Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι συσπασεις προετοιμαζεται η μητρα..

Καλημέρα για δευτερη φορα, μιας κ ξυπνησα για πρωι δευτερη φορα!!!!!

Τι μ επιασε πάλι, δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου.

διαβασα για τις συσπάσεις που λέτε. ή δεν τις καταλαβαίνω ή νομίζω οτι ειναι ο μπεμπης :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πόσο τούβλο ειμαι;;; Μάλλον ποσο τσιμεντόπληθα ειμαι;;;;;;:oops::oops::oops::oops::oops:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

προετοιμαζετε το στηθος σου! τελεια θα ειχεις μαμαδισιο γαλατακι!

αν σε ενοχλει εχει σουτιεν υπνου και βαζεις και επιθεματα στηθους!

ρε κοριτσια που ειναι εκεινο το απιθανο πινακακι;;; σε ποια σελιδα;;;

επισης να σας πω πω το δικο μου το μωρο εχει να κανει την παρουσια του αισθητη 10 μερες :evil::evil: πρεπει να ανησυχισω;;; στον υπερηχο παντος κουνιουσε χερια ποδια

φαε μια κουταλιτσα μελι κ σε μιση ώρα θα κάνει τρέλες!!! Τουλάχιστον στον δικό μου πιάνει :tongue::tongue::tongue:

το στηθος δεν κανει να το πιεζεις! και το αν βγαλει η οχι ειναι ανεξαρτητο με το αν θα εχεις μετα τη γεννα! ειναι θεμα ορμονων που εκκρινονται αντανακλαστικα μετα τη γεννα... απλα πιεζοντας το (εννοειται οχι μια φορα!) μεχρι που μπορει να ξεκινησουν και προωρες συσπασεις... οποτε οχι πειραματα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

με κατι που εγινε με μια ξαδερφη μου εχασε το παιδακι τις μια εβδομαδα πριν γεννησει δεθηκε ο λωρος κομπο κ δεν φενεται ουτε στον υπεριχο αυτο μου ειπε ο γιατρος το μωρο οταν μεγαλωσει αρκετα πρεπει να εχουμε τον νου μας κ να το ακουμε ανα 3-4 ωρες.

Ισχυει αυτο που λεςΞερω κ εγω περιπτωση κοπελας που πηγε στο γιατρο την μια μερα και ολα καλα..και την επομενη δεθηκε με τον λωρο.Βεβαια στον ογδοο μηνα.Κοριτσια οσο σκεφτομαι ολα τα περιστατικα που εχω ακουσει νομιζω δεν θα χαλαρωσω ποτε στη εγκυμοσυνη.

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Καλημέρα για δευτερη φορα, μιας κ ξυπνησα για πρωι δευτερη φορα!!!!!

Τι μ επιασε πάλι, δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου.

διαβασα για τις συσπάσεις που λέτε. ή δεν τις καταλαβαίνω ή νομίζω οτι ειναι ο μπεμπης :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πόσο τούβλο ειμαι;;; Μάλλον ποσο τσιμεντόπληθα ειμαι;;;;;;:oops::oops::oops::oops::oops:

μπορει να μην εχεις συσπασεις!! οταν νιωθεις το μωρο να πηγαινει απο την μια μερια κ να πετρωνει η κοιλια αυτες ειναι συσπασεις!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

το στηθος δεν κανει να το πιεζεις! και το αν βγαλει η οχι ειναι ανεξαρτητο με το αν θα εχεις μετα τη γεννα! ειναι θεμα ορμονων που εκκρινονται αντανακλαστικα μετα τη γεννα... απλα πιεζοντας το (εννοειται οχι μια φορα!) μεχρι που μπορει να ξεκινησουν και προωρες συσπασεις... οποτε οχι πειραματα!

Οκ!Μια φορα το εκανα και ελαφρα γιατι μην νομιζεις ποναει κιολας!Ευχαριστω για τις συμβουλες σου κοριτσακι μου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλημερα ροδουλα....!!

ναι τωρα θα παω να παρω σιγα σιγα σουτιεν γιατι δεν υποφερεται πια το βραδυ ειδικα με ποναει...!επιθεματα ευτυχως εχω μπολικα....μακαρι να εχω μπολικο γαλατακι να δινω στο μωρουλακι μας...!!

τωρα για το μωρουλι σου που δεν το νιωθεις 10 μερες...τι να πω??ειναι σχετικα νωρις κ ειναι πολυ πιθανο απο οσο λενε να μην το νιωθεις καθημερινα σ αυτη την εβδομαδα εγκυμοσυνης....ποτε το ειδες τελευταια φορα....??παντως αν νιωθεις ανησυχια παρε τον γιατρουλη σου τηλ....γι αυτο τους εχουμε...ειναι οι ψυχολογοι μας,οι γιατροι μας....ειναι πολλα...!!! οποτε τηλεφωνακι...οποτε θες...!

τωρα για τον εοπυυ επειδη εχω εκπαιδευτει για τα ραντεβου του εοπυυ ειναι πολυ κουλουβαχατα κοριτσια..ηταν αναμενομενο να μην αντεξει το συστημα ολα τα ταμεια μαζεμενα...κ να βαρεσει διαλυση μεσα στον χρονο...τωρα τι θα απογινουμε κ τι θα γινει δεν το ξερω....:confused::confused::confused:

Jr39p2.png

Εγω παντως κοριτσια και που το πιεσα το στηθος μου γαλα δεν εβγαλε καθολου!Λετε να μην εχω?

κ εγω στο γιο μου οταν ημουν εγκυος δεν ειχα κ τωρα πρεπει να πιεσω το στηθος για να βγαλει ισα ισα μια σταγονα δεν ειναι οτι δεν θα κατεβασουμε γαλα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα κοριτσια!! Ηρθα απο εξετασεις αιματος, ουρων και σακχαρο...κι εχω υψηλο λευκωμα γμτ...κλαψ. Να πω οτι δε προσεχω...

Κομμενα τα αλατια, τηγανητα, σαλτσες και βούτες στο λαδακι...οχι οτι ποτέ τα έκανα όλα αυτα!!!Τι να πω ρε παιδια...λέω μήπως φταιει η ρημαδα η σπανακοπιτα της πεθερας μου με τη φετα μεσα που εφαγα πριν 2-3 μερες...δε ξερω..πολυ απογοητευτηκα!!

Sapi πώς εισαι συ? Σου πέρασε λίγο η κακοδιάθεση?

Barboula αστα με τα επιδοματα...εγω οπως σου εχω ξαναπει δε δικαιουμαι ουτε το εξαμηνο του ΟΑΕΔ γιατι ανηκω σε ειδικο καθεστως (ειπαν..).

Ροδούλα...σίγουρα 10 μέρες???Πολλές δεν ειναι??Μήπως δε το καταλαβαινεις μωρε...σου φαίνεται μαλλον! Αλλιώς δε πεταγεσαι να κάνεις κανα υπερηχο ε?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Ισχυει αυτο που λεςΞερω κ εγω περιπτωση κοπελας που πηγε στο γιατρο την μια μερα και ολα καλα..και την επομενη δεθηκε με τον λωρο.Βεβαια στον ογδοο μηνα.Κοριτσια οσο σκεφτομαι ολα τα περιστατικα που εχω ακουσει νομιζω δεν θα χαλαρωσω ποτε στη εγκυμοσυνη.

κανε το σταυρο σου κ μη φοβασαι!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα κοριτσια!! Ηρθα απο εξετασεις αιματος, ουρων και σακχαρο...κι εχω υψηλο λευκωμα γμτ...κλαψ. Να πω οτι δε προσεχω...

Κομμενα τα αλατια, τηγανητα, σαλτσες και βούτες στο λαδακι...οχι οτι ποτέ τα έκανα όλα αυτα!!!Τι να πω ρε παιδια...λέω μήπως φταιει η ρημαδα η σπανακοπιτα της πεθερας μου με τη φετα μεσα που εφαγα πριν 2-3 μερες...δε ξερω..πολυ απογοητευτηκα!!

Sapi πώς εισαι συ? Σου πέρασε λίγο η κακοδιάθεση?

Barboula αστα με τα επιδοματα...εγω οπως σου εχω ξαναπει δε δικαιουμαι ουτε το εξαμηνο του ΟΑΕΔ γιατι ανηκω σε ειδικο καθεστως (ειπαν..).

Ροδούλα...σίγουρα 10 μέρες???Πολλές δεν ειναι??Μήπως δε το καταλαβαινεις μωρε...σου φαίνεται μαλλον! Αλλιώς δε πεταγεσαι να κάνεις κανα υπερηχο ε?

ελα ρε κοριτσακι!!! πιεσουλα μετρας?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το τικερακι σου, το δειχνει οσο μια μπανανα!!! λογικα θα στε κοντα στο μισο κιλο... εμεις ημασταν 506 γρ στην β επιπεδου (22-23)! και καμια σχεση με φασολακι... θα δεις μωρο! να κουναει ποδια, χερια, να ανοιγοκλεινει στοματακι, να γυρναει το κεφαλι, να κανει μπουνιτσα... ΤΕΛΕΙΑ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ, ανυπομονώ! Πήγα πριν 2,5 εβδομαδες και το είδα και ήταν όντως μωράκι, με χεράκια και ποδαράκια και είδαμε και λίγο στόμα και μάτια! Και χασμουρήθηκε κιόλας!

Αλλά λογικά στον β επιπέδου θα δούμε και τρισδιάστατα και σε μηχάνημα με καλύτερη ανάλυση και για πιο πολλή ώρα! :tongue::tongue:

Μαρίτα, εύχομαι τέλεια αποτελέσματα και στις 2 μας! Θα μπούμε να τα μοιραστούμε με τα κορίτσια!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κ εγω στο γιο μου οταν ημουν εγκυος δεν ειχα κ τωρα πρεπει να πιεσω το στηθος για να βγαλει ισα ισα μια σταγονα δεν ειναι οτι δεν θα κατεβασουμε γαλα!

εγω φοβαμαι να το πιεσω. αν ειναι να βγαλει, ας βγαλει απο μονο του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...