Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια..τι κανετε?

Πολυ καλα νεα βλεπω απο εξετασεις,για τα φυλα ολα τελεια....παντα τετοια!!

Μαρκελα με το καλο να ξεκινησετε τις προσπαθειες και να πανε ολα τελεια!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια..τι κανετε?

Πολυ καλα νεα βλεπω απο εξετασεις,για τα φυλα ολα τελεια....παντα τετοια!!

Μαρκελα με το καλο να ξεκινησετε τις προσπαθειες και να πανε ολα τελεια!!

lenaki μου τι κανεις?πως εισαι εσυ?σε σκεφτομουν πριν την ωρα που εγραφα.

6KuQp2.png

lenaki μου τι κανεις?πως εισαι εσυ?σε σκεφτομουν πριν την ωρα που εγραφα.

Καλα ειμαι κοριτσι μου....σωματικα εχω συνελθει τελειως και κανω οτι μπορω για να νιωθω καλυτερα και να ξεχνιεμαι....περιμενω και την πρωτη περιοδο να ερθει να κανουμε τις εξετασεις που θελω για να ηρεμησοτμε λιγο

Εσυ ολα καλα?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

elenaki, ολα καλα? εισαι κουκλιτσα στις νεες φωτο! ;););)

Καλα Κατια μου εσυ?

Σ'ευχαριστω παρα πολυ..δεν ειναι καινουργια η φωτο ειναι απο περυσι....αλλα και παλι ευχαριστω για τα καλα σοτ λογια

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εκανα fb.στειλτε μου τ ονοματα να σας κανω add.θελω να σας δω!!

Εγω για καποιο λογο δεν καταφερνω να στειλω πμ οποτε αν θελεθς στειλε μου εσυ το δικο σου να σε κανω

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλα Κατια μου εσυ?

Σ'ευχαριστω παρα πολυ..δεν ειναι καινουργια η φωτο ειναι απο περυσι....αλλα και παλι ευχαριστω για τα καλα σοτ λογια

καλα ειμαστε κοριτσακι μου!!! δοξα την Παναγια, μεγαλωνουμε! φτασαμε τα 1.700 γραμμαρια και παμε καλα. ειμαστε βεβαια με το κεφαλακι πανω και τον πωπω κατω, αλλα ελπιζω να γυρισουμε πριν σπασουν τα νερα!

εσυ? περιμενεις την 1η περιοδο... κι εγω ετσι εκανα περυσι τις εξετασεις μου (και στο αιμα περιοδου για λοιμωξεις ενδομητριου) και τους υπερηχους αμεσως και οταν βγηκαν οι επαναληπτικες στην επομενη (2η) περιοδο πηραμε το οκ! ετσι μετα το τριμηνο αρχισαμε να προσπαθουμε και μολις χαλαρωσαμε λιγακι... τσουπ! ετσι κι εσυ!!! να κανεις τις εξετασεις σου και μετα να "κλειδωσεις" το μυαλο σου σε χαρουμενα πραγματα! θα χεις και τις μερες σου φυσικα, αλλα να μην σε ριχνουν... ολα θα πανε καλα!!!

και κουκλα θα σαι και τωρα... ας ειναι περσινες οι φωτο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλα ειμαστε κοριτσακι μου!!! δοξα την Παναγια, μεγαλωνουμε! φτασαμε τα 1.700 γραμμαρια και παμε καλα. ειμαστε βεβαια με το κεφαλακι πανω και τον πωπω κατω, αλλα ελπιζω να γυρισουμε πριν σπασουν τα νερα!

εσυ? περιμενεις την 1η περιοδο... κι εγω ετσι εκανα περυσι τις εξετασεις μου (και στο αιμα περιοδου για λοιμωξεις ενδομητριου) και τους υπερηχους αμεσως και οταν βγηκαν οι επαναληπτικες στην επομενη (2η) περιοδο πηραμε το οκ! ετσι μετα το τριμηνο αρχισαμε να προσπαθουμε και μολις χαλαρωσαμε λιγακι... τσουπ! ετσι κι εσυ!!! να κανεις τις εξετασεις σου και μετα να "κλειδωσεις" το μυαλο σου σε χαρουμενα πραγματα! θα χεις και τις μερες σου φυσικα, αλλα να μην σε ριχνουν... ολα θα πανε καλα!!!

και κουκλα θα σαι και τωρα... ας ειναι περσινες οι φωτο!!!

Μεγαλωσατε πολυ ε?τελεια..πολυ χαιρομαι που εχετε ομορφα νεα ολες σας...ευχομαι να πανε ολα τελεια και να γυρισει ο μικρουλης αλλα κσι να μην γυρισει γερος να ναι και συ γερη κσι ολα τ'αλλα γινονται

Εμας μας ειπε μετα την πρωτοχρονια μπορουμε να ξεκινησουμε πσλι γιατι λεει δεν πιστευει πως εχω κατι και τις εξετασεις εγω ζητησα να τις κανω για ειμσι ηρεμη εγω.....αυτο με το αιμα περιοδου που ειπες τι ειναι....εξετασαν αυτο το αιμα?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Μεγαλωσατε πολυ ε?τελεια..πολυ χαιρομαι που εχετε ομορφα νεα ολες σας...ευχομαι να πανε ολα τελεια και να γυρισει ο μικρουλης αλλα κσι να μην γυρισει γερος να ναι και συ γερη κσι ολα τ'αλλα γινονται

Εμας μας ειπε μετα την πρωτοχρονια μπορουμε να ξεκινησουμε πσλι γιατι λεει δεν πιστευει πως εχω κατι και τις εξετασεις εγω ζητησα να τις κανω για ειμσι ηρεμη εγω.....αυτο με το αιμα περιοδου που ειπες τι ειναι....εξετασαν αυτο το αιμα?

ναι... τυπικα με εβαλε ο πρωτος γιατρος που πηγα να κανω εξετασεις, μη τυχον ειχα "τσιμπησει" τιποτα λογω αιμορραγιας και τοκετου... αρνητικα βγηκαν ολα, οποτε τζαμπα, αλλα τουλαχιστον ξεραμε! μετα ηθελε να κανουμε κι αλλες κι αλλες κι αλλες και ετσι αποφασισα και ειδα αλλους 2-3 γιατρους και κατεληξα στον τωρινο γιατρο μου, που με ηρεμησε και τον εμπιστευτηκα (ταιριαξαμε) απο την αρχη!!! εγω εχασα την μικρη μου 29 αυγουστου και συλλαβαμε τον μπεμπη μας 26-27 φεβρουαριου... μη βιαστεις και να νιωθεις καλα μεσα σου! θα ερθει οταν πρεπει και οταν θα σαι ετοιμη!!! δεν θα σου πω οτι εισαι μικρη, γιατι εμενα δεν με βοηθουσε αυτο... δεν με παρηγορουσε! θα σου πω, ομως οτι δυστυχως το περασα κι εγω και αλλες κοπελες... σε 1,5 μηνα θα παρω με τη Χαρη Της το Μιχαλιω μου αγκαλια και πραγματικα με βοηθουσε οταν ακουγα για πονεμενες μανουλες που τα καταφεραν!!! η ελπιδα σε δυναμωνει και σε πεισμωνει! θα ρθει και θα γεμισει η αγκαλιτσα ολων μας!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου...μπηκα σπιτι πριν λιγο γιατι πηγαμε βολτα για περπατημα κ το σκυλακι μας κ ειπα να μπω μεχρι να στεγνωσει το λαδακι απο πανω μου να δω τι κανετε κ αν επεστρεψε το διδυμακι μου..!

Ελενη μου δεν το εχω περασει ολο αυτο που εχετε περασει καποια κοριτσια απο εδω μεσα κ ευχομαι να μην το περασει καμια αλλη γυναικα ποτε...αλλα πιστευω οτι μονο οταν χαλαρωσεις τελειως θα ερθει το μωρουλι σου στην αγκαλιτσα σου οπως λεει κ η Κατια...!

σας αφηνω γιατι ο αμορες μου κοιμαται ορθιος κ εγω δουλευω αυριο πρωι...

θα σας διαβασω απο εκει κατα τις 9.....!!!φιλακια πολλα κ καλο βραδυυυυ σε ολες σας....!!!:D:D:D

εχετε γινει το ομορφο παρεακι μου που με καταλαβαινειιιιιιιιιι..!

Jr39p2.png

γεια σας κοριτσια μου...μπηκα σπιτι πριν λιγο γιατι πηγαμε βολτα για περπατημα κ το σκυλακι μας κ ειπα να μπω μεχρι να στεγνωσει το λαδακι απο πανω μου να δω τι κανετε κ αν επεστρεψε το διδυμακι μου..!

Ελενη μου δεν το εχω περασει ολο αυτο που εχετε περασει καποια κοριτσια απο εδω μεσα κ ευχομαι να μην το περασει καμια αλλη γυναικα ποτε...αλλα πιστευω οτι μονο οταν χαλαρωσεις τελειως θα ερθει το μωρουλι σου στην αγκαλιτσα σου οπως λεει κ η Κατια...!

σας αφηνω γιατι ο αμορες μου κοιμαται ορθιος κ εγω δουλευω αυριο πρωι...

θα σας διαβασω απο εκει κατα τις 9.....!!!φιλακια πολλα κ καλο βραδυυυυ σε ολες σας....!!!:D:D:D

εχετε γινει το ομορφο παρεακι μου που με καταλαβαινειιιιιιιιιι..!

κουκλα κι εσυ!!!ελεος!!!και ιδιο ονομα!!!!!χαχαχα.παιζει να μαστε εσυ κι εγω μονο!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...