Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

real thing μου, τα πιο ομορφα θα ναι παντα τα δικα μας παιδακια! κουκουβαγιες!!!;););)

οντως!δεν το χα σκεφτει.επειδη δεν το χω δει περναω ακομα την (αντικειμενικη)φαση!:P:p:p

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω 14 μαιου παντρευτηκα με ηλιο και 28-30 βαθμους και μια βδομαδα μετα εβρεχε καρεκλες! τυχερα ειναι αυτα... τη βροχη δεν την αποφευγεις κανενα μηνα, αμα ειναι να πεσει...

σουπερ το κοριτσιστικο δωματιο με πριγκηπισες!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εγω 14 μαιου παντρευτηκα με ηλιο και 28-30 βαθμους και μια βδομαδα μετα εβρεχε καρεκλες! τυχερα ειναι αυτα... τη βροχη δεν την αποφευγεις κανενα μηνα, αμα ειναι να πεσει...

Αν το κανουμε μαιο παντως θα ειναι ολα μαζι 9 μαιου γενεθλια ο καλος μου,19 μαιου ι αρραβωνας του χρονου θα κλεινουμε ενα χρονο και 21 η γιορτη μου.....το μονο που με προβληματιζει για τον μαιο ειναι οτι μια φιλη μου που θελω πολυ να ειναι κοντα μου εκεινη την ημερα εχει πητ 13-4 και δεν ξερω αν θα ειναι σε θεση να ερθει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Ο μπεμπάκος μου όταν ταξιδεύω με το αυτοκίνητο ή χθες το βραδυ που είχε δυνατα τραγούδια, δεν κουνιέται καθόλου. Φοβάται άραγε;;; Εσεις έχετε παρατηρήσει κάτι;;; Σήμερα όμως απο την ωρα που ξυπνησα αρχισε τα κλωτσομπουνίδια κ επαιζε κρυφτο κ με την θεια του (η αδερφή μου) !!!!:rolleyes:

κι εμενα οταν ειμαστε με πολυ κοσμο ειναι ησυχος

αλλα με την μουσικη δεν εχει προβλημα, εμενα μου αρεσει η μουσικη και βαζω παντα οποτε κανω δουλειες , οποτε εχει συνηθησει

πολλες φορες που οδηγω και εχω την μουσικη κλωτσαει και πολλες φορες εγω οδηγαω και τραγουδαω αν μου αρεσει πολυ το τραγουδι

και δεν με νοιαζει αν με βλεπουν απ'εξω και με λενε τρελη:D

εδω σημερα το πρωι που ξεσκονιζα και σκουπιζα ειχα και μουσικη και χορευα και λιγο

μην φανταστειτε οτι χοροπηδουζα , απλα λικνιζα λιγο το κορμι μου:tongue:

εγω παντρεύτηκα 11/7 κ είχε ενα υπεροχο αεράκι κ δροσια, που δεν το περιμέναμε με τιποτα. το αμεσως επόμενο σ/κ παντρευτηκε μια αλλή κοπέλα κ ειχε 40 βαθμούς. έλιωσαν απο την ζέστη!!!!! μόνο το μακιγιάζ;;; βαλε τα μαλλιά, βάλε τον ιδρώτα...κριμα τόσα αρώματα κ αιθεραια έλαια στην μπανιέρα....χαχαχαχα!!!! το χειρότερο πιστεύω ειναι απο την ζεστη, το άγχος κ τα φωτα απο φωτογραφους να μην λιποθυμήσει κάποια!

το χειροτερο ειναι αυτο που επαθα εγω! κατι μπηκε στο ενα μου ματι και δεν μπορουσε η κοπελα να με βαψει με τπτ γιατι ολο δακρυζε το ματι!!! αστα!

αυριο εχουμε 1 οκτωμβρη κ εμεις εδω κατω εχει παρα πολυ ζεστη σαν αυγουστος.. εχει αλλαξει πολυ ο καιρος, γιαυτο να μην σκεφτεσαι αν βρεχει!!

ναι αλλα το βραδυ εχει δροσια!εσεις δεν εχετε δροσια?

didi και ριτσα τα φιλια μας!

didi δεν θα τσακοθουμε για τις νυφες... οτι αποφασισουν τα κοριτσια!!! εμεις θελουμε μονο πεθερα τη ριτσα!:tongue::tongue::tongue:

!!

χαχαχαχαχαν ναι ετσι κανει ομορφες νυφες!!!!!

real thing μου, τα πιο ομορφα θα ναι παντα τα δικα μας παιδακια! κουκουβαγιες!!!;););)

ναι συμφωνω απολυτα αλλα της ριτσας τα παιδια ειναι πανεμορφα! φτου φτου φτου σκορδα!

Τις βροχες δεν τις σκεφτομαι...μια ξαδερφη μου παντρευτικε μαιο και εβρεχε και ειχε ψυχριυλα και μια αλλη οκτωμβρη και ηταν με το νυφικο μονο χωρις κατι απι πανω και δεν κρυωσε καθολου...ειναι πως θα τυχει

οποτε το αποφασισεις ευχομαι να περασετε τελεια να εισαι ευτυχισμενη και καθολου αγχωμενη για να το ευχαριστηθεις και να το θυμασαι με καλες αναμνησεις στο λεω γιατι εγω τους εγραψα ολους

αν εδινα σημασια με την ενταση που επικρατει αυτες τις μερες ....

ειναι τελεια η χιονατη!!!

το αλλο δεν μου το ανοιγε...

κι εγω ειχα σκευτει να ζωγραφισω ενα νεραιδοκαστρο αν ηταν κοριτσι και να βαλω νεραιδες αυτοκολλητα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αναλογα ποτε σε βολευει εσενα

κοιταξες 21 μαιου τη μερα πεφτει?

εγω διαλεξα σεπτεμβρη γιατι ηθελα να μην εχω εξετασεις ιουνιου και για να μην κανει πολυ ζεστη και λιωνει το μεικ απ

οποτε και ο οκτωβρης μου φαινεται καλη εποχη προσεχε μονο μην βρεχει!!!

Και γω σεπτεμβρη ελεγα παντα οτι θα ηθελα να παντρευτω αλλα τα τελευταια δυο χρονια ο σεπτεμβρης ηταν ασχημος μηνας για μενα και μπορεο να ακουγετε χαζο αλλα φοβαμαι να κανονισω τοτε

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εγω παντρεύτηκα 11/7 κ είχε ενα υπεροχο αεράκι κ δροσια, που δεν το περιμέναμε με τιποτα. το αμεσως επόμενο σ/κ παντρευτηκε μια αλλή κοπέλα κ ειχε 40 βαθμούς. έλιωσαν απο την ζέστη!!!!! μόνο το μακιγιάζ;;; βαλε τα μαλλιά, βάλε τον ιδρώτα...κριμα τόσα αρώματα κ αιθεραια έλαια στην μπανιέρα....χαχαχαχα!!!! το χειρότερο πιστεύω ειναι απο την ζεστη, το άγχος κ τα φωτα απο φωτογραφους να μην λιποθυμήσει κάποια!

Συμφωνω ζεστη..αγχος..φωτα ειναι οτι χειροτερο..φετος το καλοκαιρι πηγαμε σε παρα πολλους γαμους και νομιζα θα πεθανω απο την ζεστη....αλλα τα ζευγαρια δεν νομιζω να τα νοιαζει και τοασο εκεινη τη μερα οσο κι αν σκανε

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

η αληθεια ειναι οτι ειναι προτιμοτερο να φοβασαι μη βρεξει παρα να φαει ο κοσμος καυσωνα.το χειροτερο.ετσι οπως εχει γινει κιολας ο καιρος πλεον ο οκτωβρης ειναι σχετικα ζεστος.κι εγω τον εχω συνδεσει τον σεπτεμβρη με ασχημα γεγονοτα και δε μαρεσει καθολου.

6KuQp2.png

κι εμενα οταν ειμαστε με πολυ κοσμο ειναι ησυχος

αλλα με την μουσικη δεν εχει προβλημα, εμενα μου αρεσει η μουσικη και βαζω παντα οποτε κανω δουλειες , οποτε εχει συνηθησει

πολλες φορες που οδηγω και εχω την μουσικη κλωτσαει και πολλες φορες εγω οδηγαω και τραγουδαω αν μου αρεσει πολυ το τραγουδι

και δεν με νοιαζει αν με βλεπουν απ'εξω και με λενε τρελη:D

εδω σημερα το πρωι που ξεσκονιζα και σκουπιζα ειχα και μουσικη και χορευα και λιγο

μην φανταστειτε οτι χοροπηδουζα , απλα λικνιζα λιγο το κορμι μου:tongue:

το χειροτερο ειναι αυτο που επαθα εγω! κατι μπηκε στο ενα μου ματι και δεν μπορουσε η κοπελα να με βαψει με τπτ γιατι ολο δακρυζε το ματι!!! αστα!

ναι αλλα το βραδυ εχει δροσια!εσεις δεν εχετε δροσια?

χαχαχαχαχαν ναι ετσι κανει ομορφες νυφες!!!!!

ναι συμφωνω απολυτα αλλα της ριτσας τα παιδια ειναι πανεμορφα! φτου φτου φτου σκορδα!

οποτε το αποφασισεις ευχομαι να περασετε τελεια να εισαι ευτυχισμενη και καθολου αγχωμενη για να το ευχαριστηθεις και να το θυμασαι με καλες αναμνησεις στο λεω γιατι εγω τους εγραψα ολους

αν εδινα σημασια με την ενταση που επικρατει αυτες τις μερες ....

ειναι τελεια η χιονατη!!!

το αλλο δεν μου το ανοιγε...

κι εγω ειχα σκευτει να ζωγραφισω ενα νεραιδοκαστρο αν ηταν κοριτσι και να βαλω νεραιδες αυτοκολλητα

εδω didi μου εχουμε πολυ ζεστη κ το βραδυ σκαμεεεε!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Και γω σεπτεμβρη ελεγα παντα οτι θα ηθελα να παντρευτω αλλα τα τελευταια δυο χρονια ο σεπτεμβρης ηταν ασχημος μηνας για μενα και μπορεο να ακουγετε χαζο αλλα φοβαμαι να κανονισω τοτε

καταλαβα... να ακολουθησεις την καρδια σου και το ενστικτο σου!

να παντρεφτεις μαϊο τοτε που παντρευονται και οι βασιλιαδες :D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...