Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μπραβο, μπισοτακι! Πολυ καλα τα νεα σας! κουκλιτσα, θα ναι το παιδι! ακου εκει "φουστανο"! :confused:;):P

επικοινωνησα και με mariaevita που μου χες πει και βαλανε νεα προσφορα με υπνοσακους σε ολα τα tog, οποτε θα παραγγειλω αμεσα! thanks και παλι...

Καλά τι ευχαριστείς...σιγά!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξεκινησαν οι καουρες οχι συνεχεια αλλα ειναι ενοχλητικες, χθες βραδυ λογο καουρας δεν εφαγα πηγα κ ξαπλωσα κ οταν περασε η καουρα πεινουσα αλλα δεν εφαγα φυσικα.. εσεις εχετε? τι κανετε γιαυτο οσες εχουν.. θα ρωτησω το γιατρο να δω τι θα μου δωσει ο αντρας μου δεν θελει λεει παλι φαρμακα?? αλλα τι να κανω δεν υποφερει αυτος..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

2510656g1hvmekeyt.png

κοριτσακια μου γλυκα δεν σας εχω διαβασει απο χθες, θα σας διαβασω μολις βρω χρονο

σημερα 8:30 εχουμε β επιπεδου

θα τα πουμε μετα φιλακια σε ολες και στα μωρακια σας

UzVGp2.png

γειαααααααααααααααααααααα στα κοριτσια μου..τι κανουμε?

εγω σημερα εκανα κοπανιτσα απο την δουλεια...2 βραδια κοιμαμαι πολυ αργα κ σημερα οταν ξυπνησα ενιωθα το σωμα μου να μην ανταποκρινεται σε εντολες....κ ετσι υστερα απο προτροπη ως κ διαταγη του αμορε ταβλιαστηκα μεχρι το μεσημερι...τωρα φτιαχνω πατατοσαλατα...!

οσο για το σιδηρο κοριτσια δεν ξερω....ολες τριγυρω μου οσες ειναι εγκυες ειναι με τετοια συμπληρωματα....τωρα αν ειναι σωστο η λαθος δεν ξερω...παντως εγω οσο επινα ενα σιδηρο ειχα ζαλαδες συχνες κ σκοτοδινες...κ απο τις εξετασεις μου ειχε πεσει αρκετα ο σιδηρος..οταν ο γιατρος μου ειπε να πινω 2 συνηλθα,,,,δεν ξερω για να πω αν ειναι καλο η οχι παντως για να το δινει ο γιατρος κατι θα ξερει...τι να πω?

Mpiskotaki μπραβο τελεια το μπεμπακι σου...φτου φτου...!

διδυμακι μου με το καλο να δεις σημερα τον αντρακλα σου...!

Κατ μην αγχωνεσαι με τον τραχηλο....πλησιαζει η μερα κ θα δεις...!

τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω καλα εεε??

η impatient που χαθηκε βρε κοριτσια??

εγω χθες ειχα παει να δω την κοπελα με τα διδυμα που ειχε φυγει Αγγλια εκτακτως...αχχχχ κοριτσια με επιασε η ψυχη μου...πολυ καταπονημενη κ μεχρι να γεννησει δεν θα ξερει αν θα ειναι καλα η οχι...αφηστε αφηστε...!

Κατια θα γυρισει το μπεμπακι σου που θα παε...καποια στιγμη θα πιαστει ετσι....αχαχαχ!στην δουλεια εμαθα σημερα φωναζαν τους παντες κ τους μειωναν ωρες...εεε αν με κανουν κ απο 5ωρη 4 ωρη τι να πω??θα γελαω...!

η μαμα μου με πηρε πριν κ μου ειπε οτι μας εφερε ενας φιλος του αδερφου μου ρουχαλακια πολλα απιαστα...παπουτσακια..μπιμπερο κ πιπιλες σφραγισμενες....!κ καθισματακι αυτοκινητου...παω το απογευμα που θα ερθει ο αμορε να τα δωωωωωωωωωωω..!!

Jr39p2.png

εγω ριτσα ειχα καουρες με συγκεκριμενα φαγητα και παντα μονο βραδυ! οποτε τα απεφευγα... σε πολλες ομως δινουν και μαλοξ ή αντιστοιχα αντιοξινα... ρωτησε τον καλυτερα!

didi μου με το καλο! περιμενουμε ομορφα νεα απο τον Αλκη και να μας πεις και σε ποιον μοιαζει!

μπαρμπουλα μου, καλα εκανες! αμα σε προειδοποιει το σωμα, καλο ειναι να το ακους... οι αντοχες μας εχουν αλλαξει! οσο για τα μπεμπεδοπραγματακια σας καλοριζικα, καλοφορετα και να κανουν το αντρακι σας χαρουμενο! με το καλο λοιπον!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε ??? εγω τωρα γυρισα απο την γυναικολογο!Μου εγραψε παλι ενα σωρο εξετασεις ορμονολογικες και θυροειδη καθως και μια επισκεψη σε αιματολογο-ανοσολογο σε δημοσιο νοσοκομειο φυσικα να με ξεσκονισει!Τα καλα νεα ειναι οτι εχω ενα ωαριο 1.6χιλιοστα!!!στα δυο χιλιοστα θα πεσει οποτε βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ μου λεει αυτες τις μερες!Για να δουμε!Ας με βοηθησει ο θεος!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

μαρκελα μου ευχομαι κ με την βοηθεια του Θεου κ φυσικα με τρελη ....γυμναστικη να ερθει το μωρουλι σου....κ να φουσκωνει κ η δικη σου η κοιλιτσα κ οοοοολα να πανε καλα..!

κοριτσια η πατατοσαλατα βγηκε λουκουμιιιιι...μιαμ μιαμ...!!φιλακιαααααααααααα!

Jr39p2.png

Κοριτσακια μου ολο ευχαριστα διαβαζω!barboula μου τι καλα που θα δεις καινουρια πραγματακια για το κουκλακο σου!Εγω με το ζορι κραταω τον αδερφο μου να μην παρει ακομα τπτ!Του υποσχεθηκα μετα τον β επιπεδου οτι μπορει να παει και να αδειασει τα ραφια απ ολα τα μπεμπεδομαγαζα!didi μου τι ωραια που θα δεις τον πριγκηπακο σου!Κοιτα να το απολαυσεις!markela βουρ στο ψητο τις επομενες μερες και μην αφησεις ουτε ωρα ανεκμεταλλευτη!Συντομα η κοιλιτσα θα φουσκωσει!Α!barboula στειλε μου πατατοσαλατα οπωσδηποτε!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι.

Τέλεια η γιόγκα...

πήγα και για μπάνιο στη θάλασσα μετά, μαζί με τη μαία

Λοιπόν...

-Καούρες (γενικά, όχι μόνο στην εγκυμοσύνη):

Αααχχχχ... που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...

Προσπαθούμε όχι λιπαρά κρέατα (χοιρινό, αρνί), όχι τηγανητά, όχι γλυκά, όχι καφέ, όχι σοκολάτα, όχι ζάχαρη γενικά, όχι ξινά (πχ πορτοκαλάδα όχι, ντομάτα όχι)

Βοηθάει να σκεφτόμαστε το στομάχι μας σαν ένα βάζο που έχει χαθεί το καπάκι του και θέλουμε να μην χύνεται το περιεχόμενο με τις διάφορες κινήσεις...άρα, προσπαθώ κυρίως στερεές, στεγνές τροφές κι επίσης να μην είναι όξινες. Αν το περιεχόμενο του βάζου είναι όξινο, καθώς ανεβαίνει προς τα πάνω μας "καίει". Αν πιούμε πχ κανένα χυμό ή τσάι, να φάμε μαζί και κανένα κουλουράκι, φρυγανίτσα, κριτσινάκι...

Να προτιμάμε τα φαγητά χωρίς σάλτσες κλπ

Στις γενικές οδηγίες περιλαμβάνεται επίσης: όχι καφέ (στιγμιαίο κυρίως), αλκοόλ, τσιγάρο, μέντα, σοκολάτα, προϊόντα σφολιάτας κ φύλλο γενικά κι επίσης όχι μέλι.

Το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι βεβαίως, η διατήρηση του βάρους, πράγμα που στην εγκυμοσύνη είναι ανέφικτο. Βοηθάει όμως η πρόσληψη βάρους σε νορμάλ επϊπεδα.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα επίσης δεν βοηθάνε, όπως δεν βοηθάει και το ασβέστιο, το οποίο "ρημάζει" το στομάχι.

Υπάρχουν βεβαίως και τα αντιόξινα χάπια, τύπου maalox τα οποία υποτίθεται βοηθάνε.

Διαφορετικά, σε συννενόηση με το γιατρό μπορείς να πάρεις και πιο "βαριά": zurcazol, zantac κλπ.

Εγώ την ιστορία αυτή την είχα πάθει πολύ πριν μείνω έγκυος την πρώτη φορά και μετά από πολύ κόπο και πολλά φάρμακα κατέφερα να "ρυθμιστώ".

Στις εγκυμοσύνες μου η κατάσταση γίνεται απλά ανεξέλεγκτη...

Περιμένω πως και πως να μου στρώσει πρόγραμμα διατροφής ο διατροφολόγος...

Επίσης από σήμερα θα ξεβιδώσουμε τα κάτω πόδια του κρεβατιού μας για να κοιμόμαστε σε "ψιλοόρθια" θέση. Για αρχή τουλάχιστον βοηθάει.

Α και περιμένουμε να περάσουν 2 ώρες τουλάχιστον από τότε που θα φάμε οτιδήποτε και μετά να ξαπλώσουμε.

-Μαρκελίτσα καλή επιτυχία!!!

-Το Μπαχρέιν είναι πιο Βόρεια από το Ντουμπάι και ο πληθυσμός είναι 50%-50% ντόπιοι - ξένοι (Ευρωπαίοι). Οι δυτικές δεν είναι υποχρεωμένες να είναι καλυμμένες, ωστόσο αν δε θέλουν να προσελκύουν "ανεξέλεγκτες" καταστάσεις (πχ κανέναν Άραβα να κοιτάει επίμονα και μετά από λίγο να συνειδητοποιήσεις ότι έχει βάλει χεράκι κάτω από την κελεμπία και κάνει "χειροπρακτική") καλό είναι να κυκλοφορούν καλυμμένες ώστε να μη φαίνονται ώμοι - γόνατα. Επίσης για μπάνιο σε δημόσια παραλία, "μπουρκίνι" (μαγιώ -ολόσωμη φόρμα, δεν είν κακό, εγώ ένα θα πάρω νάχω...).

-Η "ισχυακή" μικρή μου το ξέρω ότι μπορεί να βγει φυσιολογικά μετά την "κεφαλική" αδερφούλα της κι ότι αυτή είναι και η πιο συνηθισμένη περίπτωση για δίδυμα, καθώς η πιο "βολική" για τα μωράκια εκεί μέσα. Απλά, αν προς το τέλος γίνει και η άλλη "κεφαλική" θα αποφύγω ψιλοβλακείες που πασάρουν οι γιατροί εκείνη την ώρα για να κάνουν καισαρική για νάχουν το κεφάλι τους καλυμμένο... Γιατί ναι, στην Ελλάδα, την καισαρική στη λένε ακόμη κι επειδή "ο Ερμής είναι ανάδρομος" (δική μου επινόηση αυτή)...

-Μάλλον Ιασώ θα γεννήσω... θα κανονίσω ραντεβού την άλλη εβδομάδα για να δω τους χώρους... σε ξεναγούν και στις αίθουσες τοκετών και ωδίνων. Επίσης επιτρέπουν ακόμη και μετά από καισαρική να κρατήσεις αμέσως το μωρό, να το θηλάσεις κλπ. Κάνουν δηλ πράγματα πιο φιλικά προς τα νεογέννητα και δεν έχουν τόσο αυστηρό πρωτόκολλο...

(Εννοείται θα πάω τουρνέ και σε άλλα μαιευτήρια για να έχω μέτρο σύγκρισης...)

Αυτά προς το παρόν... αύριο έχω αεροπορική μέρα... Athens Flying Week στο Τατόι... θα πάω τη μικρή, αλλά χρειάζομαι κι εγώ λίγη αεροπορίλα, μούλειψε...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Cristy σε ζηλευω!! για τη γιογκα και για την θαλασσα καταρχην! εχω πιαστει... και ηδη προγραμματιζω τι θα κανω (απο γυυμναστικη) μετα την γεννα για να επανελθω!!! εεε μετα και η αυριανη αεροπορικη βολτα με τη μικρη στο Τατοι δεν θα με χαλαγε... :oops::oops::oops: ωραιο μερος, ωραια παρεα και φανταζομαι "καλος" κοσμος-->πιλοτοι!!! πλακα κανω;););) καλα να περασετε!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μαρκελα μου, ολα μπαινουν στη θεση τους! εξετασεις και μικρολεπτομεριες, εννοω... οποτε "ιδρωστε και τη φανελα" που λενε και ολα σουπερ!!! και χαλλλλλαααρρρραααα.... που λετε τα καρντασια!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοριτσια τι κανετε???????????ειχα πολλες δουλειες αλλα καθε βραδυ σας διαβαζα πριν πεσω για υπνο για να μη μου πεσει βαρια η μελετη σημερα που θα εγραφα!

didi περιμενω νεα απο τα παντα!!!!!!εισαι και στις περιγραφες εσυ super :P:pθα παρουμε τελεια εικονα!!!

ritsa εχω τρομερες καουρες τα βραδια,πινω ενα ποτηρι γαλα και τελος.

δεν ξερω τι αλλο ηθελα να σας γραψω.

α,κατια χρονια πολλα,να τα χιλιασεις.τελεια η τουρτα.

6KuQp2.png

κοριτσια τι κανετε ??? εγω τωρα γυρισα απο την γυναικολογο!Μου εγραψε παλι ενα σωρο εξετασεις ορμονολογικες και θυροειδη καθως και μια επισκεψη σε αιματολογο-ανοσολογο σε δημοσιο νοσοκομειο φυσικα να με ξεσκονισει!Τα καλα νεα ειναι οτι εχω ενα ωαριο 1.6χιλιοστα!!!στα δυο χιλιοστα θα πεσει οποτε βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ μου λεει αυτες τις μερες!Για να δουμε!Ας με βοηθησει ο θεος!

:oops::oops::oops::oops: μονο αυτο εχω να προσθεσω!!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...