Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

βρε κοριτσια εγω απο χθες νιωθω κατι περιεργες κλωτσιες κατω απο το αφαλι πολυ κατω λες κ δινει μπουνιες για να βγει εξω κ απο κατω νιωθω τις μπουνιες αφου οποτε κλωτσουσε νομιζα οτι θα εκανα πανω μου τσισα κ μετα στοπ κ παλι. λετε να προσπαθει να βγει??:tongue:

αχαχαχαχα.....Ριτσα βιάζονται να βγουν!!!!! Που να ξέρουν τι κόσμος τα περιμένει :( !!!!

Κ εμένα ο δικός μου αυτά κάνει. νομίζω οτι θα σπάσουν τα νερα απο την τόση πίεση προς τα κάτω!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσια?

sapi ολα καλα θα πανε σκεψου το μπεμπακι σου και θα περασουν ολα....νομιζω πως ειναι λογικο να νιωθεις ετσι καποιες φορες οπως ειπαν και ρα κοριτσια

Εμεις παλι κολλησαμε με τους γθατρους ο καλις μου επαθε σαλμωνελα που τον ταλαιπωρει δεκα μερες τωρα και σε λιγες μερες θα κανει και επεμβαση κηλη.......δεν γκριανιαζω γιατι ξερω πως υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν απλα λεω ολα μαζι επρεπε να πεσουν....α και μεσα σε ολα εχουμε και εναν πολιτικο να κανουμε αυτη τη βδομαδα...που ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα θα οαμε τα δυο μας με δυο μαρτυρες απο εκει και τελος

Εύχομαι όλα να περάσουν γρήγορα! Περαστικά σας! Η ώρα η καλη! Ειλικρινά σ΄ευχαριστω για την συμπαράσταση! Ελπίζω να μου περάσει.....

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Τι κανετε κοριτσια?

sapi ολα καλα θα πανε σκεψου το μπεμπακι σου και θα περασουν ολα....νομιζω πως ειναι λογικο να νιωθεις ετσι καποιες φορες οπως ειπαν και ρα κοριτσια

Εμεις παλι κολλησαμε με τους γθατρους ο καλις μου επαθε σαλμωνελα που τον ταλαιπωρει δεκα μερες τωρα και σε λιγες μερες θα κανει και επεμβαση κηλη.......δεν γκριανιαζω γιατι ξερω πως υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν απλα λεω ολα μαζι επρεπε να πεσουν....α και μεσα σε ολα εχουμε και εναν πολιτικο να κανουμε αυτη τη βδομαδα...που ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα θα οαμε τα δυο μας με δυο μαρτυρες απο εκει και τελος

Κοριτσακι μου η ωρα η καλη!Ευχομαι γρηγορα ολα να ειναι περαστικα και να απολαυσεις το γαμο σου με τον αντρουλη σου!Κ εμεις πολιτικο καναμε με γονεις και δυο μαρτυρες αλλα το χαρηκαμε!Ολα καλα θα πανε θα το δεις!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ΚΑΟΥΡΕΣ??? αστα υποφερω μου ερχετε να κανω εμετο, δεν μπορω να φαω τιποτα.. μου εδωσε ο γιατρος ενα μασωμενο χαπι ριοπαν με ψιλοβοηθαει οχι πολυ αλλα απο το τιποτα καλο ειναι κ αυτο μεχρι 3 την ημερα..

Καταλαβα...Τη Τεταρτη που θα παω θα της πω και εγω να μου δωσει κατι γιατι δεν την παλευω αλλο!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαρασταση...!!! Δεν αντέχω... Μάλλον είναι ορμονικο και άλλαξαν και οι συνήθειες μου. Φοβάμαι μετά μήπως είναι χειρότερα... Με μισω που κάνω τέτοιες σκέψεις..... Εχω τάσεις φύγεις και δε με καταλαβαίνει κανείς..... Ολοι βλέπουν την πάρτη τους....

Συμφωνω με οσα σου ειπαν τα κοριτσια!Συζητησε το με το γιατρο σου!Οι ορμονες βαρανε κοκκινο αυτη τη περιοδο!Μην αγχωνεσαι και μην στεναχωριεσαι που κανεις τετοιες σκεψεις!Ολες τις εχουμε κανει κατα καιρους...αλλες σε μεγαλυτερο βαθμο και αλλες σε μικροτερο!Ξερεις ποσες φορες εχω αναρωτηθει πως θα αντιμετωπισω το πρωτογνωρο συναισθημα του ερχομου της μπεμπας μου?Συν το πρακτικο κομματι ενος νεογεννητου μεσα στο σπιτι που δεν θα ξερω πως να το χειριστω!Σκεψου το μωρακι σου που εχεις στην κοιλιτσα σου και θα σου περασουν ολα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

χαχαχα!Κ εγω το ειδα προχθες και αμεσως την cristy θυμηθηκα!Ειδες τι μας εχεις κανει κοριτσι μου?

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καλημέρα κοριτσάκια, πως είστε σήμερα;

Εγώ από χτες νιώθω πιο "βαριά", σαν να φούσκωσε απότομα η κοιλιά μου! Και αυτό που λέτε ότι νιώθετε κλωτσιές χαμηλά το έχω πάθει κι εγώ από προχτές... Με κλωτσάει και το νιώθω μέχρι κάτω, σαν να έχει αρχίσει να χοροπηδάει για να βγει! Αύριο στον υπέρηχο θα δω σε τι στάση είναι για να καταλάβω. Μήπως΄όμως σημαίνει ότι είναι πολύ χαμηλά το μωρό; Πριν το ένιωθα πιο ψηλά....

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Sapi μου, μην στενοχωριέσαι και κυρίως μην νιώθεις τύψεις για τις σκέψεις που κάνεις. Όλες μας που περιμένουμε το πρώτο μας παιδί έχουμε άγχη, πως θα είναι τώρα που δε θα είμαστε πια οι 2 μας αλλά οι 3 μας, αν θα καταφέρουμε να τα κάνουμε όλα σωστά, ότι η ζωή μας αλλάζει εντελώς αφού έρθει το μωρό... Εϊναι λογικό και ανθρώπινο και να σκέφτεσαι τον παλιό τρόπο ζωής με νοσταλγία αλλά και να σε φοβίζει το άγνωστο που έρχεται.

Νομίζω όμως πως τελικά όλα θα μας βγουν φυσικά και μετά από λίγο καιρό δε θα μπορούμε καν να διανοηθούμε τη ζώή μας χωρίς το μωρό μας! Δυστυχώς οι ορμόνες μας έχουν αποδιοργανωθεί αυτή την εποχή και μας κάνουν ευάλωτες σε κακές σκέψεις...

Συμφωνώ όμως με τα κορίτσια, συζήτησέ το με το γιατρό σου που σίγουρα έχει ακούσει αντίστοιχες σκέψεις και από άλλες εγκυούλες και να δεις πως θα σε ηρεμήσει.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ..!ΤΙ κανουμε?εγω μεγαλη νυστα....κοιμηθηκα κατα τις 3 γιατι ειχαμε βγει με τους κουμπαρους μας κ την κοπελα με τα διδυμα κ τον αντρα της(της επεστρεψε ο γιατρος να βγει μια βολτα) κ πηγαμε σε ενα μεζεδοπωλειο κ μας πηρε η ωρα γιατι πηγαμε αργα....αφου επαιζαν μπαλα πιο πριν τα παιδια...

πηγα κ jumbooooo....αλλα διστασα να ψωνισω ολα οσα ηθελα κ πηρα μονο 2 σαλιαρες που γραφουν my hurts belong to mama και αντιστοιχα to papa ,πηρε ο αμορες ενα μπουρνουζακι κ το κρατουσε ολη την ωρα αγκαλια κ γελουσε σαν μικρο παιδι που του πηραν το παιχνιδι που ηθελε....:D:D

κ μια ομορφη κουβερτουλα..κ πηρα κ ενα παιχνιδακι στο βαφτηστηρι μαςςςςςςςς..!!!τα υπολοιπα τα αφησαμε για τον αλλο μηνααααα...!!

περασαμε πολυ ομορφα χθες....:D:D

αλλα κ εγω με πολλες καουρες.....αντε κ σε 2 μερες θα δουμε το μπεμπακι μας...κ εχουν τρελαθει οι νονοι....χθες ειχα 2 χερια κολλημενα στην κοιλια μου απο τους νονους να εχουν τρελαθει με τις κλωτσιες που τους εδινε ο μικρουλης μας......

κατα τα αλλα μετα απο μια συζητηση που ειχα με την κουμπαρα μου συνειδητοποιησαμε ποση ζηλια κ κακια υπαρχει γυρω μας κ ποσοι ανθρωποι χαιρονται με το να παθει καποιος κακο..!!στεναχωρηθηκα πολυ κ το μονο που εκανα ηταν να σταυρωσω την κοιλιτσα μου κ να γελασω για να μην θυμωσω....

εσεις πως μου ειστε??τι κανετε????

Jr39p2.png

Καλημέρα Κάτια μου! Η εικόνα που έχεις ανεβάσει δε μου εμφανίζεται...

Τι κάνεις; Πωπω, 1 και 17 ε; Τίποτα δεν έμεινε! :P:p

ειναι ενα αρκουδακι, που λεει bonjour...

καλα ειμαστε!!! δοξα το Θεο, φουσκωνουμε, μεγαλωνουμε και κλωτσαμε! ειδες? κι εγω το κοιταω, το ξανακοιταω... να περασει ο οκτωβρης και θα χουμε γεννητουρια! εσυ? ειναι καλο το μικρουλι σου? ησυχο? ή αρχισε τους τρελους χορους? ποτε εχετε β επιπεδου?

μπηκα για λιγο στο parents και ειδα μια συζητηση για το οτι βγαινει απο τη συμβαση με ΕΟΠΥΥ το ΙΑΣΩ, ισως κι αλλα μαιευτηρια... εχει καμια ακουσει τιποτα? θα ψαχνομαστε τελευταια στιγμη μου φαινεται....:oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

sapi Μου εγω θα σου προτεινω απευθειας τον γιατρο σου....!!μια φιλη μου στην εγκυμοσυνη της ειχε παρομοια συναισθηματα με εσενα....κ καποια στιγμη κ εκεινη η ιδια δεν αναγνωριζε τι ελεγε κ μιλησε με τον γιατρο της ο οποιος την ηρεμησε κ την χαλαρωσε κ της ειπε αρχικα οτι θα επρεπε απο την πρωτη φορα που ενιωσε ετσι να τον παρει τηλεφωνο...!!γι αυτο μιλα με τον γιατρο σου κοριτσακι μου..

ΕλΕΝΗ με το καλο να γινει ο πολιτικος κ αν νιωθεις οτι θες να παρεις μια ευχη να το κανεις...οτι νιωθεις να κανεις...κ ελπιζω ο γαμος να φερει μονο ευχαριστες κ ομορφες καταστασεις με χαμογελα πολλα...!!

Κατ κ εγω μια χαμηλα μια ψηλα το νιωθω...κυριως βεβαια τις μερες που κουραζομαι το νιωθω χαμηλα....!!

Καουρες εχω κ εγω παρα πολλες πλεον...!!κ μου εδωσε μαλοξ ο γιατρος αλλα το εχω αποφυγει οσο μπορω το καταπολεμω με νερο....!!φοβαμαι να πιω το οτιδηποτε..!!κανω απεξαρτηση απο ολα μαλλον...αχαχαχχα..!

η Impatient που ειναι με την νυφη μου...???αχαχαχαχα!!

το διδυμακι μουυυυ???

σημερα το μενου εχει μπιφτεκια με ρυζακι...!!

Jr39p2.png

καλημερα κοριτσια!! πηρα τηλ στην euromedica στη ροδο για να ρωτησω τιμες κ μου λεει αν δεν σας κανει κοπο μπορειτε να παρετε απογευμα που θα ειναι πιο ηρεμα?? μαλλον θα ρωτησω αυριο το γιατρο που θα παω, κ αν εφυγε απο εοππυ κ οι τιμες ειναι ιδιες με βλεπω να γενναω στο δημοσιο χωρις το γιατρο μου:(:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΚΑΤΙΑ μου δεν ξερω αν αλλαξε παντως χθες η κοπελα που το συζητουσα που ειναι σε διδυμα κ θα γεννησει στο ιασω μου ειπε οτι θα δωσει 1000 ευρω γιατι θα μπουν θερμοκητιδα επειδη θα τα γεννησει μολις μπει στο 7ο γιατι δεν τα αντεχει αλλο ο οργανισμος της κ ο τραχηλος της κ εχει καταταλαιπωρηθει.....κ χωρια τι θα δωσει στον γιατρο της....αλλα μου ειπε οτι παει μεσω εοπυυ...αν θες κ δεν εχεις το τηλεφωνο του ΙΑΣΩ μπορω να στο δωσω να παρεις να ρωτησεις να μας λυθουν κ οι αποριες..γιατι εγω που μπηκα στο site δεν ειδα κατι.....!!:cool::cool:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...