Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω κοριτσια φτιαχνω παπουτσακια για το μωρο!!

κ θελει κ η μεγαλη θα κανω κ γιαυτην!!

αχου τα μωρε!!! ζουζουνιστικα... ζηλευει κι η μεγαλη, αλλα αμα σου πω... ζηλευω κι εγω!!! βεβαια σε 42 δεν ξερω πως θα δειχνουν... ΤΕΛΕΙΑ παντως!!! καλοφορετα να ναι! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κοριτσια φτιαχνω παπουτσακια για το μωρο!!

κ θελει κ η μεγαλη θα κανω κ γιαυτην!!

τελεια ειναι και με το ροζ λουλουδακι!!:D:D:D:D

κι εμενα η μαμα μου του επλεξε το ενα απο τα δυο, οταν τα ολοκληρωσει θα σας στειλω φωτο!

αλλα η μαμα μου το κανει με βελονες

UzVGp2.png

καλημερα σε ολες!!!

καλο μηνα!!! παει ο σεπτεμβρης... αντε να φυγει κι ο οκτωβρης... και φτανουμε!!!

πολυ αυπνοια πεφτει, εεε? ειναι οτι αμα σε ξυπνησουν εκει στις 3-4 (που ειναι στανταρ ωρα χορου για τα μπεμπακια μας!) μετα ξαγρυπνας... εγω το επαθα ξημερωνοντας σαββατο... νευρα μετα!!! υπομονη, ομως...

καλημερα κατια μου!!!

εμενα ο Αλκης μου με αφηνει και κοιμαμαι ή ειμαι τοσο βοδι στον υπνο που δεν καταλαβαινω τπτ

εμενα δινει γερες τις βραδυνες ωρες και βλεπω την κοιλια μου που χοροπηδαει συνιθως κοιμαμαι μετα τη 1 και μου λεει ο αντρας μου ολες οι εγκυες κοιμουνται με τις κοτες εσυ εισαι ξενυχτισσα

φαντασου τι ξενυχτια του λεω εχω να ριξω μετα τη γεννα, λενε το σωμα προσαρμοζεται στο μετα τη γεννα

UzVGp2.png

εντωμεταξυ στην δουλεια μου γινεται χαμος..απολυουν...μειωνουν ωρες.....αλλοι κλαινε αλλοι παρακαλανε να μην τους διωξουν...φευγουν υπευθυνοι...δεχονται υποβιβασεις οι υπευθυνοι κ γινονται απλοι υπαλληλοι κ εκεινοι..χαμος..!!:(:(

αν με μειωσουν κ εμενα ωρες την εκατσα....ηδη οικονομικα δεν βγαινουμε...οπως τα υπολογιζω λογω της ανακαινισης που θα ξεκινησουμε αν μου μειωσουν κ ωρα την εκατσα....!παλι καλα που ολα τα μωρουδιακα του μωρου υπαρχουν...δλδ κουνιες κλπ κλπ...γιατι αλλιως θα ειχαμε μεγαλο θεμα...το προβλημα ειναι μεχρι να γινει η ανακαινιση μετα θα ειμαστε μια χαρα...!!:D:D

μην αγχωνεσαι μπαρμπουλα μου, καποιος θα σας βιοηθησει και σιγα σιγα θα γινουν ολα

φαντασου οτι εγω ειμαι ανεργη!!

και ο συζυγος ελευθ.επαγγελματιας!

UzVGp2.png

αχου τα μωρε!!! ζουζουνιστικα... ζηλευει κι η μεγαλη, αλλα αμα σου πω... ζηλευω κι εγω!!! βεβαια σε 42 δεν ξερω πως θα δειχνουν... ΤΕΛΕΙΑ παντως!!! καλοφορετα να ναι! :tongue:

ευχαριστω πολυυυ!!!!!!!!!! κανε δικα σου μιας κ τα καταφερνεις!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

τελεια ειναι και με το ροζ λουλουδακι!!:D:D:D:D

κι εμενα η μαμα μου του επλεξε το ενα απο τα δυο, οταν τα ολοκληρωσει θα σας στειλω φωτο!

αλλα η μαμα μου το κανει με βελονες

εγω τα κανω με βελονακι ροζ μαλλι κ κοκκινο λουλουδακι.. αυτα εχω γιαυτο!! οταν ερθω ροδο κ θυμηθω θα παρω ασπρο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κατια μου!!!

εμενα ο Αλκης μου με αφηνει και κοιμαμαι ή ειμαι τοσο βοδι στον υπνο που δεν καταλαβαινω τπτ

εμενα δινει γερες τις βραδυνες ωρες και βλεπω την κοιλια μου που χοροπηδαει συνιθως κοιμαμαι μετα τη 1 και μου λεει ο αντρας μου ολες οι εγκυες κοιμουνται με τις κοτες εσυ εισαι ξενυχτισσα

φαντασου τι ξενυχτια του λεω εχω να ριξω μετα τη γεννα, λενε το σωμα προσαρμοζεται στο μετα τη γεννα

εμενα κοριτσια κανενα παιδι δεν με ξυπνησε με κλωτσια, οταν τυχενει κ ξυπναω μπορει να κλωτσησει αλλα οχι παντα.. μακαρι να ειναι ετσι κ μετα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κατια μου!!!

εγω ειμαι στην κατηγορια με τις "κοτες" που λεει ο αντρας σου!!! αλλα αμα με ξυπνησαν το σαββατο... κατι καριες μεθυσμενες που γυρναγαν απο ξενυχτι και τραγουδαγαν και φωναζαν τα πηρα!!! πως να κοιμηθω μετα... στις 7 με πηρε και 8 χτυπαει το τηλεφωνο του μανωλιου! :evil::evil::evil::evil: τι να κανεις... γενικα δεν ημουν ποτε του υπνου... αλλα τωρα... δεν χορταινω! μαζευω δυναμεις για μετα!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ DIDI...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ RITSA.....K K KATIA....

Ritsa δεν μπορω να δω τι φτιαχνεις αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελεια..αφου ειναι με πολυ αγαπη σιγουρα φτιαγμενα...

εμενα μου εχει φτιαξει ετσι παπουτσακια η γιαγια μου λευκα πριν μαθει το φυλλο του παιδιου..κ τωρα του εβαλε γυρω γυρω ανοιχτο γαλαζιο κορδονακι...!!:D:D

κ εμενα didi αυπνιες γενικως δεν με εχουν πιασει ...ειμαστε ακριβως το ιδιο...κοιμομουν οποτε ηθελα αλλα τωρα χθες ελπιζω να με επιασε επειδη εφαγα αργα...!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

εγω παντα ημουν του πολυ υπνουυυυυυυ.....αχαχαχα!!κ τωρα ειμαι ακομα πιο πολυ...!χεχεχεχε...!!:D:D:D

ενταξει didi δεν αγχωνομαι μην φανταστεις..το μονο καλο ειναι οτι δεν μπορω να χασω την δουλεια μου οποτε να λεω παλι καλα....εδω που φτασαμε...!!οι κουμπαροι μου ειναι ανεργοι κ οι 2 απο τοτε που εμεινε εγκυος η κουμπαρα μου κ ζουν στον ενοικιο...κ ο οαεδ της εχει ληξει απο τον Μαρτη κ βρηκε δουλεια τωρα μονο η κουμπαρα μου ημιαπασχοληση....!!!οσο ειναι ο μισθος της ειναι το ενοικιο του σπιτιου..οποτε εμεις λεμε κ ευχαριστω που εχουμε δουλειες...κ σπιτι δικο μας χωρις ενοικια...!!!

εκει μας φτασανε....!!αντε μην με πιασει το επαναστατικο μου τωρα...!!:cool:

Jr39p2.png

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ............ Είναι τόσο δύσκολο να είσαι έγκυος... Είσαι τοσοοοοο μόνη.......... Δεν αντέχω........

τι επαθες sapi μου?γιατι το λες αυτο?προσπαθησε να μην ξενυχτας γιατι η νυχτα δεν παλευεται,γιατι νιωθεις μονη?εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα και τον αντρα σου για παρεα.εγω ειμαι οντως μονη μου 2 εβδομαδες το μηνα και πριν μεινω εγκυος με πιαναν φρικες αλλα τωρα νιωθω οτι εχω παρεα το μπεμπακι.να μας μιλας οταν σε πιανουν τετοια!

6KuQp2.png

αχχχχ ριτσα κ εγωωωωω...ποσο μου εχει λειψει το μπρουμυτα....απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη λιγες φορες ειχα καταφερει να κοιμηθω ετσι γιατι με πονουσε το στηθος....αλλα μου εχει λειψειιιιιιιιιιιιιιι!!!τωρα ειμαι μονιμως με ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια...!

mpiskotakii ασε με ενα αγχος ειναι ολοι μεσα στην αιθουσα...μολις σηκωνονται οι διευθυντες κ κυκλοφορουν αναμεσα στα γραφεια κ φωναζουν καποιον στο γραφειο παγωνουμε ολοι....πολυ ψυχοφθορο αυτο το πραγμα...!

Jr39p2.png

αχχχχ ριτσα κ εγωωωωω...ποσο μου εχει λειψει το μπρουμυτα....απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη λιγες φορες ειχα καταφερει να κοιμηθω ετσι γιατι με πονουσε το στηθος....αλλα μου εχει λειψειιιιιιιιιιιιιιι!!!τωρα ειμαι μονιμως με ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια...!

mpiskotakii ασε με ενα αγχος ειναι ολοι μεσα στην αιθουσα...μολις σηκωνονται οι διευθυντες κ κυκλοφορουν αναμεσα στα γραφεια κ φωναζουν καποιον στο γραφειο παγωνουμε ολοι....πολυ ψυχοφθορο αυτο το πραγμα...!

εγω οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος εκπαιδευσα τον εαυτο μου να μην κοιμαται μπρουμυτα για να συνηθισω για αργοτερα.;);)και οντως με τις αναγουλες και τις αυπνιες τοτε δεν του δωσα μεγαλη σημασια και συνηθισα.και να φανταστεις ετσι κοιμομουν παντα.μπρουμυτα!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...