Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

λοιπον χθες πηγα κι εγω στο γιατρο.ειδα τη μπεμπουλα μου,σιγουρα πλεον μου το επιβεβαιωσε.ειναι περιπου 20 εκ.εχει παρει μερες μπροστα και πλεον μιλαμε για μωρο πανω απο το μεσο ορο γεννησης σε κιλα,που ειναι τα 3200.να δω πως θα γεννησω!!ανοιγοκλεινε το στομα και ηταν σταυροποδι και γενικα με τρελανε.ειναι μεταξυ 250 και 290 γρ και πλεον με κλοτσαει.μαλλον για να το πω σωστα,με κουτουλησε αποτι ειπε ο γιατρος γιατι εκει που τη νιωθω ειναι το κεφαλακι.αυτα!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρκελα μου, ολα μπαινουν στη θεση τους! εξετασεις και μικρολεπτομεριες, εννοω... οποτε "ιδρωστε και τη φανελα" που λενε και ολα σουπερ!!! και χαλλλλλαααρρρραααα.... που λετε τα καρντασια!:tongue:

ετσι ετσι!Εγς βαζω μπρος και οτι θελει ο θεος!Χαλαρααα οπως λενε τα καρντασια οπως σωστα ειπες.Ο αντρας μου λεει ''ααα τελεια θα κανω κοιλιακους αυτη την εβδομαδα'' χαχαχαχαχαχα του λεει η γιατρος ''το κοριτσι σου ειναι ετοιμο και ολα ειναι καθαρα βαλε μπρος γιατρε''!!!οποτε ας μας βοηθησει ο θεος...Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι ακριβως της ιδιες μερες με περισυ τετοια εποχη!λετε να μην το σκεφτομαι ετσι ε ? βλακειες λεω ? μου λεει η γιατρος μην ακουω χαζα ...αλλα εμενα παει το μυαλο μου γιατι και περσυ τελευταια περιοδος ηταν 20/09 και μετα ηρθε το μωρακι!Ειδωμεν ας γινει οτι θελει η παναγια τι να πω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσια τι κανετε ??? εγω τωρα γυρισα απο την γυναικολογο!Μου εγραψε παλι ενα σωρο εξετασεις ορμονολογικες και θυροειδη καθως και μια επισκεψη σε αιματολογο-ανοσολογο σε δημοσιο νοσοκομειο φυσικα να με ξεσκονισει!Τα καλα νεα ειναι οτι εχω ενα ωαριο 1.6χιλιοστα!!!στα δυο χιλιοστα θα πεσει οποτε βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ μου λεει αυτες τις μερες!Για να δουμε!Ας με βοηθησει ο θεος!

Μαρκελα μου σου ευχομαι τα καλυτερα!!! Καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις και να απολαυσετε τις προσπαθειες!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

κοριτσια καλησπερα σας!!!

εμεις χθες πηγαμε για τον β επιπ. κ τα ειδαμε ολα καλα!!!

αλλα παλι εγω αγχωμενη ειμαι......!!!

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ να μας βοηθησει ολους!!!:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι τις πιο εμπειρες μανουλες να με βοηθησετε?

μετρησαμε τα παντα απο εγκεφαλο τα κοκαλακια του εγκεφαλου,πως συνδεεται με σπονδυλικη στηλη,χερια ποδια δαχτυλα ολα τα οργανα αν περνεις σωστο αιμα το μωρο απτην μητρα ,τραχηλο κλπ κ καρδια μας ειπε ολα πολυ καλα κ εγραψε στο χαρτι οτι ειναι ορατες κ οι τεσερις κοιλοτητες.

σας ειπαν για την καρδια κατι αλλο?γιατι εγω εχω ενα ηλιθιο αγχος!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ετσι ετσι!Εγς βαζω μπρος και οτι θελει ο θεος!Χαλαρααα οπως λενε τα καρντασια οπως σωστα ειπες.Ο αντρας μου λεει ''ααα τελεια θα κανω κοιλιακους αυτη την εβδομαδα'' χαχαχαχαχαχα του λεει η γιατρος ''το κοριτσι σου ειναι ετοιμο και ολα ειναι καθαρα βαλε μπρος γιατρε''!!!οποτε ας μας βοηθησει ο θεος...Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι ακριβως της ιδιες μερες με περισυ τετοια εποχη!λετε να μην το σκεφτομαι ετσι ε ? βλακειες λεω ? μου λεει η γιατρος μην ακουω χαζα ...αλλα εμενα παει το μυαλο μου γιατι και περσυ τελευταια περιοδος ηταν 20/09 και μετα ηρθε το μωρακι!Ειδωμεν ας γινει οτι θελει η παναγια τι να πω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μην ακουω χαζα!!! σε νιωθω και περασα το ιδιο αγχος οταν εφτανε η ημερομηνια που εχασα την μπουμπου μου και ημουν στην 28η εβδ... αλλα δεν προχωραμε, κανοντας πισω! παμε μπροστα και το παλευουμε!!! τωρα θα χεις ψαχτει και ολα θα ναι αλλιως! πιστη και ελπιδα!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

να ρωτησω κατι τις πιο εμπειρες μανουλες να με βοηθησετε?

μετρησαμε τα παντα απο εγκεφαλο τα κοκαλακια του εγκεφαλου,πως συνδεεται με σπονδυλικη στηλη,χερια ποδια δαχτυλα ολα τα οργανα αν περνεις σωστο αιμα το μωρο απτην μητρα ,τραχηλο κλπ κ καρδια μας ειπε ολα πολυ καλα κ εγραψε στο χαρτι οτι ειναι ορατες κ οι τεσερις κοιλοτητες.

σας ειπαν για την καρδια κατι αλλο?γιατι εγω εχω ενα ηλιθιο αγχος!!!

εγω εκανα και εξτρα καρδιολογικη εκτιμηση με εμβρυοκαρδιολογο υπερηχογραφιστρια, για να μην αγχωθουμε... απλα να ξερεις, οτι αν δουν εστω και κατι αμφιβολο, στο προτεινουν κατευθειαν να παρεις γνωμη ειδικου! οποτε μην τρελαινεσαι!!! αφου σου ειπε ολα καλα (ειναι πιστοποιημενος για β'επιπεδου?) ετσι θα ναι...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καναμε τη β επιπεδου σημερα!! Ολα τελεια με το μωρουλι! Περιμενουμε ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!!!!! Βαλτε με κι εμενα στις κοριτσομανες!!

με το καλο, το κοριτσακι σας!!! γι αυτο ηταν ησυχη η ψυχουλα μου...

images?q=tbn:ANd9GcQcOghtsgNFmJiZCokiOCGBJyyPVxiJu4w9E05ALFx6GX5mLfB3_w

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Cristy σε ζηλευω!! για τη γιογκα και για την θαλασσα καταρχην! εχω πιαστει... και ηδη προγραμματιζω τι θα κανω (απο γυυμναστικη) μετα την γεννα για να επανελθω!!! εεε μετα και η αυριανη αεροπορικη βολτα με τη μικρη στο Τατοι δεν θα με χαλαγε... :oops::oops::oops: ωραιο μερος, ωραια παρεα και φανταζομαι "καλος" κοσμος-->πιλοτοι!!! πλακα κανω;););) καλα να περασετε!!!

Άσε ρε συ... εγώ ζηλεύω τους άλλους που θα πετάνε κι εγώ θα κάθομαι να τους κοιτάω!!!

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πέταγα μέχρι τον 7ο μήνα. Τώρα που να πιάσω χειριστήρια... ζαλίζομαι μόνο στην ιδέα.

Κάθε εγκυμοσύνη έχει και τα δικά της... τα μωράκια καλά νάναι κι όλα τάλλα...

Μετά την 1η μου εγκυμοσύνη είχα ανακαλύψει το περιοδικό prevention που τότε έβαζε DVDs με γυμναστική σε 10λεπτα προγράμματα. Τέεελεια...

Μεταξύ θηλασμών που το μωρό κοιμότανε προλάβαινα να κάνω τουλάχιστον 3 10λεπτα συνεχόμενα από μια φορά τη μέρα κι έγινα στυλάκι σε χρόνο dt!!!

Όταν αρχίσουν να μπουσουλάνε (η δικιά μου στον 8ο μήνα), η μόνη γυμναστική που θα μπορείς να κάνεις λέγεται "κυνήγι μωροϋ" και κρατάει όλη μέρα. Σε σημείο που αναρωτιέσαι αν πρέπει να φορέσεις babylino κι εσύ γιατί ούτε πιπί δεν προλαβαίνεις! Έχουν δε για κάποιο λόγο ιδιαίτερη αδυναμία σε καλώδια, τηλεοράσεις, βίντεο, υπολογιστές και οτιδήποτε έχει κουμπάκια με όλα τα συνεπακόλουθα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

markela Μου μην ξεκινας με τετοιες σκεψεις..οοοοολα καλα θα ειναι..θα σε ξεψυρισει στις εξετασεις κ ο γιατρος σου κ ολα καλα θα ειναι...κοιταμε μπροστα..

impatient με το καλο η κορακλααααααα....φτου φτου...

φουσκιτσα κ εμενα τα ιδια κοιταξε κ την κυκλοφορια του αιματος στην καρδια..κ εγω ειχα εξτρα αγχος γιατι ειχα χασει τον μπαμπα μου απο προβλημα στην καρδια εκ γενετης...!!αλλα εμενα ο γιατρος μου εχει πει οτι θα κανω κ doppler οπως κ να εχει επανελεγχο στην καρδουλα πιο αργα...!!

τωρα ειμαι στην μαμα μου κ ειδα οτι μου εστειλαν....ακομα κ για μεγαλυτερης ηλικιας κ τα πανταααααααα....!!τελεια ειναι....παντελονια....πουκαμισακια....καζακες...ολα τα παντα...παπουτσακια....!υπεροχα..κ ειδα κ τις κουβερτουλες που εφτιαξε η μανα μου...κ μου εστειλε κ η νονα φορμακια για το νοσοκομειο...κ ολα καλα...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ didi μας να μας πει νεακιαααααααααααα....!!!φιλακιαααααααα!!!!

Jr39p2.png

Ανακάλυψα ότι μου αρέσει η μπύρα...

Buckler χωρίς αλκοόλ...

Πίνω μία κάθε 2-3 μέρες.

Μόλις τέλειωσα μία, σκέτη απόλαυση! Έχει άραγε αρκετές θερμίδες μπας κι ανέβει λίγο η ζυγαριά?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καναμε τη β επιπεδου σημερα!! Ολα τελεια με το μωρουλι! Περιμενουμε ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!!!!! Βαλτε με κι εμενα στις κοριτσομανες!!

κι αλλο κοριτσακι!!!!!!!!!!!με το καλο κουκλα μου.!

6KuQp2.png

τι ειΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς?το μωρακι που εχασες ειναι ενα κομματι τελειως διαφορετικο.ειναι δικο σου αλλα δεν αφορα την επομενη εγκυμοσυνη σου.ολα θα ειναι καλα και γρηγορα το σπορακι στην κοιλιτσα σου.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...