Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από μένα.

Η χτεσινή μέρα ήταν τέλεια, απλά πολύ πολύ κουραστική.

Την κόρη μου την έπιασε ντελίριο, κι έτσι φάγαμε ένα 5ωρο στο Τατόι... σχεδόν σηκωτή την πήρα από εκεί...

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100308&itmid=4404301#

πως σας φαινεται κατι τετοιο? θα βολεψει αραγε? η να τ αφησω και να παρω μπανακι κανονικο? εχει χρησιμοποιησει καμια?

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο όχι απλώς δεν βολεύει, αλλά θα πρέπει να απαγορευτεί κιόλας.

Ο λόγος απλός:

Πρώτα ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία του νερού και μετά βάζουμε το μωρό από κάτω από τη βρύση.

Δεν ανοίγουμε ποτέ τη βρύση κατευθείαν πάνω στο μωρό, για ευνόητους λόγους.

Τα πιο βολικά είναι τα μπανάκια με βάση για μπανιέρα (η βάση στο πάνω μέρος της μπανιέρας) κι εσύ καθιστή μπροστά στο σκαμνάκι.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ωραιαα!!!!! η ωρα η καλη κ οι δυο εποχες αυτες ειναι καλες, εγω παντρευτικα 12 μαιου!

Ίδια μέρα παντρευτήκαμε!!!!

Εγώ μεταξύ Μαΐου - Οκτωβρίου ψηφίζω Μάιο:

Οι μέρες είναι μεγαλύτερες - περισσότερη ηλιοφάνεια - καλύτερες φωτογραφίες.

Επίσης με την περισσότερη ηλιοφάνεια αυξάνει η παραγωγή σεροτονίνης (= η ορμόνη της ευτυχίας) και οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι κι αισιόδοξοι (=περισσότερες πιθανότητες να περάσουν αξέχαστα)

Από άποψη καιρού και οι δυο μήνες είναι στις ασταθείς εποχές της Άνοιξης και του Φθινοπώρου, οπότε σενάρια αέρηδων, βροχών κλπ παίζουν και για τους δυο μήνες, με ελαφρώς μικρότερες πιθανότητες αστάθειας (αποδεικνύεται και από τα στατιστικά στοιχεία για την Ελλάδα) για το μήνα Μάιο.

(Λογικό αν σκεφτείς ότι ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης και η ατμόσφαιρα έχει σχεδόν ισορροπήσει προς τη θερινή περίοδο, ενώ ο Οκτώβρης είναι στο μέσο του φθινοπώρου κι υπάρχει ακόμη δρόμος μακρύς για την ...ψύχρα του χειμώνα)

Επίσης, κάτι θάξεραν και οι βασιλιάδες που παντρεύονταν τέτοια εποχή...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Ίδια μέρα παντρευτήκαμε!!!!

Εγώ μεταξύ Μαΐου - Οκτωβρίου ψηφίζω Μάιο:

Οι μέρες είναι μεγαλύτερες - περισσότερη ηλιοφάνεια - καλύτερες φωτογραφίες.

Επίσης με την περισσότερη ηλιοφάνεια αυξάνει η παραγωγή σεροτονίνης (= η ορμόνη της ευτυχίας) και οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι κι αισιόδοξοι (=περισσότερες πιθανότητες να περάσουν αξέχαστα)

Από άποψη καιρού και οι δυο μήνες είναι στις ασταθείς εποχές της Άνοιξης και του Φθινοπώρου, οπότε σενάρια αέρηδων, βροχών κλπ παίζουν και για τους δυο μήνες, με ελαφρώς μικρότερες πιθανότητες αστάθειας (αποδεικνύεται και από τα στατιστικά στοιχεία για την Ελλάδα) για το μήνα Μάιο.

(Λογικό αν σκεφτείς ότι ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης και η ατμόσφαιρα έχει σχεδόν ισορροπήσει προς τη θερινή περίοδο, ενώ ο Οκτώβρης είναι στο μέσο του φθινοπώρου κι υπάρχει ακόμη δρόμος μακρύς για την ...ψύχρα του χειμώνα)

Επίσης, κάτι θάξεραν και οι βασιλιάδες που παντρεύονταν τέτοια εποχή...

γεια σου κριστη κ εσυ 12 μαιου??:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου κριστη κ εσυ 12 μαιου??:D:D

Ναι!!!

Σα 12 Μαΐου 2007 ώρα 14.00 το μεσημέρι.

θέλαμε μεσημέρι για να έχουμε τη δυνατότητα να φύγουμε από την εκκλησία με ελικόπτερο για το χώρο δεξίωσης - ματαιώθηκε το σχέδιο λόγω αέρα.

Κατά τα λοιπά ήταν μια υπέροχη μέρα, ζεστός όμορφος καιρός.

Το μαλλί ελάχιστα φτιαγμένο, πέπλο μόνο μέχρι την πλάτη. Μου άρεσε πάρα πολύ έτσι όπως φύσαγε. Όλα είχαν την αίσθηση του "ανάλαφρου" και του "επιμελημένα ατημέλητου".

Κι ευχαριστηθήκαμε φωτογραφίες!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Ναι!!!

Σα 12 Μαΐου 2007 ώρα 14.00 το μεσημέρι.

θέλαμε μεσημέρι για να έχουμε τη δυνατότητα να φύγουμε από την εκκλησία με ελικόπτερο για το χώρο δεξίωσης - ματαιώθηκε το σχέδιο λόγω αέρα.

Κατά τα λοιπά ήταν μια υπέροχη μέρα, ζεστός όμορφος καιρός.

Το μαλλί ελάχιστα φτιαγμένο, πέπλο μόνο μέχρι την πλάτη. Μου άρεσε πάρα πολύ έτσι όπως φύσαγε. Όλα είχαν την αίσθηση του "ανάλαφρου" και του "επιμελημένα ατημέλητου".

Κι ευχαριστηθήκαμε φωτογραφίες!!!

πολυ ωραια, να τα εκατοστησετε!!!!!!! εμεις 12 μαιου του 2002!! ωρα δεν θυμαμαι, απογευμα ομως, με 11 παρανυφακια.. πολυ ωραια ητανε!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

πολυ ωραια, να τα εκατοστησετε!!!!!!! εμεις 12 μαιου του 2002!! ωρα δεν θυμαμαι, απογευμα ομως, με 11 παρανυφακια.. πολυ ωραια ητανε!!!

11 παρανυφάκια!!!

Εγώ είχα 4 + 1 παραγαμπράκι και μου φανήκανε πάρα πολλά (πολύ κους κους την ώρα του μυστηρίου). Γλυκύτατα βέβαια όλα τους. Τα παρανυφάκια προσθέτουν πάντα ανάλαφρη νότα σε έναν γάμο, ειδικά αν είναι μικρούλια.

Μ΄ έκανες και θυμήθηκα το γάμο μου τώρα και συγκινήθηκα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γεια σας κι από μένα.

Η χτεσινή μέρα ήταν τέλεια, απλά πολύ πολύ κουραστική.

Την κόρη μου την έπιασε ντελίριο, κι έτσι φάγαμε ένα 5ωρο στο Τατόι... σχεδόν σηκωτή την πήρα από εκεί...

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο όχι απλώς δεν βολεύει, αλλά θα πρέπει να απαγορευτεί κιόλας.

Ο λόγος απλός:

Πρώτα ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία του νερού και μετά βάζουμε το μωρό από κάτω από τη βρύση.

Δεν ανοίγουμε ποτέ τη βρύση κατευθείαν πάνω στο μωρό, για ευνόητους λόγους.

Τα πιο βολικά είναι τα μπανάκια με βάση για μπανιέρα (η βάση στο πάνω μέρος της μπανιέρας) κι εσύ καθιστή μπροστά στο σκαμνάκι.

το ιδιο μου πε η μαμα μου!!! μπανιερα δεν εχω... αλλα θα παρω μαλλον κατι σαν αυτο που λες με βασεις βεντουζες, που θα βαζω στη ντουζιερα και θα το στηριζει καλα... αν ειδες και το λινκ της μπαρμπουλας

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το ιδιο μου πε η μαμα μου!!! μπανιερα δεν εχω... αλλα θα παρω μαλλον κατι σαν αυτο που λες με βασεις βεντουζες, που θα βαζω στη ντουζιερα και θα το στηριζει καλα... αν ειδες και το λινκ της μπαρμπουλας

Για ντουζιέρα, το πιο άνετο είναι το μπανάκι με πτυσσόμενη βάση που ανοίγει - κλείνει χιαστί. (όπως οι απλώστρες που έχουμε στα μπαλκόνια). Ανοίγει η βάση και βάζεις το μπανάκι (σκάφη με σύστημα τρύπα - τάπα - λάστιχο για να αδειάζει) πάνω. Μέσα στο μπανάκι, θα βάλεις μια βασούλα για το μωρό για να το κρατάει σε ανακλινόμενη θέση. Μπορείς να πάρεις και από τα jumbo μία πολύ πολύ απλή που είναι μεταλλικό πλαίσιο με πετσέτα, την οποία κάθε φορά ξεπλένεις και απλώνεις να στεγνώσει. Έτσι κι αλλιώς καλό είναι η πλατούλα του μωροϋ να ακουμπάει πάνω σε πετσετούλα την ώρα που πλένεται.

Εγώ όταν γέννησα, επειδή ξελεχώνιασα στα πεθερικά, είχαν ντουζιέρα και το συγκεκριμένο σύστημα με βόλεψε πάααρα πολύ.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό της μπαρμπούλας είναι καλό για μέσα στο μπανάκι με τη βάση που λέγαμε.

Αλλιώς θα σκύβεις και θα σκύβεις και θα σκύβεις...

Το άλλο καλό του είναι ότι όταν έχεις πχ να πας ταξίδι, μεταφέρεις μόνο αυτό και ξέρεις ότι λύση ανάγκης είναι, οκ, ας σκύψεις και μία φορά. Και στα μπανάκια ταξιδίου εξάλλου, το σκύψιμο δεν το γλιτώνεις.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

κοριτσαρες καλησπερα!τι κανετε ολες καλα βλεπω.

Καλα η Κατ ακομα δεν εμαθε τι ειναι το μωρακι της ? τοσο ντροπαλο πια!

Didi και μενα μου λειπεις τρελουτσικο τι να κανω με εφαγε η δουλεια ασε ασε!

Κατιααααααααααααααα πανε και οι 33 εβδομαδες ε!!Αντε αντε λιγο ακομα υπομονη.

Ελενακη , εγω εκανα γαμο τον μαρτιο (πολιτικο ) και ημουν τυχερη ειχε πολυ ωραιο καιρο λιακαδα!Στον θρησκευτικο εριχνε καρεκλες και γιναμε μουσκεμα αλλα ηταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!

ritsa ,εσυ κοιτα να τρως οσο μπορεις ε!μην μας πεσεις και κατω.Οσο για το μωρακι αυτο , τρως δεν τρως οτι ειναι ρουφαει απο σενα!

Christy , εσυ πετας με αεροπλανο ? γιατι το εχασα λιγο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπεραααα κοριτσια μου...

μπηκα στο πολυ γρηγορα για μια καλησπεραααα...οσο κανει μπανιο ο αμορες...!

αποφασισαμε σημερα να λιωσουμε σπιτι...εφτιαξε ο αμορες μια μακαροναδα πεστο κ εχουμε λιωσει στο φαγητο κ στις ταινιες...απο οσο βλεπω συζητατε για γαμους εεε??

κ εμενα στο μυαλο μου ειναι η Σεπτεμβρη-Οκτωβρης η Μαης......

αλλα λογω διαφορων συμβαντων μαλλον θα γινει Μαιο....κοντα στα γενεθλια μας...!!λοιπον σας αφηνω τωρα γιατι βγηκε απο το μπανιο κ παω να κανω κ εγωωωωω...!!γεια σας κοριτσια μου...θα τα πουμε αυριο το πρωι..!!:D:D:D

Jr39p2.png

Κορίτσια μου γεια σας κι από μένα! Ολα βαίνουν καλώς! Για γάμους που λέτε εμείς πάμε για γαμοβαπτιση! Στις 7 Σεπτεμβρίου! Πιστεύω ότι Μάιος και Σεπτέμβριος είναι οι καλύτεροι μήνες! Θα το κάνουμε 5 το απόγευμα γιατί είναι και η βάπτιση!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...