Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

πως να απολαυσω που εχω παρει 8,5 κιλά. το εχω ριξει στα "ειδη υγιεινης"....χαχαχα. τρωω μπανιερες κλπ κλπ!!!!

Σήμερα εχω μοσχαρακι κοκκινιστό με πολυ λιγο ρυζι θα το συνοδέψω.

ΧΑΧΑΧΑ!Μια χαρα ειναι και το κοκκινιστο!Οσο για το ρυζι εγω προσωπικα τρελενομαι!Ασε που λενε οτι δεν εχει και καθολου θερμιδες!Οριστε τι στεναχωριεσαι?Κ εγω εχω παρει κιλα αλλα δεν ξερω ποσα γιατι δεν ζυγιζομαι!Αφηνω να με ζυγιζει η γιατρος καθε φορα στη δικη της και να φωναζει!Μεχρι και τις 3 Σεπτεμβρη παντως ημουν στα +5.Ε δεν ειναι και λιγα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Katia , στην κοιλιτσα της μανουλας ειναι μια χαρα μην ανησηχεις!Ο αντρας μου λεει , οτι πολυ λιγα νεογνα μενουν με τα ποδαρακια ετσι πανω και συννηθως οι νεογνολογοι μαζι με physio therapist's τους κανουν γυμναστικουλα΄.Αλλα λεει τα νεογνα ολα τους τα κοκκαλα και το σωμα τους ολο ειναι σαν λαστιχο...Μην ανησηχεις εσυ ρελαξ χαλαρα και θετικη σκεψη!Κοντευεις στο τελος αυτο να σκεφτεσαι...

ευχαριστω, κοριτσακι μου! τα ιδια προσπαθω να λεω κι εγω... στον εαυτο μου! αλλα η χαζη... μμμμ.... τελοσπαντων! thanks και στο γιατρο-συζυγο!!! αυτη θα γελανε με τα δικα μας αγχη, αλλα....:oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοριτσια βασικες αρχες διατροφης για να μην παρετε κιλακια!

φακες , φασολια,ρεβυθια μαζι με μιση κουπα ριζακι παντα!

μοσχαρι παντα με λιγα μακαρονια ΧΩΡΙΣ τυρι ,

ψαρι παντα με βραστη πατατουλα διπλα

μπροκολο , μαρουλι , κουνουπιδι οχι πολλες ντοματες γιατι ανεβαζει το ουρικο οξυ στην εγκυμοσυνη.

Τυρακι κιτρινο , εχει πιο πολυ ασβεστιο μια φετα απο το να φας ενα κομματι φετα.

Γκρειπ φρουτ ΣΩΤΗΡΙΟ και εχει πολλες βιταμινες και ξυνομηλααααα!!

Βαλτε το πολυσπορο η ολικης ψωμι στην διατροφη σας.

Οχι χυμους ετοιμους εχουν κρυμμενες θερμιδες και πολη ζαχαρη.Στιψτε πορτοκαλακια και γκρειπ φρουτ!

Πολυσπορα κριτσινια για τις λιγουρες (κανουν καλο και στο εντερακι σας)

ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ για να κρατατε ενυδατωμενο το δερματακι σας και βοηθαει στο να μην εχετε προωρο τοκετο!

Εχασα 4 cm Λιπους σε 2 εβδομαδες με τα αγαπημενα γκρειπ φρουτ τα οποια δεν μου αρεσουν καθολου.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω παντως χωρις διατροφη ετρωγα οτι ηθελα στο γιο μου εβαλα 9 κιλα κ στην κορη μου εβαλα 5.5 κιλα τωρα πριν περιπου ενα μηνα εβαλα η 2 η 3 κιλα δεν σκεφτομαι μην παχυνω απλα χορταινω ευκολα. εγω πιστευω οτι ειναι στο μεταβολισμο καθε γυναικας.. κ το κακο με εμενα ειναι οτι δεν παιρνω κιλα αλλα μετα την γεννα φενομαι χοντρη οχι φενομαι ειμαι. ενω εχει αλλες που περνουν κιλα κ τα χανουν ευκολα κ γρηγορα. κ το χειροτερο? δεν μπορω να κανω διατα οχι καποιο προβλημα απλα δεν μπορω να μπω σε αυτη τη διαδικασια τις διαιτας..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ritsa , ετσι ακριβως ειναι αναλογα με το μεταβολισμο.Εσυ ομως εισαι και σχετικα αδυνατη!εγω μιλαω για τα κιλα πανω απο 75-80!Εγω ειμαι 78 τωρα και θελω να παω τουλαχιστον 73-74 για επομενη εγκυμοσυνη!Γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη ναι μεν πηρα μονο 9 κιλα και ετρωγα οτι ηθελα αλλα ημουν υπερβαρη !

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

εγω πιστευω παν μετρον αριστον κοριτσια...αλλα κ στον μεταβολισμο...δλδ οκ δεν πολυπροσεχω ουτε ειμαι πανω σε μια ζυγαρια μην παρω γραμμαρια....τρωω λιγο απο ολα...κ δεν εχω στερηθει κατι απο αυτα που επιτρεπονται...ξερω ομως οτι υπαρχουν μερες που ξεσκιζομαι κ μετα το ραβω για λιγο...οχι τωρα..παντα ετσι ημουν...εβαζα 4 κιλα εχανα 4 κιλα στο μπαμ...γι αυτο κ εχω ραγαδες.....αλλα δοξα τον θεο μεχρι τωρα τρωω απο ολα αλλα απο λιγο....

τωρα για τα κιλα ετσι κ αλλιως δεν με θεωρω ουτε χοντρη ουτε κοκκαλο...!ειμαι στα κιλα που θα ηθελα να ειμαι...ξεκινησα 57 κ ειμαι 61....!!καλα παμε νομιζω..!!θα δειξει...!παω να φαωωωωω...!!

Jr39p2.png

εγω πιστευω παν μετρον αριστον κοριτσια...αλλα κ στον μεταβολισμο...δλδ οκ δεν πολυπροσεχω ουτε ειμαι πανω σε μια ζυγαρια μην παρω γραμμαρια....τρωω λιγο απο ολα...κ δεν εχω στερηθει κατι απο αυτα που επιτρεπονται...ξερω ομως οτι υπαρχουν μερες που ξεσκιζομαι κ μετα το ραβω για λιγο...οχι τωρα..παντα ετσι ημουν...εβαζα 4 κιλα εχανα 4 κιλα στο μπαμ...γι αυτο κ εχω ραγαδες.....αλλα δοξα τον θεο μεχρι τωρα τρωω απο ολα αλλα απο λιγο....

τωρα για τα κιλα ετσι κ αλλιως δεν με θεωρω ουτε χοντρη ουτε κοκκαλο...!ειμαι στα κιλα που θα ηθελα να ειμαι...ξεκινησα 57 κ ειμαι 61....!!καλα παμε νομιζω..!!θα δειξει...!παω να φαωωωωω...!!

57???????? μιλας για κιλα? εγω ξεκινησα με 62 ασχετα που εχασα στην αρχη 1κιλ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ritsa , ετσι ακριβως ειναι αναλογα με το μεταβολισμο.Εσυ ομως εισαι και σχετικα αδυνατη!εγω μιλαω για τα κιλα πανω απο 75-80!Εγω ειμαι 78 τωρα και θελω να παω τουλαχιστον 73-74 για επομενη εγκυμοσυνη!Γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη ναι μεν πηρα μονο 9 κιλα και ετρωγα οτι ηθελα αλλα ημουν υπερβαρη !

δεν πειραζει υγεια!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

57???????? μιλας για κιλα? εγω ξεκινησα με 62 ασχετα που εχασα στην αρχη 1κιλ..

Κ εγω με 62 κιλα ξεκινησα!!57 ειναι τα κιλα που θα ηθελα να ειμαι πριν την εγκυμοσυνη..Τοσα ημουν πριν 4 χρονια αλλα και εγω με τις διαιτες δεν τα πηγαινα ποτε καλα!Παντα ημουν αδυνατη και ετρωγα οτι ηθελα!Τα τελευταια χρονια ειναι που μας τα χαλασε λιγο ο μεταβολισμος!Δεν θελω να σκεφτομαι ποσα θα ειμαι μολις γεννησω!Το καλο ειναι οτι προς το παρον δεν φιανεται οτι εχω παρει εκτος απο τη κοιλια!Τα ρουχα μου, μου κανουνε ολα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Εγώ ξεκίνησα από 59 και τώρα είμαι 65... Αλλά έχω μπει σε αυστηρό πρόγραμμα (σχετικά...)! Σήμερα έφαγα πέρκα με λαχανικά στο φούρνο! :rolleyes:

Να ρωτήσω κάτι τις κοπελίτσες που ήδη πήγαν για β επιπέδου; Σας έκανε και κολπικό υπέρηχο για να δει το μήκος του τραχήλου;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κ εγω με 62 κιλα ξεκινησα!!57 ειναι τα κιλα που θα ηθελα να ειμαι πριν την εγκυμοσυνη..Τοσα ημουν πριν 4 χρονια αλλα και εγω με τις διαιτες δεν τα πηγαινα ποτε καλα!Παντα ημουν αδυνατη και ετρωγα οτι ηθελα!Τα τελευταια χρονια ειναι που μας τα χαλασε λιγο ο μεταβολισμος!Δεν θελω να σκεφτομαι ποσα θα ειμαι μολις γεννησω!Το καλο ειναι οτι προς το παρον δεν φιανεται οτι εχω παρει εκτος απο τη κοιλια!Τα ρουχα μου, μου κανουνε ολα!

Και σε μένα δεν φαίνεται αλλού εκτός από την κοιλιά... Φοράω το ίδιο νούμερο παντελόνι με αυτό που φορούσα πάντα απλά τώρα είναι με λάστιχο! Και οι μπλούζες έτσι κι αλλιώς μου κάνουν.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εγώ ξεκίνησα από 59 και τώρα είμαι 65... Αλλά έχω μπει σε αυστηρό πρόγραμμα (σχετικά...)! Σήμερα έφαγα πέρκα με λαχανικά στο φούρνο! :rolleyes:

Να ρωτήσω κάτι τις κοπελίτσες που ήδη πήγαν για β επιπέδου; Σας έκανε και κολπικό υπέρηχο για να δει το μήκος του τραχήλου;[/QUOT

εμενα δεν μου εκανε κολπικο, δεν ξερω αν πρεπει να του πεις να σου κανει η αν πρεπει να υπαρχει λογος ποτε δεν μου εκανε κ απο κατω με κοιτα τις τελευταιες εβδομαδες..

κ εμενα μου κανουν τα ρουχα αλλα παντελονια δεν μπορω δεν κλεινουν λογο κοιλιας δεν εχω κανει ουτε κολους ουτε τα ποδια μου παχυνανε λιγο πρηστικε το στηθος ολα οκ αλλα μια κοιλια αστα να παει σαν 8 μηνων ειμαι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τελικα μονο μιση ωρα καταφερα να κοιμηθω...αρχισαν τα μνματα κ τα τηλεφωνα κ ουφφφ...τωρα παω να ξεκινησω επιχειρηση ξυρισμα στο μπανιο..μετα περιμενω την κουμπαρα μου...!!ο αμορες κοντευει να κοιμηθει στο meeting κ ολο μου στελνει..

Ουτε εμενα με κοιταξε κολπικα...ειδε τον τραχηλο με τον κανονικο υπερηχο απλως νομιζω οτι αν εχεις θεμα με τον τραχηλο στην εγκυμοσυνη στον ελεγχει αλλιως οχι...οπως μου ειχε πει κ ο γιατρος μου την τελευταια φορα που μου εκανε κολπικο υπερηχο οταν ακουσαμε την καρδουλα στην 8η εβδομαδα...ειναι η τελευταια φορα που σε ταλαιπωρω..μετα απο κατω ξανα οταν μπω στον μηνα μου...\ναι ριτσα μου 57...που κ αυτα θεωρουνταν πολλα σε σχεση με τα κιλα που ειχα πριν τα Χριστουγεννα που ημουν 53 συνηθως...!!!παω για μπανιοοοοοοοοοοοο!!!:D:D

Jr39p2.png

εμενα μου εκανε μετρηση με κολπικο στον β επιπεδου για να δει και το μηκος και το ραμμα με ακριβεια... αν δεν υπαρχει προηγουμενο θεμα ή ενοχλησεις που "χτυπανε το καμπανακι" στο γιατρο δεν εχει λογο σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη να κανει κολπικο υπερηχο!!! απλα τσεκαρει το μηκος "χοντρικα" με τον κοιλιακο και αν χρειαστει κινειται αναλογα...

μην αγχωνεσαι τοσο πολυ! ολοι στο β επιπεδου αφιερωνουν αυτα τα 2-3 λεπτα στον τραχηλο! το θεμα ειναι, οτι αν εχεις προβλημα, συνηθως δεν φτανεις στον β!!!

ολα θα πανε καλα με το αστερακι σου! :rolleyes:αντε να δουμε και τι ειναι???!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...