Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κατια κ ελενακι....!!

Κατια χαζεψα σε ενα παιχνιδι κ δεν σε ακουσα που φωναξες....χεχεχε!!

το Σαββατο στην συγκεκριμενη δουλεια ειναι η χειροτερη μερα....εχει σπαστικη δουλεια..παιρνουν ολοι οι ηλικιωμενοι...δεν ξερουν τι θελουν....φωναζουν....παιρνουν οι νεοι κ ειναι αγενεστατοι ...ζητανε φαρμακεια εφημερεοντα νοσοκομεια..οτι να ναι...κ ειναι εκνευριστικο γενικως..προτιμω τις κυριακες που τις πληρωνομαστε κ πιο καλα κ ειναι κ φυσιολογικα παρα τα Σαββατα...με εχει πιασει η γκρινια μου....!!

αχαχαχαχααχ!!!:D:D:D

Jr39p2.png

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100308&itmid=4404301#

πως σας φαινεται κατι τετοιο? θα βολεψει αραγε? η να τ αφησω και να παρω μπανακι κανονικο? εχει χρησιμοποιησει καμια?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κατια κ ελενακι....!!

Κατια χαζεψα σε ενα παιχνιδι κ δεν σε ακουσα που φωναξες....χεχεχε!!

το Σαββατο στην συγκεκριμενη δουλεια ειναι η χειροτερη μερα....εχει σπαστικη δουλεια..παιρνουν ολοι οι ηλικιωμενοι...δεν ξερουν τι θελουν....φωναζουν....παιρνουν οι νεοι κ ειναι αγενεστατοι ...ζητανε φαρμακεια εφημερεοντα νοσοκομεια..οτι να ναι...κ ειναι εκνευριστικο γενικως..προτιμω τις κυριακες που τις πληρωνομαστε κ πιο καλα κ ειναι κ φυσιολογικα παρα τα Σαββατα...με εχει πιασει η γκρινια μου....!!

αχαχαχαχααχ!!!:D:D:D

Ειναι οντως εκνευριστικο οταν μιλανε ασχημα επειδη ετσι θελουν.......αλλα παλι κσλα να λες που εχεις δουλεια....εγω κοντευω μα υην κοψω την φλεβα χωρις δουλεια πολυ βαρερα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

πως σας φαινεται κατι τετοιο? θα βολεψει αραγε? η να τ αφησω και να παρω μπανακι κανονικο? εχει χρησιμοποιησει καμια?

Βολικο φαινεται....αλλα μεχρι ποσο μπορεις να το χρησιμοποιησεις?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Βολικο φαινεται....αλλα μεχρι ποσο μπορεις να το χρησιμοποιησεις?

δεν ξερω... φανταζομαι για λιγο, ετσι οπως το βλεπω...

εχω δει κι αυτο

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30955

που μαλλον θα ναι για παραπανω! λεει μεχρι 3-4 χρονων...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πολυ ωραιο φαινεται κ βολικο αλλα εχω κ εγω την ιδια απορια...για μεχρι ποσο μηνων ειναι...!εμενα θα μου δωσει η κουμπαρα μου ενα μπανακι ας πουμε...μπαινει στην μπανιερα κ βαζει το μωρο καθιστο κ στηριζει κ αυχενα κανονικα.....κ την εχει βολεψει παρα πολυ ...αν το βρω σε καποια φωτο θα στο στειλω να το δεις...κ το χρησιμοποιει μεχρι κ τωρα που ειναι 8 μηνων...!

Jr39p2.png

νομιζω οτι απο 3 μηνων που αρχιζουν και κουνανε πολυ ποδαρακια χερακια θα ναι λιγο... επιφοβο. οποτε μαλλον ειναι μονο για πολυ μωρακι... δεν ξερω! εχω και τη μαμα μου, που τα θεωρει αχρηστα ολα αυτα!!! και μου λεει... θα σου δειξω εγω και ειναι πεταμενα λεφτα και πιανουν χωρο, κλπ! δεν εχω και μπανιερα εγω... εχουμε καμπινα ντουζ με στηλη υδρομασαζ... οποτε θα πρεπει να μπαινει ή εκει η να το εχουμε εξωτερικα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

νομιζω οτι απο 3 μηνων που αρχιζουν και κουνανε πολυ ποδαρακια χερακια θα ναι λιγο... επιφοβο. οποτε μαλλον ειναι μονο για πολυ μωρακι... δεν ξερω! εχω και τη μαμα μου, που τα θεωρει αχρηστα ολα αυτα!!! και μου λεει... θα σου δειξω εγω και ειναι πεταμενα λεφτα και πιανουν χωρο, κλπ! δεν εχω και μπανιερα εγω... εχουμε καμπινα ντουζ με στηλη υδρομασαζ... οποτε θα πρεπει να μπαινει ή εκει η να το εχουμε εξωτερικα...

Η πρωην συνυφαδα μου παντως που ειχαν κι αυτοι ντουζιερα εθχε παρει μια μικρη λεκανιτσα και το εκανε εκει μπανιο τι μικρο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!! εγω περιμενω να περασει η ωρα να παω να κανω εξετασεις αιματος κ γλυκοζη κ πρεπει να μη φαω κ πειναω!!

Υπομονή Ριτσα μου, σκεψου οτι μετα θα φας οτι θες!!!!καλά αποτελέσματα!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

μαλλον κατι τετοιο με βλεπω να παιρνω... εχει ποδαρακια που σταθεροποιουνται καπως, φανταζομαι! ειναι και πολυ πιο οικονομικο...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι εχει βεντουζιτσες κ βεντουζαρει Κατια μου!κ αν δεν κανω λαθος το εχει κ στα jumbo...κ μπαινει κ μεσα σε λεκανη αν θες δλδ...κ εγω που εχω κανει εκει τον βαφτησημιο δεν φευγει το παιδι απο εκει ακομα κ αν κουναει ποδαρακια....!!:D:D

κ οπως λες ειναι κ οικονομικο αρκετα..!!

καλημερα ΕΛΕΝΗΗΗΗ..!!

Jr39p2.png

καλημερα κατια, μολις ηρθα το βραδυ τα αποτελεσματα..

μαλλον το μπανακι δεν θα σε βολεψει τουλαχιστο οχι για πολυ να δωσεις 45ε για λιγο καιρο? εγω εχω κανονικο μπανακι μη φοβασαι μια χαρα θα εισαι πιο καλη ημουν εγω που τον εκανα? στην αρχη θα σε βοηθαει η μαμα σου κ μετα ολα μια χαρα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...