Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Ελα ρε Μαρκελα μη με μαλωνεις...κριθαρι ειναι το ροφημα που πηρα κι ειναι 100% φυτικο. Βιολογος ειμαι παιδακι μου λες να μη τα ψαχνω!!??Ειμαι η τρελλη που κοιταει τις ετικετες στα σουπερ:!!!! Τι να πιω η ερμη,,,,σαλέπι???

Τωρα μαγειρευω κοτοπουλο στη χυτρα με λαχανικα και μονο πιπερι...να δουμε τι αλλο θα μας κοψουνε!!!Διαιτα μια ζωη!!Ουφφ

E βαζε μπαχαρικα μωρα αντι για αλατι!Εγω εβαζα λεμονι η ξυδι και φουλ μπαχαρικα να μην καταλαβαινω οτι ειναι αναλατα!χαχαχαχχαα

Εγω σε μαλωνω να μην ξεχνιομαστε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κ στις δυο γεννες εβαζα πιτζαμα με βολεψανε..νυχτικια εβαλα την πρωτη ημερα γιατι μετα ερχεται μαια δεν ξερω πια κ σου πιεζει την κοιλια κ βγαινει πολυ αιμα κομματια.. αλλα την αλλη ημερα κανω μπανιο κ πιτζαμα.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αυριο θα σας πω τα νεα μου το απογευμα.. ελπιζω να ειναι καλα οχι το μωρο γιατι την ακουω συνεχεια κ ο β΄επιπεδου ηταν καλος.. αλλα με το δερματολογο να δουμε τι θα μου πει.. κ εχω κ 0 αρνητικο αιμα κ κανω ενεση 7 μηνων θα ρωτησω το γιατρο αν θα την κανω αυριο μη μου πει κανε τη στη συμη που να τρεχω μετα εδω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσιαααααααααα ...!τι κανουμε??Εγω ελιωσα στον υπνο το απογευμα με το αμορε κ ειχαμ τον ασηκωτο..τελικα καταφεραμε κ πηγαμε κ παραγγειλαμε τα κοσμηματα για τον αρραβωνιαρη της κουνιαδας...!!!

Μαρκελα πινω ενα μαγνησιο το βραδυ...αλλα μπορει κ αυτο που με επιασε να ηταν νευροπονος δεν ξερω..δεν με εχει ξαναπιασει...!!!

εμενα ολοι μου λενε αν γεννησω φυσιολογικα οτι αν θελω βαζω κ πυτζαμα αλλιως νυχτικια λενε οπωσδηποτε...!!

real thing το πιπινακι σου ειναι κ εχει αρχισει τα χτυπηματακια του εε??μπραβο μπραβο αντε καλη αρχη...!!

εγω τωρα θα μπω για μπανακι κ ξαπλαααααααααα...!!αντε να ερθει η Παρασκευη να παμε στον γιατροοοοοοοοο.......!!

συμπεθερα Impatient που εισαιιιιιιιιιιιι???

σε χασαμε σημερα....!!

ριτσα περιμενουμε νεα σου κ εσενα κ των υπολοιπων κοριτσιων αυριοοοοοοοο!!

Jr39p2.png

το εχω ακουσει 3 φορες με μεγαλα διαστηματα ησυχιας ενδιαμεσα

η τε λευται φορα ηταν Σαββατο 22/9 και μετα εκανα υπερηχο 26/9 οπου κουνιωταν σαν τρελο και εγω δεν ενιωθα τιποτα

μετα μου ειπε ο γιατρος οτι απο δω και περα σιγα σιγα θα το ακουω καθε μερα!

ισως οι πονοι που [περναω να μου απασπανε την προσοχη

παντος σκεφτομαι να φαω το μελι , και να δω. με το νερο το παγωμενο δεν ειχα αποετελεσματα!

οχι δεν εχει σχεση! θα εχεις , ολες εχουν, απλα θελει λιγο επιμονη και υπομονη τις πρωτες μερες μεχρι να αποκατασταθει το γαλα,

να συνεχιστει η ησυχια θα τον παρω γιατι η β0 επιπεδου ειναι 17 /10 και μου φαινετε μακρια!

τελικα δεν εχω ακουσει μια μαμα να το παρει αυτο το ριμαδιασμενο 6 μηνο του ΟΑΕΔ , πλακα μας κανουν;;; εμεις δεν παιρνουμε το επιδομα παιδιου γιατι το αφεντικο του αντρα μου ειναι ο πατερας του και ειναι 1ου βαθμου συγγενης! ( ασχετο ! παιδι εχουμε ! ενσημα κολλαμε ! ποια λογικη υπαρχει σε αυτο δεν καταλαβαινω)

ναι αυτο ειναι ! τωρα θα αρχισουν τα γλεντια!:P

παντως μην αγχωνεσαι.ειχα κι εγω πολλες μερες να το ακουσω,απλα πηγα στο γιατρο και ησυχασα.και μη συγκρινεις.εγω καθομαι ολη μερα και κανω τα παντα για να το ακουσω,εσυ με τοσες υποχρεωσεις και το μικρο που να συγκεντρωθεις να το ακουσεις!

6KuQp2.png

ευχαριστω κοριτσια.μακαρι να ειναι το κοριτσακι μου.ανυπομονω να το ακουω κανονικα οπως καποιες απο σας.καληνυχτα και φιλακια στις κοιλιτσες σας με τα kinder εκπληξη μεσα!!!χεχεχε

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσουδεςςςς....τι κανουμε?

εγω δεν ξυπνησα πολυ καλα σημερα....χθες μαλλον απο τις δουλειες που εκανα κουραστηκα πολυ...κ το βραδυ που ξαπλωσα εβαλα τα κλαματα απο πονους που ειχα στην μεση..με κουνουσε ο αμορες οταν ηθελα να μετακινηθω....ειχε πολυ καιρο να με πιασει κατι τετοιο...ουφφφ..σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα με την δουλεια σιγουρα ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ παλι με τοσες ωρες καθισιο σε μια αβολη καρεκλα..!

το μπεμπακι μου ενω με εχει συνηθισει να ξυπναμε παρεουλα σημερα ειναι πολυ ησυχο....τωρα σαν να εκανε λιγο την εμφανιση του αλλα πολυ ηρεμα....!!εεε ελπιζω συντομα να αρχισει τις κλωτσιτσες του....!!

ritsa μου με το καλο σημερα το μπεμπακι σου..περιμενουμε νεα....

κ τα υπολοιπα κοριτσια με την β επιπεδου με το καλο σημερααααα...!!

εγω πηρα ενα τετραδιο παρα πολυ ομορφο κ θα κατσω να καθαρογραψω οτι εχω γραψει για το μπεμπακι μας απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη μας....:D:D

ωπππππ να κ η κλωτσιτσα....!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαρασταση...!!! Δεν αντέχω... Μάλλον είναι ορμονικο και άλλαξαν και οι συνήθειες μου. Φοβάμαι μετά μήπως είναι χειρότερα... Με μισω που κάνω τέτοιες σκέψεις..... Εχω τάσεις φύγεις και δε με καταλαβαίνει κανείς..... Ολοι βλέπουν την πάρτη τους....

Το παθαίνουν πάρα πολλές εγκυούλες.

Πρέπει να το κουβεντιάσεις με το γιατρό σου να σου συστήσει κάτι ανάλογα.

Στην Αθήνα πολύ καλή και εξειδικευμένη βοήθεια για εγκύους παρέχουν στο Αιγηνίτειο νοσοκομείο. Είχε πάει μια φίλη μου όταν ήταν έγκυος στην κόρη της και έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένη από την όλη υποστήριξη!

Τι κανετε κοριτσια?

sapi ολα καλα θα πανε σκεψου το μπεμπακι σου και θα περασουν ολα....νομιζω πως ειναι λογικο να νιωθεις ετσι καποιες φορες οπως ειπαν και ρα κοριτσια

Εμεις παλι κολλησαμε με τους γθατρους ο καλις μου επαθε σαλμωνελα που τον ταλαιπωρει δεκα μερες τωρα και σε λιγες μερες θα κανει και επεμβαση κηλη.......δεν γκριανιαζω γιατι ξερω πως υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν απλα λεω ολα μαζι επρεπε να πεσουν....α και μεσα σε ολα εχουμε και εναν πολιτικο να κανουμε αυτη τη βδομαδα...που ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα θα οαμε τα δυο μας με δυο μαρτυρες απο εκει και τελος

Καλό κουράγιο και με το καλό ο γάμος σας!!!

Εμείς δεν είχαμε κρυμένη κάμερα... (γμτ). Θα την έβλεπα μάλλον στο pre-flight check... Εμάς εκείνη την περίοδο πολλοί γνωστοί της αεροπορίας είχαν κάνει πρόταση γάμου εν πτήσει στην καλή τους, η οποία, όπως και η κοπέλα του βίντεο ήταν περιποιημένη, φροντισμένη για βόλτα, απαστράπτουσα κλπ κλπ

Εμένα είχε τη φαεινή ιδέα να με αποπροσανατολίσει ότι θα κάναμε "emergency landings" κι αν με δείτε από τις φωτογραφίες που βγάλαμε μετά, είμαι με το μαλλί όρθιο, αλαφιασμένη τελείως γιατί το είχα ρίξει στο διάβασμα να είμαι σίγουρη για τις διαδικασίες κλπ (ήμουν και ο "pilot - in - command" βλέπεις...)

ΚΑΤΙΑ μου δεν ξερω αν αλλαξε παντως χθες η κοπελα που το συζητουσα που ειναι σε διδυμα κ θα γεννησει στο ιασω μου ειπε οτι θα δωσει 1000 ευρω γιατι θα μπουν θερμοκητιδα επειδη θα τα γεννησει μολις μπει στο 7ο γιατι δεν τα αντεχει αλλο ο οργανισμος της κ ο τραχηλος της κ εχει καταταλαιπωρηθει.....κ χωρια τι θα δωσει στον γιατρο της....αλλα μου ειπε οτι παει μεσω εοπυυ...αν θες κ δεν εχεις το τηλεφωνο του ΙΑΣΩ μπορω να στο δωσω να παρεις να ρωτησεις να μας λυθουν κ οι αποριες..γιατι εγω που μπηκα στο site δεν ειδα κατι.....!!:cool::cool:

Ελπίζω:

1) να μην αλλάξει κάτι μέχρι να γεννήσουμε γιατί "την κάτσαμε τη βάρκα"

2) να μην γεννήσει η κοπέλα προγραμματισμένα μόλις μπει στον 7ο γιατί ακόμη και μια μέρα λιγότερη για τα μωρά στη θερμοκοιτίδα είναι τεράστιο κέρδος. Πολλοί γιατροί όταν δουν ζόρια τέτοιου είδους με τα δίδυμα συστήνουν πρόωρη εισαγωγή στο νοσοκομείο - κλινική κι όσο πάει... Σχεδόν πάντα κερδίζουν μερικές πολύτιμες μέρες για τα μωράκια.

Ρε κορίτσια προσπαθώ να βρω άκρη με τις εξετάσεις που έχω να κάνω. Μου έχει γράψει ο γιατρός ηλεκτρονικά μικροβιολογικές αίματος κ ούρων κι επίσης κολπικές καλλιέργειες. Στα συμβεβλημένα ιδιωτικά πρέπει να πληρώσω συμμετοχή 15% που απ΄ ότι υπολόγισα ανέρχεται στα 60 ευρώ για την περίπτωσή μου.

Αν πάω σε Δημόσιο νοσοκομείο πχ θα πληρώσω συμμετοχή?

Θα πάω στο Αρεταίειο αύριο (τα άλλα είχαν ραντεβού μακρυνά)

Στο νοσοκομείο της Κρήτης ποτέ δεν πλήρωνα...

Εσείς τι εμπειρία έχετε?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Ολα καλα και σημερα βλεπω!Επιτελους εφτασε η μεγαλη μερα που θα δω το μωρουλι μου!Οι ωρες μεχρι τις 7 μου φιανονται αιωνες!Αφηστε που μεχρι τις 6 θα ειμαι στη δουλεια!Αντε να περασει γρηγορα η μερα!Ξυπνησα χαλια σημερα!Εχω τρομερες καουρες κοριτσια.Δεν αντεχω αλλο!Εχω και τον αντρουλη μου να μου λεει...Κανε υπομονη..Βγαζει μαλλια το κοριτσακι μας!(ετσι του ειπαν στη δουλεια)Τι να κανω...Υπομονη!Πλεον οι κλωτσιτσες της ειναι εντονες.Ε δεν μπορει να κανω λαθος!Αν η γιατρος μου πει παλι σημερα οτι ειναι η φαντασια μου θα την βρισω..Σας το λεω!χαχαχα!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καλημέρα!!!

Το παθαίνουν πάρα πολλές εγκυούλες.

Πρέπει να το κουβεντιάσεις με το γιατρό σου να σου συστήσει κάτι ανάλογα.

Στην Αθήνα πολύ καλή και εξειδικευμένη βοήθεια για εγκύους παρέχουν στο Αιγηνίτειο νοσοκομείο. Είχε πάει μια φίλη μου όταν ήταν έγκυος στην κόρη της και έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένη από την όλη υποστήριξη!

Καλό κουράγιο και με το καλό ο γάμος σας!!!

Εμείς δεν είχαμε κρυμένη κάμερα... (γμτ). Θα την έβλεπα μάλλον στο pre-flight check... Εμάς εκείνη την περίοδο πολλοί γνωστοί της αεροπορίας είχαν κάνει πρόταση γάμου εν πτήσει στην καλή τους, η οποία, όπως και η κοπέλα του βίντεο ήταν περιποιημένη, φροντισμένη για βόλτα, απαστράπτουσα κλπ κλπ

Εμένα είχε τη φαεινή ιδέα να με αποπροσανατολίσει ότι θα κάναμε "emergency landings" κι αν με δείτε από τις φωτογραφίες που βγάλαμε μετά, είμαι με το μαλλί όρθιο, αλαφιασμένη τελείως γιατί το είχα ρίξει στο διάβασμα να είμαι σίγουρη για τις διαδικασίες κλπ (ήμουν και ο "pilot - in - command" βλέπεις...)

Ελπίζω:

1) να μην αλλάξει κάτι μέχρι να γεννήσουμε γιατί "την κάτσαμε τη βάρκα"

2) να μην γεννήσει η κοπέλα προγραμματισμένα μόλις μπει στον 7ο γιατί ακόμη και μια μέρα λιγότερη για τα μωρά στη θερμοκοιτίδα είναι τεράστιο κέρδος. Πολλοί γιατροί όταν δουν ζόρια τέτοιου είδους με τα δίδυμα συστήνουν πρόωρη εισαγωγή στο νοσοκομείο - κλινική κι όσο πάει... Σχεδόν πάντα κερδίζουν μερικές πολύτιμες μέρες για τα μωράκια.

Ρε κορίτσια προσπαθώ να βρω άκρη με τις εξετάσεις που έχω να κάνω. Μου έχει γράψει ο γιατρός ηλεκτρονικά μικροβιολογικές αίματος κ ούρων κι επίσης κολπικές καλλιέργειες. Στα συμβεβλημένα ιδιωτικά πρέπει να πληρώσω συμμετοχή 15% που απ΄ ότι υπολόγισα ανέρχεται στα 60 ευρώ για την περίπτωσή μου.

Αν πάω σε Δημόσιο νοσοκομείο πχ θα πληρώσω συμμετοχή?

Θα πάω στο Αρεταίειο αύριο (τα άλλα είχαν ραντεβού μακρυνά)

Στο νοσοκομείο της Κρήτης ποτέ δεν πλήρωνα...

Εσείς τι εμπειρία έχετε?

Κοριτσακι δημοσιο δεν εισαι?Νομιζω ειστε κ εσεις στον εοππυ.Εγω παντως σε συμβεβλημενα εργαστηρια μεχρι στιγμης με τον εοππυ δεν εχω πληρωσει πανω απο 20 ευρω!Τοσα εδωσα στον προγεννητικο ελεγχο και απο τοτε στις εξετασεις που μου γραφει καθε μηνα δινω 2 με 3 ευρω μονο!Πολλα μου φαινονται 60 ευρω.Κ εχω παει μονο σε ιδιωτικα.

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλημερα

παντως μην αγχωνεσαι.ειχα κι εγω πολλες μερες να το ακουσω,απλα πηγα στο γιατρο και ησυχασα.και μη συγκρινεις.εγω καθομαι ολη μερα και κανω τα παντα για να το ακουσω,εσυ με τοσες υποχρεωσεις και το μικρο που να συγκεντρωθεις να το ακουσεις!

μονο το βραδυ που ξαπλωνω κανω μεγαλη προσπαθεια να το ακουσω ,αλλα τιποτα! το πρωι σημερα μου φανηκε οτι κατι ενοιωσα αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη ! θα φαω σοκοφρετα( σε 2ωρες γιατι πηρα το σιδηρο)

Kalhmereeeeeeeeeeeeeeeessssss koritsares.paw sth douleia kai eipa na pw kamia kalhmeraaaaaaa xxxxx filakia se oles

καλημερααααααααααααααααααααααα

καλημεραααααααα, ετοιμαζομαι 7κ 30 φευγω απο το σπιτι!! φιλακια!!!

μνε το καλο να καμαρωσεις την κουκλα σου!

Καλημερα κοριτσακια μου!Ολα καλα και σημερα βλεπω!Επιτελους εφτασε η μεγαλη μερα που θα δω το μωρουλι μου!Οι ωρες μεχρι τις 7 μου φιανονται αιωνες!Αφηστε που μεχρι τις 6 θα ειμαι στη δουλεια!Αντε να περασει γρηγορα η μερα!Ξυπνησα χαλια σημερα!Εχω τρομερες καουρες κοριτσια.Δεν αντεχω αλλο!Εχω και τον αντρουλη μου να μου λεει...Κανε υπομονη..Βγαζει μαλλια το κοριτσακι μας!(ετσι του ειπαν στη δουλεια)Τι να κανω...Υπομονη!Πλεον οι κλωτσιτσες της ειναι εντονες.Ε δεν μπορει να κανω λαθος!Αν η γιατρος μου πει παλι σημερα οτι ειναι η φαντασια μου θα την βρισω..Σας το λεω!χαχαχα!:P:p:p:p

να ξεκουρασεζαι, καινα σε ενημερωσω οτι ξανα ξεκιναει η υγρασια, (δεν χρειαζετε να δω τον καιρο το καταλαβαινω πια απο το κορμακι μου)

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...