Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Κορίτσι μου καλύτερα να πας αύριο για χοριακη,για να δεις τι γίνεται.Ευχομαι να πάνε όλα καλα❤️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Τη περασμενη εβδομαδα τηλεφωνησε η κουμπαρα μου στο ικα για να μαθει τα δικαωματα της(δουλευει σε μεγαλη εταιρια και ηδη εχουν ξεκινησει απολυσεις),η οποια ειναι στο μηνα της και της ειπαν οτι δεν μπορει ο εργοδοτης να σε διωξει για 18 μηνες μετα τον τοκετο!Εννοειται και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.Για οσες εχουν ασφαλεια ικα...Δεν ξκερω τι γινεται σε αλλες περιπτωσεις!

Marita , αυτο ισχυε παλια δυστυχως και ο υπαλληλος στο ΙΚΑ δεν ειναι ο αρμοδιος και συνηθωςς δεν ξερουν την νομοθεσια.Εγω ενημερωθηκα απο την εφημεριδα της κυβερνησης και την επιθεωρηση Εργασιας οταν πηγα να καταθεσω το προγραμμα εργασιας για την εταιρεια και ρωτησα γιατι τοτε ημουν εγκυος 8 μηνων!(και εγω δουλευω σε μεγαλη πολυεθνικη εταιρεια , 3 μεγαλυτερη στον κοσμο !!).Εγω πηρα τηλ την διευθυνση προσωπικου της εταιρειας και μου το επιβεβαιωσαν οτι για 12 μηνες δεν σε πειραζει κανεις μετα ειναι ολα ρευστα.Συννηθως αρχιζουν με την μειωση ωρων και μετα σε διωχνουν!Γιαυτο καλο ειναι μολις γυρισεις να ετοιμαστεις για το 2 μωρο!!Εγω ετσι λεω στα κοριτσια που δουλευουν σε μενα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Μαριτα...αντε αντε καλως ηρθες κ εσυ στο κλαμπ των κλωτσιων...χεχεχε..!

Κατια κ εγω στραπατσαδα το ξερω παντως...κ ο αμορες το ιδιο.....ακομη κ οι γονεις του που μεγαλωσαν Κρητη στραπατσαδα το λενε...δεν ξερω...ισως ειναι σε χωρια οπως το λες εσυ..

εγω σημερα πιτουλα τηγανιτη...ντοματουλα κομμενη,κρεμμυδακι,μαιντανο κ παπρικα σωσ που μας εφερε η κοπελα του ξαδερφου απο Θεσσαλονικη///εκτος αν μου την σβουριξει κ βαλω τζατζικακι....κ τηγανισω κ κανενα λουκανικο.....!!χεχεχεχε...!!:D

Jr39p2.png

Marita , αυτο ισχυε παλια δυστυχως και ο υπαλληλος στο ΙΚΑ δεν ειναι ο αρμοδιος και συνηθωςς δεν ξερουν την νομοθεσια.Εγω ενημερωθηκα απο την εφημεριδα της κυβερνησης και την επιθεωρηση Εργασιας οταν πηγα να καταθεσω το προγραμμα εργασιας για την εταιρεια και ρωτησα γιατι τοτε ημουν εγκυος 8 μηνων!(και εγω δουλευω σε μεγαλη πολυεθνικη εταιρεια , 3 μεγαλυτερη στον κοσμο !!).Εγω πηρα τηλ την διευθυνση προσωπικου της εταιρειας και μου το επιβεβαιωσαν οτι για 12 μηνες δεν σε πειραζει κανεις μετα ειναι ολα ρευστα.Συννηθως αρχιζουν με την μειωση ωρων και μετα σε διωχνουν!Γιαυτο καλο ειναι μολις γυρισεις να ετοιμαστεις για το 2 μωρο!!Εγω ετσι λεω στα κοριτσια που δουλευουν σε μενα.

Μπορει κοριτσακι να εχεις δικιο.Δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει προσωπικα με το θεμα!Θελω να πιστευω οτι δεν εχω το φοβο της απολυσης εγω!Απλα ετυχε να το ξερω γιατι πηρε η κουμπαρα μου και ετσι της ειπανε!Τι να σου πω...

o5etp3.png?xVMpoyHp

κ εμας κοριτσια για 12 μηνο ειναι στην δουλεια...για εναν χρονο απο την μερα τοκετου δεν σε πειραζουν μετα σε στελνουν αν θελουν....

βεβαια σε εμας προς το παρον δειχνουν ανθρωπια κ διωχνουν συνηθως φοιτητες που παιρνουν....τωρα βεβαια δεν ξερω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα αλλα θα δειξει μεχρι τοτε..!τουλαχιστον εχω βρει την ηρεμια μου οτι δεν με απολυουν προς το παρον.....!ενα αγχος λιγοτερο...!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Μαριτα...αντε αντε καλως ηρθες κ εσυ στο κλαμπ των κλωτσιων...χεχεχε..!

Κατια κ εγω στραπατσαδα το ξερω παντως...κ ο αμορες το ιδιο.....ακομη κ οι γονεις του που μεγαλωσαν Κρητη στραπατσαδα το λενε...δεν ξερω...ισως ειναι σε χωρια οπως το λες εσυ..

εγω σημερα πιτουλα τηγανιτη...ντοματουλα κομμενη,κρεμμυδακι,μαιντανο κ παπρικα σωσ που μας εφερε η κοπελα του ξαδερφου απο Θεσσαλονικη///εκτος αν μου την σβουριξει κ βαλω τζατζικακι....κ τηγανισω κ κανενα λουκανικο.....!!χεχεχεχε...!!:D

ΝΑΙ ΝΑΙ!Ειμαι σιγουρη τωρα πια οτι ειναι η μπεμπουλα μου!Πω πω πω κοριτσια τρελενομαι για στραπατσαδα αλλα δεν φτιαχνω γιατι ο αντρουλης μου δεν την τρωει!Αλλα θα κανω στη μαμα μου ειδικη παραγγελια να μου φτιαξει!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Monteith%20Article%201%20Figure%201.gifκαπως ετσι ειναι ο Μιχαλιος μου... λεγεται ισχιακη προβολη σε σταση frank breech... εχει ακουσει καμια κατι σχετικο?

Εγώ είμαι πολύ ασχετη με το θεμα...:oops::oops::oops:

μου ειπε προχθες οτι ειναι με κεφαλικη προβολή κ μακαρι να βολευτει εκει κ να κρατησει αυτη τη θεση. απο κ περα ειμαι τούβλο :shock::shock:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

κοριτσια εχω ξαναρωτησει, μηπως ξερει κάποια ΒΒ θέση στον ΟΠΑΔ, τι εννοεί;;; σε τι δωματιο στο νοσοκομειο δικαιούμαι; ο γιατρός για Γ θεση μου ειπε 5κλινο, για την ΒΒ;;;

Monteith%20Article%201%20Figure%201.gifκαπως ετσι ειναι ο Μιχαλιος μου... λεγεται ισχιακη προβολη σε σταση frank breech... εχει ακουσει καμια κατι σχετικο?

ξερω μονο οτι το 4% των κυησεων με frank Breech τελικα δεν αλλαζει θεση.Εσυ πρεπει να σκεφτεσαι θετικα τελευταια στιγμη μπορει να γυρισει .Στο βιβλιο εμβρυολογιας που διαβαζω του αντρουλη λεει μεσα οτι μεχρι 32 εβδομαδες (ηλικια εμβρυου οχι κυησεως) μπορει να γυρισει!Αρα εχεις ακομα 1.5 εβδομαδα!Θετικη σκεψη και ολα καλα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΝΑΙ!Ειμαι σιγουρη τωρα πια οτι ειναι η μπεμπουλα μου!Πω πω πω κοριτσια τρελενομαι για στραπατσαδα αλλα δεν φτιαχνω γιατι ο αντρουλης μου δεν την τρωει!Αλλα θα κανω στη μαμα μου ειδικη παραγγελια να μου φτιαξει!

για να φαω αυγό μονο σε στραπατσάδα, αλλά πολλές θερμίδες!!!!

για να φαω αυγό μονο σε στραπατσάδα, αλλά πολλές θερμίδες!!!!

Εχεις δικιο!Ξεχνα τις θερμιδες και κοιτα να την απολαυσεις!!!Εγω σημερα εχω αθερινα ψαρακι και σαλατουλα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Εχεις δικιο!Ξεχνα τις θερμιδες και κοιτα να την απολαυσεις!!!Εγω σημερα εχω αθερινα ψαρακι και σαλατουλα!

πως να απολαυσω που εχω παρει 8,5 κιλά. το εχω ριξει στα "ειδη υγιεινης"....χαχαχα. τρωω μπανιερες κλπ κλπ!!!!

Σήμερα εχω μοσχαρακι κοκκινιστό με πολυ λιγο ρυζι θα το συνοδέψω.

ξερω μονο οτι το 4% των κυησεων με frank Breech τελικα δεν αλλαζει θεση.Εσυ πρεπει να σκεφτεσαι θετικα τελευταια στιγμη μπορει να γυρισει .Στο βιβλιο εμβρυολογιας που διαβαζω του αντρουλη λεει μεσα οτι μεχρι 32 εβδομαδες (ηλικια εμβρυου οχι κυησεως) μπορει να γυρισει!Αρα εχεις ακομα 1.5 εβδομαδα!Θετικη σκεψη και ολα καλα!

κοιταγα κι εγω σε καποια συγγραμματα και site στην Αγγλια, αλλα ειδα και καποιες φωτο με τα νεογεννητα να διατηρουν τα ποδαρακια ετσι (στο κεφαλι) μεχρι και 15-20 μερες μετα τη γεννα και λιγο... :oops::oops::oops: να ναι καλα, βεβαια! να μας βοηθησει η Παναγια μεχρι τελους, αλλα λιγο το σκεφτομαι το καημενακι....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοιταγα κι εγω σε καποια συγγραμματα και site στην Αγγλια, αλλα ειδα και καποιες φωτο με τα νεογεννητα να διατηρουν τα ποδαρακια ετσι (στο κεφαλι) μεχρι και 15-20 μερες μετα τη γεννα και λιγο... :oops::oops::oops: να ναι καλα, βεβαια! να μας βοηθησει η Παναγια μεχρι τελους, αλλα λιγο το σκεφτομαι το καημενακι....

Katia , στην κοιλιτσα της μανουλας ειναι μια χαρα μην ανησηχεις!Ο αντρας μου λεει , οτι πολυ λιγα νεογνα μενουν με τα ποδαρακια ετσι πανω και συννηθως οι νεογνολογοι μαζι με physio therapist's τους κανουν γυμναστικουλα΄.Αλλα λεει τα νεογνα ολα τους τα κοκκαλα και το σωμα τους ολο ειναι σαν λαστιχο...Μην ανησηχεις εσυ ρελαξ χαλαρα και θετικη σκεψη!Κοντευεις στο τελος αυτο να σκεφτεσαι...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...