Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Τα τεστ ουρων δεν ανιχνευουν τη χοριακη τοσο νωρις σηνηθως. Το τεστ βγηκε αρνητικο αλλα δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν εισαι εγκυος. Μονο στο αιμα ανιχνευεται τοσο νωρις και αν. Μην υπολογιζεις καθολου το σημερινο τεστ. Καλη επιτυχια για αυριο!❤

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αχαχαχα κατια μου νομιζα οτι ηθελες την μεγαλη κορη με τις υπεροχες ματαρες!!!!

η νυφη θα διαλεξει τοτε

ριτσα μου αφου η μικρη σου(μεσαια) θελει να διαβαζει μαζι με τον μεγαλο βαλε την απο τωρα να τα κανει μαζι του και ετσι οταν παει σχολειο θα ειναι πιο ευκολα και για εσενα και για αυτην!αλλωστε σαν παιχνιδι ζωγραφια θα τα μαθαινει, δεν χρειαεται και να σκας κι αν δεν τα καταλαβαινει απο τωρα

ιμπατιεντ μου να σου ευχθηθω συγχαρητηρια για το κοριτσακι σου!!!!!

1174429r8qpxqkbht.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!! πριν λιγο ηρθα απο εκκλησια πηγα κ κοινωνησα επιτελους τα καταφερα!!! πηγαμε ολοι μαζι..

μαρκελλα ωραια με το καλο κ ευχομαι τον αλλο μηνα να ακουσουμε ευχαριστα νεα!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχαχαχα κατια μου νομιζα οτι ηθελες την μεγαλη κορη με τις υπεροχες ματαρες!!!!

η νυφη θα διαλεξει τοτε

ριτσα μου αφου η μικρη σου(μεσαια) θελει να διαβαζει μαζι με τον μεγαλο βαλε την απο τωρα να τα κανει μαζι του και ετσι οταν παει σχολειο θα ειναι πιο ευκολα και για εσενα και για αυτην!αλλωστε σαν παιχνιδι ζωγραφια θα τα μαθαινει, δεν χρειαεται και να σκας κι αν δεν τα καταλαβαινει απο τωρα

ιμπατιεντ μου να σου ευχθηθω συγχαρητηρια για το κοριτσακι σου!!!!!

1174429r8qpxqkbht.gif

την βαζω κ αυτη τι να κανω!! αφου θελει απο τωρα ας τα κανει χαχαχαχα:tongue:

ο αλκης καλα???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

1585784hsw9yqexue.gif

καλημερα κοριτσια!

μπαρμπουλα χθες πηγαμε στη μαμα μου για να δει τον αγωνα ο ντιντος και ητησα απο τη μαμα μου στραπατσαδα!δεν ειχε και ψωμι η μαμα μου και της εψησα εγω ενα με φαρινα και μπυρα ;)

ρε κοριτσια χθες δεν εφαγα πολυ αλλα σημερα με εδειξε 300-400 γραμμαρια πανω η ζυγαρια, οπως τα λετε με κοπανιστο αερα θα ζουμε σε λιγο!

κατια μου ωραια τα χαλακια!θα παιει με τις ωρες τα αυτοκινητακια και τα φορτηγακια ο μιχαλιος!

φιλιοπι καλως ηρθες εδω ειμαστε πολυλογουδες δεν θα βαρεθεις ποτε!

ιωαννα ποτε εχεις υπερηχο?

ριτσα μου πως παε με τις καουρες?

μαρκελα μου μου εχεις λειψει, καλο ξεκινημα!!

realthing ουτε εγω ξερω να βαω φωτος αλλα αν θες να μας στειλεις μονο λικ απλα πατας πανω στο λινκ αντιγραφη και εδω στο μηνυμα πατας επικολληση (για να δουμε το καστρο που λες)

ελενακι μου πως εισαι?πως νιωθεις μεσα στο ανανεωμενο λουκ??

UzVGp2.png

1585784hsw9yqexue.gif

καλημερα κοριτσια!

μπαρμπουλα χθες πηγαμε στη μαμα μου για να δει τον αγωνα ο ντιντος και ητησα απο τη μαμα μου στραπατσαδα!δεν ειχε και ψωμι η μαμα μου και της εψησα εγω ενα με φαρινα και μπυρα ;)

ρε κοριτσια χθες δεν εφαγα πολυ αλλα σημερα με εδειξε 300-400 γραμμαρια πανω η ζυγαρια, οπως τα λετε με κοπανιστο αερα θα ζουμε σε λιγο!

κατια μου ωραια τα χαλακια!θα παιει με τις ωρες τα αυτοκινητακια και τα φορτηγακια ο μιχαλιος!

realthing ουτε εγω ξερω να βαω φωτος αλλα αν θες να μας στειλεις μονο λικ απλα πατας πανω στο λινκ αντιγραφη και εδω στο μηνυμα πατας επικολληση (για να δουμε το καστρο που λες)

Καλα..ξεκολλησα και απο την εικονα που ειχα τοσα χρονια...αν και μετανιωσα που εκοψα το μαλλακι μου τοσο πολυ

εσυ....τι κανει ο μπεμπουλης?

εγω χθες περασα λιγο δυσκολα με επιασε το παραπονο μετα απο αρκετες μερες..ομως σημερα ειμαι καλυτερα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

1585784hsw9yqexue.gif

καλημερα κοριτσια!

χθες βραδυ δεν εφαγα για να μη με πιασουν οι καουρες κ τωρα το πρωι εφαγα μισο τοστ απο της κορης που δεν το εφαγε, αν συνεχισω ετσι θα χασω κιλα δεν με ενδιαφερει πιο καλα αλλα φοβαμαι μην επηρεαζει το μωρο..:confused::confused:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλα..ξεκολλησα και απο την εικονα που ειχα τοσα χρονια...αν και μετανιωσα που εκοψα το μαλλακι μου τοσο πολυ

εγω χθες περασα λιγο δυσκολα με επιασε το παραπονο μετα απο αρκετες μερες..ομως σημερα ειμαι καλυτερα

αχ ελενακι!!!!!:( εχεις χιλια δικια!!!!! ηρεμησε δεν εχεις προβλημα για να μην κανεις κ αλλα πολλα!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θα μακρυνει το μαλλι!

οσο για το αλλο λογικο ειναι... χρειαζεται να ξεσπασεις κοριτσακι 1510691b4ubf7xxgd.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

χθες βραδυ δεν εφαγα για να μη με πιασουν οι καουρες κ τωρα το πρωι εφαγα μισο τοστ απο της κορης που δεν το εφαγε, αν συνεχισω ετσι θα χασω κιλα δεν με ενδιαφερει πιο καλα αλλα φοβαμαι μην επηρεαζει το μωρο..:confused::confused:

νομιζω οτι ειναι να παρει το μωρο το παιρνει

μιλα για τις ανησυχιες σου στο γιατρο!

προχθες πηγα με ενα μπλοκακι ερωτησεις τον ζαλισα λιγο..:rolleyes:

UzVGp2.png

αχ ελενακι!!!!!:( εχεις χιλια δικια!!!!! ηρεμησε δεν εχεις προβλημα για να μην κανεις κ αλλα πολλα!!!

Προσπαθω και σε γενικες γραμμες ειμαι καλα αλλα ξερεις ειναι μερικες φορες που βγαινει απο μονο του και νομιζω καλο ειναι να ξεσπας που και που γιατι αλλιως μεγαλωνει μεσα μαςοποια στεναχωρια υπαρχει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Προσπαθω και σε γενικες γραμμες ειμαι καλα αλλα ξερεις ειναι μερικες φορες που βγαινει απο μονο του και νομιζω καλο ειναι να ξεσπας που και που γιατι αλλιως μεγαλωνει μεσα μαςοποια στεναχωρια υπαρχει

ναι μην το πνηγεις ειναι οτι χειροτερο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θα μακρυνει το μαλλι!

οσο για το αλλο λογικο ειναι... χρειαζεται να ξεσπασεις κοριτσακι 1510691b4ubf7xxgd.gif

Μεχρι τον γαμο μου θα εχει φτασει στο σημειο που ηταν....γιατι αλλιως την ειπε την κομμωτρια που ηταν δικια της ιδεα θα πληρωσει τις τρεσες αυτη χαχαχαχαζα

Καλο κανει....χθες ενιωθα ενα βαρος ολη μερα και μολις εκλαψα εφυγε....να ναι καλα και το αγορι μου που ειναι παντα διπλα μου

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...