Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μουυυυ καλο μεσημερι....σχολαω....κ πρεπει να παω σπιτι να κανω κατι δουλειτσες κ να περιμενω τον αμορε να φαμε κ να φυγουμε για ψωνια....!!σας χαιρετωωωωωωω...!!φιλακια πολλα κοριτσουδες!!!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κι από μένα.

Δεν θα μείνω καθόλου μέσα γιατί έχω δουλειές με φούντες σήμερα. Οπότε θα σας τα πω και τα ξαναλέμε αύριο...

Christy , εσυ πετας με αεροπλανο ? γιατι το εχασα λιγο!

ΝΑΙ. Βασικά ΠΕΤΑΓΑ αεροπλάνο (και καλά που το έκανα δηλ κι αυτό). Τώρα είναι ολόκληρος άθλος να οδηγήσω μέχρι το αεροδρόμιο για να πετάξω (από άποψη εξόδων - τα ΙΧ αεροπλάνα πετάνε από Μέγαρα).

Λήγει και το πτυχίο μου την άλλη εβδομάδα καθώς δεν είχα τη δυνατότητα να βάλω τις απαραίτητες ώρες... Όταν με το καλό μετακομίσουμε στο Μπαχρέιν θα τις ξαναβάλω... εκεί το καύσιμο είναι τσάμπα (αυτοκινήτου κ αεροπορικό και γενικά)

ο γυναικολογος λεει οτι μπορω να παρω κορτιζονη αλλα θα προτημουσε απο τον αλλο μηνα και οτι μπορω να παρω και 3 παναντολ την ημερα!

η ρευματολογος λεει παρτα χαπια αφου σε αφηνει, γιατι να πονας;;;

Κοίτα, επειδή όταν ήμουν στην προσπάθεια για μπεμπέ πάθαινα περιαρθρίτιδες και χρειαζόμουν κι εγώ ... διάφορα... κατέληξα ότι: επιτρέπεται μέχρι 4 παναντόλ (ή ντεπόν ή οτιδήποτε έχει παρακεταμόλη) κι επίσης η κορτιζόνη είναι εντελώς ακίνδυνη. Κι αυτά από τους πρώτους μήνες που γίνεται η οργανογένεση του μωρού. Τώρα στη βδομάδα που βρισκόμαστε, μπορείς να πάρεις ακόμη και πιο "βαριά" άφοβα, εφόσον υπάρχει λόγος βεβαίως. Να σου πω επίσης ότι για το μωρό σου δεν είναι καλό να πονάς, γιατί με τον πόνο παράγονται στον οργανισμό στρεσογόνες ορμόνες (γαλακτικό οξύ αν δεν κάνω λάθος) οι οποίες περνούν μέσω του ομφαλίου λώρου στο μωρό. Εδώ κάποιες φορές σε εγκύους καπνίστριες που δυσκολεύονται να αποχωριστούν την συνήθειά τους, δεν συνιστούν την απότομη διακοπή του "πάφα πούφα" για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αλλά τον περιορισμό αυτής.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ............ Είναι τόσο δύσκολο να είσαι έγκυος... Είσαι τοσοοοοο μόνη.......... Δεν αντέχω........

Γλυκιά μου... πως σου προέκυψε αυτό?

Σε έχουν καθηλώσει στο κρεβάτι?

Δεν θυμάμαι...

Αν όχι δε βάζεις μαγιώ να πας για κανένα μπάνιο ή σκέτη βόλτα στη θάλασσα ή σκέτη βόλτα γενικά να σε δει λίγο ο ήλιος (αν έχετε εκεί που είσαι) να σου ανέβει η διάθεση?

Στην ανάγκη και το "window shopping" βοηθάει...

Τωρα που το θυμηθηκα,,,επειδη ηθελα να παρω κι εγω εκεινο το μενταγιον με το καμπανακι...ρωτησα το γιατρο στη Β επιπεδου αν ακουει το μωρο απο την 20η και μετα που λεν...και μου ειπε γελωντας οτι κυκλοφορει αυτο σε βιβλια και φυλλαδες αλλά δεν υπάρχει ερευνα πανω στο θεμα...και μου ειπε για παραδειγμα "αν κλειστεις σε μια σακουλα με νερό και βουτηξεις μεστη θαλασσα, βαλε τον αντρα σου να σου πει κατι...θα το ακουσεις?" ενα δικιο το εχει τι λετε?

Οποτε όλα αυτα περί διαβασματος, μουσικης κτλ στο εμβρυο...για τη δικη μας ψυχολογια ειναι μου φαινεται!

Οι γιατροί ώρες ώρες, είναι... τι να σου πω!!!

Επιμένουν να ασχολούνται με τα πολύ "ιατροεπιστημονικά" της ειδικότητάς τους...

Αναζήτησε το ντοκυμαντέρ του BBC "in the womb". Είναι εκπληκτικό.

Επίσης να σου πω πως επειδή είμαι "καραψωνάρα" γενικότερα κι εκτός από τις πτήσεις (που πλέον δεν ασχολούμαι) τραγουδάω κιόλας, στην κόρη μου είχα μάθει στην εγκυμοσύνη ένα νανούρισμα του Σούμπερτ και το έλεγα όλη την ώρα. Ε, όταν γεννήθηκε, μεταξύ άλλων παιχνιδιών με μουσική μας έφεραν κι ένα με τον ίδιο σκοπό: το αγαπημένο της!!! Επειδή δε μετά "εμπλουτίσαμε" το ρεπερτόριό μας και με άλλα νανουρίσματα, αυτό παρέμεινε το αγαπημένο της κι έχει μάθει και το τραγουδάει και στο σκυλάκι-αγκαλίτσα της!!!

εμεις εχουμε μπιανιερα,οντως εχεις δικιο ειναι πιο ευκολο αυτο απο το τζαμπο με τη βαση για να μην σκυβεις αλλα το μπανιο μου ειναι μικρο...θα χωραμε μαμα μπαμας και μπανακι?

θα δουμε εν καιρο, μεχρι τα χριστουγεννα πρωτα ο Θεος!

κοριτσια ξερετε τι με εχει πιασει τις τελευταιες μερες? αγχος

σκεφτομαι οτι πλησιαει ο καιρος και σε λιγους μηνες θα γεννησω και θα πρεπει να εχω απο εδω και περα και σε ολη τη διαρκεια της ζωης μου την ευθυνη του παιδιου μου:oops:

παει τελειωσε να ειμαι μονη μου, τωρα θα ειμαι ολη μερα πανω απο ενα αλλο ανθρωπακι που θα με χρειαζεται 24 ωρες το 24ωρο

και κατα στιγμες με πιανει αγχος που μου περνανε απο το μυαλο...:oops:

αυτο το καμπανακι-μενταγιον κανει θορυβο που το ακους πολυ?θα εισαι σαν προβατινα???

Αν έχεις μπανιέρα θα πάρεις το μπανάκι που προσαρμόζεται κάθετα στο χείλος της μπανιέρας και θάστε μια χαρά. Το πολύ πολύ να βάλεις έναν γάντζο στον τοίχο της μπανιέρας για να κρεμάς το μπανάκι όταν δεν το χρησιμοποιείς.

Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας έτσι?

Έτσι ακριβώς είναι!!!

Για την ακρίβεια μπορείς να κάνεις κι ένα μνημόσυνο στην παλιά σου ζωή!

Νομίζω όλες ψιλοπερνάμε μια κρίση πανικού στη συνειδητοποίηση ότι οι παλιές μέρες δεν θα ξαναρθούν.

Αχ αυτά που θάρθουν όμως...

Δεν περιγράφονται με λόγια. Οι συγκινήσεις της μητρότητας είναι όπως τις έχεις ονειρευτεί κι ακόμη περισσότερο...

(Έρχονται βέβαια και αγωνίες που δεν έχεις ονειρευτεί, αλλά ακόμη και τότε, την παλιά ζωή δεν την αναζητάς - κι ας τη νοσταλγείς ώρες ώρες!!!)

κ εγω εχω μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια!! αλλα μια δεξια μια αριστερα μουδιαζουν τα χερια..

Κόλπο Κρίστυς:

Μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια στάνταρ.

2 μαξιλάρια στο κεφάλι, ένα κάτω κανονικά (συνηθισμένη θέση) κι ένα από πάνω του ΚΑΘΕΤΑ στην μία άκρη ώστε να σχηματίζεται ένα Γ από τη μεριά που ακουμπάει το μάγουλό μας. Το χεράκι κάτω από το κενό που σχηματίζεται κι αγκαλιάζει το "πάνω" μαξιλάρι. Έτσι δεν πλακώνεται κανένα χέρι κι αποφεύγουμε τα μουδιάσματα.

(Εμένα το πάνω μαξιλάρι είναι πιο λεπτό, σαν "μισό" από το κάτω).

Καλή επιτυχία.

Σας χαιρετώ, τα λέμε αύριο...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

κοριτσακια μουυυυ καλο μεσημερι....σχολαω....κ πρεπει να παω σπιτι να κανω κατι δουλειτσες κ να περιμενω τον αμορε να φαμε κ να φυγουμε για ψωνια....!!σας χαιρετωωωωωωω...!!φιλακια πολλα κοριτσουδες!!!!:D:D

καλα ψωνια, κοριτσακι! να περασετε ομορφα και με το μαλακο για να μην κουραστεις! φιλια <3

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω παντως, κοριτσακι μου, που ειμαι στον 8ο και παω για 9ο σε 2-3 εβδομαδες μια χαρα κοιμαμαι!!! δεν εχω τις υπνηλιες του α' τριμηνου, αλλα οκ! μονο να νη με ξυπνησουν 3-4 το ξημερωμα, γιατι μετα ξαγρυπναω... συμβουλη : ελαφρυ φαγητο, οχι μετα τις 9 το βραδυ και καλυτερα οχι μεσημεριανο υπνο...

Τα κανω αυτα που μου λες Κατια μου αλλα τπτ!Υπαρχουν μερες που θα ξεραθω αλλα τις περισσοτερες στριφογυρναω ολη την ωρα!Μακαρι να ειναι παροδικο!Εσυ τυχερουλα κοντευεις!Αληθεια κοριτσια με τις καουρες πως τα πατε!Εμενα πλεον η κατασταση ειναι δραματικη.Εχω σχεδον ολη την ημερα,ανεξαρτητως απο τι θα φαω!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαρασταση...!!! Δεν αντέχω... Μάλλον είναι ορμονικο και άλλαξαν και οι συνήθειες μου. Φοβάμαι μετά μήπως είναι χειρότερα... Με μισω που κάνω τέτοιες σκέψεις..... Εχω τάσεις φύγεις και δε με καταλαβαίνει κανείς..... Ολοι βλέπουν την πάρτη τους....

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Τα κανω αυτα που μου λες Κατια μου αλλα τπτ!Υπαρχουν μερες που θα ξεραθω αλλα τις περισσοτερες στριφογυρναω ολη την ωρα!Μακαρι να ειναι παροδικο!Εσυ τυχερουλα κοντευεις!Αληθεια κοριτσια με τις καουρες πως τα πατε!Εμενα πλεον η κατασταση ειναι δραματικη.Εχω σχεδον ολη την ημερα,ανεξαρτητως απο τι θα φαω!

ΚΑΟΥΡΕΣ??? αστα υποφερω μου ερχετε να κανω εμετο, δεν μπορω να φαω τιποτα.. μου εδωσε ο γιατρος ενα μασωμενο χαπι ριοπαν με ψιλοβοηθαει οχι πολυ αλλα απο το τιποτα καλο ειναι κ αυτο μεχρι 3 την ημερα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαρασταση...!!! Δεν αντέχω... Μάλλον είναι ορμονικο και άλλαξαν και οι συνήθειες μου. Φοβάμαι μετά μήπως είναι χειρότερα... Με μισω που κάνω τέτοιες σκέψεις..... Εχω τάσεις φύγεις και δε με καταλαβαίνει κανείς..... Ολοι βλέπουν την πάρτη τους....

ηρεμησε θα σου περασουν ολα, ειναι ορμονικο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Αληθεια τωρα... θα παρεις το γιατρο σου και θα του το συζητησεις! χωρις ντροπες, ενδοιασμους, φοβο! συμβαινει καποιες φορες και το καλο με το να το νιωθεις οτι κατι αλλαζει, ειναι οτι μπορεις να το αντιμετωπισεις και να βρεις λυσεις... θα σου εξηγησει καποια πραγματα, θα μιλησετε και αν κρινει οτι χρειαζεσαι υποστηριξη-βοηθεια, μπορει να σε κατατοπισει! δεν ειναι ουτε κακο, ουτε ντροπη! ολες μπορουμε να σε νιωσουμε, αλλα ο γιατρος σου να σε βοηθησει! μην το αφηνεις... το χρωστας πρωτα απ'ολα σε σενα!!! εσυ εισαι η μανουλα!!! χωρις εσενα δεν υπαρχει τιποτα... φροντισε λοιπον τον εαυτο σου! θα κανεις ετσι το καλυτερο και για το μωρακι σου... φιλια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Τι κανετε κοριτσια?

sapi ολα καλα θα πανε σκεψου το μπεμπακι σου και θα περασουν ολα....νομιζω πως ειναι λογικο να νιωθεις ετσι καποιες φορες οπως ειπαν και ρα κοριτσια

Εμεις παλι κολλησαμε με τους γθατρους ο καλις μου επαθε σαλμωνελα που τον ταλαιπωρει δεκα μερες τωρα και σε λιγες μερες θα κανει και επεμβαση κηλη.......δεν γκριανιαζω γιατι ξερω πως υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν απλα λεω ολα μαζι επρεπε να πεσουν....α και μεσα σε ολα εχουμε και εναν πολιτικο να κανουμε αυτη τη βδομαδα...που ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα θα οαμε τα δυο μας με δυο μαρτυρες απο εκει και τελος

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια?

sapi ολα καλα θα πανε σκεψου το μπεμπακι σου και θα περασουν ολα....νομιζω πως ειναι λογικο να νιωθεις ετσι καποιες φορες οπως ειπαν και ρα κοριτσια

Εμεις παλι κολλησαμε με τους γθατρους ο καλις μου επαθε σαλμωνελα που τον ταλαιπωρει δεκα μερες τωρα και σε λιγες μερες θα κανει και επεμβαση κηλη.......δεν γκριανιαζω γιατι ξερω πως υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν απλα λεω ολα μαζι επρεπε να πεσουν....α και μεσα σε ολα εχουμε και εναν πολιτικο να κανουμε αυτη τη βδομαδα...που ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα θα οαμε τα δυο μας με δυο μαρτυρες απο εκει και τελος

ελενακι μου, υπομονη! οσα εγιναν πανε... ενα ενα, ολα μαζι... δεν εχει διαφορα! να περασει κι αυτο και καντε τον γαμο σας (πολιτικο ή θρησκευτικο) για σας!!! χαρειτε τον και πειτε οτι βαζει τελος σ ολα τα παλια και φερνει νεο αερα! μια καινουρια αρχη, μια αρχη για μια κοινη ζωη μονο με χαρες!!! πιστεψε το κι ολα θα ειναι ομορφα απο δω και περα! η ωρα η καλη!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ελενακι μου, υπομονη! οσα εγιναν πανε... ενα ενα, ολα μαζι... δεν εχει διαφορα! να περασει κι αυτο και καντε τον γαμο σας (πολιτικο ή θρησκευτικο) για σας!!! χαρειτε τον και πειτε οτι βαζει τελος σ ολα τα παλια και φερνει νεο αερα! μια καινουρια αρχη, μια αρχη για μια κοινη ζωη μονο με χαρες!!! πιστεψε το κι ολα θα ειναι ομορφα απο δω και περα! η ωρα η καλη!!!

Αχ το ελπιζω...σ'ευχαριστω πολυ και συ με το καλο να κρατησεις τον μπεμπη σου!!!!!!

Η αληθεια ειναι σκεφτομαι να παμε στον παπα που θα μας παντρεψει να μας διαβασει καμμια ευχη μη μας βρει τπτ χειροτερο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Αχ το ελπιζω...σ'ευχαριστω πολυ και συ με το καλο να κρατησεις τον μπεμπη σου!!!!!!

Η αληθεια ειναι σκεφτομαι να παμε στον παπα που θα μας παντρεψει να μας διαβασει καμμια ευχη μη μας βρει τπτ χειροτερο

να κανεις αυτο που νιωθεις!!! αυτο που σε ξαλαφρωνει! κι ολα θα πανε καλα... σ'ευχαριστω για τις ευχες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Τι κανετε κοριτσια?

Η ωρα η καλή Ελενάκι!!!! Απο δώ κ περα ο Θεός να σας χαρίζει μόνο ευτυχία κ ευχάριστες στιγμές!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...