Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εγω εχω αρχίσει πάλι το φαινόμενο της υπνηλίας!!!! ΝΥΣΤΑΖΩ!!!! Βεβαια βάζει κ το χεράκι του ο μπεμπάκος μου, μαλλον το ποδαράκι του, μιας κ κλωτσαει όλο το βραδυ!!!!

με τον εοππυ φοβόμουν απο την αρχή της δημιουργίας του, μην τυχόν δεν πληρώνει ή οτιδήποτε άλλο κ πάνω που λέω να γεννήσω σε κλινικη με πηγαιναν σε νοσοκομείο. Γι αυτό προτίμησα απο την αρχή αρεταιειο να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Αφου χρηματα στα ταμεία δεν υπάρχουν, ποσο να κρατήσουν απληρωτες οι κλινικες. Εδώ με τα φάρμακα κ βλέπετε τι χαμός γίνεται, κ εχουν απόλυτο δικαιο, αλλά εμεις που μας κρατάνε απο το μισθό τι φταίμε;;;;:evil::evil::evil::evil:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΤΙΑ μου δεν ξερω αν αλλαξε παντως χθες η κοπελα που το συζητουσα που ειναι σε διδυμα κ θα γεννησει στο ιασω μου ειπε οτι θα δωσει 1000 ευρω γιατι θα μπουν θερμοκητιδα επειδη θα τα γεννησει μολις μπει στο 7ο γιατι δεν τα αντεχει αλλο ο οργανισμος της κ ο τραχηλος της κ εχει καταταλαιπωρηθει.....κ χωρια τι θα δωσει στον γιατρο της....αλλα μου ειπε οτι παει μεσω εοπυυ...αν θες κ δεν εχεις το τηλεφωνο του ΙΑΣΩ μπορω να στο δωσω να παρεις να ρωτησεις να μας λυθουν κ οι αποριες..γιατι εγω που μπηκα στο site δεν ειδα κατι.....!!:cool::cool:

εγω γενναω στο ΛΗΤΩ... αλλα τωρα που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν θα μου στειλουν mail του τιμοκαταλαγου που ισχυει τωρα με ΕΟΠΥΥ, ομως το πιο πιθανο ειναι να αλλαξουν οι τιμες, γιατι δεν ξερουν για ποσο θα συνεργαζονται ακομα με το ταμειο... ωραια, ε??? η κοπελα να επιμεινει, ασχετα με τον ΕΟΠΥΥ, γιατι υπαρχει αποφαση οτι η θερμοκοιτιδα καλυπτεται πληρως(δεν χρεωνονται ευρω) υποχρεωτικα απο ολα τα ταμεια! υπαρχει η λεγομενη "συναλλαγματικη θερμοκοιτιδας"... δεν το ξερω με λεπτομερειες, αλλα να ρωτησει και να μην πληρωσει τιποτα αν δεν παρει απαντησεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αχαχαχαχα.....εγω επειδη ανεφερες ιασω το ειπα..μπερδευτηκα...θα της το μεταφερω της κοπελας να το ξερει....!!δεν ξερω τι γινεται αληθεια με τα ταμεια γι αυτο επελεξα γιατρο που να ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο(υστερα απο πολυ κοπο) κ γι αυτο παω κ σε δημοσιο νοσοκομειο....!!αλλα πλεον με τα ταμεια ετσι οπως εχουν γινει ειναι προτιμοτερο να εχεις ιδιωτικη ασφαλιση που βγαινει κ πιο οικονομικα....αλλα ποιος το δεχεται πια??

Ελενη μου καλημερααααα....!!κοιμησου κοιμησου τωρα που μπορουμε....!!:D:D:D

Jr39p2.png

ειναι ενα αρκουδακι, που λεει bonjour...

καλα ειμαστε!!! δοξα το Θεο, φουσκωνουμε, μεγαλωνουμε και κλωτσαμε! ειδες? κι εγω το κοιταω, το ξανακοιταω... να περασει ο οκτωβρης και θα χουμε γεννητουρια! εσυ? ειναι καλο το μικρουλι σου? ησυχο? ή αρχισε τους τρελους χορους? ποτε εχετε β επιπεδου?

μπηκα για λιγο στο parents και ειδα μια συζητηση για το οτι βγαινει απο τη συμβαση με ΕΟΠΥΥ το ΙΑΣΩ, ισως κι αλλα μαιευτηρια... εχει καμια ακουσει τιποτα? θα ψαχνομαστε τελευταια στιγμη μου φαινεται....:oops::oops:

Ήσυχο είναι απλά όταν αρχίζει, γίνεται χαμός! Βασικά νιώθω τις κλωτσιές που σας είπα πιο πάνω, αρκετά χαμηλά και με αγχώνουν λίγο... Εκτός κι αν είναι αυτές οι braxton hicks και δεν είναι κλωτσιές... Για β επιπέδου πάω αύριο επιτέλους!!!!!!!!! Ανυπομονώ!!!!!!!

Για τα μαιευτήρια δεν μπορώ να σε βοηθήσω γαιτί δεν έιμαι στον ΕΟΠΥΥ και επίσης θα γεννήσω και στο Αλεξάνδρα... Αλλά έτσι όπως μας έχουν κάνει, δεν μπορείς να υπολογίζεις σε τίποτα, αλλάζουν όλα από τη μία στιγμή στην άλλη! :evil:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ήσυχο είναι απλά όταν αρχίζει, γίνεται χαμός! Βασικά νιώθω τις κλωτσιές που σας είπα πιο πάνω, αρκετά χαμηλά και με αγχώνουν λίγο... Εκτός κι αν είναι αυτές οι braxton hicks και δεν είναι κλωτσιές... Για β επιπέδου πάω αύριο επιτέλους!!!!!!!!! Ανυπομονώ!!!!!!!

Για τα μαιευτήρια δεν μπορώ να σε βοηθήσω γαιτί δεν έιμαι στον ΕΟΠΥΥ και επίσης θα γεννήσω και στο Αλεξάνδρα... Αλλά έτσι όπως μας έχουν κάνει, δεν μπορείς να υπολογίζεις σε τίποτα, αλλάζουν όλα από τη μία στιγμή στην άλλη! :evil:

αααχχχχ, μπραβο! περασαν οι μερες! αυριο, λοιπον!!! με το καλο, να ναι ολα φυσιολογικα και να δειτε ομορφες εικονες! εεε... και τα αποκαλυπτηρια εννοειται!!!

τις braxton hicks απο οσο ξερω δεν τις νιωθεις σαν χτυπηματακια... πιο πολυ σαν σφιξιματα, πετρωματα μοιαζουν... αλλα μη σε φοβιζουν και τα χτυπηματα χαμηλα... αυριο θα δειτε και τη θεση και ολα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

αυτες οι braxton hicks σε ποια εβδομαδα ξεκινανε ξερει καποια κοπελα κ ποσο διαρκουν....??γιατι οπου εχω μπει δεν τα γραφει αυτα τα 2... πραγματακια...!!!

ρωταω γιατι χθες γυρνωντας απο την βολτα με επιασε ενα ετσι εντονο σφιξιμο κ πετρωσε η κοιλια μου για δευτερολεπτα....κ με πονεσε κιολας κ τρομαξα αλλα κρατησε λιγακι κ δεν με ξαναπιασε..!εκτος αν ηταν νευροπονος.....:confused::confused::confused::confused:

Jr39p2.png

http://www.nutricia.gr/pregnancy/Toketos_kai_Genna/Pages/Ti_einai_oi_sispasis_braxton_hicks.aspx

λενε οτι ξεκινανε στο μισο 2ου τριμηνου (οχι σε ολες τις εγκυους), δεν κρατανε πανω απο 30 δευτερολεπτα και προσωπικα δεν τις εχω καταλαβει καθολου... ισως παιζουν ρολο και τα trofocard...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πετρωματα εχω κ εγω συχνα καθεμερα κ αρκετες φορες σε σημειο να παιρνω βαθειες ανασες κ να κανω φου φου χαχαχχαααχαχ:P αλλα δεν εχω πονους για να με ανησυχουν αν ειχα κ πονους μαζι σαν τις περιοδου πρεπει να το πουμε στο γιατρο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

http://www.nutricia.gr/pregnancy/Toketos_kai_Genna/Pages/Ti_einai_oi_sispasis_braxton_hicks.aspx

λενε οτι ξεκινανε στο μισο 2ου τριμηνου (οχι σε ολες τις εγκυους), δεν κρατανε πανω απο 30 δευτερολεπτα και προσωπικα δεν τις εχω καταλαβει καθολου... ισως παιζουν ρολο και τα trofocard...

ειναι ειναι λογο του τροφοκαρντ, εγω εχω σχεδον απο την αρχη υπαρχουν φορες που ειναι πολυ συχνες ενα βραδυ καθε 5 λεπτα το πολυ ειχα τετοια αλλα δεν εχω πονους..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ακριβως ετσι εκανα κ εγω χθες...κ εψαχνε εκεινη την ωρα ο αμορες να παρκαρει κ εγω εκανα ετσι κ τον ειχε πιασει πανικος λιγο...κ οταν μου περασε με επιασε νευρικο γελιο...κ του λεω ''φαντασου πανικοβληθηκες τωρα...φαντασου να ερθει η στιγμη που θα γενναω...''κ μετα το επαιζε ηρεμος κ ψυχραιμος...αλλα με ρωτουσε καθε λιγο αν με ξαναπιασε...αλλα μια επιασε μονο μια φορα κ ετσι ηρεμησα....!!

Jr39p2.png

αααχχχχ, μπραβο! περασαν οι μερες! αυριο, λοιπον!!! με το καλο, να ναι ολα φυσιολογικα και να δειτε ομορφες εικονες! εεε... και τα αποκαλυπτηρια εννοειται!!!

τις braxton hicks απο οσο ξερω δεν τις νιωθεις σαν χτυπηματακια... πιο πολυ σαν σφιξιματα, πετρωματα μοιαζουν... αλλα μη σε φοβιζουν και τα χτυπηματα χαμηλα... αυριο θα δειτε και τη θεση και ολα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να είναι όλα καλά με το μπεμπάκι μας και ναι, να μας κάνει και αποκαλυπτήρια επιτέλους! :rolleyes:

Για τις συσπάσεις κι εγώ αυτό έχω ακούσει και γι'αυτο θεωρώ πως μάλλον είναι κλωτσιές αλλά πως έφτασαν εκεί κάτω;! :confused:

Θα μας λυθούν οι απορίες αύριο το απόγευμα!!!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

:rolleyes::rolleyes:εγω απο trofocard πινω 1 καθε βραδυ....παντα κατα τις 10-11..λετε χθες επειδη το ηπια κατα τις 2 παρα να θυμωσε....???αχαχαχα..!!δεν πιστευω με μια φορα να εγινε κατι τετοιο....ε???

Jr39p2.png

Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να είναι όλα καλά με το μπεμπάκι μας και ναι, να μας κάνει και αποκαλυπτήρια επιτέλους! :rolleyes:

Για τις συσπάσεις κι εγώ αυτό έχω ακούσει και γι'αυτο θεωρώ πως μάλλον είναι κλωτσιές αλλά πως έφτασαν εκεί κάτω;! :confused:

Θα μας λυθούν οι απορίες αύριο το απόγευμα!!!

και που σαι ακομα??? εγω τωρα νιωθω στον αφαλο, κατω απτο στηθος (δεν υπαρχει στομαχι), στα πλευρα, στη βουβωνικη περιοχη, πανω στην ηβη (στο τριχωτο σημειο... πως να τα περιγραψω!) ...ΠΑΝΤΟΥ δηλαδη! και ειναι λογικο βεβαια... σκεψου το μικρουλη σου περιπου 600γρ θα γινει σε μερικες εβδ 1000γρ και σε λιγες ακομα 1.700 γρ (σαν τον Μιχαλιω) και παει λεγοντας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...