρα!! Να ειναι γερο!

Πο πο λετε να παθουμε κανα τετοιο...να μας λενε κοριτσι και να του φυτρωσει μεχρι τον αλλο υπερηχο και να ειναι αγορι??!! Αψχαχχαχαχχαχα...πολυ πλακα θα εχει!! Εγω απο αγορες...μόνο τη Σοφι πηρα τη καμηλοπαρδαλη, αλλά κρατιεμαι να μη παρω τιποτα φορμακια ακομα!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Εγω θα πω στο γιατρο να ενημερωσει για το φυλο μονο αν ειναι 100% σιγουρος. Δε με νοιαζει να περιμενω μεχρι και τη β επιπεδου, αρκει οπως λετε να μη μας τα αλλαξει μετα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες και ολα τα μπεμπακια!

Προχωρανε τα νεα σας γρηγορα και ομορφα! Πολυ χαιρομαι!!!

Ελενακι με το καλο ο γιος, λοιπον! Αν και υγιη, τυχερα και τελειομηνα να ναι τα παιδακια μας και δεν εχει σημασια το φυλο...

Καλα αποτελεσματα στις αυχενικες και στις υπολοιπες...

Εμεις, μεγαλωσαμε πολυ! Ειδα χτες τον μικρο μου πριγκηπα και εδινε μαχη με τα χερακια του! Τεντωνεται, κανει γροθιες, πιανει τα αυτακια του, βαζει το δαχτυλακι του στο στομα, μας μουτζωσε... τελεια!!! Τον νιωθω πλεον καλα βεβαια, τρανταζεται η κοιλια μου! ααα.... και οταν ηρεμει και με αγχωνει λιγο, του λεω: "Ριξε μια στην μαμα, να σε νιωσει, αντρακι μου!" και αμεσως απανταει! ...μπορει και να χω χαζεψει λιγο (οπως λεει κι η didi)Ευχομαι σε ολες ομως συντομα να αρχισετε να επικοινωνειτε με τα μικρα σας!

Ζηλευω τρελααααα που κανετε μπεμπεδοτσαρκες για ψωνια!!! εγω ακομα κρεβατι-καναπε ειμαι... θα γεννησω και δεν θα συμμαζευομαι!!! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Ελενακι ωραια τα νεα σου!! Αγορακι ε? Μια χαρα!! Να ειναι γερο!

Πο πο λετε να παθουμε κανα τετοιο...να μας λενε κοριτσι και να του φυτρωσει μεχρι τον αλλο υπερηχο και να ειναι αγορι??!! Αψχαχχαχαχχαχα...πολυ πλακα θα εχει!! Εγω απο αγορες...μόνο τη Σοφι πηρα τη καμηλοπαρδαλη, αλλά κρατιεμαι να μη παρω τιποτα φορμακια ακομα!

σ'ευχαριστω......πολυ γερα να ειναι ολα!!!!!!!!

εγω λεω ολα ακομα και τα πρωτα ρουχα να τα παρω ουδετερα...οποτε και να μου το αλλαξει δεν πειραζει....αλλα θα περιμενω σιγουρα μεχρι τον εκτο εβδομο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εγω θα πω στο γιατρο να ενημερωσει για το φυλο μονο αν ειναι 100% σιγουρος. Δε με νοιαζει να περιμενω μεχρι και τη β επιπεδου, αρκει οπως λετε να μη μας τα αλλαξει μετα!

και μενα δεν μου το ειπε....απλα κατι φαινοταν αναμεσα στα ποδια και μου λεει..βλεπρις κατι..λεω ναι..και λεει κατι βλεπεις εσυ κατι βλεπω εγω..αλλα πιο σιγουρα την αλλη φορα..ομως δεν νομιζω να ειναι λαθος..τι αλλο μπορει να υπηρχε εκει? :tongue:

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Ελενακι με το καλο ο γιος, λοιπον! Αν και υγιη, τυχερα και τελειομηνα να ναι τα παιδακια μας και δεν εχει σημασια το φυλο...

Εμεις, μεγαλωσαμε πολυ! Ειδα χτες τον μικρο μου πριγκηπα και εδινε μαχη με τα χερακια του! Τεντωνεται, κανει γροθιες, πιανει τα αυτακια του, βαζει το δαχτυλακι του στο στομα, μας μουτζωσε... τελεια!!! Τον νιωθω πλεον καλα βεβαια, τρανταζεται η κοιλια μου! ααα.... και οταν ηρεμει και με αγχωνει λιγο, του λεω: "Ριξε μια στην μαμα, να σε νιωσει, αντρακι μου!" και αμεσως απανταει! ...μπορει και να χω χαζεψει λιγο (οπως λεει κι η didi)Ευχομαι σε ολες ομως συντομα να αρχισετε να επικοινωνειτε με τα μικρα σας!

Ζηλευω τρελααααα που κανετε μπεμπεδοτσαρκες για ψωνια!!! εγω ακομα κρεβατι-καναπε ειμαι... θα γεννησω και δεν θα συμμαζευομαι!!! :tongue:

Τι ωραια να μπορεις να το νιωθεις να κινειται μεσα σου! Και τι εννοεις κρεβατι-καναπε; Βαριεσαι, ζεσταινεσαι η εχεις ανακατωσουρες και τετοια;

να 'σαι καλα....με το καλο ολα....γερα να ειναι και το φυλο οντως το τελευταιο ειναι!!!!

τι τελεια που το νιωθεις το μπεμπακι σου..ανυπομωνω να φτασω εκει!!!!!!!

οσο για τα ψωνια μολις γεννησεις..βουρ στα μαγαζια :tongue:

αααααα εχω και νεα με τον τραχηλο..αν δεν κανω λαθος εσυ μου ειχες πει για την περιδεση....εμενα τελικα την προηγουμενη φορα που το μετρησε δεν ηταν χαλαρη η μητρα και δεν φαινοταν ολο το μηκος..και τελικα δεν ειναο 3 εκατοστα ειναι 3.85 μια χαρα μου ειπε ο γιατρος.....

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τι ωραια να μπορεις να το νιωθεις να κινειται μεσα σου! Και τι εννοεις κρεβατι-καναπε; Βαριεσαι, ζεσταινεσαι η εχεις ανακατωσουρες και τετοια;

Εχω κανει περιδεση, κοπελα μου, και για ασφαλεια πιο πολυ ειμαι ξαπλα! Δεν εχω ευτυχως, ουτε ανακατωσουρες, ουτε τιποτα, αλλα μεχρι και Σπτεμβρη θα μαι ετσι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

να 'σαι καλα....με το καλο ολα....γερα να ειναι και το φυλο οντως το τελευταιο ειναι!!!!

τι τελεια που το νιωθεις το μπεμπακι σου..ανυπομωνω να φτασω εκει!!!!!!!

οσο για τα ψωνια μολις γεννησεις..βουρ στα μαγαζια :tongue:

αααααα εχω και νεα με τον τραχηλο..αν δεν κανω λαθος εσυ μου ειχες πει για την περιδεση....εμενα τελικα την προηγουμενη φορα που το μετρησε δεν ηταν χαλαρη η μητρα και δεν φαινοταν ολο το μηκος..και τελικα δεν ειναο 3 εκατοστα ειναι 3.85 μια χαρα μου ειπε ο γιατρος.....

Μπραβο κοριτσακι μου! Μια χαρα εισαι! Να μην αγχωνεσαι και με αυτο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εχω κανει περιδεση, κοπελα μου, και για ασφαλεια πιο πολυ ειμαι ξαπλα! Δεν εχω ευτυχως, ουτε ανακατωσουρες, ουτε τιποτα, αλλα μεχρι και Σπτεμβρη θα μαι ετσι...

καταλαβα. Λοιπον να εισαι ξαπλα γιατι μετα θα τρεχεις συνεχεια! Και οσο για τα ψωνια, σε τι χαι τεκ κοινωνια ζουμε αν δεν μπορει να παει ο αντρας σου και να σου στελνει φωτο?

χαχα! τουλαχιστον μια καλαθουνα για τις πρωτες μερες μπορει να αγορασει και μετα πατε μαζι για καροτσακι και κρεβατακια. Και τα ρουχαλακια τα πρωτα μπορει επισης να στα παρει η μαμα/πεθερα. Η μπορεις να εισαι ακομα πιο χαι τεκ μαμα και να τα παραγγειλεις διαδικτυακα!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ελενακι τελεια τα νεα! τα διαβασα χθες στα κλεφτα και ειδα οτι κι εσεις εχετε αγορακι και γελασα:D

μαλλον το 2013 θα ερθουν πιο πολλα αγορακια!

εμεις χθες ειχαμε το Α τεστ

ειπα στο γιατρο οτι τον νιωθω και με γαργαλαει και μου ειπε στον επομενο υπερηχο θα του πω με κλωτσαει:D και δεν με αφηνει να κοιμηθω

κατια εσενα σε κλωσταει και οταν κοιμασε?

ξεχασα να τον ρωτησω παλι για τον τραχηλο:oops:

μετα τον υπερηχο πηγα να ρωτησω και για το λικνο

μια χαρα τιμουλα! και δεν ειχε τον τομ και τζερυ γιατι ειχαν εξαντληθει αλλα μεχρι τον σεπτεμβριο θα τα φερει στον επομενο υπερηχο (β επιπεδου) θα αρχισω και τις αγορες λεω σιγα σιγα...

οσο για αυτο που λετε σε το κοσμο θα τα φερουμε κι αν θα κανουμε δευτερο και οτι πολλοι σκεφτονται για το πρωτο ενα θα σας πω:

οσοι δυσκολευονατι να κανουν μωρο ισως το ριχνουν και καλα που τωρα με τετοια κριση να κανεις μωρο

το λεω κοριτσια γιατι οπως ξερετε εμεις ειμαστε με εξωσωματικοι

εννοειται οτι οσοι μας ελεγαν για μωρο δεν θα καθομουν να δινω λεπτομεριες τι και πως οποτε κι εγω ελεγα διαφορες δικαιολογιες και ο αντρας μου αυτο με που να κανεις μωρο με τετοια κριση το ειχε πει κι αυτος(βεβαια εμεις ξεραμε ποτε θα βαζαμε μπροστα με την εξ. αλλα δεν ξεραμε και τι αποτελεσμα θα ειχαμε:rolleyes:)

αλλα η αληθεια ειναι οτι τωρα το σκεφτομαι για δευτερο μωρο με τετοια κριση

και με ενα παιδακι να μεινω μου αρκει! το αγαπω τοσο πολυ και δεν θελω να μοιρασω την αγαπη μου σε δευτερο:shock:

απο την αλλη σε 2 μηνες θα γινω 34, του χρονου 35 και μετα δυσκολευουν τα πραγματα....

impatient κι εγω εχω ενα ιδιαιτερο για φετος + τα ανηψακια μου πιστευω μεχρι και τα χριστουγενν θα τους κανω μαθημα

εμετα θα δειξει ισως τους πω να ερχονατι αυτα σπιτι μεχρι να γεννησω και μεχρι να περασουν οι πρωτες 20 -40 μερες

δεν ξερω ανα θα περιμενω να σαραντωσω

αν αυτο ειναι μονο απο αποψη θρησκειας τοτε δεν θα περιμενω

αν ειναι για το μωρο και μου το πει ο παιδιατρος τοτε θα περιμενω να περασουν οι 40 μερες(με το θηλασμο δεν ξερω τι θα κανω...)

UzVGp2.png

Didi μου δεν ειναι θεμα θρησκειας, δεν παντρευτηκα καν με θρησκευτικο και ουτε το παιδι προκειται να βαφτισω. Θα διαλεξει μονο του οταν μεγαλωσει. Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον ουτε εγω θα περιμενω να περασει τοσος καιρος, στις 20 μερες αν ειμαι καλα θα παω. Ειναι καλοι πελατες (6 ωρες την εβδομαδα) και δεν θελω να τα εχω τοσο καιρο χωρις μαθημα. Το να ερχονται αυτα στο σπιτι μου το αποκλειω, ειναι πλουσιοπαιδα κι αρα καλομαθημενα.

καταλαβα. Λοιπον να εισαι ξαπλα γιατι μετα θα τρεχεις συνεχεια! Και οσο για τα ψωνια, σε τι χαι τεκ κοινωνια ζουμε αν δεν μπορει να παει ο αντρας σου και να σου στελνει φωτο?

χαχα! τουλαχιστον μια καλαθουνα για τις πρωτες μερες μπορει να αγορασει και μετα πατε μαζι για καροτσακι και κρεβατακια. Και τα ρουχαλακια τα πρωτα μπορει επισης να στα παρει η μαμα/πεθερα. Η μπορεις να εισαι ακομα πιο χαι τεκ μαμα και να τα παραγγειλεις διαδικτυακα!!

ετσι! ...εχω ηδη καταληξει σε κουνια απτην αρχη, αφου χωραει στο δωματιο μας και μετα θα την παμε στο παιδικο... θα την παρει ο αντρας μου! καροτσι-καθισμα αυτοκινητου της κικο, που μπορω μεσω γνωστου σε καλη τιμη και θα το φερει σπιτι και για ρουχαλακια, οπως το πες... μαμα, πεθερα, θειες, γιαγια και κουνιαδα. Κι οτι αλο μετα... με το μπεμπη μου αγκαλια!!! κι εσεις, κουκλες μου, να μην κουραζεστε και αγχωνεστε στα ψωνια! και κατι να μας λειψει... καποιος θα προθιμοποιηθει... η στην τελικη, καποιον θα "χωσουμε"... :tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...