Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ναι..τι κουκλες ειστε εσεις???

ειδικα σ'αυτες που εκανες like εγω ειμαι αστα να πανε!:tongue: ειναι την τεταρτη το βραδυ... μετα απο ραντεβου στο γιατρο, ξυπνια απο το πρωι και με κοσμο σπιτι, που εχω ξεσυνηθισει! το μονο ωραιο ειναι η κοιλιτσα μου, που φτου φτου φαινεται για τα καλα πια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι... τυπικα με εβαλε ο πρωτος γιατρος που πηγα να κανω εξετασεις, μη τυχον ειχα "τσιμπησει" τιποτα λογω αιμορραγιας και τοκετου... αρνητικα βγηκαν ολα, οποτε τζαμπα, αλλα τουλαχιστον ξεραμε! μετα ηθελε να κανουμε κι αλλες κι αλλες κι αλλες και ετσι αποφασισα και ειδα αλλους 2-3 γιατρους και κατεληξα στον τωρινο γιατρο μου, που με ηρεμησε και τον εμπιστευτηκα (ταιριαξαμε) απο την αρχη!!! εγω εχασα την μικρη μου 29 αυγουστου και συλλαβαμε τον μπεμπη μας 26-27 φεβρουαριου... μη βιαστεις και να νιωθεις καλα μεσα σου! θα ερθει οταν πρεπει και οταν θα σαι ετοιμη!!! δεν θα σου πω οτι εισαι μικρη, γιατι εμενα δεν με βοηθουσε αυτο... δεν με παρηγορουσε! θα σου πω, ομως οτι δυστυχως το περασα κι εγω και αλλες κοπελες... σε 1,5 μηνα θα παρω με τη Χαρη Της το Μιχαλιω μου αγκαλια και πραγματικα με βοηθουσε οταν ακουγα για πονεμενες μανουλες που τα καταφεραν!!! η ελπιδα σε δυναμωνει και σε πεισμωνει! θα ρθει και θα γεμισει η αγκαλιτσα ολων μας!!!

Δεν βιαζομαι καθολου..οταν ειναι θα ερθει..ουτε αγχωνομαι και προσπαθειες να ξεκινησουμε θα γινει πολυ χαλαρα.

Η αληθεια ειναι πως και μενα δεν με παρηγορει οτσν ακουω μικρη εισαι η θα κανεις αλλα γιατι πιστευω πως το καθε παιδι φερνει την δικια του χαρα και αν χαθει την λυπη σιγουρα ενα αλλο παιδακι μαλακωνει τον πονο αλλα δεν μπορει να αντικαταστησει και συνφωνω οτι οταν ακους αλλες γυναικες που περασαν τα ιδια και τα καταφεραν περνεις θαρρος σιγουρα....δυστυχως το εχουβ περασει πολλες και η μαμα μου.....και τωρα που ημουν στηβ κλινικη και μετα στο νοσοκομριο ειδα δυστυχως παεα πολλες....ελπιζω να σταματησει αυτο...ειναι κριμα πολυ.

Κατια μου με το καλο να τον κρατησεις τοβ Μιχαλιω σου και να εχεις την πιο γλυκια κουραση που υπαρχει σε λιγι καιρο!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

real thing συνονοματες??αχαχαχα..!!

εγω ειμαι τελικα το μικρουλικο της παρεας ε?ειμαι το μοναδικο 88αρικο???

καλο βραδακιιιιιιιιιιιιιι!!!

καλο βραδυ!!! ομορφο 88αρικο!!!:P:p:p:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ειδικα σ'αυτες που εκανες like εγω ειμαι αστα να πανε!:tongue: ειναι την τεταρτη το βραδυ... μετα απο ραντεβου στο γιατρο, ξυπνια απο το πρωι και με κοσμο σπιτι, που εχω ξεσυνηθισει! το μονο ωραιο ειναι η κοιλιτσα μου, που φτου φτου φαινεται για τα καλα πια!

γενικα εισαι κουκλα.και στις αλλες ησουν κουκλα.το like δεν ηταν γιασενα αλλα για το μωρακι.;);)

6KuQp2.png

real thing συνονοματες??αχαχαχα..!!

εγω ειμαι τελικα το μικρουλικο της παρεας ε?ειμαι το μοναδικο 88αρικο???

καλο βραδακιιιιιιιιιιιιιι!!!

νινι εισαι εσυ!!!κουκλιτσα!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Δεν βιαζομαι καθολου..οταν ειναι θα ερθει..ουτε αγχωνομαι και προσπαθειες να ξεκινησουμε θα γινει πολυ χαλαρα.

Η αληθεια ειναι πως και μενα δεν με παρηγορει οτσν ακουω μικρη εισαι η θα κανεις αλλα γιατι πιστευω πως το καθε παιδι φερνει την δικια του χαρα και αν χαθει την λυπη σιγουρα ενα αλλο παιδακι μαλακωνει τον πονο αλλα δεν μπορει να αντικαταστησει και συνφωνω οτι οταν ακους αλλες γυναικες που περασαν τα ιδια και τα καταφεραν περνεις θαρρος σιγουρα....δυστυχως το εχουβ περασει πολλες και η μαμα μου.....και τωρα που ημουν στηβ κλινικη και μετα στο νοσοκομριο ειδα δυστυχως παεα πολλες....ελπιζω να σταματησει αυτο...ειναι κριμα πολυ.

Κατια μου με το καλο να τον κρατησεις τοβ Μιχαλιω σου και να εχεις την πιο γλυκια κουραση που υπαρχει σε λιγι καιρο!!!!

σ'ευχαριστω, κοριτσακι μου! ακριβως οσα ειπες πιστευω κι εγω... ακομα μιλαω στη μικρουλα μου! προσπαθω και τα καταφερνω (οχι παντα) να μην κλαιω για αυτην, αλλα δεν την ξεχναω στιγμη! ειναι ο αγγελος μου! το πρωτο παιδακι που ενιωσα μεσα μου... θα ναι παντα εκει στην καρδια μου και ελπιζω οτι οταν θα ρθει η ωρα να "φυγω" θα την κρατησω αγκαλια επιτελους! μεχρι τοτε, θα προσευχομαι σ αυτη και θα μου την προσεχει η Παναγια... περιμενω αυτη τη γλυκια κουραση τωρα στη ζωη μου και ευχομαι να μην τελειωνει!!! δεν θα παραπονεθω, δεν θα κουραστω, δεν θα το βαλω κατω... τα παιδακια μας θα μας θυμιζουν ολα οσα ζησαμε-υποφεραμε, αλλα θα τα ομορφαινουν με το γελακι τους!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σ'ευχαριστω, κοριτσακι μου! ακριβως οσα ειπες πιστευω κι εγω... ακομα μιλαω στη μικρουλα μου! προσπαθω και τα καταφερνω (οχι παντα) να μην κλαιω για αυτην, αλλα δεν την ξεχναω στιγμη! ειναι ο αγγελος μου! το πρωτο παιδακι που ενιωσα μεσα μου... θα ναι παντα εκει στην καρδια μου και ελπιζω οτι οταν θα ρθει η ωρα να "φυγω" θα την κρατησω αγκαλια επιτελους! μεχρι τοτε, θα προσευχομαι σ αυτη και θα μου την προσεχει η Παναγια... περιμενω αυτη τη γλυκια κουραση τωρα στη ζωη μου και ευχομαι να μην τελειωνει!!! δεν θα παραπονεθω, δεν θα κουραστω, δεν θα το βαλω κατω... τα παιδακια μας θα μας θυμιζουν ολα οσα ζησαμε-υποφεραμε, αλλα θα τα ομορφαινουν με το γελακι τους!

ανατριχιασα:cry::cry:

6KuQp2.png

ανατριχιασα:cry::cry:

δυστυχως, ειναι δυσκολο να ζεις τη χαρα οταν εχεις φαει "χαστουκι" δυνατο και ξαφνικο! οσο κι αν καιει ομως το "μαγουλο" τα χειλη δεν μπορουν να αντισταθουν και χαμογελανε, οσο κι αν δακρυζουν τα ματια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

δυστυχως, ειναι δυσκολο να ζεις τη χαρα οταν εχεις φαει "χαστουκι" δυνατο και ξαφνικο! οσο κι αν καιει ομως το "μαγουλο" τα χειλη δεν μπορουν να αντισταθουν και χαμογελανε, οσο κι αν δακρυζουν τα ματια!

νομιζω χρειαζεται μεγαλη δυναμη ψυχης για να αντιμετωπισεις μια τετοια κατασταση.θεωρω πως ειμαι πολυ κακομαθημενη για να διαχειριστω κατι τετοιο κατι που με κανει να θαυμαζω ακομα πιο πολυ κοπελες οπως εσυ,η ελενη και η μαρκελα.δεν εχω λογια.ενα μεγαλο μπραβο για την υπομονη και το μεγαλειο που κρυβετε μεσα σας.το εννοω.

6KuQp2.png

κοριτσακια πηγαμε για την β επιπεδου ολα μια χαρα θα τα πουμε αυρι αναλυτικα

το παιδι μας ειναι 534 γραμμαρια και ειναι κουκλος!!!

ολα φυσιολογικα! τπτ να ανησυχουμε ειπε ο γιατρος α

αυτα με λιγα λογια!

2858285aap9slo9pr.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...