Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Για να αλλαξουμε λιγο θεμα..κατι πιο ευχαριστο..μαιο η οκτωμβριο ο γαμος..ποια εποχη βρισκετε καλυτερη?

ωραιαα!!!!! η ωρα η καλη κ οι δυο εποχες αυτες ειναι καλες, εγω παντρευτικα 12 μαιου!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να αλλαξουμε λιγο θεμα..κατι πιο ευχαριστο..μαιο η οκτωμβριο ο γαμος..ποια εποχη βρισκετε καλυτερη?

αναλογα ποτε σε βολευει εσενα

κοιταξες 21 μαιου τη μερα πεφτει?

εγω διαλεξα σεπτεμβρη γιατι ηθελα να μην εχω εξετασεις ιουνιου και για να μην κανει πολυ ζεστη και λιωνει το μεικ απ

οποτε και ο οκτωβρης μου φαινεται καλη εποχη προσεχε μονο μην βρεχει!!!

UzVGp2.png

Καλημερα!!!! τι κάνετε κοριτσια μου;;;;

εγω νυσταζω,χθες ημασταν σ ενα γαμο κ κοιμήθηκα 1 κ μιση κ σηκωθηκα 8:30 το πρωι γιατι ηταν η αδεφή μου εδω κ επρεπε να πουμε τα δικά μας :tongue:

Ο μπεμπάκος μου όταν ταξιδεύω με το αυτοκίνητο ή χθες το βραδυ που είχε δυνατα τραγούδια, δεν κουνιέται καθόλου. Φοβάται άραγε;;; Εσεις έχετε παρατηρήσει κάτι;;; Σήμερα όμως απο την ωρα που ξυπνησα αρχισε τα κλωτσομπουνίδια κ επαιζε κρυφτο κ με την θεια του (η αδερφή μου) !!!!:rolleyes:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημερα!!!! τι κάνετε κοριτσια μου;;;;

εγω νυσταζω,χθες ημασταν σ ενα γαμο κ κοιμήθηκα 1 κ μιση κ σηκωθηκα 8:30 το πρωι γιατι ηταν η αδεφή μου εδω κ επρεπε να πουμε τα δικά μας :tongue:

Ο μπεμπάκος μου όταν ταξιδεύω με το αυτοκίνητο ή χθες το βραδυ που είχε δυνατα τραγούδια, δεν κουνιέται καθόλου. Φοβάται άραγε;;; Εσεις έχετε παρατηρήσει κάτι;;; Σήμερα όμως απο την ωρα που ξυπνησα αρχισε τα κλωτσομπουνίδια κ επαιζε κρυφτο κ με την θεια του (η αδερφή μου) !!!!:rolleyes:

μπορει να τυχαινει η μπορει κ να φοβαται εμενα δεν μου ετυχε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα Ελενάκι!!! Κ οι 2 μήνες είναι υπεροχοι, αρκή να μην βρεχει, ειναι το μόνο αρνητικό. εμεις χθες που ήμασταν σε γάμο, έκανε πολύ ζέστη. στις 15/9 όμως, εκείνο το σ/κ έβρεχε συνέχεια. Εχουν αλλάξει οι καιρικές συνθήκκιες κ δεν μπορεις να σαι σίγουρη για τον καιρό. οπότε επέλεξε όποτε θές!!!

Διαφημίσεις

αναλογα ποτε σε βολευει εσενα

κοιταξες 21 μαιου τη μερα πεφτει?

εγω διαλεξα σεπτεμβρη γιατι ηθελα να μην εχω εξετασεις ιουνιου και για να μην κανει πολυ ζεστη και λιωνει το μεικ απ

οποτε και ο οκτωβρης μου φαινεται καλη εποχη προσεχε μονο μην βρεχει!!!

εγω παντρεύτηκα 11/7 κ είχε ενα υπεροχο αεράκι κ δροσια, που δεν το περιμέναμε με τιποτα. το αμεσως επόμενο σ/κ παντρευτηκε μια αλλή κοπέλα κ ειχε 40 βαθμούς. έλιωσαν απο την ζέστη!!!!! μόνο το μακιγιάζ;;; βαλε τα μαλλιά, βάλε τον ιδρώτα...κριμα τόσα αρώματα κ αιθεραια έλαια στην μπανιέρα....χαχαχαχα!!!! το χειρότερο πιστεύω ειναι απο την ζεστη, το άγχος κ τα φωτα απο φωτογραφους να μην λιποθυμήσει κάποια!

χθες βραδυ δεν εφαγα για να μη με πιασουν οι καουρες κ τωρα το πρωι εφαγα μισο τοστ απο της κορης που δεν το εφαγε, αν συνεχισω ετσι θα χασω κιλα δεν με ενδιαφερει πιο καλα αλλα φοβαμαι μην επηρεαζει το μωρο..:confused::confused:
καλα αυτη η κορη!!!!!!!!!!!!μπορει να μην εχω δει ομορφοτερη!!!!

6KuQp2.png

καλα αυτη η κορη!!!!!!!!!!!!μπορει να μην εχω δει ομορφοτερη!!!!

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! γερο κ καλο παιδι να ειναι κ οι ομορφιες ειναι περαστικες!! αντε κ εσυ με μια τετοια κορη αφου σου αρεσει!!:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ο μαιος μου αρεσει περισσοτερο.τον οκτωβριο τον φοβαμαι για βροχες και τετοια!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! γερο κ καλο παιδι να ειναι κ οι ομορφιες ειναι περαστικες!! αντε κ εσυ με μια τετοια κορη αφου σου αρεσει!!:D:D:D

δεν μου αρεσει απλα!επαθα σοκ.μωρο οταν ηταν και τωρα!την εδειξα στη θεια μου και επαθε κι αυτη σοκ!αυτο της ελεγα.θαναι και η δικη μου τοσο ομορφη??

6KuQp2.png

Καλησπερα σας!

eleni_dimitris κι εμενα ο μιχαλιος, οταν μπαινω στο αυτοκινητο, εχει φωνες ή δυνατη μουσικη γυρω, κουρνιαζει σε μια μερα και δεν δινει σημα! μολις εχει ησυχια... τσουπ τσουπ! το ξυλο της αρκουδας!

elenaki1987, οποτε και να αποφασισεις ΚΟΥΚΛΑ θα σαι! εγω 14 μαιου παντρευτηκα! και αστρολογικα λενε οτι ειναι καλοι οι γαμοι στο ζυγο, τον ταυρο, τον καρκινο... οποτε εισαι οκ και μαιο και οκτωβρη!;););)

didi και ριτσα τα φιλια μας!

didi δεν θα τσακοθουμε για τις νυφες... οτι αποφασισουν τα κοριτσια!!! εμεις θελουμε μονο πεθερα τη ριτσα!:tongue::tongue::tongue:

ριτσα μου, μην αγχωνεσαι... το μωρο παιρνει αυτα που πρεπει! απλα προσπαθησε να τρως, εστω και λιγο, για να μην πεσεις κατω!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν μου αρεσει απλα!επαθα σοκ.μωρο οταν ηταν και τωρα!την εδειξα στη θεια μου και επαθε κι αυτη σοκ!αυτο της ελεγα.θαναι και η δικη μου τοσο ομορφη??

χαχαχαχα γιατι να μην ειναι?? κ βεβαια θα ειναι!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Τις βροχες δεν τις σκεφτομαι...μια ξαδερφη μου παντρευτικε μαιο και εβρεχε και ειχε ψυχριυλα και μια αλλη οκτωμβρη και ηταν με το νυφικο μονο χωρις κατι απι πανω και δεν κρυωσε καθολου...ειναι πως θα τυχει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...