Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλησπερα

χαθηκα αλλα

ποναω πολυ στην λεκανη και ειμαι πολλες ωρες ξαπλωμενη σε σταση που δεν μπορω να εχω υπολογιστη! σας διαβαζω ομως απο το κινητο ,αν κα ειναι λογο δυσκολο , μου βγαινουν τα ματια και δεν μου ανοιγει τα λινγκ που βαζετε!

εκανα εξετασεις και βγηκαν ολες χαλια! ( για ρευματικους παραγωντες) ο γυναικολογος λεει οτι μπορω να παρω κορτιζονη αλλα θα προτημουσε απο τον αλλο μηνα και οτι μπορω να παρω και 3 παναντολ την ημερα!

η ρευματολογος λεει παρτα χαπια αφου σε αφηνει, γιατι να πονας;;;

ετσι πηρα την αποφαση να κανω υπομονη μιας και σημερα ημουν λιγο καλυτερα!

εχω παρει μονο 1 παναντολ την τεταρτη και σκοπευω να μην παρω αλλο!

ελπιζω σε καλυτερες μερες

ωστοσο διαβαζω τα νεα σας και πραγματικα ανακουφιζομαι

ολα κυλανε τοσο καλα , και ευχομαι να ερθουν και καλυτερα!

impatien ανεβηκες σε ενα ροζ συννεφακι και ταξιδευεις προς το ονειρο!

περιμενουμε αντιδρασεις απο το παρτυ!

κριστη τωρα καταλαβα γιατι δεν μου δινουν παραπανω σιδηρο που παρακαλαω τον γιατρο μου , ο αιματοκριτης σταθερα 28 , σε 8 εβδομαδες θα αρχισει να ανεβαινει!( ετσι μου ειπε) τοτε σιγα σιγα λεω να το μειωσω και εγω

ριτσα την καταλαβαινω την κουραση σου , καλυ επιτυχια στις εξετασεις σου

μαρκελα ευχομαι να εχεις το τυχερο αυγο! καλη γυμναστικη!

ελενακι με το καλο να κανεις και εσυ τι εξετασεις και να βγουν καλες

ντιντι εισαι απο τωρα μαμα κουκουβαγια ,χαχαχαχα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι πολυ ομορφο το μωρακι σου!

κατια περιμενω να γυρησει το μωρακι και να νοιωσεις τον σεισμο

εμενα η διακια μου δεν γυρησε ποτε και καναμε καισαρικη, δεν ειχε κανενα προβλημα , ολα καλα , απλα εξεταζαμε τα ποδαρακια της με ηπερηχο μεχρι να σαραντισει( βασικα τα υσχια). αλλα δεν χρειαστηκε να κανουμε τιποτα ,μονο που φαραγε 2 πανες την μια πανω απο την αλλη, οχι επειδη ηταν υσχιακη αλλα επειδη ηταν και υσχιακη και προωρη! , μην ανησυχεις 1ον θα γυρησει και 2ον αν δεν γυρησει και παλι ολα καλα!

εγω εχω μια εβδομαδα να το ακουσω , μου φαινετε οτι θα αρχισω να αγχονομαι

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ............ Είναι τόσο δύσκολο να είσαι έγκυος... Είσαι τοσοοοοο μόνη.......... Δεν αντέχω........

tha kaneis ligo upomoni.mhn exoume alla twra.bges me files gia kafe phgene gia pswnia diavase zwgrafise.distixos mia monaksia uparxei sthn egkumosunh kai einai giati ksexname oti exoume kai ena mikro anthrwpaki sthn koilitsa mas.na mpeneis edw na milas me ta koritsia kai na skeftesai thetika koukla mou.den kanei na stenaxwriesai skepsou to mwraki.xxx

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ............ Είναι τόσο δύσκολο να είσαι έγκυος... Είσαι τοσοοοοο μόνη.......... Δεν αντέχω........

καλημερα κοριτσια!!!!!!!

αχ ποσο σε καταλαβαινω, εγω εχω 2 παιδια κ παλι νιωθω μοναξια δεν ξερω γιατι.. μπορει να ειναι που δεν εχω ευκολη εγκυμοσυνη..αααααχχχχχχχ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσαρες καλησπερα!τι κανετε ολες καλα βλεπω.

Καλα η Κατ ακομα δεν εμαθε τι ειναι το μωρακι της ? τοσο ντροπαλο πια!

Καλημέρα Μαρκέλα μου και καλό μήνα! Να δούμε πότε θα φθινοπωριάσει λίγο γιατί εδώ σκάσαμε πάλι από τη ζέστη... Ήταν για να πας για μπάνιο το ΣΚ!!!!

Άσε, τελευταία και καταιδρωμένη θα μάθω. Με έφαγε και η impatient! Αλλά μεθαύριο έχουμε β επιπέδου και φαντάζομαι πως εκεί θα τα δούμε όλα!!!! :rolleyes::tongue:

Καλή επιτυχία στη "γυμναστική" και κοίτα να ευχαριστηθείς τη διαδικασία... ;)

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλα, όλο ευχάριστα νέα ακούω από εξετάσεις και υπερήχους! Πάντα τέτοια!

Ρίτσα και Ροδούλα ,κάντε υπομονή, δυστυχώς μερικές εγκυμοσύνες είναι πιο δύσκολες από άλλες... Αλλά Ρίτσα κοίτα να τρως λίγο για να έχεις δυνάμεις, άλλωστε έχεις και άλλα 2 παιδιά να κουμαντάρεις!

καλημερα

σε καταλαβαινουμε κοριτσακι

υπομονη , θα ερθει σε λιγο καιρο το μωρακι και θα αλλαξουν ολα!

Καλημέρα Μαρκέλα μου και καλό μήνα! Να δούμε πότε θα φθινοπωριάσει λίγο γιατί εδώ σκάσαμε πάλι από τη ζέστη... Ήταν για να πας για μπάνιο το ΣΚ!!!!

Άσε, τελευταία και καταιδρωμένη θα μάθω. Με έφαγε και η impatient! Αλλά μεθαύριο έχουμε β επιπέδου και φαντάζομαι πως εκεί θα τα δούμε όλα!!!! :rolleyes::tongue:

Καλή επιτυχία στη "γυμναστική" και κοίτα να ευχαριστηθείς τη διαδικασία... ;)

α σε παρακαλω εγω θα μαθω τελευταια , μην μου παιρνεις τον τιτλο!

σε 2 εβδομαδες εχω β -επιπεδου!

περιμενουμε νεα σου απο την εξεταση!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημερα κοριτσια....τι καλημερα...δεν εχω κοιμηθει ολη νυχτα!!!Με ξυπνησε ο γιος μου 4 η ωρα και πηγα να τον κοιμησω παλι και μετα δε ξανακλεισα ματι..ουφφ γυριζε κι η μπεμπα δε βολευοταν κι αυτη!!!Τι να σας πω..καφες οπως και δηποτε σημερα!!!

Σας διαβασα το ΣΚ αλλα δεν απαντησα σε καμια γιατι εκανα δουλειες και συνειδητοποιησα οτι δε μπορω αλλο το σφουγγαρισμα...θα ξαναπαρω τη γυναικα που με βοηθαει. Πλέον κουραζομαι.

Τωρα που το θυμηθηκα,,,επειδη ηθελα να παρω κι εγω εκεινο το μενταγιον με το καμπανακι...ρωτησα το γιατρο στη Β επιπεδου αν ακουει το μωρο απο την 20η και μετα που λεν...και μου ειπε γελωντας οτι κυκλοφορει αυτο σε βιβλια και φυλλαδες αλλά δεν υπάρχει ερευνα πανω στο θεμα...και μου ειπε για παραδειγμα "αν κλειστεις σε μια σακουλα με νερό και βουτηξεις μεστη θαλασσα, βαλε τον αντρα σου να σου πει κατι...θα το ακουσεις?" ενα δικιο το εχει τι λετε?

Οποτε όλα αυτα περί διαβασματος, μουσικης κτλ στο εμβρυο...για τη δικη μας ψυχολογια ειναι μου φαινεται!

Πάω να πάρω ενα διπλο ελληνικο ΤΩΡΑ|!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα

σε καταλαβαινουμε κοριτσακι

υπομονη , θα ερθει σε λιγο καιρο το μωρακι και θα αλλαξουν ολα!

α σε παρακαλω εγω θα μαθω τελευταια , μην μου παιρνεις τον τιτλο!

σε 2 εβδομαδες εχω β -επιπεδου!

περιμενουμε νεα σου απο την εξεταση!

A, νόμιζα πως εσένα σου είχαν πει ότι είναι κοριτσάκι... Με συγχωρείς, λάθος! Άντε τότε, με το καλό να μάθουμε και οι 2! Εννοείται πως θα σας πω τα νέα, θα τα βροντοφωνάξω!!!!!!!!! :tongue::tongue:

καλημερα ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ αυπνη απο τις 4 η ωρα....ξυπνησα κ ουτε που ξανακοιμηθηκα...με ξυπνησε ο μπεμπουλης απο κλωτσιες....στριφογυρνουσε κ ο αμορες γιατι ειχε καουρες...κ ετσι βρεθηκαμε απο τις 4 να χαζογελαμε επειδη ο μπεμπης εδινε ρεσιταλ...βεβαια ο αμορες ξανακοιμηθηκε κ προστεθηκε στην αυπνια μου κ το ροχαλητο του οποτε ειμαι αυπνη....

ΚΑΤΑ τα αλλα περιμενω σημερα να παμε jumbo να παρουμε κατι συμβολικο για το μωρουλι μας γιατι δεν εχουμε παρει τιποτα κ μας εχουνε γεμισει...ασχαχαχα!!κ μετα εχει σουπερ μαρκετ το προγραμμα κ μετα ο αμορες παιζει μπαλα...!!φουλ προγραμμα σημερα....κ αυτος ο μηνας πολλα εξοδα....!!αλλα θα τα καταφερουμε που θα παει...!!

:D:D

sapi μου τωρα δεν εισαι ποτε μονη...παντα εχεις το μωρουλι στην κοιλιτσα σου για συντροφια...κ εμενα οταν με πιανουν κατι τετοια σκεφτομαι το μωρουλι η μου δινει καμια κλωτσιτσα κ επανερχομαι...ελα τωρααα....τοσες εγκυμονουσες ειμαστε εδω..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ....

κατ αντε να μαθεις κ εσυ το μωρουλι σου κ μετα μας μενει μονο η Ροδουλα μας...!:P:p

ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....!!!!!!Κ Θελω να ερθει η πεμπτη να παμε στον γιατρουληηηηη να δουμε το μπεμπακι κ να μας πει οτι οοοολα πανε καλα!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, κοριτσακι μου!!!

Σιγουρα σημερα θα σαι καλυτερα... αλλα να σου δωσω κι εγω μια συμπαρασταση! Ημουν (ενιωθα) τοσο μονη... κλεισμενη στο σπιτι, ξαπλα στο κρεββατι, με φοβους, αγχη και χαρες που δεν μπορουσα και δεν ηθελα να μοιραστω ουτε με φιλες και φιλους, ουτε με συγγενεις (πες για το ματι, για να μην με ρωτανε, να μην στεναχωρηθουν αν...).... η μοναξια ειναι διαφορετικη για καθεναν, αλλα οταν εισαι και αποκομμενος απο ολους κι ολα ειναι μεγαλυτερη! ...σιγα σιγα ομως, απεκτησα παρεουλα! ο μιχαλακης μου μεγαλωνει και ζηταει τη μαμα ηδη! ριχνει μια δυνατη και νιωθω γεματη... ξερω πως καποιες μερες θα τα βλεπεις ολα καπως... αλλες ομως θα ναι ομορφες, ζωντανες, γεματες χαμογελα... κι οσο περναει ο καιρος (ας ερχεται χειμωνας) θα ναι και πιο πολλες οι "ηλιολουστες"!!! Υπομονη!!! Ολα θα πανε καλα και οτι χρειαζεσαι, να σκεφτεσαι οτι εχεις κι εμας!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα σε ολες!!!

καλο μηνα!!! παει ο σεπτεμβρης... αντε να φυγει κι ο οκτωβρης... και φτανουμε!!!

πολυ αυπνοια πεφτει, εεε? ειναι οτι αμα σε ξυπνησουν εκει στις 3-4 (που ειναι στανταρ ωρα χορου για τα μπεμπακια μας!) μετα ξαγρυπνας... εγω το επαθα ξημερωνοντας σαββατο... νευρα μετα!!! υπομονη, ομως...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εντωμεταξυ στην δουλεια μου γινεται χαμος..απολυουν...μειωνουν ωρες.....αλλοι κλαινε αλλοι παρακαλανε να μην τους διωξουν...φευγουν υπευθυνοι...δεχονται υποβιβασεις οι υπευθυνοι κ γινονται απλοι υπαλληλοι κ εκεινοι..χαμος..!!:(:(

αν με μειωσουν κ εμενα ωρες την εκατσα....ηδη οικονομικα δεν βγαινουμε...οπως τα υπολογιζω λογω της ανακαινισης που θα ξεκινησουμε αν μου μειωσουν κ ωρα την εκατσα....!παλι καλα που ολα τα μωρουδιακα του μωρου υπαρχουν...δλδ κουνιες κλπ κλπ...γιατι αλλιως θα ειχαμε μεγαλο θεμα...το προβλημα ειναι μεχρι να γινει η ανακαινιση μετα θα ειμαστε μια χαρα...!!:D:D

Jr39p2.png

2439565mr4nrna63w.gif

πολυ μου αρεσει didi αυτο που γραφεις κατω απο τα τικερακια σου (ο γιος μου ειναι πανεμορφος););):D

καλημερα και καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!!!

σε ευχαριστω ριτσα μου, εχουμε κολλησει τον υπερηχο στο ψυγειο και τον χαζευουμε!

Αυτό της μπαρμπούλας είναι καλό για μέσα στο μπανάκι με τη βάση που λέγαμε.

Αλλιώς θα σκύβεις και θα σκύβεις και θα σκύβεις...

Το άλλο καλό του είναι ότι όταν έχεις πχ να πας ταξίδι, μεταφέρεις μόνο αυτό και ξέρεις ότι λύση ανάγκης είναι, οκ, ας σκύψεις και μία φορά. Και στα μπανάκια ταξιδίου εξάλλου, το σκύψιμο δεν το γλιτώνεις.

εμεις εχουμε μπιανιερα,οντως εχεις δικιο ειναι πιο ευκολο αυτο απο το τζαμπο με τη βαση για να μην σκυβεις αλλα το μπανιο μου ειναι μικρο...θα χωραμε μαμα μπαμας και μπανακι?

θα δουμε εν καιρο, μεχρι τα χριστουγεννα πρωτα ο Θεος!

Didi και μενα μου λειπεις τρελουτσικο τι να κανω με εφαγε η δουλεια ασε ασε!

!

μαρκελακι πως παει ο αγωνας? να μην κουραζεσαι πολυ στη δουλεια ακους!!!

καλησπεραααα κοριτσια μου...

μπηκα στο πολυ γρηγορα για μια καλησπεραααα...οσο κανει μπανιο ο αμορες...!

αποφασισαμε σημερα να λιωσουμε σπιτι...εφτιαξε ο αμορες μια μακαροναδα πεστο κ εχουμε λιωσει στο φαγητο κ στις ταινιες...απο οσο βλεπω συζητατε για γαμους εεε??

αααα ο αμορες σου ειναι ο καλυτερος συζυγος! στειλτον εδω να κανει φροντιστηρια στον δικο μου!!! μακαρονια πεστο τρελενομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα

χαθηκα αλλα

ποναω πολυ στην λεκανη και ειμαι πολλες ωρες ξαπλωμενη σε σταση που δεν μπορω να εχω υπολογιστη! σας διαβαζω ομως απο το κινητο ,αν κα ειναι λογο δυσκολο , μου βγαινουν τα ματια και δεν μου ανοιγει τα λινγκ που βαζετε!

εκανα εξετασεις και βγηκαν ολες χαλια! ( για ρευματικους παραγωντες) ο γυναικολογος λεει οτι μπορω να παρω κορτιζονη αλλα θα προτημουσε απο τον αλλο μηνα και οτι μπορω να παρω και 3 παναντολ την ημερα!

η ρευματολογος λεει παρτα χαπια αφου σε αφηνει, γιατι να πονας;;;

ετσι πηρα την αποφαση να κανω υπομονη μιας και σημερα ημουν λιγο καλυτερα!

εχω παρει μονο 1 παναντολ την τεταρτη και σκοπευω να μην παρω αλλο!

ελπιζω σε καλυτερες μερες

ωστοσο διαβαζω τα νεα σας και πραγματικα ανακουφιζομαι

ολα κυλανε τοσο καλα , και ευχομαι να ερθουν και καλυτερα!

ντιντι εισαι απο τωρα μαμα κουκουβαγια ,χαχαχαχα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι πολυ ομορφο το μωρακι σου!

εγω εχω μια εβδομαδα να το ακουσω , μου φαινετε οτι θα αρχισω να αγχονομαι

ροδουλα μου σου ευχομαι περαστικα και γρηγορα!να μην χρειαζεται να παιρνεις και παναντολ!!

εφτασες ακριβως στη μεση!!!!! καλο υπολοιπο!!!

τι επαθες κοριτσακι ??ετσι ξαφνικα???

εμενα μου αρεσει να ειμαι μονη μου!! παντα μου αρεσε να ειμαι μονη μου

αλλα στις αρχεσ της εγκυμοσυνης μονο δεν ηθελα να ημουν μονη μου γιατι φοβομουν

τωρα δεν φοβαμαι

κοριτσια ξερετε τι με εχει πιασει τις τελευταιες μερες? αγχος

σκεφτομαι οτι πλησιαει ο καιρος και σε λιγους μηνες θα γεννησω και θα πρεπει να εχω απο εδω και περα και σε ολη τη διαρκεια της ζωης μου την ευθυνη του παιδιου μου:oops:

παει τελειωσε να ειμαι μονη μου, τωρα θα ειμαι ολη μερα πανω απο ενα αλλο ανθρωπακι που θα με χρειαζεται 24 ωρες το 24ωρο

και κατα στιγμες με πιανει αγχος που μου περνανε απο το μυαλο...:oops:

Καλημερα κοριτσια....τι καλημερα...δεν εχω κοιμηθει ολη νυχτα!!!Με ξυπνησε ο γιος μου 4 η ωρα και πηγα να τον κοιμησω παλι και μετα δε ξανακλεισα ματι..ουφφ γυριζε κι η μπεμπα δε βολευοταν κι αυτη!!!Τι να σας πω..καφες οπως και δηποτε σημερα!!!

Σας διαβασα το ΣΚ αλλα δεν απαντησα σε καμια γιατι εκανα δουλειες και συνειδητοποιησα οτι δε μπορω αλλο το σφουγγαρισμα...θα ξαναπαρω τη γυναικα που με βοηθαει. Πλέον κουραζομαι.

Τωρα που το θυμηθηκα,,,επειδη ηθελα να παρω κι εγω εκεινο το μενταγιον με το καμπανακι...ρωτησα το γιατρο στη Β επιπεδου αν ακουει το μωρο απο την 20η και μετα που λεν...και μου ειπε γελωντας οτι κυκλοφορει αυτο σε βιβλια και φυλλαδες αλλά δεν υπάρχει ερευνα πανω στο θεμα...και μου ειπε για παραδειγμα "αν κλειστεις σε μια σακουλα με νερό και βουτηξεις μεστη θαλασσα, βαλε τον αντρα σου να σου πει κατι...θα το ακουσεις?" ενα δικιο το εχει τι λετε?

Οποτε όλα αυτα περί διαβασματος, μουσικης κτλ στο εμβρυο...για τη δικη μας ψυχολογια ειναι μου φαινεται!

Πάω να πάρω ενα διπλο ελληνικο ΤΩΡΑ|!!

καλημερα μπισκοτακι

αυτο το καμπανακι-μενταγιον κανει θορυβο που το ακους πολυ?θα εισαι σαν προβατινα???χαχαχαχαχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...