Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κατια ωραια τα χαλακια που ανεβασες.. εχει και κατι παρομοια στα ικεα, τα κοιταζα κι εγω για την περιπτωση που θα προεκυπτε γιος.

ααα... θα παω κι απο κει να δω τοτε! ευχαριστω...:cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλίτες! Ηρθα κι εγώ στην παρέα σας γιατί το καφέ του 13 ερήμωσε και δεν πατάει κανείς! ε μετακόμισα κι εγώ λοιπον! Με θέλετε στην παρεούλα σας; Περιμένουμε στις 2 Φλεβάρη το αγοράκι μας. Έχουμε ήδη το Κατερινάκι και θα το κάνουμε το ζευγαράκι με τη νέα χρονιά χα χα!!!

άντε θα τα λέμε για τα ζουζούνακια, όλες με το καλό να τα κρατήσουμε!

Καλως την!!! με το καλο το νεο μωρακι! το ονομα μου, εχει η μικρουλα σου... παει για τα τρια... τελεια! να την χαιρεσαι!!! αγορακι ή μπουμπουκιτσα περιμενεις? να σε βαλω και στη λιστα μας! θα τα λεμε... φιλια!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλως την!!! με το καλο το νεο μωρακι! το ονομα μου, εχει η μικρουλα σου... παει για τα τρια... τελεια! να την χαιρεσαι!!! αγορακι ή μπουμπουκιτσα περιμενεις? να σε βαλω και στη λιστα μας! θα τα λεμε... φιλια!:tongue:

Ευχαριστώ!!!

Έχετε πολύ ωραίο όνομα... είναι και της μαμας και της πεθεράς μου... ε και της νονάς της!!! Πολλές Κατερινούλες!!

Περιμένουμε αγοράκι, τον Απόστολο στις 2 -2 -2013... 11 χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία με τον άντρα μου. Θα γεννήσω στο Ρέα.... καμμιά άλλη να κάνουμε παρέα;:P

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Ευχαριστώ!!!

Έχετε πολύ ωραίο όνομα... είναι και της μαμας και της πεθεράς μου... ε και της νονάς της!!! Πολλές Κατερινούλες!!

Περιμένουμε αγοράκι, τον Απόστολο στις 2 -2 -2013... 11 χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία με τον άντρα μου. Θα γεννήσω στο Ρέα.... καμμιά άλλη να κάνουμε παρέα;:P

καλησπερα filiopi με το καλο να ερθει το αντρακι σας στην οικογενεια σας...κ η αδερφη μου γενναει στο ΡΕΑ αλλα ενα μηνα αργοτερα απο σενα...

Z29ap2.png

Ευχαριστώ!!!

καλησπερα filiopi, με το καλο το αγορακι σου!!! να χαιρεσε κ την κορη!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τι κανετε κοριτσια?? εγω ολη μερα εφαγα 1 παξιμαδι με μια φετα χοιρομερι κ τυρι κ στις 3 εφαγα πολυ λιγα μακαρονια κ νιωθω λες κ εφαγα γαιδαρο κ εχω κ καουρες.... τα νευρα μουυυυυυυυ... εβαλα 2-3 κιλα αν συνεχισω ετσι θα χασω κ αυτα.. χθες το βραδυ ειχα μια καουρα εκαιγε ο λαιμος μου. δεν μπορουσα να κοιμηθω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

filiopi εμεις τα λεγαμε κ στου 2013 αλλα καλως ηρθες...εδω δεν θα βαρεθεις λεπτο...ολη μερα μιλαμεεεεε..!!!με το καλο ο Αποστολακος σου...!!:D:D:D

ελιωσα στον υπνο κοριτσια κ τωρα περιμενω τον ξαδερφο με την κοπελα του να δουμε τον αγωνα....!!κ ξυπνησα κ με πονοκεφαλο...!!πφφφφ...!

Ριτσα μου κ εγω με τις εβδομαδες μου εχω καουρες αλλα οταν εχω δεν μπορω να φαω τιποτα...μονο τσιχλες κ νερο...ολα τα αλλα λες κ θα κανω εμετο νιωθω...!υπομονη κ ρωτα τον γιατρο μηπως σου πει τιποτα malox κ τετοια....εγω το απεφυγα...!καλο απογευμα κοριτσουδες μου...ισως μπω πιο αργα...!!!!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!!!

με το καλο και καλως ηρθες!

6KuQp2.png

τι κανουν οι κουκλες και τα μωρακια τους???βλεπω τα αναλυετε ολα.κι εγω κοριτσια εχω αρχισει δειλα δειλα και κοιταω παιδικα δωματια και η αληθεια ειναι οτι εχω βομβαρδιστει απο ιδεες.το δημοφιλεστερο σεναριο ειναι μια ταπετσαρια με παραμυθι σε ολο τον τοιχο που κοιταω(βοηθηστε με πως βαζω λινκ γιαι δεν ξερω)μπεζ επιπλακια και φυστικογαλαζιο τοιχο υπολοιπο,κατι τετοιο και πρασινη κουρτινα,σκουρα μαλλον κατι σε διχτυ που εχω δει.απο ροζ μονο διακοσμητικα και μαξιλαρια γιατι δε μπορω καθολου ρε κοριτσια.η ταπετσαρια ειναι η πριγκιπισες η χιονατη με τους νανους.κοιταω κι ενα καστρο.αχ ανυπομονω:P:p:p

6KuQp2.png

καλημερα κι απο μενα!! Ο κοσμος μου ξαφνικα γεμισε ροζ μωβ! Χαχα! Ψαχνω απο το πρωι ιδεες διακοσμησης για το δωματιο της μικρης! Εντυπωσεις απο τη β επιπεδου, μια χαρα, κρατησε μια ωρα περιπου, η μικρη κουνιοταν συνεχεια και ειχε ζαλισει κυριολεκτικα τη γιατρο και υπηρχαν φορες που εφαγα ελαφρα χτυπηματα στην κοιλια με τον υπερηχο για να ανοιξει πχ η μπεμπουλα τα χερια της, η να γυρισει απο την αλλη. Στο ΡΕΑ δε δινουν dvd αλλα σου δινουν ενα κουτι με δειγματακια, βιβλιαρακια για την εγκυμοσυνη και αλλα ωραια. 120 ευρω το μανικι.. Και μιας και οι υπολοιπες τα ονομαζετε ηδη, εχω να κανω κι εγω ανακοινωση πλεον! Και το ονομα αυτης Ιρις!

τελειο το ονομα!!

6KuQp2.png

Ritsa ,πηρες τα αποτελεσματα ? καμια σοδα ισως ? εστω μαγειρικη σοδα με κρυο νερακι ισως ισιωσεις!

ναι τα πειρα πριν μιση ωρα περιπου, αιματοκριτης 33 επεσε κιαλλο, καμπυλη ζαχ ειχα 65,8 κ μετα απο μια ωρα 111. μου ειπε ο γιατρος ολα καλα.. κ του ειπα για την καουρα κ μου ειπε ριοπαν μεχρι 3 την ημερα ειναι μασωμενες ταμπλετες κ δεν βλαπτουν κ το μωρο.. εσυ καλα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι τα πειρα πριν μιση ωρα περιπου, αιματοκριτης 33 επεσε κιαλλο, καμπυλη ζαχ ειχα 65,8 κ μετα απο μια ωρα 111. μου ειπε ο γιατρος ολα καλα.. κ του ειπα για την καουρα κ μου ειπε ριοπαν μεχρι 3 την ημερα ειναι μασωμενες ταμπλετες κ δεν βλαπτουν κ το μωρο.. εσυ καλα??

Τελεια μπραβο!!παει και αυτο!Εγω μια χαρα βαλαμε μπροστα τις μηχανες!!ας μας βοηθησει ο θεος!!χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...