Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μια χαρα θα φυγουν τα ονειρα τα ασχημα.το περιεργο ειναι οτι ανησυχουμε ανησυχουμε και συνειδητοποιησα οτι με που το ειδα στον υπερηχο,,επεσα σε νιρβανα.σαν να μην ανησυχησα ποτε.ετσι θα παθεις κι εσυ..ποτε το ειδες τελευταια φορα?

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!! Και καλη εβδομαδα! Πως ειστε κοριτσακια; Μετρατε ωρες ε; Εγω αν και το ειδα την Παρασκευη, δεν το χορτασα γιατι με ξεπεταξαν κι ανυπομονω για την ερχομενη Παρασκευη που θα παω στο γιατρο εξω καιθα το δουμε με την ησυχια μας. Ηρθε χτες μια φιλη και βλεπαμε στο ιντερνετ ιδεες για το "παρτυ αποκαλυψης φυλου" και με εκανε να ανυπομονω να ερθει η μεγαλη ωρα! Χαχα! Ροζ και γαλαζια μπαλονια, ροζ και γαλαζια γλυκακια κι ενα τεραααααστιο ερωτηματικο μεχρι να γινουν τα αποκαλυπτηρια!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Κ εγω στην ροδο κανω τις διακοπες μου!! Η θαλασσα πεντακαθαρη προχθες εκανα τις βουτιτσες μου αλλα χθες μου φανηκε κρυα κ οπως μπηκα βγηκα!! Πολυ ωραιο το νησι σου didi!! Μακαρι του χρονου να ξαναρθουμε με το μωρο μου αγκαλιτσα!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

μια χαρα θα φυγουν τα ονειρα τα ασχημα.το περιεργο ειναι οτι ανησυχουμε ανησυχουμε και συνειδητοποιησα οτι με που το ειδα στον υπερηχο,,επεσα σε νιρβανα.σαν να μην ανησυχησα ποτε.ετσι θα παθεις κι εσυ..ποτε το ειδες τελευταια φορα?

το ευχομαι..να σου πω ηδη σημερα που ξερω οτι σε λιγες ωρες θα ειμαστε στον γιατρο νιωθω καλυτερα....πριν 20 μερες το ειδα τελευταια φορα και ηταν η πρωτη φιρα που κουνιοταν.......ηταν τελειο :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα!! Και καλη εβδομαδα! Πως ειστε κοριτσακια; Μετρατε ωρες ε; Εγω αν και το ειδα την Παρασκευη, δεν το χορτασα γιατι με ξεπεταξαν κι ανυπομονω για την ερχομενη Παρασκευη που θα παω στο γιατρο εξω καιθα το δουμε με την ησυχια μας. Ηρθε χτες μια φιλη και βλεπαμε στο ιντερνετ ιδεες για το "παρτυ αποκαλυψης φυλου" και με εκανε να ανυπομονω να ερθει η μεγαλη ωρα! Χαχα! Ροζ και γαλαζια μπαλονια, ροζ και γαλαζια γλυκακια κι ενα τεραααααστιο ερωτηματικο μεχρι να γινουν τα αποκαλυπτηρια!

καλημερα!!!!!

ωρες μετραμε δεν θα πεις τπτ.....ετσι θα αποκαλυψερε το φυλο...τελεια ιδεα!!!!!!!!!!εχω δει και γω σχετικα βιντεο και μου φαινετσι καταπληκτικο που θα το κανετε ετσι!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!! Ρε κοριτσια εγω τωρα πήρα χαμπαρι για την Yris ...πολυ στεναχωρηθηκα....κριμα ρε γμτ να συμβαινουν αυτα, ειναι μεγαλος ο πόνος..μακαρι αν το ξεπερασει η κοπελα και να της πανε ολα καλα..

Εμεις γυρισαμε απο τις διακοπες, περασαμε πολυ καλα, αφορητη ζεστη αλλα η θαλασσα τελεια...εγω και το πατσοκοιλι μου μαυρισαμε καλα!! Πολυ ντρεπομουνα στη παραλια ρε κοριτσια γιατι φαινεται σα να εχω παραφαει κι οχι οτι ειμαι εγκυος...ρουφουσα ρουφουσα και παλι εκει ηταν η κοιλια μου!!! Ηθελα βεβαια να κανω λίγο σανίδα, λίγο από θαλασσια σπορ...αλλά πού...εκατσα στη σαιζλονγκ μου και απολαμβανα τον ηλιο και το γιο μου να κανει βουτιες με τον πατερα του! Η μονη μου σκεψη ηταν πώς θα ξυπνησω το πρωι να παω για πρωινο!!! Να μπορουσα να παρω και τη καμαριερα σπίτι τι καλα που θα ηταν!!!

Καλημερες!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Αχ τι ωραια που ειναι ολα αυτα!! Κι εμενα μου ειχε κανει η συνυφαδα μου baby shower στο πρωτο μου κι ειχαν ερθει και οι φιλες μου και περασαμε τελεια!! Τωρα που τις εχω μακρια...κλαψ κλαψ δε κανω τιποτα μαλλον!! Ειναι ωραια αυτα τα παρτυ αρκει να εχεις τη παρεα σου κοντα...αλλιώς ποιον θα καλέσεις τις θειες και τις ξαδερφες σου...δεν εχει πλακα...κλαψ κλαψ

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα!! τι καλημερα δηλαδη κοντευει να μεσημεριασει! εχω ξυπνησει απο τις 11 αλλα δεν μπορω να πιασω σημα! πρεπει να εχει προβλημα η γραμμη του ιντερνετ...

ο κουμπαρος ευτυχως ακομη κοιμαται και πινω με την ησυχια μου τον καφε μου

χθες η θαλασσα ηταν υπεροχη! οποια ξερει απο ροδο πηγαμε στο Χάρακι

ηταν τοοοοοσο ζεστη! τελεια θελω να ξαναπαω!!!! καναμε οικογενειακως το πρωτο μας μπανιο για φετος

χθες νομιζω πριν τη θαλασσα και μετα σχεδον ολο τ απογευμα ενιωθα τον μικρο να κοβει βολτες στην κοιλια μου!!!!!!

σημερα θα τον δω και σε live :D!!!!!!!!!

εμεις αυτο το παρτι δεν το καναμε αλλα ακουγετε ΤΕΛΕΙΟ

εγω σκεφτομουν για το παρτι που γινεται κατα τον 8ο που εχεις λευκα φορμακια και ειδικα χρωματα για υφασματα και ο καθενας κανει το σχεδιο του ή γραφει κατι στο φορμακι

το ξερετε?

UzVGp2.png

Τι ειναι αυτο didi...πρωτη φορα το ακούω!!! Ακουγεται τελειο! Αλλά και πάλι ...σε ποιον θα δωσεις να γραψει στη θεια που ειναι 70 χρονων?!! Δεν εχω κατι με τις θειες...απλώς οι δικοι μου συγγενεις που ειναι και λίγο πιο νεοι, ειναι μακρια (μιας και εχω παντερυτει αλλου) και τωρα περιτριγυριζομαι απο υπερηλικες συγγενεις του αντρα μου και ξαδερφες με 2 και 3 παιδια που δεν εχουν αυτη την αισθηση του παρτυ (και ποσο με ξενερωνει)...

Πολυ μου λειπουν οι φιλες μου..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Τι ειναι αυτο didi...πρωτη φορα το ακούω!!! Ακουγεται τελειο! Αλλά και πάλι ...σε ποιον θα δωσεις να γραψει στη θεια που ειναι 70 χρονων?!! Δεν εχω κατι με τις θειες...απλώς οι δικοι μου συγγενεις που ειναι και λίγο πιο νεοι, ειναι μακρια (μιας και εχω παντερυτει αλλου) και τωρα περιτριγυριζομαι απο υπερηλικες συγγενεις του αντρα μου και ξαδερφες με 2 και 3 παιδια που δεν εχουν αυτη την αισθηση του παρτυ (και ποσο με ξενερωνει)...

Πολυ μου λειπουν οι φιλες μου..

ποσο σε καταλαβαινω να ξερες και γω ειμαι μακρια απο ολους και μου λειπουν πολυ

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα!! τι καλημερα δηλαδη κοντευει να μεσημεριασει! εχω ξυπνησει απο τις 11 αλλα δεν μπορω να πιασω σημα! πρεπει να εχει προβλημα η γραμμη του ιντερνετ...

ο κουμπαρος ευτυχως ακομη κοιμαται και πινω με την ησυχια μου τον καφε μου

χθες η θαλασσα ηταν υπεροχη! οποια ξερει απο ροδο πηγαμε στο Χάρακι

ηταν τοοοοοσο ζεστη! τελεια θελω να ξαναπαω!!!! καναμε οικογενειακως το πρωτο μας μπανιο για φετος

χθες νομιζω πριν τη θαλασσα και μετα σχεδον ολο τ απογευμα ενιωθα τον μικρο να κοβει βολτες στην κοιλια μου!!!!!!

σημερα θα τον δω και σε live :D!!!!!!!!!

εμεις αυτο το παρτι δεν το καναμε αλλα ακουγετε ΤΕΛΕΙΟ

εγω σκεφτομουν για το παρτι που γινεται κατα τον 8ο που εχεις λευκα φορμακια και ειδικα χρωματα για υφασματα και ο καθενας κανει το σχεδιο του ή γραφει κατι στο φορμακι

το ξερετε?

καλημερα!!πολυ καλι και αυτο το παρτυ..πρωτη φορα το ακουω..ειναι απο τα μερη σας?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Κοριτσια κι εγω μακρια απο τους δικους μου, μονο ο αντρας μου εχει φιλους και συγγενεις εδω. Θα το κανουμε σε κλειστο κυκλο το παρτακι, με πεθερα βεβαια, κουνιαδο-συννυφαδα και μερικους φιλους. Θα ψησουμε cup cakes και ενα απο αυτα θα εχει τη μαγικη ροζ η γαλαζια γεμιση που θα την εχει ετοιμασει μια φιλη.. Σε εναν θα τυχει λοιπον το αποκαλυπτικο cup cake και θα μαθουμε και οι υπολοιπο! Επειδη περναμε γενικα τοσο χαλια με την κριση και ολα αυτα, θεωρω οτι ειναι ομορφο να δημιουργεις αφορμες για να ξεφευγεις λιγο.. Κι αυτο που λεει η Didi μηπως ειναι το baby shower?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Κοριτσια κι εγω μακρια απο τους δικους μου, μονο ο αντρας μου εχει φιλους και συγγενεις εδω. Θα το κανουμε σε κλειστο κυκλο το παρτακι, με πεθερα βεβαια, κουνιαδο-συννυφαδα και μερικους φιλους. Θα ψησουμε cup cakes και ενα απο αυτα θα εχει τη μαγικη ροζ η γαλαζια γεμιση που θα την εχει ετοιμασει μια φιλη.. Σε εναν θα τυχει λοιπον το αποκαλυπτικο cup cake και θα μαθουμε και οι υπολοιπο! Επειδη περναμε γενικα τοσο χαλια με την κριση και ολα αυτα, θεωρω οτι ειναι ομορφο να δημιουργεις αφορμες για να ξεφευγεις λιγο.. Κι αυτο που λεει η Didi μηπως ειναι το baby shower?

ειναι τελειο και οντως μια πολυ καλη ευκαιρια για διασκεδαση.....μαυρη μας την εχουν κανει την ψυχη με αυτη τη κριση πια.....αντε να δουμε ποτε θα αλλαξουν ολα....ισως να ειναι καποια παραλλαγη του baby shower οντως παντως πολυ καλη ιδεα και αυτη

αν δεν γινομαι αδιακριτη απο που ειστε κοριτσια?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

σορρυ εχω προβλημα με το ιντερνετ...

εμενα ο μπαμπας μου ειναι ροδιτης , η μαμα μου πειραιωτισα μεγαλωμενη αυστραλια

αυτο πυ λεω δεν ξερω πως λεγεται το εχω δει στο grays anatomy και στα φιλαρακια

οποια ξερει λεπτομεριες για αυτο το παρτυ να μου πει

θα καλεσω 2-3 φιλες μου, τις ξαδερφες μου την αδερφη και κατι ξαδρφες του αντρα μου

θα καλουσα και τη μαμα μου και τη θεια μου(που και οι 2 τους μεγαλωσαν αυστραλια ) αλλα ετσι θα πρεπει να καλεσω και την πεθερα μου που ειναι ασχετη με κατι τετοιο και θα χαθει το κεφι της δημιουργιας (δεν ειμαι κακια νυφη:oops: απλα η πεθερα μου ειναι 60 χρονων κατι σαν αυτο που λεει το μπισκοτακι...)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...