Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα μπισκοτακι

αυτο το καμπανακι-μενταγιον κανει θορυβο που το ακους πολυ?θα εισαι σαν προβατινα???χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αχχαχαχαχα...οντως...μπα μωρε δεν ακουγεται τοσο πολυ...αλλά μου ειχαν κολλησει και τα βρισκω ζουζουνιαρικα!Ντινγκ ντογκ μπεεεε!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο μωρο, λεει η μαμα μου, κοιμομουν μονο μπρουμητα! τωρα... ευτυχως εχω ενα μαξιλαρι εγκυμοσυνης, το σφινωνω αναμεσα στα ποδια, κατω απτην κοιλια και αγκαλια στο στηθος και κοιμαμαι σουπερ! το χα απτην προηγουμενη φορα, γιατι απτο αγχος μην γυρισω μπρουμητα δεν κοιμομουν! τωρα... ολα οκ!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα!Τι μου κανετε?Δεν σας προλαβαινω...Απο το πρωι σας διαβαζω!Ποσο ειχατε γραψει μα=εσα στο σ/κ!Πιασατε και το μεγαλο θεμα του υπνου!Εγω εχω να κοιμηθω καλα απο τις διακοπες!Δεν βολευομαι με τπτ και ολο ξυπναω!Αν συμβαινει τωρα αυτο ρε κοριτσια τι θα κανουμε στον ογδοο,ενατο μηνα?

o5etp3.png?xVMpoyHp

Impatient συγχαρητηρια για τη μπεμπουλα!Αντε να αυξανομαστε τα κοριτσακια!sapi μου δεν θελω ηττοπαθειες!Οι ορμονες ειναι που μας κοροιδευουν και μας παιζουν παιχνιδακια!Σκεψου το μωρακι σου που θα κρατας στην αγκαλια σου σε λιγους μηνες,να σου περασουν ολα!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

εγω για ενα περιεργο λογο οταν ξαπλωνω απο τη δεξια πλευρα νιωθω ενοχλησεις στην κοιλια ενω απο αριστερα μια χαρα.κι εχω την τηλεοραση απο δεξια οποτε εκει δυσκολευομαι λιγο!

6KuQp2.png

βρε κοριτσια εγω απο χθες νιωθω κατι περιεργες κλωτσιες κατω απο το αφαλι πολυ κατω λες κ δινει μπουνιες για να βγει εξω κ απο κατω νιωθω τις μπουνιες αφου οποτε κλωτσουσε νομιζα οτι θα εκανα πανω μου τσισα κ μετα στοπ κ παλι. λετε να προσπαθει να βγει??:tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα!Τι μου κανετε?Δεν σας προλαβαινω...Απο το πρωι σας διαβαζω!Ποσο ειχατε γραψει μα=εσα στο σ/κ!Πιασατε και το μεγαλο θεμα του υπνου!Εγω εχω να κοιμηθω καλα απο τις διακοπες!Δεν βολευομαι με τπτ και ολο ξυπναω!Αν συμβαινει τωρα αυτο ρε κοριτσια τι θα κανουμε στον ογδοο,ενατο μηνα?

εγω παντως, κοριτσακι μου, που ειμαι στον 8ο και παω για 9ο σε 2-3 εβδομαδες μια χαρα κοιμαμαι!!! δεν εχω τις υπνηλιες του α' τριμηνου, αλλα οκ! μονο να νη με ξυπνησουν 3-4 το ξημερωμα, γιατι μετα ξαγρυπναω... συμβουλη : ελαφρυ φαγητο, οχι μετα τις 9 το βραδυ και καλυτερα οχι μεσημεριανο υπνο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

βρε κοριτσια εγω απο χθες νιωθω κατι περιεργες κλωτσιες κατω απο το αφαλι πολυ κατω λες κ δινει μπουνιες για να βγει εξω κ απο κατω νιωθω τις μπουνιες αφου οποτε κλωτσουσε νομιζα οτι θα εκανα πανω μου τσισα κ μετα στοπ κ παλι. λετε να προσπαθει να βγει??:tongue:

τι θεση εχει, ριτσακι μου? γιατι αν ειναι τα ποδαρακια κατω θα νιωθεις τετοια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω για ενα περιεργο λογο οταν ξαπλωνω απο τη δεξια πλευρα νιωθω ενοχλησεις στην κοιλια ενω απο αριστερα μια χαρα.κι εχω την τηλεοραση απο δεξια οποτε εκει δυσκολευομαι λιγο!

Εμενα παλι απο αριστερα δε θελει καθολου και μου χτυπαει...εχει τα ποδια απο κει.

Να του πεις να κατσει μεσα!!! Και μενα καμμια φορα με κανει να κατουριεμαι απτις κλωτσιες ασε που τωρα διαγραφονται και στη κοιλια μου τα ποδια!! Χτες μεσα στη νυχτα ενιωθα το κεφαλι της σαν εξογκωμα διπλα στον αφαλο μου!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

ΡΙΤΣΑ κ εγω το παθαινω αυτο...νιωθω καπου καπου λες κ εχει κανει τραμπολινο την κυστη μου κ χοροπηδαει για να βγει...κ ειναι ενοχλητικο γιατι θελω συνεχεια τσισα..!!

εχω διαβασει μεσω ιντερνετ κ απο ερευνες οτι λεει οταν εισαι εγκυος να ξαπλωνεις απο αριστερα γιατι αιματωνεται καλυτερα η μητρα κ το μωρακι..καπως ετσι το ειχα διαβασει....

εγω μεχρι τοτε ηξερα οτι αριστερα να ξαπλωνεις οταν εχεις καουρες κ τετοια γιατι βοηθαει λεει καλυτερα κατι με το στομαχι....

ωραια σας τα ανελυσα εεεε???αχαχαχαχαχαχαχα!!!:D:D:D

μου ειπαν για την αδεια που θελω τελος του μηνα να παω στην διευθυντρια τωρα κ λεω αποκλειεται με τον πανικο που επικρατει...ας ερθει η Πεμπτη να μου δωσει ο γιατρος το οκ...κ θα το ζητησω Παρασκευη....!!!για την ωρα το αφηνωωωωω!!!!!

Jr39p2.png

χθες το βραδυ κοριτσια εφαγαδυο μικρες κλοτσιτσες ισα που τις καταλαβα.ειχα ξαπλωσει και το καταλαβα οταν εκατσα λιγο γιατι ξαπλωμενη δεν εχω αποτελεσμα.ποτε θα αρχισω να το ακουω συχνα μεσα στη μερα???

6KuQp2.png

τι θεση εχει, ριτσακι μου? γιατι αν ειναι τα ποδαρακια κατω θα νιωθεις τετοια...

πριν ενα μηνα ηταν με το κεφαλι κατω τωρα την τεταρτη που θα παω θα δω πως θα ειναι!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

http://www.mynewbaby.gr/articles/eisagoge/o_upnos_kata_te_diarkeia_tes_kueses

για ριξτε μια ματια... βεβαια λενε και το "οταν βολευεσαι εσυ! βολευεται και το μωρο!", αλλα ας ενημερωνομαστε για το τι λεγεται...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πριν ενα μηνα ηταν με το κεφαλι κατω τωρα την τεταρτη που θα παω θα δω πως θα ειναι!

προς τα κατω θα ναι τοτε... κι αυτα που νιωθεις τα χερακια της! οποτε ειναι και πιο ελαφρυα... μην φοβασαι, ριτσα μου, εχει καιρο ακομα για να βγει!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...