Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα σας, συνεγκυουλες!

Αρχιζω με τα νεα μας και μετα θα σας διαβασω...

Ειδαμε χτες το αντρακι μας!!! Δεν το πιανει πλεον καλα ο υπερηχος και βλεπουμε μονο κομματι κομματι... παρολαυτα μετρηθηκαμε κανονικα και φτασαμε τα 1.700 γραμμαρια! Συνεχιζουμε να μαστε ισχιακοι (με τον πωπω προς τα κατω και το κεφαλι ψηλα με τα πατουσακια απεναντι). Μεγαλωνουμε ομως καλα, ψηλωσαμε, καρδιοχτυπαμε στους 143 σφυγμους και υγρα και πλακουντας, δοξα το Θεο σουπερ! Ειχε το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου στο στομα παλι!!! Το παιδι λαστιχο! Ελπιζω να τουμπαρει καποια στιγμη, αλλα μαλλον εχει βολευτει... τι να γινει? Το πολυ πολυ να παμε με καισαρικη! Ο γιατρος δεν με αγχωνει, μου λεει οτι εχουμε καιρο μεχρι τις 38 εβδομαδες, απλα με ενημερωσε οτι αν γυρισει θα νιωσω «σεισμο»!!! για να δουμε...

Κατα τα αλλα, γυρισαμε σπιτι, ηρθαν οι δικοι μου (η πεθερα κρατησε μουρη και δεν εμφανιστηκε καθολου) και μετα 2-3 φιλοι και κοψαμε τουρτα... χλιαρα πραγματα βεβαια γιατι ειχαμε και τη μουρη του αντρα μου... αλλα ΞΥΔΙ!!! Στα παπακια μου! Εγω τριανταρησα, το χαρηκα και σκασιλα για ολους οσοι κοιτανε την παρτη τους , μετα σχολιαζουν και στο τελος θελουν να βγουν κι απο πανω!!!

...αααα ξεχασα να πω οτι αισιως εφτασα και τα +9 κιλα! Εεε το χα καταλαβει! Η κοιλια μου εχει γινει μεσα σε λιγες μερες τριπλασια... 29η με 32η εβδ εβαλα 2 κιλα!

Αυτα απο μας! Σας διαβαζω και επανερχομαι... φιλακια!:P:p:p

κατια μου τελεια τα νεα σου!!!τα νεα του μιχαλιου δηλαδη!!!

η πεθερα απαραδεκτη!

ο αντρας γιατι κρατουσε μουτρα? εεπειδη δεν ηρθε η μανουλα του?

τουλαχιστον περασες καλα κοριτσακι? ελπιζω να μην ειχες κανενα κομπο στην καρδια για τα μουτρα του συζυγατου!

και τελος: πω πω πως μπαινουν τα κιλα....:shock::shock: ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ!

εντιτ: ξεχασα να σου ευχηθω να νιωσεις και τον σεισμο σε 4 εβδομαδουλες!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το καλο σε εμενα ειναι οτι στο πρωτο τριμηνο εχασα 1 κιλο μετα απο την 15η εβδοδα ολο ανεβαινει !σημερα δεν ζυγυστικα αλλα μεχρι χθες προχθες που ζυγυστικα ημουν +4 κιλα

για να δουμε τι θα πει ο γιατρος που απο το τελευταιο ραντεβου μεχρι το αυριαννο εβαλα 3,5 μεσα σε 6 εβδομαδες

βλακια ειπα. στις 20/8 που ημουν στον 4ο είχα παρει 4 κιλά, αρα τωρα σε 1,5 μήνα εχω πάρει 4,5...ΕΛΕΟΣ!!!!:oops::oops::oops: Με τρόμπα με φουσκώνουν;;; Τι τρωω η γελάδα;;;;:shock::shock::shock:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημερα σας, συνεγκυουλες!

Αρχιζω με τα νεα μας και μετα θα σας διαβασω...

Ειδαμε χτες το αντρακι μας!!! Δεν το πιανει πλεον καλα ο υπερηχος και βλεπουμε μονο κομματι κομματι... παρολαυτα μετρηθηκαμε κανονικα και φτασαμε τα 1.700 γραμμαρια! Συνεχιζουμε να μαστε ισχιακοι (με τον πωπω προς τα κατω και το κεφαλι ψηλα με τα πατουσακια απεναντι). Μεγαλωνουμε ομως καλα, ψηλωσαμε, καρδιοχτυπαμε στους 143 σφυγμους και υγρα και πλακουντας, δοξα το Θεο σουπερ! Ειχε το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου στο στομα παλι!!! Το παιδι λαστιχο! Ελπιζω να τουμπαρει καποια στιγμη, αλλα μαλλον εχει βολευτει... τι να γινει? Το πολυ πολυ να παμε με καισαρικη! Ο γιατρος δεν με αγχωνει, μου λεει οτι εχουμε καιρο μεχρι τις 38 εβδομαδες, απλα με ενημερωσε οτι αν γυρισει θα νιωσω «σεισμο»!!! για να δουμε...

Κατα τα αλλα, γυρισαμε σπιτι, ηρθαν οι δικοι μου (η πεθερα κρατησε μουρη και δεν εμφανιστηκε καθολου) και μετα 2-3 φιλοι και κοψαμε τουρτα... χλιαρα πραγματα βεβαια γιατι ειχαμε και τη μουρη του αντρα μου... αλλα ΞΥΔΙ!!! Στα παπακια μου! Εγω τριανταρησα, το χαρηκα και σκασιλα για ολους οσοι κοιτανε την παρτη τους , μετα σχολιαζουν και στο τελος θελουν να βγουν κι απο πανω!!!

...αααα ξεχασα να πω οτι αισιως εφτασα και τα +9 κιλα! Εεε το χα καταλαβει! Η κοιλια μου εχει γινει μεσα σε λιγες μερες τριπλασια... 29η με 32η εβδ εβαλα 2 κιλα!

Αυτα απο μας! Σας διαβαζω και επανερχομαι... φιλακια!:P:p:p

κατιααααααααααααααα στα παπακιαααααααααααα σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!τον εαυτο σου και το μωρακι σου ειναι νο1 τωρα!!

Καλημερα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.

didi κομματι ηθελα αλλα το εφαγες μαλλον χαχαχαααχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ΚΑΤΙΑ μου τελεια τα νεα του Μιχαλιου σου....κ ασε την πεθερα να εχει μουτρα....ο συζυγος ειχε μουτρα για το κλιματιστικο η επειδη δεν ηρθε η μαμα???θα του περασει..!

Ελενη χθες ελεγες για τις εξαψεις κ τις επαθα...χαχαχα!!αναψα κλιματιστικο στους 20 κ ενω ολοι κρυωναν εγω ελιωναααααααα.....αχαχαχαα!!

didi Κ εγω σημερα θα επιχειρησω την περιποιηση απο κατω....!μην σε ανησυχει Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...η τομη ειναι πολυ χαμηλα κ την κοιλιτσα δεν στην πειραζουν καν....τουλαχιστον απο 3 κοπελες ΕΤΣΙ ξερω...!!

εγω κοριτσια απο κιλα ειμαι σταθερα στα 3.5....πριν 3 μερες τουλαχιστον εκει ημουν...κ οι κουμπαροι που ειχαν να με δουνε 1 μηνα ακριβως μου ειπαν οτι μονο η κοιλιτσα μου φουσκωσε λιγακι....!!ελπιζω να κρατησω χαρακτηρα κ να μεινω ετσι...!

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;! Εγω δεν είμαι και στα καλύτερα μου... Πολλα νεύρα... Αυτές οι ορμονες θα με τρελάνουν στο τέλος. Αλλα και οι γύρω μου δε βοηθάνε και πολυ...... Εσείς πως τα πάτε γενικά;

Όσο για τα κιλα με τι τώρα έχω πάρει δυο! Αλλα δεν κάνω πλέον καλη διατροφη... Πρέπει να μπω σε προγραμμα πάλι..!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

κατια υπεροχα τα νεα, μεγαλωσε ο γιος ε?? κ στα κιλα μια χαρα εισαι!!

εγω εχω ραντεβου την τριτη για να δουμε ποσα κιλα εβαλα. εχω ζυγαρια αλλα θελει μπαταρια κ δεν βαζω για να μην μετριεμαι συνεχεια. την τελευταια φορα που ειχα παει ειχα βαλει στο συνολο η 2 η 3 κιλα πρεπει να δω τα χαρτια μου!

βρε κοριτσια πηνω πολυ νερο μεχρι τις 10 το πρωι ειχα πιει 2 μικρα μουκαλακια νερο εχω μπουκαλακι κ πηνω γιατι το βαζω λιγο στην καταψυξη κ ευχαριστιεμαι πιο καλα απο το μπουκαλακι απο οτι το ποτηρι. κ απο το πολυ νερο αρχηζουν οι καουρες ευτηχως δεν ειναι ακομη πολυ ενοχλητικες. σαββατο εχω γενικη αιματος ουρων κ καμπυλη τα αποτελεσματα δεν ξερω ποτε θα τα παρω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;! Εγω δεν είμαι και στα καλύτερα μου... Πολλα νεύρα... Αυτές οι ορμονες θα με τρελάνουν στο τέλος. Αλλα και οι γύρω μου δε βοηθάνε και πολυ...... Εσείς πως τα πάτε γενικά;

Όσο για τα κιλα με τι τώρα έχω πάρει δυο! Αλλα δεν κάνω πλέον καλη διατροφη... Πρέπει να μπω σε προγραμμα πάλι..!

καλημερα σαπι κ εγω πολλα νευραααααα... ειμαστε τρελες η βρηκαμε δικαιολογια τις ορμονες?? χααχχαχχχαχααχ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κ αυτο το πρωινο ξυπνημα να ετοιμαστω να ετοιμασω κ τα παιδια αρχιζει να με κουραζει ερχεται κ η μικρη μαζι μας οταν παιρνω το γιο μου σχολειο κ ξυπναει πρωτη αυτη.. κ το μεσημερι τον φερνει η μανα μου κ κλαιει αυτη που δεν παει, τωρα πηγε κ αυτη.. δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα δεν βολευομαι κ νιωθω οτι μου λειπει υπνος.. λεω χθες του αντρα μου για πλακα οταν γεννησω θα σου τα αφησω κ θα φηγω να ηρεμησω κ μου λεει καλα τα 2 αλλα το μωρο που θα το αφησεις?? χθες το βραδυ ειχε μια κινηση το μωρο δεν σταματουσε κ βλεπαμε την κοιλια μου με τον αντρα μου κ μου λεει τι ειναι ο ανθρωπος ε?? του λεω τι τραβαει η γυναικααα να λες...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ευχαριστω και παλι παρα πολυ ολες σας!!!

ειστε η παρεουλα μου και μου κανουν καλο, ολα οσα λεμε μεταξυ μας!

η πεθερα στραβωσε γιατι δεν ηθελα να της μιλησω την τριτη (ειχα ανεβασει πιεση 15!!!) και της ειπα να παει σπιτι της...

ο αντρας μου, γιατι προφανως θα ακουσε τα παραπονα-κλαψιαρισματα της και σου λεει ειναι η μανα μου... κλπ κλπ

αλλα οπως λεει η μαρκελλα... my no1 is my son! δεν θα βρεθω εγω να γενναω προωρα για να τους κανω τη χαρη! μετα θα μου πουν οτι εγω εφτεγα που εδινε σημασια σε λεπτομεριες! βρηκε κανεις το δικιο του να το βρω κι εγω....:shock::shock::shock:

οσο για το Μιχαλιω μου, φτου φτου, ναι μεγαλωσε πολυ!!! δεν ειναι ομως παχυς! ειναι στα ιδανικα μου ειπε ο ντοκτορ μας!

με τα κιλα, ειστε ολες οκ... μην αγχωνεστε! απλα προσεξτε πολλους υδατανθρακες και γλυκακια... τρομαρα μου! δινω και συμβουλες!!!

οσο για εξαψεις, ρωτηστε κι εμενα! κυκλοφορω με εσωρουχα, αναβω aircondition, ανεμιστηρα, εχω βενταλια και ειμαι μουσκεμα! αλλα εχει και ζεστη, ομως! εχτες μεσημερι ειχε 36! ημαρτον... τελειωνει κι ο σεπτεμβρης! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

κ αυτο το πρωινο ξυπνημα να ετοιμαστω να ετοιμασω κ τα παιδια αρχιζει να με κουραζει ερχεται κ η μικρη μαζι μας οταν παιρνω το γιο μου σχολειο κ ξυπναει πρωτη αυτη.. κ το μεσημερι τον φερνει η μανα μου κ κλαιει αυτη που δεν παει, τωρα πηγε κ αυτη.. δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα δεν βολευομαι κ νιωθω οτι μου λειπει υπνος.. λεω χθες του αντρα μου για πλακα οταν γεννησω θα σου τα αφησω κ θα φηγω να ηρεμησω κ μου λεει καλα τα 2 αλλα το μωρο που θα το αφησεις?? χθες το βραδυ ειχε μια κινηση το μωρο δεν σταματουσε κ βλεπαμε την κοιλια μου με τον αντρα μου κ μου λεει τι ειναι ο ανθρωπος ε?? του λεω τι τραβαει η γυναικααα να λες...

αυτο ξαναπες το!!! αλλα και παλι ...δεν καταλαβαινουν!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μμμμμμμμμμμμμμμ τι μας κανεις τωρα βρε κατια με την τουρτα....κ εχω παρει 10 ευρο πανω μου σχολωντας να παρω ντοματες κ με βλεπω να πηγαινω να παιρνω ολες τις τουρτοπαστες...παπαππαπ...!!μου τρεχουν τα σαλιαααααα!:P:p:p:idea::idea::idea:μιαμ μιαμ...!!

οσο για τον συζυγο θα το ξεπερασει σιγουραααα....εσυ τον γιοκα σου!

κ επισης γι αυτο το τι τραβαμε εμεις οι γυναικες δεν θα καταλαβουν ποτε την αξια μας κ την δουλεια που κανουμε..!!

βεβαια εγω δεν εχω παραπονο προς το παρον αλλα θα δειξει στο μελλον....

προς το παρον μου στελνει γλυκολογα γιατι βαριεται στο meeting κ μου γραφει πως ονειρευεται την γεννηση του πριγκηπακου μας... πως ολα θα ειναι τελεια...!!:D

Jr39p2.png

μμμμμμμμμμμμμμμ τι μας κανεις τωρα βρε κατια με την τουρτα....κ εχω παρει 10 ευρο πανω μου σχολωντας να παρω ντοματες κ με βλεπω να πηγαινω να παιρνω ολες τις τουρτοπαστες...παπαππαπ...!!μου τρεχουν τα σαλιαααααα!:P:p:p:idea::idea::idea:μιαμ μιαμ...!!

οσο για τον συζυγο θα το ξεπερασει σιγουραααα....εσυ τον γιοκα σου!

κ επισης γι αυτο το τι τραβαμε εμεις οι γυναικες δεν θα καταλαβουν ποτε την αξια μας κ την δουλεια που κανουμε..!!

βεβαια εγω δεν εχω παραπονο προς το παρον αλλα θα δειξει στο μελλον....

προς το παρον μου στελνει γλυκολογα γιατι βαριεται στο meeting κ μου γραφει πως ονειρευεται την γεννηση του πριγκηπακου μας... πως ολα θα ειναι τελεια...!!:D

κι εγω στραπατσαδα εχει σημερα!!! (ντοματα-αυγο-τυρι, το λενε "ντοματοσφουγγατο" στην κρητη & "καγιανα" νομιζω βορειο ελλαδα) εμεις θεσσαλια (μαμα) στραπατσαδα!

μπραβο ρε αμορε! να στε παντα μες τα μελια!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσια!Ολα καλα?Κατια μου να τα εκατοστησεις και παλι και μην χαλιεσαι για τπτ!Οταν πας στη πεθερουλα σου πηγαινε της και ενα μπουκαλακι ξυδι απο εμενα!Οσο για το συζυγο...Αστον θα του περασει!Ετσι ειναι οι γιοι με τις μαμαδες τους!Ετσι θα γινει και ο Μιχαλιως σου και τοτε θα καμαρωνεις εσυ για την αδυναμια που σου εχει και θα σκυλιαζει η νυφη!Εφτασες πια στην τελικη ευθεια!!!!!!χαχαχαχα!Καλα η τουρτα φοβερη!μιαμ μιαμ!Κοριτσια για τα κιλα δεν θελω να το συζηταω καθολου γιατι νομιζω οτι εχω ξεφυγει αρκετα!behappy μου εγω μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα δεν μπορουσα να ειμαι σιγουρη αν ειναι το μωρο μου η το εντερο!Χθες ομως μου εδωσε μια τοσο καλη που γελαγα μονη μου!Ε δεν μπορει ακομα να ειναι της φαντασιας μου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...