Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Συμφωνώ απόλυτα ! @kate82Δεν υπάρχει λόγος άγχους ούτε είναι λάθος !!!! Εσύ θέλεις μωράκι στην αγκαλιά σου κ το ένα είναι αρκετό !!!!!! Με το καλό κ σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια !!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κατια στο σπιτι που μπηκαμε, στο παιδικο ηδη οι προηγουμενοι ιδιοκτητες ειχαν κατι ροζ μωβ λουλουδια πανω στη ντουλαπα, και μου αρεσε πολυ σαν συνδιασμος. Μια κουρτινα σε πολυ απαλο μωβακι και ροζ μωβ πεταλουδιτσες σκεφτομαι, σε συνδιασμο με ασπρα επιπλακια.. Για χαλι, ειδωμεν..

σουπερ!!! Το χαλι εχεις επιλογες... ροζ, μωβ, λιλα, εμπριμε, λουλουδατο.... μια χαρα! Θα ναι γλυκο και με το λιλα θα ξεφευγει απτα συνηθισμενα! με το καλο να της το ετοιμασετε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχα.....τι προικα θελετε impatient πες μου...για να δουλεψω να σας την δωσω οταν ερθει η ωρα.....αχαχαχαχα!!

εγω κοριτσια τα εχω σκεφτει ολα για το παιδικο δωματιο κ εκει που κατασταλαζω κατι βλεπω κ με τρελαινει κ αλλαζω γνωμη...αχαχαχ!

τα επιπλακια υπαρχουν βεβαια ηδη αλλα με τα χρωματα τοιχων...χαλια κ τετοια εχω μπερδευτειι...ελεγα αρχικα για τον μικρο πριγκηπα αλλα ολοι μου λενε να κανω κατι πιο απλο στην αρχη κ μετα να ασχοληθω τοσο με τι του αρεσει...

κ ειπα να βαλω ενα αυτοκολλητο πολυ απλο με ενα μωρουλι που εχω δει...

πανω απο την κουνια του....κ απο τον αλλο τοιχο...θα φτιαξω με τον αμορε 2 κομματια μεγαλα σαν παζλ κομμενα απο ξυλο...κ με οτι χρωμα θελουμε κ πανω σε αυτα θα βαλω 2 φωτογραφιες....μια δικια μας με τον αμορε κ μια το μωρουλι μας μολις θα εχει γεννηθει...κ φυσικα αυτο το παζλ θα ενωνεται...σαν κορνιζες φανταστειτε....αλλα μεγαλες!:D

Jr39p2.png

κι εμενα μ αρεσουν καλυτερα τα πιο απλα δωματιακια τωρα που ειναι μωρακια! και μετα το φτιαχνουμε μαζι, οπως το θελει και του αρεσει!

η ιδεα με το παζλ, πολυ ομορφη!!! ...μπορει και να στην κλεψω...:oops::oops::oops: ισως και με κρυφο φωτισμο απο πισω, σαν απλικα τοιχου!

impatient, να ενα χαλακι που θα σας ταιριαζε... σε τιμη βεβαια, μπορειτε να βρειτε και καλυτερη...

http://www.cilek.gr/product_info.php?products_id=689

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αχαχαχα.....τι προικα θελετε impatient πες μου...για να δουλεψω να σας την δωσω οταν ερθει η ωρα.....αχαχαχαχα!!

εγω κοριτσια τα εχω σκεφτει ολα για το παιδικο δωματιο κ εκει που κατασταλαζω κατι βλεπω κ με τρελαινει κ αλλαζω γνωμη...αχαχαχ!

τα επιπλακια υπαρχουν βεβαια ηδη αλλα με τα χρωματα τοιχων...χαλια κ τετοια εχω μπερδευτειι...ελεγα αρχικα για τον μικρο πριγκηπα αλλα ολοι μου λενε να κανω κατι πιο απλο στην αρχη κ μετα να ασχοληθω τοσο με τι του αρεσει...

κ ειπα να βαλω ενα αυτοκολλητο πολυ απλο με ενα μωρουλι που εχω δει...

πανω απο την κουνια του....κ απο τον αλλο τοιχο...θα φτιαξω με τον αμορε 2 κομματια μεγαλα σαν παζλ κομμενα απο ξυλο...κ με οτι χρωμα θελουμε κ πανω σε αυτα θα βαλω 2 φωτογραφιες....μια δικια μας με τον αμορε κ μια το μωρουλι μας μολις θα εχει γεννηθει...κ φυσικα αυτο το παζλ θα ενωνεται...σαν κορνιζες φανταστειτε....αλλα μεγαλες!:D

λοιπον μπαρμπουλα θελουμε διαμερισμα, καταθεσεις στην ελβετια και εξασφαλισμενη δουλεια για τον γιο σου και για την κορη μου, κατα προτιμηση στη βορεια ευρωπη.. Επισης θελουμε αυτοκινητο και χρηματοδοτηση της μορφωσης της, απο νηπιαγωγειο μεχρι σχολη.. Αυτα!

κι εμενα μ αρεσουν καλυτερα τα πιο απλα δωματιακια τωρα που ειναι μωρακια! και μετα το φτιαχνουμε μαζι, οπως το θελει και του αρεσει!

η ιδεα με το παζλ, πολυ ομορφη!!! ...μπορει και να στην κλεψω...:oops::oops::oops: ισως και με κρυφο φωτισμο απο πισω, σαν απλικα τοιχου!

impatient, να ενα χαλακι που θα σας ταιριαζε... σε τιμη βεβαια, μπορειτε να βρειτε και καλυτερη...

http://www.cilek.gr/product_info.php?products_id=689

Κατια ωραιο το χαλακι, κοιταω κι εγω μερικα ετσι με λουλουδακια που αρχιζουν απο 60 ευρω στο χυτηρογλου.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ΚΑΤΙΑ μου να το κλεψεις....κ εγω το εμπνευστηκα απο κατι που ειδα στο ιντερνετ ....κ εγω ισως σου κλεψω τον κρυφο φωτισμο λοιπον...αχαχαχα!!:D:D

αλλα μεχρι να ξεκινησω να φτιαχνω το παιδικο εγω εχω μελλον...θα εχω γεννησει μαλλον ετσι οπως παει...!αχαχαχαχα!!

κ εγω ενω ελεγα να το κανω κατευθειαν ολα για ολα..πριγκηπες κ τετοια λεω οταν μεγαλωσει λιγακι θα διαλλεξει εκεινο οτιιιιι θελει...!!!

κ το μωρακι που λεω να βαλω πανω απο την κουνια του ειναι αυτο απο το σαιτ που μας ειχε δωσει δεν θυμαμαι ποια κοπελα...

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=675&category_id=1153&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΤΙΑ μου να το κλεψεις....κ εγω το εμπνευστηκα απο κατι που ειδα στο ιντερνετ ....κ εγω ισως σου κλεψω τον κρυφο φωτισμο λοιπον...αχαχαχα!!:D:D

αλλα μεχρι να ξεκινησω να φτιαχνω το παιδικο εγω εχω μελλον...θα εχω γεννησει μαλλον ετσι οπως παει...!αχαχαχαχα!!

κ εγω ενω ελεγα να το κανω κατευθειαν ολα για ολα..πριγκηπες κ τετοια λεω οταν μεγαλωσει λιγακι θα διαλλεξει εκεινο οτιιιιι θελει...!!!

κ το μωρακι που λεω να βαλω πανω απο την κουνια του ειναι αυτο απο το σαιτ που μας ειχε δωσει δεν θυμαμαι ποια κοπελα...

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=675&category_id=1153&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

ωραιο το αυτοκολλητακι συμπεθερα (αν τα βρουμε βεβαια)... εχει κι ενα αστειο με προβατακια, να μετραει η μανα οσο προσπαθει να κοιμησει το παιδι :P

impatient...μονο αυτα??λιγα ζητας...!!πες κ αλλα πες κ αλλα....μ αυτα που ζητας θα προσφερθουν κ αλλοι για γαμπροι...εμεις θελουμε να διαλλεξετε μονο εμας...!!αχαχαχαχαχαχαχα!!!

κοριτσια επιτελους σχολαω σε 20 λεπταααααα....κ πειναωωωωω κ θελω να ξαπλωσωωωω!με περιμενει κ ο αμορεςςςςςςςς με το κλιματιστικο αναμενο...!!θελω να διακτινιστω σπιτι...!!!:D

Jr39p2.png

λοιπον μπαρμπουλα θελουμε διαμερισμα, καταθεσεις στην ελβετια και εξασφαλισμενη δουλεια για τον γιο σου και για την κορη μου, κατα προτιμηση στη βορεια ευρωπη.. Επισης θελουμε αυτοκινητο και χρηματοδοτηση της μορφωσης της, απο νηπιαγωγειο μεχρι σχολη.. Αυτα!

Κατια ωραιο το χαλακι, κοιταω κι εγω μερικα ετσι με λουλουδακια που αρχιζουν απο 60 ευρω στο χυτηρογλου.

"τον ουρανο με τ'αστρα" που λενε....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το ξεερω η τιμη στο συγκεκριμενο ειναι ακυρη! απλα σαν παραδειγμα... και γενικα μη βιαστεις για χαλι! το μωρο θα ρθει γεναρη και ηδη απο νοεμβρη-δεκεμβρη βαζουν καλες προσφορες-εκπτωσεις σ αυτα τα ειδη!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

impatient...μονο αυτα??λιγα ζητας...!!πες κ αλλα πες κ αλλα....μ αυτα που ζητας θα προσφερθουν κ αλλοι για γαμπροι...εμεις θελουμε να διαλλεξετε μονο εμας...!!αχαχαχαχαχαχαχα!!!

κοριτσια επιτελους σχολαω σε 20 λεπταααααα....κ πειναωωωωω κ θελω να ξαπλωσωωωω!με περιμενει κ ο αμορεςςςςςςςς με το κλιματιστικο αναμενο...!!θελω να διακτινιστω σπιτι...!!!:D

πολυ ωραιο το αυτοκολλητο! αντε καλο σχολασμα και πολυ ξεκουραση!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι ναι το εχω δει Impatient....αλλα εγω αν μετραω προβατακια θα κοιμαμαι πρωτη απο το μπεμπακι μας οποτε θα εχω προβλημα.....αχαχαχαχαχα!!

λοιπον καλο μεσημερι κοριτσαρες μου....καλη ορεξη κ καλη χωνεψη....κ τα φιλια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!σε ολεςςς!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

μονο αυτα, ειμαστε ολιγαρκεις σαν οικογενεια!

"τον ουρανο με τ'αστρα" που λενε....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το ξεερω η τιμη στο συγκεκριμενο ειναι ακυρη! απλα σαν παραδειγμα... και γενικα μη βιαστεις για χαλι! το μωρο θα ρθει γεναρη και ηδη απο νοεμβρη-δεκεμβρη βαζουν καλες προσφορες-εκπτωσεις σ αυτα τα ειδη!

ναι , δεν θα βιαστω, μπορω να παρω μετα με τις εκπτωσεις αν ειναι. Ετσι κι αλλιως τους πρωτους μηνες το μωρο θα ειναι στην κρεβατοκαμαρα μαζι μας. εσυ εχεις παρει τπτ σε χαλακι?

ναι , δεν θα βιαστω, μπορω να παρω μετα με τις εκπτωσεις αν ειναι. Ετσι κι αλλιως τους πρωτους μηνες το μωρο θα ειναι στην κρεβατοκαμαρα μαζι μας. εσυ εχεις παρει τπτ σε χαλακι?

οχι! κι εμεις θα τον εχουμε στο δικο μας... επειδη ειναι πρασινο με σχεδον ολα τα χρωματα σε κουρτινες θα ναι ευκολο πιστευω... εχω δει και καποια με δρομους , ραγες τρενου, κλπ που μ αρεσουν αλλα θα δουμε μετα τη γεννα!

1347972905_0.jpeg

little_village.jpg

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γεια σας μανουλίτες! Ηρθα κι εγώ στην παρέα σας γιατί το καφέ του 13 ερήμωσε και δεν πατάει κανείς! ε μετακόμισα κι εγώ λοιπον! Με θέλετε στην παρεούλα σας; Περιμένουμε στις 2 Φλεβάρη το αγοράκι μας. Έχουμε ήδη το Κατερινάκι και θα το κάνουμε το ζευγαράκι με τη νέα χρονιά χα χα!!!

άντε θα τα λέμε για τα ζουζούνακια, όλες με το καλό να τα κρατήσουμε!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...