Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

α εγινα 19 weeks.!!!!!!!!!!!!!τωρα το συνειδητοποιησα.οπως επισης οτι η αιτια του κακου που παχαινω ειναι η θεια μου.με εχει παρει 5 φορες σημερα να παω να φαω σπιτι της και αφου ειδε οτι δεν παω ερχεται τωρα αυτη εδω.και καθεται σαν τη χαζη και μιλαει στο μωρο ολη την ωρα.την ωρα που μαγειρευει,καθαριζει,πινει καφε.ακομα κι οταν δεν ειμαι εκει,μου λενε τα ξαδερφια μου οτι μιλαει στη μπεμπα!!!το χασε αυτη.παει!!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νυσταζεις εσυ τωρα ε???/αντε καλα.αυριο αναλυτικα.εκανα fb.σε εκανα add.

esy eisai h i love new york???

α εγινα 19 weeks.!!!!!!!!!!!!!τωρα το συνειδητοποιησα.οπως επισης οτι η αιτια του κακου που παχαινω ειναι η θεια μου.με εχει παρει 5 φορες σημερα να παω να φαω σπιτι της και αφου ειδε οτι δεν παω ερχεται τωρα αυτη εδω.και καθεται σαν τη χαζη και μιλαει στο μωρο ολη την ωρα.την ωρα που μαγειρευει,καθαριζει,πινει καφε.ακομα κι οταν δεν ειμαι εκει,μου λενε τα ξαδερφια μου οτι μιλαει στη μπεμπα!!!το χασε αυτη.παει!!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

για τα κιλα μου ειπε οτι καααααλα ειμαι αλλα λιιιιιιγο παραπανω απο οσο επρεπε εβαλα τον τελευταιο μξνα και να κοψω τα γλυκα

UzVGp2.png

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

για τα κιλα μου ειπε οτι καααααλα ειμαι αλλα λιιιιιιγο παραπανω απο οσο επρεπε εβαλα τον τελευταιο μξνα και να κοψω τα γλυκα

ναι εγω ειμαι.εσυ εισαι η τρελη με τα κεικ που μου τρεχουν τα σαλια???χαχαχαχα

6KuQp2.png

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

ποσα κιλα εβαλες???

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

αντε καληνυχτα κι απο μενα.αφου δεν με παιζετε!!!χαχα

θα ερθω αυριο να παιξουμε

ο ντιντος προσπαθει να βαλει το ντιβιντι που μας εδωσε ο γιατρος να το δουμε μαλλον στο χμποξ

γιατι του λαπτοπ το σιντιπλευερ εχει χαλασει...

UzVGp2.png

ναι εγω ειμαι.εσυ εισαι η τρελη με τα κεικ που μου τρεχουν τα σαλια???χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχ κομενα τα κεικ!

ποσα κιλα εβαλες???

2,5 σε 6 εβδομαδες

στην αρχη ειχα χασει 1 και μετα την 14η εβαλα αυτο το 1 + 2,5

UzVGp2.png

χαχαχαχαχαχ κομενα τα κεικ!

2,5 σε 6 εβδομαδες

στην αρχη ειχα χασει 1 και μετα την 14η εβαλα αυτο το 1 + 2,5

ελκα ρε didi καθολου δεν προσεχεις.ντροπη.δεν πειραζει.θα σου δωσω εγω ενα προγραμματακι να γινεις φετες σαν εμενα.μολις 9 κιλα απο τοτε που εμεινα εγκυος.ετσι να ζηλευετε.εμενα η γιατρος δεν μου εκοψε μονο τα γλυκα.μου ειπε μισες ανασουλες,οχι ολοκληρες γιατι κι αυτες παχαινουν!!!:D:D:D:D:D:D

6KuQp2.png

καλημερααααα..!!τι κανουμε??

didi κομμενα τα κεικ εε??κριμα κ αυτη την εβδομαδα αποφασισα να φτιαξω εγω...!!χαχαχαχα..!!

real thing οντως παιζει να ειμαστε οι μοναδικες....!!αχαχαχα!επισης θα συμφωνησω μαζι σου για την δυναμη που κρυβουν τα κοριτσια μας που εχουν χασει παιδακια....!ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ....!κ αξιζουν τα πιο πολλα μπραβο...!

ειμαι στην δουλεια κ πληττω απο τωρα....οποια ξυπνησει ας βαλει μια φωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ριτσα με το καλο οι εξετασεις...κ υπομονη μεχρι να τελειωσεις....τι ωρα ειναι να πας???

εγω εδω στην δουλεια εχω κατσει σε μια γωνια κ εχω κολλημενο το χερι στην κοιλιτσα μου...γιατι το μπεμπακι μας μου κανει παρεουλα δινοντας μου ξεγυρισμενες κλωτσιτσες....χαχαχαα!!;);)

Jr39p2.png

καλημερααααα..!!τι κανουμε??

didi κομμενα τα κεικ εε??κριμα κ αυτη την εβδομαδα αποφασισα να φτιαξω εγω...!!χαχαχαχα..!!

real thing οντως παιζει να ειμαστε οι μοναδικες....!!αχαχαχα!επισης θα συμφωνησω μαζι σου για την δυναμη που κρυβουν τα κοριτσια μας που εχουν χασει παιδακια....!ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ....!κ αξιζουν τα πιο πολλα μπραβο...!

ειμαι στην δουλεια κ πληττω απο τωρα....οποια ξυπνησει ας βαλει μια φωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

:D:D

ΚΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΜΜΜΕΕΕΕΕΡΡΡΡΑΑΑΑΑ!!!!!

Καλη? η φωνη λεω, καλη? :P:p:p:p:p υπομονη, κοριτσακι, θα περασει κι η σημερινη! τουλαχιστον εχεις καλη παρεουλα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!! εγω περιμενω να περασει η ωρα να παω να κανω εξετασεις αιματος κ γλυκοζη κ πρεπει να μη φαω κ πειναω!!

λογικα, θα σαι ηδη στο μικροβιολογικο... οποτε καλα αποτελεσματα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

καλα σου λεγα εγω, λιγο μετρο!!! δεν πειραζει μωρε, μια χαρα εισαι! και τα κεικ να τα φτιαχνεις, αλλα χωρις την εξτρα μερεντα απο πανω!!!:shock::shock::shock: το τρωγες κι ενισχυμενο εσυ!!!:tongue::tongue::tongue: τωρα "σεμνα"...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...