Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

:confused:ουφφφ...!!ολο αγχωνομαι...!

κατ αυριο θα εχεις σιγουρα τα αποκαλυπτηρια...κ θα μαθουμε κ το δικο σου μπεμπακι τι ειναιιιιιι????κ φυσικα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ...!!! εγω περιμενω να ερθει η ωρα να πληρωθω για να δω κ ποσο θα ειναι το επιδομα γαμου τελικα....!!γιατι ο αμορες τελικα δεν δικαιουται επειδη λεει παιρνει παραπανω απο το βασικο κ ο εργοδοτης του αποφασιζει να μην το δωσει.....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:rolleyes::rolleyes:εγω απο trofocard πινω 1 καθε βραδυ....παντα κατα τις 10-11..λετε χθες επειδη το ηπια κατα τις 2 παρα να θυμωσε....???αχαχαχα..!!δεν πιστευω με μια φορα να εγινε κατι τετοιο....ε???

με μια φορα δεν γινεται κατι... απλα τον ταισες μεζεδες και δεν τον κερασες ουτε ενα ποτηρακι κρασι, μπυρα, ρακι....:cool::cool::cool: πλακα κανω!!! ετυχε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!Ολα καλα?Κ εγω τωρα κλωτσιες νιωθω καθημερινα ποτε ψηλα και ποτε χαμηλα!Κατ μου μαζι εχουμε β επιπεδου αυριο!Αντε να δουμε...Για τον εοππυ κατια μου το διαβασα κ εγω αλλα νομιζω οτι καποια λυση θα βρεθει!Αλλωστε λενε οτι ακομα και αν σταματησουν οι συμβασεις με τον εοππυ εμεις θα μπορουμε να διεκδικησουμε το ποσο απο το ταμειο μας!Απλα θα πληρωνουμε ολο το ποσο στο μαιευτηριο και μετα θα περνουμε τα 900 ευρω πισω απο το ταμειο!Εκτος και αν το κοψουν τελειως το επιδομα τοκετου!Απ αυτους ολα να τα περιμενεις!

o5etp3.png?xVMpoyHp

και που σαι ακομα??? εγω τωρα νιωθω στον αφαλο, κατω απτο στηθος (δεν υπαρχει στομαχι), στα πλευρα, στη βουβωνικη περιοχη, πανω στην ηβη (στο τριχωτο σημειο... πως να τα περιγραψω!) ...ΠΑΝΤΟΥ δηλαδη! και ειναι λογικο βεβαια... σκεψου το μικρουλη σου περιπου 600γρ θα γινει σε μερικες εβδ 1000γρ και σε λιγες ακομα 1.700 γρ (σαν τον Μιχαλιω) και παει λεγοντας!

Εγώ έχω μείνει ακόμη στην εποχή που ήταν ένα μικρό φασολάκι μάλλον αλλά αν όντως είναι μισό κιλό τώρα, δεν έιναι και λίγο!!!!!!! :rolleyes:

Εσένα σε έχει κάνει σάκο του μποξ ο Μιχαλιός!!!!! :tongue::tongue::tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγώ έχω μείνει ακόμη στην εποχή που ήταν ένα μικρό φασολάκι μάλλον αλλά αν όντως είναι μισό κιλό τώρα, δεν έιναι και λίγο!!!!!!! :rolleyes:

Εσένα σε έχει κάνει σάκο του μποξ ο Μιχαλιός!!!!! :tongue::tongue::tongue:

το τικερακι σου, το δειχνει οσο μια μπανανα!!! λογικα θα στε κοντα στο μισο κιλο... εμεις ημασταν 506 γρ στην β επιπεδου (22-23)! και καμια σχεση με φασολακι... θα δεις μωρο! να κουναει ποδια, χερια, να ανοιγοκλεινει στοματακι, να γυρναει το κεφαλι, να κανει μπουνιτσα... ΤΕΛΕΙΑ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσια!! πηρα τηλ στην euromedica στη ροδο για να ρωτησω τιμες κ μου λεει αν δεν σας κανει κοπο μπορειτε να παρετε απογευμα που θα ειναι πιο ηρεμα?? μαλλον θα ρωτησω αυριο το γιατρο που θα παω, κ αν εφυγε απο εοππυ κ οι τιμες ειναι ιδιες με βλεπω να γενναω στο δημοσιο χωρις το γιατρο μου:(:(

εψαχνα πρωτα μηνυμα σου

μετα θα διαβασω και τα υπολοιπα κοριτσια

σου ακυρωσε το ραντεβου για αυριο????

πετρωματα εχω κι εγω μου ειπε να μην ανησυχω αφου ειναι λιγοτερες απο 10 φορες τη μερα και τον επομενο μηνα θα ξεκινησω μαγνισιο γιατι λεει θα εχω και κραμπες:shock:

UzVGp2.png

αχαχαχααχαχα...!!εεεε ηπια 2 γουλιτσες κρασακι η αληθεια ειναι ....αμεεεεεε!!!:D:D

Μαριτα αντε με το καλο κ εσυ να δεις το μπεμπακι σου....κ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...!!!

:P:p:p

εγω ανυπομονω για την Πεμπτη..καλομαθα που τον ειδα τον μπεμπουλη μας 3 φορες μεσα σε ενα μηνα κ τωρα θα μου κακοφανει που θα τον μεθαυριο κ μετα σε ενα μηνα παλι....!!:|:neutral:

αυτο που λες Μαριτα το εχω ακουσει κ εγω με τα επιδοματα....οπως το ιδιο μου εχουν πει για οποιαδηποτε επιδομα δικαιουμαστε ακομα κ για το 6μηνο του οαεδ...οτι απο την στιγμη που ειμαστε εγκυμονουσες οτι αλλαγες κ να γινουν εμας δεν μας πιανουν....!δεν ξερω αν ισχυει βεβαια...!δεν μου το ειπαν απο αρμοδια αρχη...!!απλως το αναφερω...!!

επισης ασχετο....σημερα ξυπνησα κ η μπλουζα μου ειχε μια τεραστια σταμπα απο το στηθος μου...!!μερα με την μερα εχω κ πιο πολυ...

Jr39p2.png

kalhmera εγω σημερα ειμαι καλυτερα

εσεις τι κανετε;;;;

Καλημέρα κι από μένα.

Δεν θα μείνω καθόλου μέσα γιατί έχω δουλειές με φούντες σήμερα. Οπότε θα σας τα πω και τα ξαναλέμε αύριο...

Κοίτα, επειδή όταν ήμουν στην προσπάθεια για μπεμπέ πάθαινα περιαρθρίτιδες και χρειαζόμουν κι εγώ ... διάφορα... κατέληξα ότι: επιτρέπεται μέχρι 4 παναντόλ (ή ντεπόν ή οτιδήποτε έχει παρακεταμόλη) κι επίσης η κορτιζόνη είναι εντελώς ακίνδυνη. Κι αυτά από τους πρώτους μήνες που γίνεται η οργανογένεση του μωρού. Τώρα στη βδομάδα που βρισκόμαστε, μπορείς να πάρεις ακόμη και πιο "βαριά" άφοβα, εφόσον υπάρχει λόγος βεβαίως. Να σου πω επίσης ότι για το μωρό σου δεν είναι καλό να πονάς, γιατί με τον πόνο παράγονται στον οργανισμό στρεσογόνες ορμόνες (γαλακτικό οξύ αν δεν κάνω λάθος) οι οποίες περνούν μέσω του ομφαλίου λώρου στο μωρό. Εδώ κάποιες φορές σε εγκύους καπνίστριες που δυσκολεύονται να αποχωριστούν την συνήθειά τους, δεν συνιστούν την απότομη διακοπή του "πάφα πούφα" για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αλλά τον περιορισμό αυτής.

Κόλπο Κρίστυς:

Μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια στάνταρ.

2 μαξιλάρια στο κεφάλι, ένα κάτω κανονικά (συνηθισμένη θέση) κι ένα από πάνω του ΚΑΘΕΤΑ στην μία άκρη ώστε να σχηματίζεται ένα Γ από τη μεριά που ακουμπάει το μάγουλό μας. Το χεράκι κάτω από το κενό που σχηματίζεται κι αγκαλιάζει το "πάνω" μαξιλάρι. Έτσι δεν πλακώνεται κανένα χέρι κι αποφεύγουμε τα μουδιάσματα.

(Εμένα το πάνω μαξιλάρι είναι πιο λεπτό, σαν "μισό" από το κάτω).

Καλή επιτυχία.

Σας χαιρετώ, τα λέμε αύριο...

και εγω τα κολπα σου σου κανω!

και εμενα μου ειπε οτι η κορτιζονη ειναι ακινδυνη αλλα επειδη βοηθαει και στο να οριμασουν τα πνευμονια του μωρου θελει λιγο να το καθυστερισουμε!

για τον εοππυ που λετε μας βλεπω απο 1/1 να τα πληρωνουμε ολα!

ακουγετε μια φημη αοτι θα δυαλληθει αλλα δεν θελω να το πιστεψω, και δεν ξερω αν γινετε βαση νομοθεσιας

το κρατος ειναι υποχρεωμενο να ασφαλιζει τους εργαζομοενουν ( και κακα τα ψεματα τοσα λευτα μας κρατανε)

εγω παντος εχω αρχισει και μαζευω λευτα , αν τελικα μας καλυψει το εοππυ θα τα διαθεσω για την βαφτιση!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

αχαχαχααχαχα...!!εεεε ηπια 2 γουλιτσες κρασακι η αληθεια ειναι ....αμεεεεεε!!!:D:D

Μαριτα αντε με το καλο κ εσυ να δεις το μπεμπακι σου....κ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...!!!

:P:p:p

εγω ανυπομονω για την Πεμπτη..καλομαθα που τον ειδα τον μπεμπουλη μας 3 φορες μεσα σε ενα μηνα κ τωρα θα μου κακοφανει που θα τον μεθαυριο κ μετα σε ενα μηνα παλι....!!:|:neutral:

αυτο που λες Μαριτα το εχω ακουσει κ εγω με τα επιδοματα....οπως το ιδιο μου εχουν πει για οποιαδηποτε επιδομα δικαιουμαστε ακομα κ για το 6μηνο του οαεδ...οτι απο την στιγμη που ειμαστε εγκυμονουσες οτι αλλαγες κ να γινουν εμας δεν μας πιανουν....!δεν ξερω αν ισχυει βεβαια...!δεν μου το ειπαν απο αρμοδια αρχη...!!απλως το αναφερω...!!

επισης ασχετο....σημερα ξυπνησα κ η μπλουζα μου ειχε μια τεραστια σταμπα απο το στηθος μου...!!μερα με την μερα εχω κ πιο πολυ...

προετοιμαζετε το στηθος σου! τελεια θα ειχεις μαμαδισιο γαλατακι!

αν σε ενοχλει εχει σουτιεν υπνου και βαζεις και επιθεματα στηθους!

ρε κοριτσια που ειναι εκεινο το απιθανο πινακακι;;; σε ποια σελιδα;;;

επισης να σας πω πω το δικο μου το μωρο εχει να κανει την παρουσια του αισθητη 10 μερες :evil::evil: πρεπει να ανησυχισω;;; στον υπερηχο παντος κουνιουσε χερια ποδια

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

εψαχνα πρωτα μηνυμα σου

μετα θα διαβασω και τα υπολοιπα κοριτσια

σου ακυρωσε το ραντεβου για αυριο????

πετρωματα εχω κι εγω μου ειπε να μην ανησυχω αφου ειναι λιγοτερες απο 10 φορες τη μερα και τον επομενο μηνα θα ξεκινησω μαγνισιο γιατι λεει θα εχω και κραμπες:shock:

καλημεραααα!!!!! οχι δεν το ακυρωσε εκεινος αλλα εγω δεν ειχε καραβι για να παω αυριο θα παω!! κ εμενα με ρωτησε αν εχω κραμπες. τοτε δεν ειχα τωρα κατι ελαφριες οταν τεντωνομαι το βραδυ αλλα καμια σχεσει με αυτες που με πιανανε στα αλλα παιδια. στα αλλα εκλαιγα απο το πονο δεν ισιωνανε με τιποτα τα ποδια μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

προετοιμαζετε το στηθος σου! τελεια θα ειχεις μαμαδισιο γαλατακι!

αν σε ενοχλει εχει σουτιεν υπνου και βαζεις και επιθεματα στηθους!

ρε κοριτσια που ειναι εκεινο το απιθανο πινακακι;;; σε ποια σελιδα;;;

επισης να σας πω πω το δικο μου το μωρο εχει να κανει την παρουσια του αισθητη 10 μερες :evil::evil: πρεπει να ανησυχισω;;; στον υπερηχο παντος κουνιουσε χερια ποδια

το ενιωθες κ τωρα δεν το νιωθεις?? ποσο καιρο εχεις να το δεις αν ενιωθες τις κλωτσιες κ τωρα οχι να το πεις στο γιατρο!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

με κατι που εγινε με μια ξαδερφη μου εχασε το παιδακι τις μια εβδομαδα πριν γεννησει δεθηκε ο λωρος κομπο κ δεν φενεται ουτε στον υπεριχο αυτο μου ειπε ο γιατρος το μωρο οταν μεγαλωσει αρκετα πρεπει να εχουμε τον νου μας κ να το ακουμε ανα 3-4 ωρες.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...