Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Συμφωνώ απόλυτα ! @kate82Δεν υπάρχει λόγος άγχους ούτε είναι λάθος !!!! Εσύ θέλεις μωράκι στην αγκαλιά σου κ το ένα είναι αρκετό !!!!!! Με το καλό κ σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια !!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Υπομονή Ριτσα μου, σκεψου οτι μετα θα φας οτι θες!!!!καλά αποτελέσματα!!!

πριν 5 λεπτα ηρθα σπιτι κ τωρα δεν πειναω με επιασε καουρα δεν ξερω αν φταιει η γλυκοζη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω για τις γνωμες, κοριτσακια!

ριτσα μου, με το καλο τα αποτελεσματα! η καουρα ειναι 100% απτη γλυκοζη... παρε φαε κατι στεγνο (φρυγανια, μπισκοτο, κριτσινι, κλπ) για να αλλαξει την οξυτητα (να μαζεψει τα υγρα) του στομαχιου! οσο μενεις νηστικη, θα το νιωθεις χειροτερα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κι απο μενα!! Ο κοσμος μου ξαφνικα γεμισε ροζ μωβ! Χαχα! Ψαχνω απο το πρωι ιδεες διακοσμησης για το δωματιο της μικρης! Εντυπωσεις απο τη β επιπεδου, μια χαρα, κρατησε μια ωρα περιπου, η μικρη κουνιοταν συνεχεια και ειχε ζαλισει κυριολεκτικα τη γιατρο και υπηρχαν φορες που εφαγα ελαφρα χτυπηματα στην κοιλια με τον υπερηχο για να ανοιξει πχ η μπεμπουλα τα χερια της, η να γυρισει απο την αλλη. Στο ΡΕΑ δε δινουν dvd αλλα σου δινουν ενα κουτι με δειγματακια, βιβλιαρακια για την εγκυμοσυνη και αλλα ωραια. 120 ευρω το μανικι.. Και μιας και οι υπολοιπες τα ονομαζετε ηδη, εχω να κανω κι εγω ανακοινωση πλεον! Και το ονομα αυτης Ιρις!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

615183mrp9q8l8q5.gif

βλακια ειπα. στις 20/8 που ημουν στον 4ο είχα παρει 4 κιλά, αρα τωρα σε 1,5 μήνα εχω πάρει 4,5...ΕΛΕΟΣ!!!!:oops::oops::oops: Με τρόμπα με φουσκώνουν;;; Τι τρωω η γελάδα;;;;:shock::shock::shock:

σε 1,5 πηρες 4???

αχ κι εμενα ετσι ανεβαινει η ρημαδα καθε μερα 100 γραμμαρια

αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν φαω μονο λιγο ψωμακι με τυρι το βραδυ δεν ανεβαινει, αλλα αν φαω κανονικο φαγητο ανεβαινει , φωτια ανεβαινει, ειμαστε και οι 2 καμμενοι οπως λεει και η βανδη!

didi κομματι ηθελα αλλα το εφαγες μαλλον χαχαχαααχ

παει το φαγαμε! βασικα εγω ή 2 ή 3 κομματια εφαγα μονο!! ετσι για να μην νομιζτε οτι το εφαγα και ολο!!

didi Κ εγω σημερα θα επιχειρησω την περιποιηση απο κατω....!μην σε ανησυχει Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...η τομη ειναι πολυ χαμηλα κ την κοιλιτσα δεν στην πειραζουν καν....τουλαχιστον απο 3 κοπελες ΕΤΣΙ ξερω...!!

εγω κοριτσια απο κιλα ειμαι σταθερα στα 3.5....πριν 3 μερες τουλαχιστον εκει ημουν...κ οι κουμπαροι που ειχαν να με δουνε 1 μηνα ακριβως μου ειπαν οτι μονο η κοιλιτσα μου φουσκωσε λιγακι....!!ελπιζω να κρατησω χαρακτηρα κ να μεινω ετσι...!

επειχηρηση ξυρισματος απο κατω εξετελεστει και σε εμενα βεβαια εβλεπα τα μισα! η κοιλια δεν ρουφιεται και κοιταζα πλαγια:tongue:

εμεις οι 2 παμε πακετο βρε παιδι μου!! τι ταυτιση ειναι αυτη??(μονο μπαλα δεν βλεπω σε σχεση με εσενα!) +3,5 ειμαι κι εγω!! ελεος:tongue::tongue:

Εγω δεν είμαι και στα καλύτερα μου... Πολλα νεύρα... Αυτές οι ορμονες θα με τρελάνουν στο τέλος. Αλλα και οι γύρω μου δε βοηθάνε και πολυ...... Εσείς πως τα πάτε γενικά;

Όσο για τα κιλα με τι τώρα έχω πάρει δυο! Αλλα δεν κάνω πλέον καλη διατροφη... Πρέπει να μπω σε προγραμμα πάλι..!

υπομονη σαπι μου

εγω ημουν νευρικια πριν την εγκυμοσυνη , τωρα μιλανε και τους γραφω

νομιζω βαριεμαι να ασχολουμαι:rolleyes:

πχ χθες στο αυτοκινητο λεγαμε για τη βαπτιση και κατεληξε η συζητηση για τον βαπτιστικο μου που η κουμπαρα μου ειπε ο αντρας μου οτι νομιε οτι βαπτιε υτον πριγκιπα γουιλιαμ και αρχιε να λεει πεταμενα λεφτα αυτα που εδωσα και καλυτερα να βαπτιζα την ανηψια μου που ειμαι πιο δεμενη κτλ κτλ αυτα τα εχω ξανακουσει και απαντουσα παλιοτερα γιατι τσαντιζομουν, χθες ουτε κιχ δεν ειπα , κοιτουσα τις βιτρινες απο το αυτοκινητο και περιμενα να τελειωσει να πει οσα θελει να πει και δεν ειπα κιχ, απλα επειδη βαριομουν να ασχοληθω...:rolleyes:

εγω εχω ραντεβου την τριτη για να δουμε ποσα κιλα εβαλα. εχω ζυγαρια αλλα θελει μπαταρια κ δεν βαζω για να μην μετριεμαι συνεχεια. την τελευταια φορα που ειχα παει ειχα βαλει στο συνολο η 2 η 3 κιλα πρεπει να δω τα χαρτια μου!

.

χθες που ελεγα στον γιατρο , γιατρε ειναι πανεμορφος ι γιος μου μου \λεει ναι ομορφουλης ειναι

ηθελα να του πω γιατρε θα αρεσει και στην κορη της ριτσας απο τη συμη?

θα με εβλεπε ετσι :shock: χαχαχαχαχαχαχαχα

αλλα ντραπηκα να του το πω:D

αν δεν ντρεπεσαι πες του εσυ την τριτη "γιατρε αληθεια ειναι κουκλος ο γιος της Κ...ς ή ειναι χαζομαμα ? αν ειναι να κανουμε κονε στα μωρα μας"

κ αυτο το πρωινο ξυπνημα να ετοιμαστω να ετοιμασω κ τα παιδια αρχιζει να με κουραζει ερχεται κ η μικρη μαζι μας οταν παιρνω το γιο μου σχολειο κ ξυπναει πρωτη αυτη.. κ το μεσημερι τον φερνει η μανα μου κ κλαιει αυτη που δεν παει, τωρα πηγε κ αυτη.. ...

θελει να παει σχολειο η μικρη??

εη πεθερα στραβωσε γιατι δεν ηθελα να της μιλησω την τριτη (ειχα ανεβασει πιεση 15!!!) και της ειπα να παει σπιτι της...

ο αντρας μου, γιατι προφανως θα ακουσε τα παραπονα-κλαψιαρισματα της και σου λεει ειναι η μανα μου... κλπ κλπ

ξυδι κατια μου!!τα φιλια μου στο μιχαλιο!!!

!Κοριτσια για τα κιλα δεν θελω να το συζηταω καθολου γιατι νομιζω οτι εχω ξεφυγει αρκετα!b!

ελα μωρε κι εσυ δεν εβαλες τοοοσο πολλα

τι τρως το βραδυ?

Κατια κ εγω στραπατσαδα το ξερω παντως...

κι εγω τσραπατσαδα το λεω!

και μου αρεσει πολυ!!!!!!!!!!! ενω ην ομελετα την σιχαινομαι!!!!!!!!

κοριτσια εχω ξαναρωτησει, μηπως ξερει κάποια ΒΒ θέση στον ΟΠΑΔ, τι εννοεί;;; σε τι δωματιο στο νοσοκομειο δικαιούμαι; ο γιατρός για Γ θεση μου ειπε 5κλινο, για την ΒΒ;;;

αχ δεν ξερω τπτ

ετσι που μας τα εκαναν θα παρω οτι πιο φτηνο δωματιο υπαρχει κι ας ειναι 6κλινο!

ΧΑΧΑΧΑ!Μια χαρα ειναι και το κοκκινιστο!Οσο για το ρυζι εγω προσωπικα τρελενομαι!Ασε που λενε οτι δεν εχει και καθολου θερμιδες!Οριστε τι στεναχωριεσαι?Κ εγω εχω παρει κιλα αλλα δεν ξερω ποσα γιατι δεν ζυγιζομαι!Αφηνω να με ζυγιζει η γιατρος καθε φορα στη δικη της και να φωναζει!Μεχρι και τις 3 Σεπτεμβρη παντως ημουν στα +5.Ε δεν ειναι και λιγα!

ξεχασα να σε ρωτησω πως πανε οι κλωτσιες????

UzVGp2.png

didi αν θυμηθω θα τον ρωτησω, θα γελαει ο γιατρος! χαχαχαχαχαχ:tongue::tongue:

ναι η μικρη θελει να παει σχολειο τις εγραψα το γραμματακι α κ το εκανε το π κ το εκανε εχω κατι βιβλια που αγορασα στο γιο μου κ ηταν αριθμους με διακεκομμενες τελιτσες κ αυτη το κανει περναει το μολυβι απο πανω μια χαρα!

θα συνεχισει ετσι η επειδη καθεται ο μεγαλος θελει κ αυτη??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!! Ο κοσμος μου ξαφνικα γεμισε ροζ μωβ! Χαχα! Ψαχνω απο το πρωι ιδεες διακοσμησης για το δωματιο της μικρης! Εντυπωσεις απο τη β επιπεδου, μια χαρα, κρατησε μια ωρα περιπου, η μικρη κουνιοταν συνεχεια και ειχε ζαλισει κυριολεκτικα τη γιατρο και υπηρχαν φορες που εφαγα ελαφρα χτυπηματα στην κοιλια με τον υπερηχο για να ανοιξει πχ η μπεμπουλα τα χερια της, η να γυρισει απο την αλλη. Στο ΡΕΑ δε δινουν dvd αλλα σου δινουν ενα κουτι με δειγματακια, βιβλιαρακια για την εγκυμοσυνη και αλλα ωραια. 120 ευρω το μανικι.. Και μιας και οι υπολοιπες τα ονομαζετε ηδη, εχω να κανω κι εγω ανακοινωση πλεον! Και το ονομα αυτης Ιρις!

ΥΠΕΡΟΧΑ!!! το ονομα ΤΡΟΜΕΡΟ και πιστευω θα ταιριαζει γαντι στη μικρρουλα σου!

για τα του δωματιου περιμενουμε τις σκεψεις σου! ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

DIDI μου μαζι παμε οντως παμε πακετο που λενε...!αχαχαχα!

κ εγω για το ξυρισμα...στα πλαγια ειχα γειρει....αχαχαχα!!

αυτη την εβδομαδα επειδη ζηλεψα το κεικ σου θα φτιαξω κ εγωωωωω...!!αμεεεεε!!:D:D

αντε κ την Πεμπτη εχω κ εγω ραντεβου με τον γιατροοοοο...κ με εχουν φαει τα κουμπαρακια που θα ερθουν μαζι μας να το δουν.....κοριτσια πανω απο 3 ωρες καθιστη δεν την παλευω καθολου...καρφια μου βαζουν...με ποναει η πλατη ολα με ενοχλουν....!!αντε κ σε μια ωρα σχολαω..!!τι θα φατε σημερα???εγω εχω πατατοσαλατα απο χθες....κ μετα ξαπλαααααααα...!!κ μετα εχει μπαλαααααααααααα!!!!

Jr39p2.png

ritsa κ εγω ετσι εκανα οταν ημουν μικρη επειδη ηθελα να παω σχολειο...διαβαζα ολα τα παραμμυθια...ζητουσα απο τον αδερφο μου να μου δωσει να γραψω τα μαθηματα του...κ εκεινος μου τα εδινε ο τεμπελης....αχαχαχα!!

impatient φανταστικο το ονομα......αξιοζηλευτο...κ θα ειναι κ μια κουκλιτσα η μικρη σου.....κ θα κανει ζημιες με αυτο το ονομα...την θελω για νυφη κ εγω...αφου η didi μου προλαβε της ριτσας μιας που ειναι κοντα...!!:D:D:D

Jr39p2.png

με το καλο η μπουμπου!!! κ το ονομα πολυ ωραιο!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ritsa κ εγω ετσι εκανα οταν ημουν μικρη επειδη ηθελα να παω σχολειο...διαβαζα ολα τα παραμμυθια...ζητουσα απο τον αδερφο μου να μου δωσει να γραψω τα μαθηματα του...κ εκεινος μου τα εδινε ο τεμπελης....αχαχαχα!!

impatient φανταστικο το ονομα......αξιοζηλευτο...κ θα ειναι κ μια κουκλιτσα η μικρη σου.....κ θα κανει ζημιες με αυτο το ονομα...την θελω για νυφη κ εγω...αφου η didi μου προλαβε της ριτσας μιας που ειναι κοντα...!!:D:D:D

barboula θα το σκεφτω για το συμπεθεριασμα, τι προικα μας δινετε???

ΥΠΕΡΟΧΑ!!! το ονομα ΤΡΟΜΕΡΟ και πιστευω θα ταιριαζει γαντι στη μικρρουλα σου!

για τα του δωματιου περιμενουμε τις σκεψεις σου! ;)

κατια στο σπιτι που μπηκαμε, στο παιδικο ηδη οι προηγουμενοι ιδιοκτητες ειχαν κατι ροζ μωβ λουλουδια πανω στη ντουλαπα, και μου αρεσε πολυ σαν συνδιασμος. Μια κουρτινα σε πολυ απαλο μωβακι και ροζ μωβ πεταλουδιτσες σκεφτομαι, σε συνδιασμο με ασπρα επιπλακια.. Για χαλι, ειδωμεν..

επειχηρηση ξυρισματος απο κατω εξετελεστει και σε εμενα βεβαια εβλεπα τα μισα! η κοιλια δεν ρουφιεται και κοιταζα πλαγια:tongue:

εμεις οι 2 παμε πακετο βρε παιδι μου!! τι ταυτιση ειναι αυτη??(μονο μπαλα δεν βλεπω σε σχεση με εσενα!) +3,5 ειμαι κι εγω!! ελεος:tongue::tongue:

εγω με το ξυρισμα κανενα θεμα, αν μια χαρα τα εβλεπα ολα, ισως να μην εχω φουσκωσει τοσο πολυ! Στο τελος ομως με βλεπω κι εμενα να θελω καθρεφτακι

αααα εγω εταξα την μικρη απο την αρχη στο μιχαλακι της κατιας!!!! χαχαχαχα οποιος ειναι ο τυχερος!! χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

ετσι!!! δικο μας ειναι το κοριτσι!!! δεν θελω τετοια... η συμπεθερα μου και η νυφουλα μου!!!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...