Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

σορρυ εχω προβλημα με το ιντερνετ...

εμενα ο μπαμπας μου ειναι ροδιτης , η μαμα μου πειραιωτισα μεγαλωμενη αυστραλια

αυτο πυ λεω δεν ξερω πως λεγεται το εχω δει στο grays anatomy και στα φιλαρακια

οποια ξερει λεπτομεριες για αυτο το παρτυ να μου πει

θα καλεσω 2-3 φιλες μου, τις ξαδερφες μου την αδερφη και κατι ξαδρφες του αντρα μου

θα καλουσα και τη μαμα μου και τη θεια μου(που και οι 2 τους μεγαλωσαν αυστραλια ) αλλα ετσι θα πρεπει να καλεσω και την πεθερα μου που ειναι ασχετη με κατι τετοιο και θα χαθει το κεφι της δημιουργιας (δεν ειμαι κακια νυφη:oops: απλα η πεθερα μου ειναι 60 χρονων κατι σαν αυτο που λεει το μπισκοτακι...)

egw prwth fora to akouw.....alla mou fenete eksairetikh idea...psakse sto internet gia leptomereies...ki oso gia thn pethera kapoia pragmata einai gia na ginontai me tous katalhlous anthrwpous auto den shmainei kakia nyfh....h pethera tha xarei alles stigmes eksallou!!!!!!! ;)

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σορρυ εχω προβλημα με το ιντερνετ...

εμενα ο μπαμπας μου ειναι ροδιτης , η μαμα μου πειραιωτισα μεγαλωμενη αυστραλια

αυτο πυ λεω δεν ξερω πως λεγεται το εχω δει στο grays anatomy και στα φιλαρακια

οποια ξερει λεπτομεριες για αυτο το παρτυ να μου πει

θα καλεσω 2-3 φιλες μου, τις ξαδερφες μου την αδερφη και κατι ξαδρφες του αντρα μου

θα καλουσα και τη μαμα μου και τη θεια μου(που και οι 2 τους μεγαλωσαν αυστραλια ) αλλα ετσι θα πρεπει να καλεσω και την πεθερα μου που ειναι ασχετη με κατι τετοιο και θα χαθει το κεφι της δημιουργιας (δεν ειμαι κακια νυφη:oops: απλα η πεθερα μου ειναι 60 χρονων κατι σαν αυτο που λεει το μπισκοτακι...)

UzVGp2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε;! Είστε τυχερες που θα δείτε τα μωρακια σας! Ελπίζω να ειναι όλα καλα!!! Περιμένω νέα σας! Εγω πήγα για αυχενικη στις 2-8 και τώρα έχω ραντεβού στις 1-9!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

ειναι τελειο και οντως μια πολυ καλη ευκαιρια για διασκεδαση.....μαυρη μας την εχουν κανει την ψυχη με αυτη τη κριση πια.....αντε να δουμε ποτε θα αλλαξουν ολα....ισως να ειναι καποια παραλλαγη του baby shower οντως παντως πολυ καλη ιδεα και αυτη

αν δεν γινομαι αδιακριτη απο που ειστε κοριτσια?

Το ασχημο ειναι οτι ακουω φιλους οτι δεν θελουν να κανουν παιδια, γιατι σε τι κοσμο θα τα φερουν και πως θα τα συντηρησουν. Κι εμενα η αληθεια ειναι οτι με εχει επηρρεασει η κατασταση κι οσο κι αν θελω και δευτερο, δεν ξερω αν θα αντεχω οικονομικα για κατι τετοιο

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!!

ουφ εφυγε το αγχος ολα καλα με την αυχενικη!!!!!!!τωρα αναμενουμε για τα αποτελεσματα του papp-a......το μωρακι μας μεγαλωνει κανονικα.....και μαλλον ειναι αγορ ακι!!!!!!!!!!:D

:D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Το ασχημο ειναι οτι ακουω φιλους οτι δεν θελουν να κανουν παιδια, γιατι σε τι κοσμο θα τα φερουν και πως θα τα συντηρησουν. Κι εμενα η αληθεια ειναι οτι με εχει επηρρεασει η κατασταση κι οσο κι αν θελω και δευτερο, δεν ξερω αν θα αντεχω οικονομικα για κατι τετοιο

ολοι μας το σκεφτομαστε αυτο για το πως θα συντηρισουμε τα παιδια μας..ετσι μας καταντησαν να σκεφτομαστε και να βλεπουμε σχεδον τα παντα μαυρα.........αλλα ας ππαμε και μεις λιηο κοντρα με θετικη σκεψη και εχει ο θεος.....θα μας χαμογελασει και παλι που θα παει!!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

γεια σας κοριτσια!!!!!

ουφ εφυγε το αγχος ολα καλα με την αυχενικη!!!!!!!τωρα αναμενουμε για τα αποτελεσματα του papp-a......το μωρακι μας μεγαλωνει κανονικα.....και μαλλον ειναι αγορ ακι!!!!!!!!!!:D

:D

Μια χαρα!! Και τα αποτελεσματα της παππ-α θα ειναι τελεια ελενη! Α κι εσεις ειδατε φυλο!! Σε βλεπω τωρα για μπεμπεδοτσαρκα, να χαζευεις τα αγοριστικα!

Μια χαρα!! Και τα αποτελεσματα της παππ-α θα ειναι τελεια ελενη! Α κι εσεις ειδατε φυλο!! Σε βλεπω τωρα για μπεμπεδοτσαρκα, να χαζευεις τα αγοριστικα!

καλημερα..μου φυγε ενα βαρος απο χθες!!ετσι ευχομαι ολες νας να μαθενουμε παντα ευχαριστα!!!!!!!λεω να κρατηθω λιγο ακομα για την μπεμπεδοτσαρκα γιατι μια φιλη μου ετδι την πατησε μεχρι και τον πεμπτο μηνα της ελεγαν αγορι και τελικα εχει ενα γλξκιτατο κοριτσακι!!!!! :-P

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε??? :D:D

Καλα ειμαστε! Εσυ;

Ελενακι μπεμπεδοτσαρκα μονο για να παρεις ματι καλε, ειναι νωρις ακομα για ψωνια! Τον τελευταιο μηνα θα τα παρω ολα, κι επιπλακια και καροτσακια και ρουχα. Απλα τωρα παιρνουμε μια γευση μωρουδιλας και τιμων!

Καλα ειμαστε! Εσυ;

Ελενακι μπεμπεδοτσαρκα μονο για να παρεις ματι καλε, ειναι νωρις ακομα για ψωνια! Τον τελευταιο μηνα θα τα παρω ολα, κι επιπλακια και καροτσακια και ρουχα. Απλα τωρα παιρνουμε μια γευση μωρουδιλας και τιμων!

καλημερα impatient καλα κ εγω φουσκωνω χαχαχα!!!:D:D τα ρουχαλακια μη τα παρεις τελευταια στιγμη γιατι θα εισαι στο μηνα σου κ δεν θα ξερεις ακρυβως ποτε γεννας απο 8 μηνων πρεπει να εχεις ετοιμη την βαλιτσα σου το πολυ!! συγνωμη που στα λεω ολα αυτα αλλα επειδη εκανα αλλα δυο.. θελουν πλυσιμο σιδερωμα καλο κτλ εσυ θα εισαι με μια κοιλια μεχρι το στομα εκτος κ αν εχεις καποιον να στα κανει.. θα εχεις κ τα επιπλα δεν θα τα καθαρισεις κ αυτα?? μη νομιζεις το τελευταιο μηνα θα εισαι συνεχεια ορθια γιατι θα θελεις να ειναι ολα στην εντελια οταν ερθει το μωρακι σου σπιτι!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα impatient καλα κ εγω φουσκωνω χαχαχα!!!:D:D τα ρουχαλακια μη τα παρεις τελευταια στιγμη γιατι θα εισαι στο μηνα σου κ δεν θα ξερεις ακρυβως ποτε γεννας απο 8 μηνων πρεπει να εχεις ετοιμη την βαλιτσα σου το πολυ!! συγνωμη που στα λεω ολα αυτα αλλα επειδη εκανα αλλα δυο.. θελουν πλυσιμο σιδερωμα καλο κτλ εσυ θα εισαι με μια κοιλια μεχρι το στομα εκτος κ αν εχεις καποιον να στα κανει.. θα εχεις κ τα επιπλα δεν θα τα καθαρισεις κ αυτα?? μη νομιζεις το τελευταιο μηνα θα εισαι συνεχεια ορθια γιατι θα θελεις να ειναι ολα στην εντελια οταν ερθει το μωρακι σου σπιτι!!!!!

καταλαβα! Κι εμενα μου φαινεται κουφο να τρεχω για κρεβατια κτλ με την κοιλια στο στομα αλλα η μαμα λεει τον τελευταιο μηνα να τα παρω. Ισως λογω τον προηγουμενων αποβολων μου φοβαται μη δεν παει κατι καλα και μου μεινουν τα μωρουδιακα... Παντως εχεις δικιο οτι θελουν δουλεια ολα αυτα. Για πες μου απο την εμπειρια σου, τον τελευταιο μηνα ειμαστε λειτουργικες; Ρωταω γιατι εχω ενα ιδιαιτερο και δεν θελω να τους αφησω για 3 ολοκληρους μηνες, αν γινεται να πηγαινω μεχρι και τον 9ο, να σταματησω 2 βδομαδες πριν γεννησω και μετα το σαραντισμα ξαναπηγαινω. Υποψιν οτι παω με το τρολευ και η διαδρομη διαρκει 1 ωρα σχεδον

Καλα ειμαστε! Εσυ;

ε τετοια θα κανω σιγουρα κι απι πριν κοιτουσα αλλα κοιτουσα και τα δυο......εγω λεω να τα ψωνισω ολα κατα τον 7 μηνα!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...