Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κριστη μου οι κολεπικες καλλιεργιες εινα που κοστιζουν

δεν ξερω να σου πω που να τις κανεις γιατι εγω μεχρι και πριν ενα μηνα τα πληρωνα ολα σαν μα........

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!! Πού χαθηκατε ολες καλέ!!!??? Β' επιπέδου έχετε οι περισσότερες πώς πήγανε?

Impatient εξαφανιστηκες?

Ριτσα ολα καλα?

Μαρκελα πρωινη πρωινη ε?

Ροδούλα...άλλο πάλι κι αυτη η στεβια...βαλθηκανε να 'κονομησουνε οι εταιριες, και δεν εχει βγει ακομα καμια ερευνα πάνω στη μακροχρόνια χρήση της...εγώ ακόμα δε την εχω δοκιμασει, αλλά ασπαρταμη δε κανει για μας το ξερω.

Δουλεια και σημερα...ευτυχως ακομα γραφειο, δε μεταφερθηκα...αλλά όταν ερθει ο προεδρος θα δούμε μήπως πάω αλλού μέχρι να ξαναφυγει...

Πάλι δε κοιμηθηκα αποψε αφου ο γιος μου ξεκινησε γαστρεντεριτιδα μαλλον κι ειχαμε εμετους κτλ...κτλ..ευτυχως επιασε βαρδια ο αντρας μου και καπως τα καταφερα μετα απο τις κλωτσιες και της μπεμπας να κοιμηθω το πρωι!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα ομορφες και μικρα μου αστερακια!

Δυσκολη η χθεσινη βραδυα... δεν κοιμηθηκα καλα, για 1η φορα σ'αυτη την εγκυμοσυνη! Σηκωθηκα 6-7 φορες για τουαλετα, ο Μιχαλιος εκανε ρεηβ παρτυ (δεν βολευοταν η ψυχουλα μου πουθενα), ειχε τρελη ζεστη και κατα τις 7:30 με σκουνταει ο αντρας μου, γιατι λεει "ροχαλιζα"...:oops::oops::oops: ...αυτο μας ελειπε τωρα! πρωτη φορα λεει το εκανα και τρομαξε, μηπως δεν αναπνεω καλα... :shock::shock::shock:

μπαρμπουλα μου, κοριτσακι μου, εισαι μικρο για να αποκτησεις προβλημα με τη μεση! φροντισε να ξεκουραζεσαι... ζητα κι απτο γιατρο την Παρασκευη συμβουλες και στη δουλεια, υποχρεωτικα μαξιλαρακι και διαλειμματακι για να ξεπιανεσαι...

ριτσακι μου, με την ευχη Της κι ολα καλα...

μαρκελακι, καααααλλληηηημμμμεεεερρρραααα!!!!:tongue:

cristy, απο οσο ξερω στα δημοσια νοσοκομεια δεν πληρωνεις... πληρωνεις μονο στα συμβεβλημενα ιδιωτικα! απλα εχουν αλλαξει και τα ποσοστα συμμετοχης νομιζω...

μαριτακι, με το καλο! θα περασει η ωρα... μην αγχωνεσαι! και για τις καουρες ρωτα και το γιατρο, μηπως σου δωσει κατι! αααχχχχ... πες του αντρα σου! με κοτσιδες θα βγει η κορη! ετοιμη για κομμωτηριο και καλλωπισμους!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κ στα πρωινα κοριτσιαααααα...!!

cristy Ο γιατρος παλευει να κρατησει τα διδυμακια της μεσα οσο πιο πολυ μπορει αλλα λογω του εκτακτου χειρουργειου που εκανε λογω του οτι δεν τρεφοταν καλα το ενα απο τα 2 μωρακια της κ λογω του οτι ο τραχηλος της εχει ανοιξει τελειως της λεει να αντεξει τουλαχιστον μεχρι να μπει στον 7ο κ οσο παρει τοσο καλυτερα....!!

οσο για ταμεια εγω στον προγεννητικο ελεγχο εγω εδωσα 40 ευρω για 7 σελιδες εξετασεις...κ απο τοτε καθε διμηνο που κανω εξετασεις δινω 10-15 ευρω....κοριτσια ηδη με την μεση μου δεν αντεχω αλλο στην δουλεια...πως θα αντεξω αλλες 3 ωρες καθιστη...ουφφφ...!!:(:(

Jr39p2.png

κΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!! Πού χαθηκατε ολες καλέ!!!??? Β' επιπέδου έχετε οι περισσότερες πώς πήγανε?

Impatient εξαφανιστηκες?

Ριτσα ολα καλα?

Μαρκελα πρωινη πρωινη ε?

Ροδούλα...άλλο πάλι κι αυτη η στεβια...βαλθηκανε να 'κονομησουνε οι εταιριες, και δεν εχει βγει ακομα καμια ερευνα πάνω στη μακροχρόνια χρήση της...εγώ ακόμα δε την εχω δοκιμασει, αλλά ασπαρταμη δε κανει για μας το ξερω.

Δουλεια και σημερα...ευτυχως ακομα γραφειο, δε μεταφερθηκα...αλλά όταν ερθει ο προεδρος θα δούμε μήπως πάω αλλού μέχρι να ξαναφυγει...

Πάλι δε κοιμηθηκα αποψε αφου ο γιος μου ξεκινησε γαστρεντεριτιδα μαλλον κι ειχαμε εμετους κτλ...κτλ..ευτυχως επιασε βαρδια ο αντρας μου και καπως τα καταφερα μετα απο τις κλωτσιες και της μπεμπας να κοιμηθω το πρωι!!!

περαστικα στον μικρουλη σου! οταν αρρωστενουν μου κοβοντε τα ποδια!

( η στεβια εχει χαλια γευση αλλα μπρος τα κάλλη.... )

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ στα πρωινα κοριτσιαααααα...!!

cristy Ο γιατρος παλευει να κρατησει τα διδυμακια της μεσα οσο πιο πολυ μπορει αλλα λογω του εκτακτου χειρουργειου που εκανε λογω του οτι δεν τρεφοταν καλα το ενα απο τα 2 μωρακια της κ λογω του οτι ο τραχηλος της εχει ανοιξει τελειως της λεει να αντεξει τουλαχιστον μεχρι να μπει στον 7ο κ οσο παρει τοσο καλυτερα....!!

οσο για ταμεια εγω στον προγεννητικο ελεγχο εγω εδωσα 40 ευρω για 7 σελιδες εξετασεις...κ απο τοτε καθε διμηνο που κανω εξετασεις δινω 10-15 ευρω....κοριτσια ηδη με την μεση μου δεν αντεχω αλλο στην δουλεια...πως θα αντεξω αλλες 3 ωρες καθιστη...ουφφφ...!!:(:(

μανααααααααααααααα

κουραγιο, απο ποια εβδ ξεκινανε οι αδειες ;;;;;(κυησης)

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

καλημερα Κατια μου...!!ειχε ορεξουλες ο μιχαλιος χθες εεε???αχαχαχαχα!!!εεε ελπιζω να ειναι το πρωτο κ το τελευταιο ξενυχτι μεχρι να γεννησεις που θα κανεις...κ να κοιμασαι ανετα...!!

οσο για την μεση μου ασε ειχα κανει βλακεια 1 χρονο πριν...εκανα μια μετακομιση στο δωματιο μου κ ενω ξερω πως με την πλατη μου εχω θεμα λογω αυχενα κ σκολειωσης σηκωσα το κρεβατι το σιδερενιο κ σαν να ανοιξε η μεση μου απο τοτε.....κ πονουσα φριχτα σε καθε περιοδο μετα στην μεση....ενω ειχα ολα τα αλλα..!!κ φαντασου χθες δεν εκανα τιποτα...απλως σκουπισα κ σφουγγαρισα κ με τον κουβα να τον εχει ετοιμο απο το πρωι ο αμορες για να μην τον σηκωνω...ο γιατρος μου ειπε οσο πιο πολυ ξαπλα κ περπατημα κ να αποφευγω την καθιστη θεση αλλα πως με την δουλεια που κανω δεν γινεται.,,,!!:(:(

οποτε μολις παω σπιτι ξαπλωνω πλεον.....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι δημοσιο δεν εισαι?Νομιζω ειστε κ εσεις στον εοππυ.Εγω παντως σε συμβεβλημενα εργαστηρια μεχρι στιγμης με τον εοππυ δεν εχω πληρωσει πανω απο 20 ευρω!Τοσα εδωσα στον προγεννητικο ελεγχο και απο τοτε στις εξετασεις που μου γραφει καθε μηνα δινω 2 με 3 ευρω μονο!Πολλα μου φαινονται 60 ευρω.Κ εχω παει μονο σε ιδιωτικα.

Καλά, είμαι πολύ βλήμα τελικά.

Είναι 3 σελίδες εξετάσεις και στο τέλος γράφει "συμμετοχή ασφαλισμένου 20,70 ευρώ". Μόνο που επειδή το γράφει σε κάθε σελίδα, νόμιζα ότι αθροιζόταν...

Μου φαίνεται θα πάω βιοϊατρική να τελειώνω. Δεν αξίζει για 20 ευρώ να οδηγήσω μέχρι κέντρο, να περιμένω γιατρό στα εξωτερικά να πάρει τις καλλιέργειες μπλα μπλα μπλα κλπ και μετά να ξανατρέχω για τα αποτελέσματα. Έχω γίνει και δυσκίνητη...

Αυτήν την ΚΑΟΥΡΑ την έχω ΜΟΝΙΜΗ!!!

Και τη ΓΕΥΣΗ ΑΗΔΙΑΣ επίσης!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ροδουλα μου 56 μερες πριν την ΠΗΤ ξεκιναει η αδεια....δλδ εγω εχω εχω ακομα 2 μηνες μπροστα μου....7 Δεκεμβρη σταματαω...!!

εχεις ακομα! προσπαθησε να ξεκουραζεσαι μετα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

καλημερα Κατια μου...!!ειχε ορεξουλες ο μιχαλιος χθες εεε???αχαχαχαχα!!!εεε ελπιζω να ειναι το πρωτο κ το τελευταιο ξενυχτι μεχρι να γεννησεις που θα κανεις...κ να κοιμασαι ανετα...!!

οσο για την μεση μου ασε ειχα κανει βλακεια 1 χρονο πριν...εκανα μια μετακομιση στο δωματιο μου κ ενω ξερω πως με την πλατη μου εχω θεμα λογω αυχενα κ σκολειωσης σηκωσα το κρεβατι το σιδερενιο κ σαν να ανοιξε η μεση μου απο τοτε.....κ πονουσα φριχτα σε καθε περιοδο μετα στην μεση....ενω ειχα ολα τα αλλα..!!κ φαντασου χθες δεν εκανα τιποτα...απλως σκουπισα κ σφουγγαρισα κ με τον κουβα να τον εχει ετοιμο απο το πρωι ο αμορες για να μην τον σηκωνω...ο γιατρος μου ειπε οσο πιο πολυ ξαπλα κ περπατημα κ να αποφευγω την καθιστη θεση αλλα πως με την δουλεια που κανω δεν γινεται.,,,!!:(:(

οποτε μολις παω σπιτι ξαπλωνω πλεον.....!!

αφου ειχες ηδη προβλημα, μεγαλη προσοχη τωρα!!! κατι αντιστοιχο ειχα παθει πριν 3 χρονια με κουτες που σηκωσα και ωρες κουρασης και τελικα μου ειπαν οτι ειχα παθει θλαση στο γλουτιαιο και χτυπαγε το νευρο στη μεση... μεχρι να το βρουμε ειχα πιει διαφορα, ειχα βαλει εμπλαστρα, ζωνες και τιποτα!!! τελικα μου συστησαν μασαζ και σωθηκα!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια καλημερα!

τι κανει ο μικρος;;; κοβει βολτες ε;;;

εισαι ακομα ξαπλα;;;

ξαπλα... τωρα βεβαια μονο και μονο για να πιασουμε οσο το δυνατον περισσοτερες εβδομαδες! νιωθω πολυ καλυτερα, αλλα του ειπα οτι θα κατσω και τον οκτωβρη και μετα βλεπουμε...:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γενικως το μασαζ με εχει σωσει κ εμενα παρα πολυ...ειτε απο μια πολυθρονα μασαζ που εχουμε η απο τον αμορε η ο μπαμπας μου που ξερει κ λιγο με σιατσου κ τα σημεια του σωματος...ειδικα ο μπαμπας μου με ανακουφιζε πολυ κ μου ειχε πει κ ο ορθοπεδικος να μου γραψει φυσιοθεραπειες....γιατι ειχα φτασει σε σημειο να μουδιαζει κ το χερι μου...!!αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη ολοι φοβουνται να με ακουμπησουν....αχαχαχαχαχα!!!:D:D

δεν πειραζει ας ειναι καλα το μωρουλι μας κ ας ποναμε εμεις λιγακι...σιγα τον πονο εξαλλου...εεε??αχαχαχα!

ναι ναι ροδουλα εχω μελλον ακομααααα...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...