Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Από όλα ψάχνω... αν γίνεται να είναι και οικονομικά, ακόμα καλύτερα!

ιδεες μπορεις να παρεις π.χ. εδω

http://www.eimaimama.gr/category/4domatia

ενω για επιπλακια, προικα, κλπ απο διαφορες εταιρειες γνωστες (ικεα, νεοσετ, λαπεν, κλπ) αλλα και site με προσφορες... απλα αναλογα το τι θες και ποσα διαθετεις μπορεις να κινηθεις...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ιδεες μπορεις να παρεις π.χ. εδω

http://www.eimaimama.gr/category/4domatia

ενω για επιπλακια, προικα, κλπ απο διαφορες εταιρειες γνωστες (ικεα, νεοσετ, λαπεν, κλπ) αλλα και site με προσφορες... απλα αναλογα το τι θες και ποσα διαθετεις μπορεις να κινηθεις...

Aχ σε ευχαριστώ! Μου έδωσες πολύ υλικό! :)

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Aχ σε ευχαριστώ! Μου έδωσες πολύ υλικό! :)

απλα, αναλογως τι θες να ξοδεψεις, μπορεις απο τις ιδεες που θα παρεις να κανεις συνδυασμους! π.χ. εγω πηρα κουνια ικεα, γιατι ειναι οικονομικη και σκεφτομαι στο χρονο να του παρω καλυτερο (και πιο ακριβο) κρεββατακι... κουρτινες θα βρεις ετοιμες σε σετ με χαλι, προικα, κλπ, αλλα μπορεις η να ραψεις η να σεταρεις κατι πιο απλο, ετσι εκανα εγω... και παει λεγοντας!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σημερα ηρθαν κ οι πυτζαμες που ειχα παραγγηλει δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο ουτε πολυ χοντρες ειναι αλλα ειναι οικονομικες!

http://www.mariveta.gr/esorouxa/gunaikeia-esorouxa/puzames-gunaikeies-formes-gunaikeies/xeimerines-puzames/puzames-gunaikeies-3319.html

σε ροζ χρωμα φυσικα.. πηρα 2 πυτζαμες κ 1 νυχτικια γιατι δεν θυμαμαι αν βαζω νυχτικια την ωρα τις γεννας η ρομπα πρασινη μου δινουν..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τι κανετε κοριτσια μου?

εγω τωρα τελειωσα με τις δουλειες κ περιμενω τον αμορε να ερθει να φαμε...τελικα το ραντεβου μου πηρε μια μερα αναβολη...θα παω Παρασκευη κ οχι Πεμπτη γιατι ο γιατρος εχει να κανει μια προκληση τοκετου...κ μου ειπε η σημερα το βραδυ που δυστυχως δεν μπορω η Παρασκευη απογευμα...κ ειπαμε Παρασκευη...κ μετα φευγουμε κατευθειαν για Σαλαμυκονο....!!!λοιπον καλο μεσημεροαπογευμαααααααααα..!!φιλακιαααααααα!:D

χαιρομαι που σας αρεσε το site....εγω δεν το εχω καλοδιαβασει...ειμαι λιγο κομματια βασικα..γιατι απο την ωρα που μπηκα εκανα δουλειες κ μαγειρευα.....κ το απογευμα εχουμε να παμε να διαλλεξουμε τα κοσμηματα για τον αρραβωνα της αδερφης του αμορε...!!οποτε παω να ξαπλαρω λιγουλακιιιιιιιι!!φιλακια κ παλιιιιιιι!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

helloooooooooo!!!τι κανουν οι εγκυουλες?εγω σημερα ετρεχα απο το πρωι για εξετασεις και αλλες δουλειες και μετα ενιωσε τυψεις που τις τελευταιες μερες δεν ασχολουμαι καθολου με το μωρο μου.ουτε τοης μιλαω,ουτε χαιδευω την κοιλιτσα μου.βεβαια το κανα για να μην αγχωθω,την ακουω δν την ακουω,μου σπασαν τα νευρα!και το αφησα λιγο.αλλα τωρα που εκατσα να σας γραψω νομιζω την καταλαβα.μακαρι να μην ειναι της φαντασιας μου.τη νιωθω χαμηλα,ανεπαισθητα χτυπηματα.σαν να με κλωτσαει κατι παρα πολυ μικρο!!!!αυτο ειναι?????????εεεεεε???

6KuQp2.png

σημερα ηρθαν κ οι πυτζαμες που ειχα παραγγηλει δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο ουτε πολυ χοντρες ειναι αλλα ειναι οικονομικες!

http://www.mariveta.gr/esorouxa/gunaikeia-esorouxa/puzames-gunaikeies-formes-gunaikeies/xeimerines-puzames/puzames-gunaikeies-3319.html

σε ροζ χρωμα φυσικα.. πηρα 2 πυτζαμες κ 1 νυχτικια γιατι δεν θυμαμαι αν βαζω νυχτικια την ωρα τις γεννας η ρομπα πρασινη μου δινουν..

οι πυτζαμες ομως ειναι βολικες?δεν λενε καλυτερα νυχτικια???ρωταω,δεν εχω ιδεα.οταν τελειωσεις με το καλο θα μας ανοιξεις τα ματια ε???εμενα τουλαχιστον!

6KuQp2.png

το ενιωθες κ τωρα δεν το νιωθεις?? ποσο καιρο εχεις να το δεις αν ενιωθες τις κλωτσιες κ τωρα οχι να το πεις στο γιατρο!

το εχω ακουσει 3 φορες με μεγαλα διαστηματα ησυχιας ενδιαμεσα

η τε λευται φορα ηταν Σαββατο 22/9 και μετα εκανα υπερηχο 26/9 οπου κουνιωταν σαν τρελο και εγω δεν ενιωθα τιποτα

μετα μου ειπε ο γιατρος οτι απο δω και περα σιγα σιγα θα το ακουω καθε μερα!

ισως οι πονοι που [περναω να μου απασπανε την προσοχη

παντος σκεφτομαι να φαω το μελι , και να δω. με το νερο το παγωμενο δεν ειχα αποετελεσματα!

Εγω παντως κοριτσια και που το πιεσα το στηθος μου γαλα δεν εβγαλε καθολου!Λετε να μην εχω?

οχι δεν εχει σχεση! θα εχεις , ολες εχουν, απλα θελει λιγο επιμονη και υπομονη τις πρωτες μερες μεχρι να αποκατασταθει το γαλα,

φαε μια κουταλιτσα μελι κ σε μιση ώρα θα κάνει τρέλες!!! Τουλάχιστον στον δικό μου πιάνει :tongue::tongue::tongue:
καλημερα ροδουλα....!!

ναι τωρα θα παω να παρω σιγα σιγα σουτιεν γιατι δεν υποφερεται πια το βραδυ ειδικα με ποναει...!επιθεματα ευτυχως εχω μπολικα....μακαρι να εχω μπολικο γαλατακι να δινω στο μωρουλακι μας...!!

τωρα για το μωρουλι σου που δεν το νιωθεις 10 μερες...τι να πω??ειναι σχετικα νωρις κ ειναι πολυ πιθανο απο οσο λενε να μην το νιωθεις καθημερινα σ αυτη την εβδομαδα εγκυμοσυνης....ποτε το ειδες τελευταια φορα....??παντως αν νιωθεις ανησυχια παρε τον γιατρουλη σου τηλ....γι αυτο τους εχουμε...ειναι οι ψυχολογοι μας,οι γιατροι μας....ειναι πολλα...!!! οποτε τηλεφωνακι...οποτε θες...!

τωρα για τον εοπυυ επειδη εχω εκπαιδευτει για τα ραντεβου του εοπυυ ειναι πολυ κουλουβαχατα κοριτσια..ηταν αναμενομενο να μην αντεξει το συστημα ολα τα ταμεια μαζεμενα...κ να βαρεσει διαλυση μεσα στον χρονο...τωρα τι θα απογινουμε κ τι θα γινει δεν το ξερω....:confused::confused::confused:

να συνεχιστει η ησυχια θα τον παρω γιατι η β0 επιπεδου ειναι 17 /10 και μου φαινετε μακρια!

Καλημερα κοριτσια!! Ηρθα απο εξετασεις αιματος, ουρων και σακχαρο...κι εχω υψηλο λευκωμα γμτ...κλαψ. Να πω οτι δε προσεχω...

Κομμενα τα αλατια, τηγανητα, σαλτσες και βούτες στο λαδακι...οχι οτι ποτέ τα έκανα όλα αυτα!!!Τι να πω ρε παιδια...λέω μήπως φταιει η ρημαδα η σπανακοπιτα της πεθερας μου με τη φετα μεσα που εφαγα πριν 2-3 μερες...δε ξερω..πολυ απογοητευτηκα!!

Sapi πώς εισαι συ? Σου πέρασε λίγο η κακοδιάθεση?

Barboula αστα με τα επιδοματα...εγω οπως σου εχω ξαναπει δε δικαιουμαι ουτε το εξαμηνο του ΟΑΕΔ γιατι ανηκω σε ειδικο καθεστως (ειπαν..).

Ροδούλα...σίγουρα 10 μέρες???Πολλές δεν ειναι??Μήπως δε το καταλαβαινεις μωρε...σου φαίνεται μαλλον! Αλλιώς δε πεταγεσαι να κάνεις κανα υπερηχο ε?

τελικα δεν εχω ακουσει μια μαμα να το παρει αυτο το ριμαδιασμενο 6 μηνο του ΟΑΕΔ , πλακα μας κανουν;;; εμεις δεν παιρνουμε το επιδομα παιδιου γιατι το αφεντικο του αντρα μου ειναι ο πατερας του και ειναι 1ου βαθμου συγγενης! ( ασχετο ! παιδι εχουμε ! ενσημα κολλαμε ! ποια λογικη υπαρχει σε αυτο δεν καταλαβαινω)

helloooooooooo!!!τι κανουν οι εγκυουλες?εγω σημερα ετρεχα απο το πρωι για εξετασεις και αλλες δουλειες και μετα ενιωσε τυψεις που τις τελευταιες μερες δεν ασχολουμαι καθολου με το μωρο μου.ουτε τοης μιλαω,ουτε χαιδευω την κοιλιτσα μου.βεβαια το κανα για να μην αγχωθω,την ακουω δν την ακουω,μου σπασαν τα νευρα!και το αφησα λιγο.αλλα τωρα που εκατσα να σας γραψω νομιζω την καταλαβα.μακαρι να μην ειναι της φαντασιας μου.τη νιωθω χαμηλα,ανεπαισθητα χτυπηματα.σαν να με κλωτσαει κατι παρα πολυ μικρο!!!!αυτο ειναι?????????εεεεεε???

ναι αυτο ειναι ! τωρα θα αεχισουν τα γλεντια!:P

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Κ εγω το ιδιο νιωθω!Σιγουρα η μπεμπουλα σου ειναι

o5etp3.png?xVMpoyHp

πωπωπωπωπω δεν σας προλαβαινω καλε!!

Καλησπερα σας τι μου κανετε ολες ???

με κατι που εγινε με μια ξαδερφη μου εχασε το παιδακι τις μια εβδομαδα πριν γεννησει δεθηκε ο λωρος κομπο κ δεν φενεται ουτε στον υπεριχο αυτο μου ειπε ο γιατρος το μωρο οταν μεγαλωσει αρκετα πρεπει να εχουμε τον νου μας κ να το ακουμε ανα 3-4 ωρες.

Αχ Ριτσα καλα τα λες παρε και παραδειγμα απο μενα 3 ωρες ειχα που δεν το ειχα ακουσει και δυο μερες που ειχα παει στο γιατρο!!Ασε ασε πρεπει να ειμαστε αλερτ παντα.

προετοιμαζετε το στηθος σου! τελεια θα ειχεις μαμαδισιο γαλατακι!

αν σε ενοχλει εχει σουτιεν υπνου και βαζεις και επιθεματα στηθους!

ρε κοριτσια που ειναι εκεινο το απιθανο πινακακι;;; σε ποια σελιδα;;;

επισης να σας πω πω το δικο μου το μωρο εχει να κανει την παρουσια του αισθητη 10 μερες :evil::evil: πρεπει να ανησυχισω;;; στον υπερηχο παντος κουνιουσε χερια ποδια

Ροδουλα , να μην ανησηχησεις αλλα μηπως πρεπει να πας για εναν υπερηχο ? να εισαι σιγουρη λεω εγω!

Εγώ έχω μείνει ακόμη στην εποχή που ήταν ένα μικρό φασολάκι μάλλον αλλά αν όντως είναι μισό κιλό τώρα, δεν έιναι και λίγο!!!!!!! :rolleyes:

Εσένα σε έχει κάνει σάκο του μποξ ο Μιχαλιός!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κατ , μας εσκασες κοντευω να γεννησω καλε!Τοσο ντροπαλο το δικο σου ????:tongue::tongue::tongue:

αυτες οι braxton hicks σε ποια εβδομαδα ξεκινανε ξερει καποια κοπελα κ ποσο διαρκουν....??γιατι οπου εχω μπει δεν τα γραφει αυτα τα 2... πραγματακια...!!!

ρωταω γιατι χθες γυρνωντας απο την βολτα με επιασε ενα ετσι εντονο σφιξιμο κ πετρωσε η κοιλια μου για δευτερολεπτα....κ με πονεσε κιολας κ τρομαξα αλλα κρατησε λιγακι κ δεν με ξαναπιασε..!εκτος αν ηταν νευροπονος.....:confused::confused::confused::confused:

Μαγνησιο εσυ δεν περνεις ? εμενα τα braxton hicks ξεκινησαν 34 εβδομαδα , καθε μερα νομιζα οτι γενναω :confused::confused:

ειναι ενα αρκουδακι, που λεει bonjour...

καλα ειμαστε!!! δοξα το Θεο, φουσκωνουμε, μεγαλωνουμε και κλωτσαμε! ειδες? κι εγω το κοιταω, το ξανακοιταω... να περασει ο οκτωβρης και θα χουμε γεννητουρια! εσυ? ειναι καλο το μικρουλι σου? ησυχο? ή αρχισε τους τρελους χορους? ποτε εχετε β επιπεδου?

μπηκα για λιγο στο parents και ειδα μια συζητηση για το οτι βγαινει απο τη συμβαση με ΕΟΠΥΥ το ΙΑΣΩ, ισως κι αλλα μαιευτηρια... εχει καμια ακουσει τιποτα? θα ψαχνομαστε τελευταια στιγμη μου φαινεται....:oops::oops:

Κατια , δες το εσυ γιατι πολλα μαιευτηρια βγηκαν απο τον ΕΟΠΠΥ γιατι δεν τους πληρωνουν δυστυχως!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαρασταση...!!! Δεν αντέχω... Μάλλον είναι ορμονικο και άλλαξαν και οι συνήθειες μου. Φοβάμαι μετά μήπως είναι χειρότερα... Με μισω που κάνω τέτοιες σκέψεις..... Εχω τάσεις φύγεις και δε με καταλαβαίνει κανείς..... Ολοι βλέπουν την πάρτη τους....

Αντε μπραβο χαιρομαι που εισαι καλυτερα.Ειναι η ορμονες και κοιτα μην το αφηνεις οταν σε πιανει να ξεδινεις μην παθεις καμια καταθλιψη!!θετικα να τα σκεφτεσαι ολα και να τους γραφεις ολους στα παπακια σου!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

οι πυτζαμες ομως ειναι βολικες?δεν λενε καλυτερα νυχτικια???ρωταω,δεν εχω ιδεα.οταν τελειωσεις με το καλο θα μας ανοιξεις τα ματια ε???εμενα τουλαχιστον!

Εμενα με βολεψαν τα νυχτικακια ειδικα με τα λοχεια μπορουσα να αλλαξω πιο γρηγορα και πιο ανετα.Τωρα θα κανει και κρυο οταν θα γεννησετα οποτε μαλλον η Κατια και η Ριτσα θα σας διαφωτισουν.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα κοριτσια!! Ηρθα απο εξετασεις αιματος, ουρων και σακχαρο...κι εχω υψηλο λευκωμα γμτ...κλαψ. Να πω οτι δε προσεχω...

Κομμενα τα αλατια, τηγανητα, σαλτσες και βούτες στο λαδακι...οχι οτι ποτέ τα έκανα όλα αυτα!!!Τι να πω ρε παιδια...λέω μήπως φταιει η ρημαδα η σπανακοπιτα της πεθερας μου με τη φετα μεσα που εφαγα πριν 2-3 μερες...δε ξερω..πολυ απογοητευτηκα!!

Sapi πώς εισαι συ? Σου πέρασε λίγο η κακοδιάθεση?

Barboula αστα με τα επιδοματα...εγω οπως σου εχω ξαναπει δε δικαιουμαι ουτε το εξαμηνο του ΟΑΕΔ γιατι ανηκω σε ειδικο καθεστως (ειπαν..).

Ροδούλα...σίγουρα 10 μέρες???Πολλές δεν ειναι??Μήπως δε το καταλαβαινεις μωρε...σου φαίνεται μαλλον! Αλλιώς δε πεταγεσαι να κάνεις κανα υπερηχο ε?

ΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ο ΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕ ΚΟΜΕΝΟΣ!!!!(μαλωνει η μαμα μαρκελλα χαχαχχαχαχ)και το αλατι φυσικα και πανω απο ολα relax μην εχουμε αλλα και οπως ειπε και η κατια να μετρας και την πιεση γιατι πιεση και λευκωμα σημαδια προεκλαμψιας...εγω στο τσακ ημουν.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπερα μαρκελα!

οποτε φτιαχνω καφε , σε σκεφτομαι!

αληθεια , στα st...... βαζετε αντι για ζαχαρη , στεβια;;;;

εγω στον καφε την εχω καθιερωσει αλλα οταν βγαινω εξω εχω παντα μαζι μου την δικια μου!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλησπερα μαρκελα!

οποτε φτιαχνω καφε , σε σκεφτομαι!

αληθεια , στα st...... βαζετε αντι για ζαχαρη , στεβια;;;;

εγω στον καφε την εχω καθιερωσει αλλα οταν βγαινω εξω εχω παντα μαζι μου την δικια μου!

οχι δεν εχουμε στεβια δυστυχως!Ασπαρταμι εχουμε και δεν κανει για εγκυους!Εχουμε μαυρη ζαχαρη ομως.

Ροδουλα πως παει εισαι λιγο καλυτερα τωρα ? με τους πονους ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ελα ρε Μαρκελα μη με μαλωνεις...κριθαρι ειναι το ροφημα που πηρα κι ειναι 100% φυτικο. Βιολογος ειμαι παιδακι μου λες να μη τα ψαχνω!!??Ειμαι η τρελλη που κοιταει τις ετικετες στα σουπερ:!!!! Τι να πιω η ερμη,,,,σαλέπι???

Τωρα μαγειρευω κοτοπουλο στη χυτρα με λαχανικα και μονο πιπερι...να δουμε τι αλλο θα μας κοψουνε!!!Διαιτα μια ζωη!!Ουφφ

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...