Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εχει κι η μαριτα β επιπεδου? το χασα... αντε, κοπελια, με το καλο να μας γραψετε ομορφα νεα και να μας περιγραψετε υπεροχες μωρουδιστικες ζαβολιες!!!

Με το καλό σε όλα τα κορίτσια που πάνε για β επιπέδου!!!!:D

αχ κ εγω θελω να δω τον ζουζουναρό μου πάλι :D:D:D:D 29/10 ειναι ο υπερηχος

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλησπέρα! Σαν να ειμαι λίγο καλύτερα σήμερα... Ειναι απίστευτο το όλο συναίσθημα... Μια ειμαι τέλεια και μια θέλω να τα σπασω όλα και να σηκωθω να φύγω.... Εχω χάσει τις ισορροπίες μου... Ευχαριστώ παρά πολυ για τη συμπαράσταση!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

mpiskotaki καλημερα....χθες το ελεγα με την κοπελα με τα διδυμα για το λευκωμα...αλλα δεν ειναι κατι απο οσο μου ειπε εκεινη σωστα?ειναι για το πρηξιμο σωστα...??κομμενα τα αλμυρα σωστα???πιεση μετρας???

καλε μην το πιεζετε το στηθος...ετσι κ αλλιως η καθε εγκυμοσυνη ειναι αλλιως..αλλες εχουν απο πριν..αλλες με το που γεννησουνε..ολα θα γινουν στην ωρα τους....!

αντε με το καλο τα μωρακια σας αυριο....!!!

κατ καμια σχεση τωρα θα το βλεπεις πεντακαθαρα...θα βλεπεις ακομη κ την κοιλιτσα του κ τα μαγουλακια του κ ολαααα....εμενα ο γιατρος μου μεθαυριο θα μου το βαλει τρισδιαστατα μαλλον....να δουμε το μωρουλι μΑς....χεχεχε....!ανυπομονω....!!:D:D

αντε κ σχολαωωωω...!σε μιση ωρααααα!!

μολις μου ανακοινωσε μια υπευθυνη στην δουλεια που προσπαθει εδω κ 1 χρονο να μεινει εγκυος οτι μαλλον ειναι εγκυος.....:D:D:D:D:D:D

κ με το που μου το ειπε ο μπεμπης μου εριξε μια κλωτσιαααααα...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα! Σαν να ειμαι λίγο καλύτερα σήμερα... Ειναι απίστευτο το όλο συναίσθημα... Μια ειμαι τέλεια και μια θέλω να τα σπασω όλα και να σηκωθω να φύγω.... Εχω χάσει τις ισορροπίες μου... Ευχαριστώ παρά πολυ για τη συμπαράσταση!!!

καλησπερα, κουκλα!!!

μια χαρα θα εισαι, βεβαια! οπως νιωθεις... σπαστα και λιγο, χαλαρωσε μετα... δικαιωμα σου! αντε, καλε! πολλα φιλια!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κανε το σταυρο σου κ μη φοβασαι!!!

Αυτο κανω!Προσπαθω οσο μπορω να σκεφτομαι θετικα!Τωρα που τη νιωθω κιολας ειμαι πολυ καλυτερα!Ελπιζω να ειναι η μπεμπουλα μου και να μην ειναι της φαντασιας μου!κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες για αυριο!Εχω ραντεβου στις 7!Οταν γυρισω θα μπω να σας πω τα νεα...Ελπιζω να ειναι ευχαριστα!mposkotaki μου λιγο προσοχη στη διατροφη θελει και ολα θα πανε καλα!Αχ τι μας κανουν τα μωρακια μας!Sapi μου πολυ χαιρομαι που αισθανεσαι καλυτερα σημερα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

μπραβο Σαπι μου ετσι ....αν θες να ξεσπας να ξεσπας αλλα μετα να χαμογελας....αμεεεε...!!:D

Μαριτα νομιζω οτι ολες το εχουμε λιγο με τις φοβιες με το τι εχουμε ακουσει...κ εγω συνεχεια τον σταυρο μου κανω....!!!κ αισιοδοξια....ολα περνανε στο μωρουλι μην νομιζεις...!!

επισης βρηκα αυτο το σαιτ που δεν το εχω διαβασει τι γραφει ακριβως αλλα μια γρηγορη ματια που εριξα ειναι πολυ ενδιαφερον για τα μωρουλια μας κ εμας....θα το διαβασω σπιτι οταν παω με την ησυχια μου...αλλα το παραθετω κ σε εσας....

http://kids.in.gr/kid-related/growth/article/?aid=5442262

Jr39p2.png

Γεια σας!!!

Έχω μέρες να μπώ .... ελειπα ταξιδάκι βλέπετε :)

Με το καλό να δείτε τα μωρούλια σας όσες έχετε ραντεβού τώρα κοντά, στις υπόλοιπες ... υπομονή.

Κι εγώ περιμένω στις 11 του μήνα να το δω... και μου έχει λείψει πολύ!

Αλήθεια ξέρετε κανένα site για διακόσμηση παιδικού δωματίου?

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

ελα ρε κοριτσακι!!! πιεσουλα μετρας?

Τι να μετρησω αφου υποτασικη ειμαι μια ζωη!!!! Αμα αρχισω να μετραω και πιεση αχχχχα...τι να κανω θ τοκανω κι αυτο@@@

Ειμαι τοσο στη τσιτα σημερα με τις εξετασεις μου....

Πήρα κι ενα ροφημα απο κριθαρι σαν καφες ειναι αλλα φυτικο. το επινα κι οταν ημουν φοιτητρια...για να σταματησω εντελως και τον ελληνικο που πινω πού και πού!!!Τελικά οσο προσεχεις τοσο σου βγαινουνε πράγματα!!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Τι να μετρησω αφου υποτασικη ειμαι μια ζωη!!!! Αμα αρχισω να μετραω και πιεση αχχχχα...τι να κανω θ τοκανω κι αυτο@@@

Ειμαι τοσο στη τσιτα σημερα με τις εξετασεις μου....

Πήρα κι ενα ροφημα απο κριθαρι σαν καφες ειναι αλλα φυτικο. το επινα κι οταν ημουν φοιτητρια...για να σταματησω εντελως και τον ελληνικο που πινω πού και πού!!!Τελικά οσο προσεχεις τοσο σου βγαινουνε πράγματα!!!!

το θεμα δεν ειναι αν εχεις πιεση 17! απλα αν ησουν υποτασικη και σταδιακα μεχρι τωρα εχεις φτασει να χτυπας 13-14, π.χ. μετα το μεσημεριανο φαγητο, ειναι!!! ειναι προειδοποιηση, μαζι με το λευκωμα, οτι χρειαζεσαι αποχη απτο αλατι, διατροφη, πιο πολυ νερο και παρακολουθηση! οσες εχουν πιεση στην εγκυμοσυνη, δεν ειχαν απαραιτητα και πριν... κι οσες ξαφνικα μιλανε για προεκλαμψια δεν το χαν ξανακουσει απαραιτητα! καλυτερα να μετρας και να το παρακολουθεις, παρα να προκυψει κατι! υπομονη κι ολα καλα σε 4 μηνες...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γεια σας!!!

Έχω μέρες να μπώ .... ελειπα ταξιδάκι βλέπετε :)

Με το καλό να δείτε τα μωρούλια σας όσες έχετε ραντεβού τώρα κοντά, στις υπόλοιπες ... υπομονή.

Κι εγώ περιμένω στις 11 του μήνα να το δω... και μου έχει λείψει πολύ!

Αλήθεια ξέρετε κανένα site για διακόσμηση παιδικού δωματίου?

τι ψαχνεις ακριβως? ιδεες για δωματιο ή site που πουλανε επιπλα, κουρτινες, κλπ?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τι ψαχνεις ακριβως? ιδεες για δωματιο ή site που πουλανε επιπλα, κουρτινες, κλπ?

Από όλα ψάχνω... αν γίνεται να είναι και οικονομικά, ακόμα καλύτερα!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...